Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar ben geldim ama kimse yok. Sabah 08:00 de kalktım temizliğe başladım hala temizlik yapıyorum. Arada bakmaya çalışırım. Öpüyorum hepinizi. Ama kimse uğramamış bugün. Topik çok boş kalmış. Boş bırakmayın takımımızı.

Cok susadıIımmm
Cokkk sıcak

Ben sırf bu yüzden temizlik yapacağım çok susarım diye bugün oruç tutmadım. Şuan su içtiğim halde serinlemiyorum. Çok sıcak hava.

Bu arada kızlar bir müjdem var size. Mezun olmama rağmen kaptan olarak kalabiliyormuşum. Sakıncası yokmuş. Hatice dönene kadar çekeceğiniz var benden. Kübra'cım senin isminide kaptan yardımcısı olarak yazdırıyorum. Tamam mı canım?

Bu arada paylaşım alanına bütün kızlar baksın lütfen. Orda ben bizim takımdan kimseyi görmüyorum. Daha öncede söylemiştim bunu.

Herkese merhaba şükür kavuşturana.Biz interneti komşumuzla beraber kullanıyoruz.Kendiside yanlışlıkla modemi fişinden çekip gitmiş.Gece gecede rahatsız eteyelim dedik.Bir daha giremedim.Neyse ki geldim.Bir geçmişe bakayım.

Bencede temizlik yaparken oruclu olmak mümkn olamaz...
Aa sevindim ozaman :) tamam canım yazdır ..
ben bakıyorum arada oraya..

Tebrikler canım maşallah

Hoşgeldin canımmm.

Afiyet olsun Özlem.

Ödülü haketmiştin canım.Afiyet şeker olsun.

Telefon hattını tamir etmişler. Eve gelmeye gerek bile yokmuş demek ki. Dün arıza bildirimi yapmıştım. Doğal olarak internetimde geldi
Sorun halledilmiş ne güzel .

Doğru söze ne hacet

Oh oh ne güzel.İyi eğlenceler canım.

Menüm
sahur:

1 kase sütlü nesfit

İftar :

1 tavuk snztll
1 kase yogurt

2.5 Litre su olmuştur..
nesfit hiç açıktrmadı bundan sonra sahurda nsfit yapcam :)
Az yemişsin gibi geldi.Afiyet olsun.

Foto ekledm kızlar
Baktım baktımda bakmaz olaydım Kız azcık kendini naza çek diyoruz hemen sarmaş dolaş resim çektirmiş
Şaka bir yana yakışmışsınız canım.Allah mutlu etsin .O da mı okuyor???

Son düzenleme:
Bencede temizlik yaparken oruclu olmak mümkn olamaz...
Aa sevindim ozaman :) tamam canım yazdır ..
ben bakıyorum arada oraya..

Tebrikler canım maşallah

Hoşgeldin canımmm.

Teşekkürler Kübra'cım darısı sana inşallah.

Sormayın kızlar yaaaa hafta sonu arkadaşım gelecek Adana'dan. Kız temizlik hastası resmen. Doğal olarak o geleceği zaman bende çok geriliyorum. Daha bir titizleniyorum. Şimdi bütün evi kaldırdım. Halıları yıkatmaya yolladım. Pazartesi koltukları yıkamaya gelecekler. Daha çok işim var anlayacağınız. Bayram temizliğine çok önceden başlamış oldum.

Hoşgeldin canım benim. Bende yine uyuyordur Hatice diye düşündüm. Günahına girdim galiba

Amin canım insallah ya...
Hadiya ozaman evi mis gibi yapman lazım çok çok kolay gelsin canım işin zor Senin :)

:) Teşekkür ederim canım .. Biraz naz yapmasnı ögrenmem lazım ya :)
2 yıllık okudu kpss çalışıo şuan canım ..

iyi bişeymi kötü bişeymi demek istedin tam olarak anlayamadım. benim yüzümdenmi 2. olundu yani
Nurgülcüm 2.likle alakası yok.Melek artık transfer bile aldığımızı iyi bir takım olduğumuzu söylemek istemiş.Biz de geldiğine memnunuz.

arkadaşlar bayramda nişanım var ve 5-6 kilo vermem gerekiyo birlikte diyetle ya da sporla bi şeklde zayıflayalım bana yardım edin:18:
Canım az bir kilo vermen gerekiyormuş.Listeye girmeden de burada bizimle paylaşımlarda bulunabilir,bizimle beraber kilo verebilirsin.

