Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

darısı başımıza inşallah :Saruboceq: bakalım bizler de emelimize ulaşıp buraya diğer arkadaşları motive etmek için yazılar yazacak mıyız :kedi:

ne güzel aerandir uğraman hiç karşılaşmamıştık sanırım takım kapanmadan önceydi. 20 kilo vermişsin güzel azim. Ben de 56yı görebilsem iyi olurdu.

inşallah görürsün ablacım bende resimlerine baktım vermek istediğin kilolarla bile çok hoş duruyorsun zaten pek bişey kalmamış 56 olmana yerimseniben

canım çok teşekkürm ederim gayretlenmişken biraz daha versem iyi olur şimdibıraksam alırım birlkaç kilo ama 55te bıraksam 60a kadar esneme payım olur.

inşallah Allah gönlüne göre verir sağlıklı bi bebiş ecrin_bebek:) nasip eder sana canım yerimseniben

canım arkadaşlar haklı sen sen aynı şekilde beslenmeye devam et doktorun öneride bulunana kadar kilolarına kilo eklenmesi daha çok motivasyonunu düşürür lmaz:
sen yine de bize yaz birbirimize destek olur belki motivasyonunu güçlendiririz ne dersin :enbuyukkk:

melzeyitcim devlet memurusun anladığım kadarıyla kaç yıllık memursun.. sen en azından tayin bekliyorsun biz daha umutla atanmayı bekliyoruz neresi gelirse diye her yeri yazıyoruz ama nasip olmadı daha istemediğin bi yer olsa da bu devirde şanslı insanlardan birisin canım yerimseniben

nasılsın bhrcım? hoşgeldin nasıl gitti bugün?

teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın?

bugün güzeldi çok şükür kaçamak yapmadım :lepi: yediklerimi yazayım
sabah kahvaltısında her zamanki gibi 2 dilim kepek ekmeği,4 tane zeytin,biraz peynir ve bi tabak domates salatalık
aralarda elime geçen meyveden birer ikişer tane yiyorum
öğlen 3 yemek kaşığı bulgur pilavı bir küçük kase yoğurt
akşamda bir kase çorba ve salata yedim..
sanırım bugün iyiydim ne dersiniz yerimseniben

ben de iyiyim canım benim de iyi gitti kaçamak yapmadım.
iyimiş bence senin yediklerin de hergün böyle yesek zayıflarız zaten.

kızlar bu sayfayı hep ben doldurdum umarım okurken sıkılmazsınız :kedi:

sıkılmak mı, sevindikopuyorumnanaktan

merhaba kızlar bu gün neler yedim yazayım sabah yazmıştım öğle yoğurt içine salatalık doğradım onu yedim birde patlıcan salatası kavun ara yrım dilim ekmek peynir kavun akşam 3 kaşık yağsız mantı yoğurt biraz öncede dondurma

canım mantıyı öğlen yesen daha iyi olurmuş sanki ağır yiyecekleri akşam saatlerine bırakmamak gerek neyse en iyisi spora devam kızlarrrr kaydirigubbakcemile2

ay inş bizde senin gibi bir mezun olsak.bu arada seni de tebrik ederim canıma.s.
geçmiş olsun şeker
benimde gebeliğe engel bi durum olup olmadığına bakılacak... sonuçlardan korkuyorum ...
korkma gülüm seninde çpok ama çok tatlı bir bebişin olacak Allah ın izniyle:lepi:
çok iyiiiiiii
demekki ipin ucunu bırakmamak lazım mış aman veririm almam dememek lazımmış kulağıma küpe olur inş

küpeler olsun cümlemize
kızlar bugün eşim bveni canlı müzik olan bir yere götürdü orada kahve ve tiramisu kaçamağım oldu ama değdi yaa elektro gitar harikaydı deşarjj oldum. ama yarın tam manasıyla diyete adapteyimmmm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…