Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne güzel aerandir uğraman hiç karşılaşmamıştık sanırım takım kapanmadan önceydi. 20 kilo vermişsin güzel azim. Ben de 56yı görebilsem iyi olurdu.

kızlar günaydın herkesi hergün yediklerini yazmaya davet ediyorum. Ben de dahil kurallarımıza uyalım lütfen. Hazırlanıyorum işe gideceğim herkesi öpüyorum kaçamaksız bir gün diliyorum. Bu hafta da sonlarda olmayalım lütfen kızlar çaba sarfedin biraz.

günaydın kızlar bu gün başlıyorum yediklerimi yazmaya sabah 1dilim ekmek klasik kahvaltı ve 1kaşık bal yedim

melisciğim kızının ve senin fotoğraflarına baktım maşallah kızn çok güzel içime sokasım geldi bu arada sen daha nerene zayıflayacaksın çok merak ediorum fotoğraflarda oldukça zayıf görünüyorsun şekerim

selam fıstık arkadaşlarımhihoyyythihoyyyt
dün akşam gece biraz rahatsızlandım,midemi üşütmüşüm sanırım sabaha kadar midem bulandımafoldumben
sabah yarım simit ve az peynir yedim..ve açıık çay içiyorum

evet canım haklısın yediklerimizi yazalım ve daha çok sarılalım zayıflamayakaydirigubbakcemile5

canım aynı kaderi paylaşıyoruz..benimde boyum 158 falan sanırımuuzn boylu olsaydık kilomuzu bu kadar göstermezdik zaten,ama sağlık olsun napalımŞeniz
canım ben de evlendiğimde 50 kiloydum ve 67 kilodan inmiştim 50 ya..fakat koruyamadım boğazımı tutamadım geldim 77 li kilolarakaydirigubbakcemileşimdi de marttan sonra bebiş düşünüyorum ve o zamana kadar en kötü 55 olmak istiyoruma.s.

yazalım :))
ben zaten çok bişi yemiyorum 6 ydır bu düzene alıştım
sabah bi küçük tost yedim
öğlen birazcık meyve
akşama ne yerim bilmiyorum ama hafif olur
1.5lt su içtim akşam 3 lt yada daha fazla olabilir

benim motivasyonum tamamen bozuldu
zaten uzun zamandır bu şekilde besleniyorum ve zayıflayamıyorum
perşembe doktora gitcem belki cumaya da diyetisyene
sonuç çıkana kadar hiç bişi önemsemeyeceğim
kendime tatil verdim kısacası...meliscim istersen beni izinli yaz... ben kendimi toplayana kadar takımda yer almayım.... paylaşımda bulunurum ama bu durumda size faydam olmaz... zaten ilk başından beri size zarar verdim şimdi bunu da düşündükce kendime daha da kızıyorum daha önce doktora gitmediğime...

dosbacım uzak kalma bizden canım..o zaman belki kilo alabilirsin
bu arada gayet iyi besleniyorsun..kilo verememene ben de şaşırdım,hayırlsıı canım zayıflıycaz ve bizde anne olucaz:CüvCüv:Şeniz

dosbacığım moralini bozma lütfen inan triod korkulacak birşey değil benim arkadaşım tiroid hastası ve asla çocuğun olmaz çok tehlikeli demişler bir kızı bir oğlu var zayıflamaya gelince zaten ilaçlarına başlayınca sen bile şaşıracaksın nasıl zayıfladığnı önemli olan teşhisin konulması büyük ihtimal yavaş çalışıor ilaçla beraber normale dönecekve sende rahatlayacaksın
ben bugün 1 zeytinli peynirli salamlı simit yedim
1 nescafe
taze fasulye 5-6 kaşık pilav az salata yedim
bu arada galiba kilo almamışım

DOSBACIĞIM ıNŞALLAH ıYı sonuçlar alırsın kızlar tatil sonrası işe başlamak çok kötü birde tayinler belli oldu bizim biz çorumdayız yine kötü olan bütün arkadaşlarım ankarada canım çok sıkıldı

melzeyitcim ben de 15 gündür izindrydim ve yarın mesaim var..ve stres yapıyorum..tatil hemen bitiyor kızlar ya :bbo:

inş. canım yaa...
insan korkuyo(
belki bebişim olsaydı bu kadar zor olmazdı sonuç beklemek (

günaydın kızlar bu gün başlıyorum yediklerimi yazmaya sabah 1dilim ekmek klasik kahvaltı ve 1kaşık bal yedim

yaz hayatım.

canım evet sorma bi de canlı gör konuşsun bakışsın insan hiç dayanamıyor :) Canım zaten ondan motivasyonum düştü her kıyafetim oluyor ama azıcık fazlalık var çok dar giyince görünüyor o da olmasın istiyorum. Teşekkürler bu arada

canım şimdi nasılsın? geçmiş olsun.

canım takıma faydan çok seni çok sevdik ne zararından bahsediyorsun. Sen çini ferah tut önemli değil bunlar.

dosbacım uzak kalma bizden canım..o zaman belki kilo alabilirsin
bu arada gayet iyi besleniyorsun..kilo verememene ben de şaşırdım,hayırlsıı canım zayıflıycaz ve bizde anne olucaz:CüvCüv:Şeniz

amin inşalllah.:Saruboceq:

benim arkadaşımın da troidi var değerleri çok yüksek olmasına rağmen hamile de kaldı çocuk da doğurdu 2. yi de düşünüyor. Hiç korkma bu işin uzmanları doktorlar var.

benimde gebeliğe engel bi durum olup olmadığına bakılacak... sonuçlardan korkuyorum ...

sana dua edeceğiz canım.

nasıl başvuran herkesin ankaraya çıkmış sizin mi çıkmamış?

melzeyitcim ben de 15 gündür izindrydim ve yarın mesaim var..ve stres yapıyorum..tatil hemen bitiyor kızlar ya :bbo:

gıcık bir durum tatil sonrası işbaşı. Ben daha tatile bile çıkamadımkafamçokkarıştı

merhaba kizlar hep ben geliyorum kimsecikler olmuyor ama olsun cünkü ben gec geliyorum galiba ben iyiyim biraz agrilarim var ama alistim galiba artik takmiyorum
dosba canim bu kadar üzülme benim burda bir arkadasim var onunda ayni sorunu var tiroid leri az calisiyor dr ona az calisirsa gebelige enge degil demis eger cok calisirsa engel oluyormus arkadasimdan duydugum bu bilgin olsun istedim ama sende sonucu ögren ve yaz bakalim belki burdaki yanlistir

canım 3 gün kaldı gelmene. Buraya gelince ağrı falan kalmaz unutursun. Yaz dönemi biraz katılım az herkes geziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…