Betülcüm inşallah bugünün çok güzel geçecek.Ayrıntıları merakla bekliyoruz.

Kolay gelsin canım.

Cok susadıIımmm
Cokkk sıcak
Aynen.Ter içinde uyanıyoruz çok rahatsız edici.

Okudum canım.Sensiz olmaz zaten,çok sevindim

Tebrikler Ebrucum.Kesinlikle çok başarılısın.Darısı bizim başımıza.Bakalım o günler ne zaman gelecek.Heyecanlandım

Ne arkadaşmış böyle.Halılar yıkanmaya gönderilmiş,dip bucak temizlik yapılıyor.Allah kolaylık versin.Bu kadar ayrıntılı temizlik arayan arkadaşım olursa eline temizlik bezini veririm valla
Niye günahıma giriyon Ebru

27 Temmuz mesaj sayıları

Yasmin yaso :22
Mersinli42 : 31
Uzayım : 24
bilgen35 : 14

Arkadaşlar mesaj sayılarını atarmısınız

bugün ne kadar sessiz sakin. ben yediklerimi paylaşayım
sahur yapamadım maalesef uyuya kalmışım ama kendimi iyi hissediyorum.
iftarda 5 kızarmış köfte
biraz salata
6 dilim karpuz
yarım limonlu soda

suyu sayamadım. spor yok gezmeye gittik yine
şimdi çıkıyorum girmeyebilirim. akşama sultanahmet eyüp sultan feshaneye falan gidicez.
sahura kadar. gelemezsem görüşürüz yarın

Teşekkürler canım. İnşallah sizde en kısa zamannda istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Arkadaşta sorun yokta ben rahat hissetmiyorum kendimi o geldiği zaman. Yani o kendi evi için temizlik hastası bende öyle olduğunu bildiğim için o geldiği zaman rahat edebilmek için yapıyorum. Yoksa insan kendini kötü hissediyor.

27 Temmuz mesaj sayıları

Eline sağlık Kübra'cım. Hatice mesaj sayılarını sen alır mısın? Ben devam edeyim mi? Birazdan sana elimdeki bilgileri mail atıyorum. Orda mesaj listeleride var. Bi bak istersen.

Bu iftar bugünün iftarımı dünün iftarımı. Sanki bu gece sahura kalkamadın gibi geldi bana.

helal olsun ebru,hedefine ulaştın ,darısı bizlere olur inşallah.kaptan olarak kalmana da çok sevindim.

o arkadaş nasıl bir arkadaşmış ebru,kraliçe elizabeth gelse okadar uğraşamam ben

helal olsun ebru,hedefine ulaştın ,darısı bizlere olur inşallah.kaptan olarak kalmana da çok sevindim.

o arkadaş nasıl bir arkadaşmış ebru,kraliçe elizabeth gelse okadar uğraşamam ben

Amin canım çok teşekkürler. İnanıyorum ki sende en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın. Temizlik konusunda sanırım b ende de var biraz problem. Ayy bir sürü işim var hala durmuş burda çene yapıyorum

Hem bayram temizliği oluyor erkenden. İyi oldu yani

Hatice mail attım canım. Gelip gelmediğini teyit edersen sevinirim.

görüşürz ablacım ne güzel gelişmeler olmuş öyle dualarımız seninle
bu nasıl uyku yakalkın akşam olduuuuuuuuuu
ben yine 1 de uyandım
eski kaptan geri döndü eyvah o kadarda dedikodusunu yapmıştık
hayırlı olsun ablacım ne güzel inş bizmde olur böyle mezuniiyetimiz
o nası arkadaş ya evi altüst etmişsin onun yüzünden kolay gelsin ablacım
27 Temmuz mesaj sayıları

unutmuşum ben birazdan atarım canım

sahursuz tutmak zor yaa afiyet olsun

Betül'cüm hoşgeldin canım. İnşallah güzel geçer bu günün. Mesaj attım sana. Biran önce gelde anlat şu olayları herkes merakla seni bekliyor.

Kızlar ben aralarda ceee deyip kaçıyorum kusura bakmayın

Kızlar şuna bakın harika bir buluş, ve çok iyi bir reklam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…