Cok susadıIımmm
Cokkk sıcak
Ben sırf bu yüzden temizlik yapacağım çok susarım diye bugün oruç tutmadım. Şuan su içtiğim halde serinlemiyorum. Çok sıcak hava.
Bu arada kızlar bir müjdem var size. Mezun olmama rağmen kaptan olarak kalabiliyormuşum. Sakıncası yokmuş. Hatice dönene kadar çekeceğiniz var benden. Kübra'cım senin isminide kaptan yardımcısı olarak yazdırıyorum. Tamam mı canım?
Bu arada paylaşım alanına bütün kızlar baksın lütfen. Orda ben bizim takımdan kimseyi görmüyorum. Daha öncede söylemiştim bunu.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-36.html#post25710852
Bu benim karnem kızlarOrtalamam süpermiş. Demek ki çok başarılı olmuşum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-577.html#post25710898
Buda mezuniyet haberim.
Herkese merhaba şükür kavuşturana.Biz interneti komşumuzla beraber kullanıyoruz.Kendiside yanlışlıkla modemi fişinden çekip gitmiş.Gece gecede rahatsız eteyelim dedik.Bir daha giremedim.Neyse ki geldim.Bir geçmişe bakayım.
Afiyet olsun Özlem.kıslar bütün gün dışarıdaydım ancak girebiliyorum...menümü yazıyım önce..
sabah
2 dlm çavdar
1 yumurta
bol maydanoz
1 domates
ara
2 hurma
öğle
yok (dışarıdaydım hazır yemek istemedim)
akşam
2 biber dolması
2 bardak ayrın
ara
1 dlm karpuz
Ödülü haketmiştin canım.Afiyet şeker olsun.baştan söyleyeceğim bugün pastanın dibine vurdum.daha önce söylemiştim,her 10 kiloda kendime ödül vericem diye.11 verdim ödülümü aldım
menüm
sabah:yumurta
azcık yumurtasız melemen
2 dilim kepek ekmek
az peynir
3 zeytin
salatalık
öğlen:4 kayısı
akşam:zeytin yağlı taze fasulye
tavuk(göğüs)
1küçük parça pide
ayran
salata
ödül: 1dilim yaş pasta(bir dahaki 68 kg ya kısmetse )
su:3-4 lt
spor:40 dakika leslie
Sorun halledilmiş ne güzel .Telefon hattını tamir etmişler. Eve gelmeye gerek bile yokmuş demek ki. Dün arıza bildirimi yapmıştım. Doğal olarak internetimde geldi
Doğru söze ne hacetAyyy sorma yaaa zaten herkes dört gözle benim mezun olmamı bekliyormuş. Daha ben kaptanlığı bırakmadan herkes kabullendi Hatice'yi. Yaaaa ne kadar kötü biriymişim ben. Çok cadıyım biliyorum ama herkesin böyle düşündüğünü bilmiyordumAma eminim ki çok üzülecekler ki ben daha buralardayım. Ve artık daha acımasız olacağım.
İyi korkutmuşum milletiAma Hatice benden daha beter haberiniz olsun. Şimdi tatilde ondan sesi çıkmıyor
Oh oh ne güzel.İyi eğlenceler canım.kıslar ben çıkıyorum çanta hazırlıycam, yarın denize gitçez bol bol yüzüp spor yapıcam inş bi aksilik olmasaa... gün içinde giremem muhtemelen...
ex ortim kaptanlığını ben yaşayamadan bitti üzüldüm ama burda olmanada sevindim açıkçası... herkese iyi geceler...
Az yemişsin gibi geldi.Afiyet olsun.Menüm
sahur:
1 kase sütlü nesfit
İftar :
1 tavuk snztll
1 kase yogurt
2.5 Litre su olmuştur..
nesfit hiç açıktrmadı bundan sonra sahurda nsfit yapcam :)
Baktım baktımda bakmaz olaydımFoto ekledm kızlar
Bencede temizlik yaparken oruclu olmak mümkn olamaz...
Aa sevindim ozaman :) tamam canım yazdır ..
ben bakıyorum arada oraya..
Tebrikler canım maşallah
Hoşgeldin canımmm.
Herkese merhaba şükür kavuşturana.Biz interneti komşumuzla beraber kullanıyoruz.Kendiside yanlışlıkla modemi fişinden çekip gitmiş.Gece gecede rahatsız eteyelim dedik.Bir daha giremedim.Neyse ki geldim.Bir geçmişe bakayım.
Teşekkürler Kübra'cım darısı sana inşallah.
