Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güle güle iyi akşamlar

seçil en son 28 inde yazmış dukan grubuna,sonra yok.bişey mi oldu acaba

evet bende mesaj atmadığını görünce tablodan farkettim. en son listeye giremediği için sitem etmişti sonrada gelmedi. ama kübranında dediği gibi belirtse iyi olurdu belkide geri dönmeyi düşünüyordur.

bugünkü menüm
sabaheynir zeytin haşlanmış yumurta salatalık 2 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek
öğlen:1 dilim ekmek peynir salça 2 kaşık makarna
ara:1 elma biraz üzüm 1 bardak süt
akşam:mercimek çorbası ve kabak yemeği
2.5 litre su
2 bardak bitki çayı
bugün niyeyse sürekli birşeyler yemek istedi canım.böyle değildim ben...acaba reglidenmi yoksa sıkıntıdanmı.fazla kaçırdım bugün farkındayım:26:

Kızlar akşama iftara davetliyiz. Ben çıkıyorum artık. Herkese hayırlı iftarlar. Paylaşım konusunda da lütfen daha dikkatli olalım. Boş bırakmayalım topiğimizi. Öpüyorum hepinizi

ekmekle makarna yemişsin,bide ara öğün kadar olmuş.regli oldun diyedir belki.

30 temmuz mesaj sayıları
balkaymak:5
mersinli42:12
UZAYIM:12
Bilgen35:16
yasminyaso:9
nurgulguney:4
gurbet_dmr:8
Kübra23:14
zaum:8
bana gelenler bunlar...
yenilendi
ellerine sağlık
yok ben sahurla iftarı karıştırıyomuşum aynı günün sahuru iftarı yazılıyomuş bugün tutmadım ondan karışıklık oldu. tamamen benim beceriksizliğim
yok canım estağfrllah
Ben Çıkıyorum Kızlar Misafirliğe gidiyoruz Yine .. Telefondan girerim takipte kalırım ..
iyi eğlenceler canım
evet düştü paylaşım bu aralar bu arada ferhan abla ve turti nerdeler:44:
Seccil neden gelmıyor Kızlar ?
en son şikayet etmişti listeye alınmaddığı için o yüzden uğramıyo bence :26:
afiyet olsun ablacım stresten bence
Kızlar akşama iftara davetliyiz. Ben çıkıyorum artık. Herkese hayırlı iftarlar. Paylaşım konusunda da lütfen daha dikkatli olalım. Boş bırakmayalım topiğimizi. Öpüyorum hepinizi

afiyet olsun hayırlı ifttarlar

Menum :

Sahur :
Peynır salatalık zeytın 1 dılım kepeklı ekmek
Iftar
1 dılım bıftek sebze.
Su :2.5lıtre
Veee kacamagm 1 kucukkk mınnack baklava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…