haftada 1-2 az deilmi. toparlaabilecekmi o beni :))) ama denemeye değer. teşekkürederim tekrar.
geçmiş olsun. o zaman yediklerinle alakalı olabilir bi daha gözden geçir
günaydın arkadaşlar nasılsınız
İstersen hergün kullanabilirsin. Ben ilaca vitaminde olsa karşı olduğum için, halsiz kaldığımı hissettiğimde 1 tane alıyorum, iyi geliyor.
geçmiş olsun canım.şerbet iyi geliyor mideye.sıcak suyun içine bol şeker atıp içebilirsin ama diyetteyiz.geçmezse bir doktora görün istersen.gıda zehirlenlesi olsuşsundur belki.Günaydın kızlar :)
Dünden beri midem çok kötü bulanıyor. Bu sabah bişey yiyemedim . Ne yapsam ki
afiyet olsun canımSabah: yarım dilim kepek ekmeği, yarım kibrit kutusu peynir
Ara: kahve(sade,şekersiz,sütsüz) dün bulantıma iyi gelmişti.
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, yarım porsiyon taze fasulye, az yoğurt
Ara: mavi yeşil mısır pörtleği 2 adet
akşam: 1 porsiyon kabak yemeği, 1 kaşık yoğurt
ara: 1 tane siyah erik
Su :3 lt
spor: Leslie 3mile
Selam kızlar,
Dün annanemi eve çıkardık, çok şükür iyi şimdi.. ben de bu sabah döndüm istanbula..
Baya iş birikmiş 2 gün gelmediğim için. Müsait oldukça girmeye çalışıcamm..
Geçmişe artık akşam bakarım, kimbilir kaç sayfa olmuştur
Günaydın canım, biz iyiyiz sen nasılsın
dayanamadım bu sabah tartıldım.ebru duyarsa kızacak bana bakalım cuma sabahı ne yapıcam.çok korkuyorum.istediğim kadar vermiş olmalıyım.yanı 89.9'a bile razıyım.şu psikolojik sınırdan düşmek istiyorum.90 ın altına düşemediğim içinde stres oluyorum.
şimdi çıkıyorum,oruca başlamadan şöyle dip bucak bir silip süpüreyim.oruçluyken yüzeyseli bile zor yapıyorum.
inşallah başarıcam canımbilgisayar açıkta ben ütü yapıyorum,arada sayfayı yenileyip bakıyorum.
bilgen stres yapma,rahat ol.ben eminim başarabilirsin.
şimdi çıkıyorum,oruca başlamadan şöyle dip bucak bir silip süpüreyim.oruçluyken yüzeyseli bile zor yapıyorum.
dayanamadım bu sabah tartıldım.ebru duyarsa kızacak bana bakalım cuma sabahı ne yapıcam.çok korkuyorum.istediğim kadar vermiş olmalıyım.yanı 89.9'a bile razıyım.şu psikolojik sınırdan düşmek istiyorum.90 ın altına düşemediğim içinde stres oluyorum.
bilgisayar açıkta ben ütü yapıyorum,arada sayfayı yenileyip bakıyorum.
bilgen stres yapma,rahat ol.ben eminim başarabilirsin.
yine tek kaldım gelen olursa ben ev işi yapıyorum arada bakarım.oda tek kalmasın.
Bencede eşinle kötü olursunuz. Ben sırf kayınvalide yüzünden (aramızda hiç bir sorun yok ama olmayacak diye de bişey yok) İzmir'e gitmeyi erteledim. İzmir'i çok seviyorum orda yaşamak istiyorum ama onlarada uzak olmak istiyorum. Bazen uzaktan bile yetebiliyorlar ki aynı şehirde yaşamaktan bile çekiniyorum ben. Sen aynı evden bahsediyorsun. Çok kötü bir durum. Benim ortancı kardeşim erkek ve evli. Evide bana iki sokak uzaklıkta ve sorsanız iki senede evine ya 2, ya 3 defa gitmişimdir oda zorlamayla. Sırf gelin rahatsız olmasın diye çok dikkat ediyorum.
akşam eşimle konuştuk daha doğrusu konuşmaya çalıştık annemle anlaşamayacak ne var diyor.ayın evin içine girince her şey değişir diyorum geleni gideni olur arada hoşlanmadığım akrablaarınız var görmek zorunda kalacağım laf söz olacak adım gbi emnim o zman sorunun alası çıkacak orrtaya diye.biraz kafası karıştı tabi ve yine ev meslesi sallantıtda kaldı anlayacağın dur bakalım zaman ne göstereek...