Sormayın kızlar yaaaa hafta sonu arkadaşım gelecek Adana'dan. Kız temizlik hastası resmen. Doğal olarak o geleceği zaman bende çok geriliyorum. Daha bir titizleniyorum. Şimdi bütün evi kaldırdım. Halıları yıkatmaya yolladım. Pazartesi koltukları yıkamaya gelecekler. Daha çok işim var anlayacağınız. Bayram temizliğine çok önceden başlamış oldum.
Hoşgeldin canım benim. Bende yine uyuyordur Hatice diye düşündüm. Günahına girdim galiba
Afiyet olsun Özlem.
Ödülü haketmiştin canım.Afiyet şeker olsun.
Sorun halledilmiş ne güzel .
Doğru söze ne hacet
Oh oh ne güzel.İyi eğlenceler canım.
Az yemişsin gibi geldi.Afiyet olsun.
Baktım baktımda bakmaz olaydımKız azcık kendini naza çek diyoruz hemen sarmaş dolaş resim çektirmiş
Şaka bir yana yakışmışsınız canım.Allah mutlu etsin .O da mı okuyor???
Nurgülcüm 2.likle alakası yok.Melek artık transfer bile aldığımızı iyi bir takım olduğumuzu söylemek istemiş.Biz de geldiğine memnunuz.iyi bişeymi kötü bişeymi demek istedin tam olarak anlayamadım. benim yüzümdenmi 2. olundu yani
Canım az bir kilo vermen gerekiyormuş.Listeye girmeden de burada bizimle paylaşımlarda bulunabilir,bizimle beraber kilo verebilirsin.arkadaşlar bayramda nişanım var ve 5-6 kilo vermem gerekiyo birlikte diyetle ya da sporla bi şeklde zayıflayalım bana yardım edin:18:
Betülcüm inşallah bugünün çok güzel geçecek.Ayrıntıları merakla bekliyoruz.Kizla bu arada bana dua edin
Yarin her sey cok guzel gecsin
İstemeye geliyorlar, soz de yapilmis olcak.
Bugun de sevgilim evlenme teklifi etti
Cok romantiktii:))
Ayrintilari anlaticam sonraa
Ozledim burayiii
Bu arada gecmise soyle bi goz attim
Bu hafta super ortalama yapmissiniz tebrik ederimm
Ebru mezuniyetini istemissin hayirli olsun
Hatice ve kubra size de gorevleriniz hayirli olsuun:)
Gorusuruz kizllar bana dua etmeyi unutnayiinn
Kolay gelsin canım.Selam kızlar ben geldim ama kimse yok. Sabah 08:00 de kalktım temizliğe başladım hala temizlik yapıyorum. Arada bakmaya çalışırım. Öpüyorum hepinizi. Ama kimse uğramamış bugün. Topik çok boş kalmış. Boş bırakmayın takımımızı.
Aynen.Ter içinde uyanıyoruz çok rahatsız edici.Cok susadıIımmm
Cokkk sıcak
Okudum canım.Sensiz olmaz zaten,çok sevindimBen sırf bu yüzden temizlik yapacağım çok susarım diye bugün oruç tutmadım. Şuan su içtiğim halde serinlemiyorum. Çok sıcak hava.
Bu arada kızlar bir müjdem var size. Mezun olmama rağmen kaptan olarak kalabiliyormuşum. Sakıncası yokmuş. Hatice dönene kadar çekeceğiniz var benden. Kübra'cım senin isminide kaptan yardımcısı olarak yazdırıyorum. Tamam mı canım?
Bu arada paylaşım alanına bütün kızlar baksın lütfen. Orda ben bizim takımdan kimseyi görmüyorum. Daha öncede söylemiştim bunu.
Tebrikler Ebrucum.Kesinlikle çok başarılısın.Darısı bizim başımıza.Bakalım o günler ne zaman gelecek.Heyecanlandımhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-36.html#post25710852
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-577.html#post25710898
Buda mezuniyet haberim.
Ne arkadaşmış böyle.Halılar yıkanmaya gönderilmiş,dip bucak temizlik yapılıyor.Allah kolaylık versin.Bu kadar ayrıntılı temizlik arayan arkadaşım olursa eline temizlik bezini veririm vallaTeşekkürler Kübra'cım darısı sana inşallah.
Sormayın kızlar yaaaa hafta sonu arkadaşım gelecek Adana'dan. Kız temizlik hastası resmen. Doğal olarak o geleceği zaman bende çok geriliyorum. Daha bir titizleniyorum. Şimdi bütün evi kaldırdım. Halıları yıkatmaya yolladım. Pazartesi koltukları yıkamaya gelecekler. Daha çok işim var anlayacağınız. Bayram temizliğine çok önceden başlamış oldum.
