Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haftada 1-2 az deilmi. toparlaabilecekmi o beni :))) ama denemeye değer. teşekkürederim tekrar.

geçmiş olsun. o zaman yediklerinle alakalı olabilir bi daha gözden geçir

İstersen hergün kullanabilirsin. Ben ilaca vitaminde olsa karşı olduğum için, halsiz kaldığımı hissettiğimde 1 tane alıyorum, iyi geliyor.

Günaydın kızlar :)

Dünden beri midem çok kötü bulanıyor. Bu sabah bişey yiyemedim . Ne yapsam ki
geçmiş olsun canım.şerbet iyi geliyor mideye.sıcak suyun içine bol şeker atıp içebilirsin ama diyetteyiz.geçmezse bir doktora görün istersen.gıda zehirlenlesi olsuşsundur belki.
afiyet olsun canım

geçmiş olsun canım allah şifa versin

ebrucum senin paylaştığın yeni listeyi ben görmemişim tabi mazaretim yok benim eksikliğim daha dikkatli olurum bundan sonra.hatice geldiğinde bana islim kebabının tarifini verirmisin.

dayanamadım bu sabah tartıldım.ebru duyarsa kızacak bana bakalım cuma sabahı ne yapıcam.çok korkuyorum.istediğim kadar vermiş olmalıyım.yanı 89.9'a bile razıyım.şu psikolojik sınırdan düşmek istiyorum.90 ın altına düşemediğim içinde stres oluyorum.

bilgisayar açıkta ben ütü yapıyorum,arada sayfayı yenileyip bakıyorum.
bilgen stres yapma,rahat ol.ben eminim başarabilirsin.

Stres yapma sakın, stres kilo alma faktörlerinden biri. Sürekli tartılma dememizin sebebi stres yapıp kilo verimini engellememek.

yine tek kaldım gelen olursa ben ev işi yapıyorum arada bakarım.oda tek kalmasın.

tartılma bacım tartılma valla sabret biraz sık dişini biliyorum bu durum diyetten daha zor daha dayanılmaz ama inan senin için. hep verdim mi acaba ümidiyle çıkıp vermediğini görmek morel bozucu hem daha en son cuma tartıldık 4 gün oldu ne kadar verebilirsinki kendine haksızlık etme nasıl olsa bizbu işi eninde sonunda başarıcaz keyfini çıkar bu sürecin eğlenceli hale getirmekte zorlaştırmakta senin elinde. hem ayrıca bak bu mücadelende yanlız deilsin.

bilgisayar açıkta ben ütü yapıyorum,arada sayfayı yenileyip bakıyorum.
bilgen stres yapma,rahat ol.ben eminim başarabilirsin.

allah kolaylık versin bu sıcakta ütü yapmak her yiğidin harcı deil benim deil mesela :))))))

yine tek kaldım gelen olursa ben ev işi yapıyorum arada bakarım.oda tek kalmasın.

aman yarabbim çok hamaratsınız gerçekten hem çoluk çocuk hem ev işi hem diyet hem buraya vakit ayırıyosunuz helal olsun hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum.

bide ben niye simgeleri kullanamıyorum ki bilgisi olan varmı acaba. kendimi böle ifade edemiyorum :)))) alkışlıcaktım alkışlayamıyorum.

günaydın kızlar.bugün bende regli oldum gece zaten sahurada kalkamamıştık denk geldi:)

dünkü menüm:
sahureynir,zeytin,domates,2 dilim ekmek,1 kşık reçel,domates,salatalık
iftar: 1 tabak tavuk suyuna domates çorbası,biraz karpuz,1 kaşık pilav,yarımdan az karnıyarık
2.5 litre su

dünkü menüm:
sahureynir,zeytin,domates,2 dilim ekmek,1 kşık reçel,domates,salatalık
iftar: 1 tabak tavuk suyuna domates çorbası,biraz karpuz,1 kaşık pilav,yarımdan az karnıyarık
2.5 litre su

afiyet bal şeker olsun. ben şimdiden sana eleştirileri sölim :))) pilav yerine ekmek yeseydin daha iyiydi. bide karnıyarık yağlı ve kızartma olarak geçiyo onun haricinde pörfekt :))) sen benim menüme niye eleştiri yapmıyon herkesi yazmışın gördüm ((( üvey evlatmıyım ben

o simgeleri bende kullanamıyorum bazen alltan kopyala yapıştır yapıyorum ozman çıkıyor:)
hamarat olmayacağızda ne yapacağız mecburuz.evlenmeden önce sabah giderdim işe akşam gelirdim her şey hazır önüme gelirdi ah zavallı anacğım kızardı bize bir iş yapmıyoruz diye şimdi daha iyi anlıyorum onu ev hanımı olmak gerçekten çok zor.hergün aynı şeyler hiç değişmiyor ekstra haftada bir ütü işte o da sıcakta hiç çekilmiyor bende hasta olmuşken bugün yapayım diyorum dağ gibi yığıldılar

senin menünü atlamışım gözümde kaçmış dmemkki dur bakayım hemen. ben akşam yemeklerinde ekmek yiyemiyorum ya patlıcanıda çok yağda kızarmadım az zeytin yağında kızarttım ama bahane olmaz tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…