Ayy Nermin'cim yaaa bende defalarca Hilal'e aynı şeyi söyledim. İyiki çağırmışsın beni bu takıma diye. Sarınım burda olduğumuz için hepimiz çok şanslıyız.
o konuda şanlıymışım demekki:)
afiyet olsun güzel olmuş..Menüm
sahur
2 dilim ekmek
peynir domates
iftar
1 dilim ekmek
1 porsiyon tavuk sote
2 bardak ayran
su 3 litre
spor 45 dk yürüyüş temposuz maalesef ve dans
afiyet olsun güzel :)boyoz yemeyeli yıllar oldu.ben 9 eylülde okudum.sabahları kampüse girmeden beyaz fırın vardı.ordan boyozu,çayıda okuldan alır ,okulun bahçesindeki dev çamların altında sabah keyfi yapardın.ah ah izmir...
menüm:
sabah:yumurta
peynir
zeytin
domates
2 dilim kepek ekmek
ara :kızımın kahvaltısından kalan
yumurta
yarım dilim kepek ekmek
öğlen:1 erik,1 küçük şeftali
ara:2 avuç beyaz leblebi
akşam:taze fasulye
çorba
salata
yoğurtlu kabak kavurma
1 dilim kepek ekmek
su:3 litre
spor:40 d leslie
bir parça börek yemişsin ama yinede az olmuş bence:)MENÜM
SABAH
2 dilim ekmek
Yoğurtlu patlıcan
Domates,salatalık,peynir
AKŞAM
Yarım kase çorba
1 kase yoğurt
Salata
1 lokmalık böreğin tadına baktım.
menüm
sabah
iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına domates ve peynirle tost yaptım
ara
1 salatalık
öğlen
2köfte
domates
akşam
yarım kepçe çorba
2 kaşık sebze yemeği salata
3 lt su,1 saat leslie
afiyet olsun su iyi içmişsin...ne derlerse desinler.onlar kafaya taktıysa,sen 5. yıldızlı otelde ahçı olsan gene beyenmezler yemeklerini.misafir umduğunu değil bulduğunu yer.
pide hariç güzel.çok yürüdüysen spor sayılır canım:)Menüm :
Sahur :
1 dilim peynirli pide((
Salatalık
Domates
İftar
1 Parça Biftek
salata
2.5 Litre Su ..
Çok yürüdüm gezdimm spordan sayılırsa: )
poğaça fazla olmuş ama hastalığından diyelim afiyet olsun:)benim menücük..
sabah
1 dlm ekmek
1 yumurta
1dlm peynir
1 domates
ara
1 ceviz
öğle
2 pohaça:26:
akşam
1 içli köfte (haşlama kızartma deil)
1 kase mercimek çorbaası
1 kase yoğurt
Günaydın kızlar :)
Dünden beri midem çok kötü bulanıyor. Bu sabah bişey yiyemedim . Ne yapsam ki
geçmiş olsun canım.sıcak birşeyler iç mideni yumuşatır.menün güzel olmuş.Sabah: yarım dilim kepek ekmeği, yarım kibrit kutusu peynir
Ara: kahve(sade,şekersiz,sütsüz) dün bulantıma iyi gelmişti.
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, yarım porsiyon taze fasulye, az yoğurt
Ara: mavi yeşil mısır pörtleği 2 adet
akşam: 1 porsiyon kabak yemeği, 1 kaşık yoğurt
ara: 1 tane siyah erik
Su :3 lt
spor: Leslie 3mile
canım ya bir ara ben 90 ın altına düşemeyeceğim sandım takıldım kaldım sonra birden inmeye başladım sende öle olacaksın emin hiç sitres yapma menülerin gayet istikrarlı çünkü.
dünkü menüm:
sahureynir,zeytin,domates,2 dilim ekmek,1 kşık reçel,domates,salatalık
iftar: 1 tabak tavuk suyuna domates çorbası,biraz karpuz,1 kaşık pilav,yarımdan az karnıyarık
2.5 litre su
tartılma bacım tartılma valla sabret biraz sık dişini biliyorum bu durum diyetten daha zor daha dayanılmaz ama inan senin için. hep verdim mi acaba ümidiyle çıkıp vermediğini görmek morel bozucu hem daha en son cuma tartıldık 4 gün oldu ne kadar verebilirsinki kendine haksızlık etme nasıl olsa bizbu işi eninde sonunda başarıcaz keyfini çıkar bu sürecin eğlenceli hale getirmekte zorlaştırmakta senin elinde. hem ayrıca bak bu mücadelende yanlız deilsin.
allah kolaylık versin bu sıcakta ütü yapmak her yiğidin harcı deil benim deil mesela :))))))
aman yarabbim çok hamaratsınız gerçekten hem çoluk çocuk hem ev işi hem diyet hem buraya vakit ayırıyosunuz helal olsun hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum.
bide ben niye simgeleri kullanamıyorum ki bilgisi olan varmı acaba. kendimi böle ifade edemiyorum :)))) alkışlıcaktım alkışlayamıyorum.
afiyet bal şeker olsun. ben şimdiden sana eleştirileri sölim :))) pilav yerine ekmek yeseydin daha iyiydi. bide karnıyarık yağlı ve kızartma olarak geçiyo onun haricinde pörfekt :))) sen benim menüme niye eleştiri yapmıyon herkesi yazmışın gördüm((( üvey evlatmıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?