Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM
SAHUR
2 dilim ekmek
Biberli lor peyniri
Domates,salatalık,peynir
Yarım dilim börek
1 şeftali

AKŞAM
1 kase çorba
Yoğurt,salata

kıslar ya bugün alışveriş yapıyım dedim şöle zayıf göstercek bişiyler... anladım ki öyle bişiyler yok... önümüzde bayram yarın birascık daha bakçam ama nafile... olsaydım şimdi şöle bi 38 beden oh ne giysem yakışrdı ama şimdi.... malesef...

Canım sıkıntı yaptığın şeye bak.Allah sağlık ve mutluluk versin.Kiloyu çok kafaya takmamak lazım bazen bu yüzden sinirlerim bozulduğu oluyor.Sonra televizyonda ,çevremdeki hasta insanları gördükçe Allah sağlık versin yeterki,ben kilolarımı veririm diyorum.Bu bayram böyle geçsin.Kurban bayramında hepimiz çıtır olacağız.Tamam mı

Son düzenleme:

inşallah canım... doğru söylüyorsun tabi herşeyin başı sağlık... ama bayramlarda çok oluyor kilo muhabbeti... her girdiğin evde 1 kişi söylese.. 40 yer geziyoz valla moral sıfır oluyor... neyse dediğin gibi bir daha ki bayrama çıtır olcaz inşallah...

Amaaaann hiç kafaya takma canım.Sonuçta kilo vermek için bir adım attık ve başladık.Çok kiloluyum ne yapacağım gibi kötü bir psikolojide değiliz.Başladık veriyoruz ve vereceğiz.İçinden siz beni kurban bayramından görürsünüz de ve geç.Hiç kimse morelini bozmasın.

teşekkür ederim hatice not alıyorum

canım bugün sabah 90.8 dim ama cuma sabahı ne olur bilemem

afiyet olsun canım
Kızlar akşama iftara davetliyiz. Ben çıkıyorum artık. Herkese hayırlı iftarlar. Paylaşım konusunda da lütfen daha dikkatli olalım. Boş bırakmayalım topiğimizi. Öpüyorum hepinizi
afiyet olsun hayırlı iftarlar sanada
Menum :

Sahur :
Peynır salatalık zeytın 1 dılım kepeklı ekmek
Iftar
1 dılım bıftek sebze.
Su :2.5lıtre
Veee kacamagm 1 kucukkk mınnack baklava
afiyet olsun canım az yemişsin zaten
menücan
sabah
2 dlm çavdar ekm. peynirli tost

ara orta kahve

öğle
ton balıklı salata

akşam
yağsız pişmiş döner
1 dlm ekmek
salata

ara
1 salkım üzüm (minik)
spor ve suyu göremedim ama afiyet olsun
afiyet olsun
menüm

sahur
2 dilim ekmek
peynir
domates

iftar
haşlanmış tavuk
2 dilim ekmek
salata

su 2.5 litre
spor 45 dk yürüyüş

afiyet olsun canım

MENÜM
SAHUR
2 dilim ekmek
Biberli lor peyniri
Domates,salatalık,peynir
Yarım dilim börek
1 şeftali

AKŞAM
1 kase çorba
Yoğurt,salata
afiyet olsun canım
hoşgeldin seçil
ben kaçıyorum byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

iyi geceler

selam arkadaşlar iyi geceler.anca girebildim ben.iftara davetliydik bugün.
menüm
sabah
kaynamış yumurta
domates
salatalık
peynir
bol şekersiz çay
1 dilim tam buğday ekmeği

öğle

bir kase tuzlu yoğurt (bugün tansiyonum düşük sanırım)

ara

5 tane çubuk kraker

akşam

yarım kase tarhana çorbası
patlıcan salatası
1 tane tulumba tatlısı kızmayın ama çok canım istedi.(az ceza verin)

3 lt su,30 dk öğlen leslie,akşam 30 dk leslie

Menün tulumba tatlısı dışında güzel.Sporunda çok güzel olmuş.Cezaya gelince ramazan ayının iyimserliği üstümde.Ramaz bir bitsin cezalar gelecek.

seçilcim bizim iş yerinde dukan yapan arkadaşlarım oldu güzel kilo verdiler bırakınca geriye aldılar,iyice araştırdınmı.kilo sabitleme gibi bişeyi varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…