Hoşgeldin canım benim. Bende yine uyuyordur Hatice diye düşündüm. Günahına girdim galiba
Nurgülcüm 2.likle alakası yok.Melek artık transfer bile aldığımızı iyi bir takım olduğumuzu söylemek istemiş.Biz de geldiğine memnunuz.
Canım az bir kilo vermen gerekiyormuş.Listeye girmeden de burada bizimle paylaşımlarda bulunabilir,bizimle beraber kilo verebilirsin.
Betülcüm inşallah bugünün çok güzel geçecek.Ayrıntıları merakla bekliyoruz.
Kolay gelsin canım.
Aynen.Ter içinde uyanıyoruz çok rahatsız edici.
Okudum canım.Sensiz olmaz zaten,çok sevindim
Tebrikler Ebrucum.Kesinlikle çok başarılısın.Darısı bizim başımıza.Bakalım o günler ne zaman gelecek.Heyecanlandım
Ne arkadaşmış böyle.Halılar yıkanmaya gönderilmiş,dip bucak temizlik yapılıyor.Allah kolaylık versin.Bu kadar ayrıntılı temizlik arayan arkadaşım olursa eline temizlik bezini veririm valla
Niye günahıma giriyon Ebru
27 Temmuz mesaj sayıları
Yasmin yaso :22
Mersinli42 : 31
Uzayım : 24
bilgen35 : 14
Arkadaşlar mesaj sayılarını atarmısınız
bugün ne kadar sessiz sakin. ben yediklerimi paylaşayım
sahur yapamadım maalesef uyuya kalmışım ama kendimi iyi hissediyorum.
iftarda 5 kızarmış köfte
biraz salata
6 dilim karpuz
yarım limonlu soda
suyu sayamadım. spor yok gezmeye gittik yine
şimdi çıkıyorum girmeyebilirim. akşama sultanahmet eyüp sultan feshaneye falan gidicez.
sahura kadar. gelemezsem görüşürüz yarın
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-36.html#post25710852
Buda mezuniyet haberim.
helal olsun ebru,hedefine ulaştın ,darısı bizlere olur inşallah.kaptan olarak kalmana da çok sevindim.Teşekkürler Kübra'cım darısı sana inşallah.
helal olsun ebru,hedefine ulaştın ,darısı bizlere olur inşallah.kaptan olarak kalmana da çok sevindim.
o arkadaş nasıl bir arkadaşmış ebru,kraliçe elizabeth gelse okadar uğraşamam ben
Güncelledim ...27 Temmuz mesaj sayıları
nurgulguney: 26
Kizla bu arada bana dua edin
Yarin her sey cok guzel gecsin
İstemeye geliyorlar, soz de yapilmis olcak.
Bugun de sevgilim evlenme teklifi etti
Cok romantiktii:))
Ayrintilari anlaticam sonraa
Ozledim burayiii
Bu arada gecmise soyle bi goz attim
Bu hafta super ortalama yapmissiniz tebrik ederimm
Ebru mezuniyetini istemissin hayirli olsun
Hatice ve kubra size de gorevleriniz hayirli olsuun:)
Gorusuruz kizllar bana dua etmeyi unutnayiinn
ben yine 1 de uyandımbu nasıl uyku yakalkın akşam olduuuuuuuuuu
eski kaptan geri döndü eyvah o kadarda dedikodusunu yapmıştıkBen sırf bu yüzden temizlik yapacağım çok susarım diye bugün oruç tutmadım. Şuan su içtiğim halde serinlemiyorum. Çok sıcak hava.
hayırlı olsun ablacım ne güzel inş bizmde olur böyle mezuniiyetimizhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-36.html#post25710852
Buda mezuniyet haberim.
o nası arkadaş ya evi altüst etmişsin onun yüzünden kolay gelsin ablacımTeşekkürler Kübra'cım darısı sana inşallah.
unutmuşum ben birazdan atarım canım27 Temmuz mesaj sayıları
bugün ne kadar sessiz sakin. ben yediklerimi paylaşayım
sahur yapamadım maalesef uyuya kalmışım ama kendimi iyi hissediyorum.
iftarda 5 kızarmış köfte
biraz salata
6 dilim karpuz
yarım limonlu soda
suyu sayamadım. spor yok gezmeye gittik yine
şimdi çıkıyorum girmeyebilirim. akşama sultanahmet eyüp sultan feshaneye falan gidicez.
sahura kadar. gelemezsem görüşürüz yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?