Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mecburuz hayatım.koca yemek ister gönlünü yapmak ister,ev temizlik ister,çocuklar ilgi ister.ne yapalım.

Son düzenleme:

afiyet olsun gayet başarılı bir menü olmuş:) yalnız bu nohut şişkinlik yapmıyormu daha önce bir arkadaş vardı o da hemen hemen her gün menüsüne eklerdi.

demekki sistemde bi arıza var ama hiç yakıştıramadım demek kopya çekiyosun ben hiç yapmam öle şeyler. evet kıymetini bilememişi o günlerin.

tatmadan yemeden inanmam

afiyet olsun gayet başarılı bir menü olmuş:) yalnız bu nohut şişkinlik yapmıyormu daha önce bir arkadaş vardı o da hemen hemen her gün menüsüne eklerdi.

mersüü hihihihihiii şişirmezmi hazmedeblmek için bi soda içtim yarım saat yürüdüm :))) bide karpuzla hiç sorma

çocukları uyuttum bir bardak çay içeyim leslie teyzeye gidicem bir saatliğine.

oohh ellerine sağlık afiyet olsun keyif yapmayı hakettin şimdiden kolay gelsin.

bende çıkayım yasemincim bi vitamin önermişti onu alayım. hem biraz hava almış olurum vakit geçer görüşürüz sonra hepinize kolay gelsin.

sen uyutmuşsun sıra bende benimkide mızır mızır ediyor gidip uyutayım sonrada ütü yapayım.
kolay gelsin canım
mersüü hihihihihiii şişirmezmi hazmedeblmek için bi soda içtim yarım saat yürüdüm :))) bide karpuzla hiç sorma

oohh ellerine sağlık afiyet olsun keyif yapmayı hakettin şimdiden kolay gelsin.
teşekkürler canım
bende çıkayım yasemincim bi vitamin önermişti onu alayım. hem biraz hava almış olurum vakit geçer görüşürüz sonra hepinize kolay gelsin.

benim yerimede gez hava al.evin içinde hapis gibiyim.sadece işe giderken çıkıyorum evden oda hfatada 2 gün

dünkü menüm:
sahureynir,zeytin,domates,2 dilim ekmek,1 kşık reçel,domates,salatalık
iftar: 1 tabak tavuk suyuna domates çorbası,biraz karpuz,1 kaşık pilav,yarımdan az karnıyarık
2.5 litre su
afiyet olsun.karnıyarığın patlıcanını fırında yapabilirsin istersen,fena olmuyor

aynen insan başına gelmeden anlamıyor.evde iş hiç bitmiyor.çocuk ayrı,koca ayrı...kadın olmak bence dünyaya 3-0 malup başlamak demek.

30 temmuz mesaj sayıları
balkaymak:5
mersinli42:12
UZAYIM:12
Bilgen35:16
yasminyaso:9
nurgulguney:4
gurbet_dmr:8
Kübra23:14

bana gelenler bunlar...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :)

Dünden beri midem çok kötü bulanıyor. Bu sabah bişey yiyemedim . Ne yapsam ki
Geçmiş olsun canım.Sıcak birşeyler iç.

Afiyet olsun Yasemin.

Hoşgeldin Seda.

Afiyet olsun Nurgül.

ebrucum senin paylaştığın yeni listeyi ben görmemişim tabi mazaretim yok benim eksikliğim daha dikkatli olurum bundan sonra.hatice geldiğinde bana islim kebabının tarifini verirmisin.
Birazdan veriyorum canım.

dünkü menüm:
iftar: 1 tabak tavuk suyuna domates çorbası,biraz karpuz,1 kaşık pilav,yarımdan az karnıyarık
2.5 litre su
Karnıyarık ve pilav ama az yemişsin.Afiyet olsun.

Günaydın kızlar :)

Dünden beri midem çok kötü bulanıyor. Bu sabah bişey yiyemedim . Ne yapsam ki

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

Afiyet olsun cnm .

Hoşgeldin :)

Afiyet olsun canım

Bence Hiç tartılma aklından çıkar... Stress yapıosn kendine emin ol 70 lerin 60larn altına düştüğün anları Göreceksinn ...

yine tek kaldım gelen olursa ben ev işi yapıyorum arada bakarım.oda tek kalmasın.
Kolay gelsin canımm

dünkü menüm:
2.5 litre su
Afiyet olsunnn Miktarları az Dengelemişşindir heralde cnm :)

İslim kebabı
Eki Görüntüle 476276
Canım malzemeler ve tarif aşağıda ama sen miktarı kendine göre ayarla.Etin yumuşak olması için ben genelde düdüklüde pişiriyorum hem kısa sürüyor.Baharatlarıda kendine göre değiştirirsin.Bence çok güzel oluyor.Sormak istediğin birşey olursa sor canım.

Malzemeler

• 4 adet patlıcan
• 2 adet sivribiber
• 2 adet domates
• 2 su berdağı kaynar su
• 1 kaşık salça
• Tuz
• Kızartmak için sıvıyağ
• 15-20 ad kürdan

İç Malzeme:
• 750 gr. kuşbaşı et
• 2 adet domates
• 2 kaşık tereyağ
• Pulbiber(istenilen miktarda)
• 3 adet sivribiber
• 1 adet soğan
• Tuz

Tarif

Et bir tencereye alınır ve suyunu bırakıp çekene kadar kavrulur. Daha sonra içine rendelenmiş soğan, tereyağ, 2 adet domates, ve diğer iç malzemeler konulup bir domatesler ve biberler yumuşayana kadar pişirilir.

Daha sonra alacalağı soyduğumuz patlıcanlar 1 cm kalınlığında uzunlamasına kesilir. Tuzlu suda bekletilir. Kızartma yağı kızdırılır. İçine kurulanan patlıcanları atıp kızartılır. Düz bir zeminde patlıcanlar biri boyuna diğeri enine üst üste konulur artı şeklinde ( + ) Hazırladığımız içten patlıcanların ortasına konulup karşılıklı kenarları kapatılır. Dilimlenmiş domates ve biberden 1`er adet bohça eşklinde kapanmış patlıcanların üstüne konulup 1 adet kürdan batırılır. Uygun bir fırın kabına dizilir.

Kaynattığımız suda salçayı karıştırıp bir miktarda tuz atıp patlıcanların yarısına gelecek kadar koyup. Önceden ısıttığım 180 dereceli fırında 15-20 dakika kadar pişirip servis yapalım. Afiyet olsun...

Son düzenleme:

Çok Güzel Görünüyorrr aman aman :))):18::18::18::18:

Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda dahada düzelir. Burda da işler birikti biliyorsun, burayıda ihmal etme olur mu?

tekrar çok geçmiş olsun seda.

Sedacım geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim kızlar, çok sağolun..

Ebrucum bu akşam toparlarım geçmişi vs. Merak etme

ben köfteyle yapıyorum,etle denemedim hiç.cidden çok lezzetli ve fiyakalı bir yemek.ben en son geçen sene ramazanda yapmıştım.şu patlıcan kızartırken bu kadar çok yağ çekmese ne var sanki.

ben köfteyle yapıyorum,etle denemedim hiç.cidden çok lezzetli ve fiyakalı bir yemek.ben en son geçen sene ramazanda yapmıştım.şu patlıcan kızartırken bu kadar çok yağ çekmese ne var sanki.
Evet lezzetli ama biraz yağlı oluyor.Ben köfte ile hiç yapmadım çünkü köftede kızartılıyor ve köfteyi pek sevmiyorum.
Kuşbaşı etle çook lezzetli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…