meraba arkdaşlar...bende bu takımdaydım bir aralar..ah o gnler...çok şükür bir iki kilo haricinde hiç almadım 75 dm snaırm diyete başlarken şuan 56-57 arası gidip geliyorum..hepinizee bol şns...Allah yardımcınız Olsun... :)
ne güzel aerandir uğraman hiç karşılaşmamıştık sanırım takım kapanmadan önceydi. 20 kilo vermişsin güzel azim. Ben de 56yı görebilsem iyi olurdu.
selam fıstık arkadaşlarımhihoyyythihoyyyt
dün akşam gece biraz rahatsızlandım,midemi üşütmüşüm sanırım sabaha kadar midem bulandımafoldumben
sabah yarım simit ve az peynir yedim..ve açıık çay içiyorum
canım aynı kaderi paylaşıyoruz..benimde boyum 158 falan sanırımuuzn boylu olsaydık kilomuzu bu kadar göstermezdik zaten,ama sağlık olsun napalımŞeniz
canım ben de evlendiğimde 50 kiloydum ve 67 kilodan inmiştim 50 ya..fakat koruyamadım boğazımı tutamadım geldim 77 li kilolarakaydirigubbakcemileşimdi de marttan sonra bebiş düşünüyorum ve o zamana kadar en kötü 55 olmak istiyoruma.s.
yazalım :))
ben zaten çok bişi yemiyorum 6 ydır bu düzene alıştım
sabah bi küçük tost yedim
öğlen birazcık meyve
akşama ne yerim bilmiyorum ama hafif olur
1.5lt su içtim akşam 3 lt yada daha fazla olabilir
benim motivasyonum tamamen bozuldu
zaten uzun zamandır bu şekilde besleniyorum ve zayıflayamıyorum
perşembe doktora gitcem belki cumaya da diyetisyene
sonuç çıkana kadar hiç bişi önemsemeyeceğim
kendime tatil verdim kısacası...meliscim istersen beni izinli yaz... ben kendimi toplayana kadar takımda yer almayım.... paylaşımda bulunurum ama bu durumda size faydam olmaz... zaten ilk başından beri size zarar verdim şimdi bunu da düşündükce kendime daha da kızıyorum daha önce doktora gitmediğime...
DOSBACIĞIM İNŞALLAH İYİ sonuçlar alırsın kızlar tatil sonrası işe başlamak çok kötü birde tayinler belli oldu bizim biz çorumdayız yine kötü olan bütün arkadaşlarım ankarada canım çok sıkıldı
nasılsın bhrcım? hoşgeldin nasıl gitti bugün?
teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın?
bugün güzeldi çok şükür kaçamak yapmadım :lepi: yediklerimi yazayım
sabah kahvaltısında her zamanki gibi 2 dilim kepek ekmeği,4 tane zeytin,biraz peynir ve bi tabak domates salatalık
aralarda elime geçen meyveden birer ikişer tane yiyorum
öğlen 3 yemek kaşığı bulgur pilavı bir küçük kase yoğurt
akşamda bir kase çorba ve salata yedim..
sanırım bugün iyiydim ne dersiniz yerimseniben
kızlar bu sayfayı hep ben doldurdum umarım okurken sıkılmazsınız :kedi:
merhaba kızlar bu gün neler yedim yazayım sabah yazmıştım öğle yoğurt içine salatalık doğradım onu yedim birde patlıcan salatası kavun ara yrım dilim ekmek peynir kavun akşam 3 kaşık yağsız mantı yoğurt biraz öncede dondurma
canım mantıyı öğlen yesen daha iyi olurmuş sanki ağır yiyecekleri akşam saatlerine bırakmamak gerek neyse en iyisi spora devam kızlarrrr kaydirigubbakcemile2
ay inş bizde senin gibi bir mezun olsak.bu arada seni de tebrik ederim canıma.s.meraba arkdaşlar...bende bu takımdaydım bir aralar..ah o gnler...çok şükür bir iki kilo haricinde hiç almadım 75 dm snaırm diyete başlarken şuan 56-57 arası gidip geliyorum..hepinizee bol şns...Allah yardımcınız Olsun... :)
geçmiş olsun şekerselam fıstık arkadaşlarımhihoyyythihoyyyt
dün akşam gece biraz rahatsızlandım,midemi üşütmüşüm sanırım sabaha kadar midem bulandımafoldumben
sabah yarım simit ve az peynir yedim..ve açıık çay içiyorum
korkma gülüm seninde çpok ama çok tatlı bir bebişin olacak Allah ın izniyle:lepi:benimde gebeliğe engel bi durum olup olmadığına bakılacak... sonuçlardan korkuyorum ...
çok iyiiiiiiiteşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın?
bugün güzeldi çok şükür kaçamak yapmadım :lepi: yediklerimi yazayım
sabah kahvaltısında her zamanki gibi 2 dilim kepek ekmeği,4 tane zeytin,biraz peynir ve bi tabak domates salatalık
aralarda elime geçen meyveden birer ikişer tane yiyorum
öğlen 3 yemek kaşığı bulgur pilavı bir küçük kase yoğurt
akşamda bir kase çorba ve salata yedim..
sanırım bugün iyiydim ne dersiniz yerimseniben
demekki ipin ucunu bırakmamak lazım mış aman veririm almam dememek lazımmış kulağıma küpe olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?