Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anlat ozaman canım. Ne işle mesguldun sen :)))

Şuanı soruyorsan annemlerde yangel yat modundayım Onun dışında özgeçmişimi sorarsan mesleğimin 6.yılını bitirdim.3 yıl doğu olmak üzere 3. görev yerinde çalışmaktayım.1,5 yıllık evliyim.

Maşallah Ne güzelll Ögretmenliğin en güzel yanı bu tatil olsa gerek bende atanırsam eğer yaşayacm bu duyguyu :)
Genç ögretmen olmakta gzeldir :)

ağrı çekerken annem yedirdi cnm yoksa hiç zevk alarak yemedim... aman olsun napıyım çikolata krizine girmediğime şükrediyorum valla...

kıslar ya bu saat oldu hala karnım ağrıyo delircem... uyutmadı... sabahta erken kalkçam eski çalıştığım yerdeki öğretmen arkadaşlarla buluşçaz, yarın akşam anca girerim heralde.... bilginiz olsun... uzayım ben listede yokum bu arada ama diğer listeye girmemede bay var sanrırım... eski kiloma dönünce gireyim diyorum.. takımın ort. düşürmek istemiyorum.. sen de bilerek koymadın galiba... yalnız orti listesi hazırlanırken bi orti istiyorum...

Son düzenleme:
Öncelikle tekrar geçmiş olsun canım.Eski kilona dönünce listeye alırız dediğin gibi.Mesaj listesini Ebru hazırlamıştı bende direk paylaştım.Listede tatildeyim diye ben bile yokumYine senide ekleriz.Ortide de olursun.

tamam canım... hem şu eski kiloma gelince listeye girme işi beni motivede ediyor açıkçası... işime geliyor..

rendeleyip,azcık yağda kavurdum,kızarmadı.unuttuk zaten kızartmayı

benim menücük..
sabah
1 dlm ekmek
1 yumurta
1dlm peynir
1 domates

ara
1 ceviz

öğle
2 pohaça:26:

akşam
1 içli köfte (haşlama kızartma deil)
1 kase mercimek çorbaası
1 kase yoğurt

2 poğaça biraz fazla olmuş.
ne temizlikmiş,bitmedi gitti.

Menüm
sahur
2 dilim ekmek
peynir domates
iftar
1 dilim ekmek
1 porsiyon tavuk sote
2 bardak ayran
su 3 litre
spor 45 dk yürüyüş temposuz maalesef ve dans

Zeliş'cim 2 gündür maşallahın var menüler süper. Aferin sana bak ne güzel düzene girmeye başladı. İsteyince oluyor demek ki. Ama sporunu mutlaka tempoluya çıkar. Kiminle yürüyorsun? Neden temposuz oluyor?

Menün güzel olmuş canım. Miktarlarını yazmadığın için özellikle akşamın kalabalık göründü. Su ve spor güzel olmuş.

MENÜM
SABAH

2 dilim ekmek
Yoğurtlu patlıcan
Domates,salatalık,peynir

AKŞAM
Yarım kase çorba
1 kase yoğurt
Salata
1 lokmalık böreğin tadına baktım.

Börek harici gayet güzel bir menü ama ramazanda bir lokmalık böreğin lafı olmaz. Yemesen daha iyi olur ama, olmuş bi kere.

Canım benim ben Adana'dan 2009 da geldim Konya'ya. Geldiğimde 69 kiloydum. Sonra yaklaşık 3 ayın içinde 11 kilo alıp 80 kilo oldum. Yani yaklaşık 3 yıldır kiloluydum ama ondan önce yani 2007 de 74 felandım. Toplasan 30 yıllık hayatımın sadece 5-6 senesi kilolu geçmiştir oda tamamen doğumla alakalı. Kolay vermedim canım aslında. Biliyorsun en başlarda bir ısırık tatlı aldım diye kaç gün vicdan azabı çektim. Sadece sabır ve iradeyle kolay verdim. İnşallah şimdi koruyabilirim. Bakalım bu cuma benim tartı ne diyecek. Artık bende menü yazayım yeniden diyorum. Yoksa kaçıracağım ipin ucunu. Bende senin tatil fotoğraflarına baktım canım maşallah sizde çok tatlısınız. Deniz gördükçe içim gidiyor. Ama ben hala senin zayıf olduğunu düşünüyorum. Yada fotoğraflar öyle gösteriyor

Canım menün sporun ve suyun çok iyi. Tebrik ederim seni.

Bence gayet güzel ve dolu dolu bir menü. Ben geçen gün izmir köfte yaptım çok lezzetli oldu. Yanınada Zeynep'in dediği gibi yayla çorbası yapabilirsin. Kolay gelsin şimdiden.

Sabah: yarım dilim kepek ekmeği, yarım kibrit kutusu peynir
Ara: kahve(sade,şekersiz,sütsüz) dün bulantıma iyi gelmişti.
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, yarım porsiyon taze fasulye, az yoğurt
Ara: mavi yeşil mısır pörtleği 2 adet
akşam: 1 porsiyon kabak yemeği, 1 kaşık yoğurt
ara: 1 tane siyah erik

Su :3 lt
spor: Leslie 3mile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…