olabilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:18:Heehehhehehehe benimde düzeldi şimdi ama hala 10666 yok, altıların gazabı mıdır nedir
Afiyet olsun Nurgül.Bulgur pilavı çok olmuş.Dolma yenmese belki kabul edilirdi ama olmamış.Cezanı Kübraya bırakıyorum.
Nurgulcuuummm :)
100 ıp atlama senın ıcın uygun olur ...
Kolay gelsınnn
trt 1 de duydum 1 hurma 12 kaloriymiş.bir kesme şeker 25 kalori
yarın dişçiye gidecem.kanal tedavisi yapılcak.kemik kokusundan nefret ediyorum.
bu akşam çokk kötü bi rüya gördüm üni sınavına girdim ama soruları göremediğim için hiç bişey yapamadım çok kötüydü
bende iyiyim saol, benim adım başak biraz kendinden bahsedebilirmsin
ben 28 yaşındayım 4 ay önce doğum yaptım ve kilo vermeye çalışıyorum
iftara misafirlerimiz var derte çalışıcamçıkıyorum şimdi görüşürüz
amaaaaaaaaaaaan sonuncu olmuşum
senin ne derdin var kız nurgülle
amaaaaaaaaaaaan sonuncu olmuşum
senin ne derdin var kız nurgülle
Hoşgeldn canım tekrar tabiki sorabilirsinokudum anladım,
ama bazı sorularım olabilir, bunları istediğim zaman sorabilirim herhalde
Diş mi çok korkunç ortiii :18:yarın dişçiye gidecem.kanal tedavisi yapılcak.kemik kokusundan nefret ediyorum.
Rüyaların tersi çıkar canım bnce:44:bu akşam çokk kötü bi rüya gördüm üni sınavına girdim ama soruları göremediğim için hiç bişey yapamadım çok kötüydü
1.5 dakikamı 1 saattan fazla sürüyor 5 mil yanlış indirmişşin :44:leslie 5 mil videosu indirdim sadece 1.5 dakika :44:
aaa iki kaşık bulgur bir dolma içi cezamı alıyorum.keşke tatlı yeseydim.
100 müonun için ipi elime almaya değmez ya ben senin için 1000 yapim onu.
ben bir küp şekeri 16 kalori olarak biliyodum gerçi hiç kullanmam ama sadece nescafeye 1 tane atıyorum ama onuda ayda yılda bir içerim çayı şekersiz kullanıyorum. ama yaptığımız tatlılarda kullanığımız şekere göre kalorisini hesaplaabiliriz acaba hangisi doğru 25 mi 16 mı.
şimdiden çok çoookkkk geçmiş olsun dişçiyle hiç işim olmadı ama 20 likleri çıkarırken neler çektiğimi hala çok taze hatırlıyorum.
bence rüyalarını hep hayra yor hayır olsun zelişcim.
bende sana dünden beri goncagül diyorum ya tekrar memnun oldum başak.
eziyolar beni işte birlik oldular gözümün yaşına bakmıyorlar. kül kedisine döndüm. hiç acımıyolar banaezikmiyim ben ya yolda görseniz ezik bu dermisiniz allahım nası duygu sömürüsü nası duygu sömürüsü
Başak bende Hatice.Sormak istediklerini istediğin zaman sorabilirsin.Bugünden itibaren hergün mesajlarını sayıp o gün kime atılacaksa atman gerekiyor.Bugün özelden bana atarsın.Liste aşağıdaki gibi.Lütfen not alır mısın.okudum anladım,
ama bazı sorularım olabilir, bunları istediğim zaman sorabilirim herhalde
Canım şimdiden geçmiş olsunç.Kanal tedavisinden sonra dolgu mu yaptırmayı düşünüyorsun??Eğer dolgu yapmayı düşünüyorsan ben kaplamayı kesinlikle öneririm.yarın dişçiye gidecem.kanal tedavisi yapılcak.kemik kokusundan nefret ediyorum.
Kolay gelsin Bilgen.Görüşürüz.kızlar ben çıkıyorum hazılanıp işe gidicem akşam görüşürüz
Teşekkürler Başak iyiyiz.Başak ayrıca hergün yediklerini bütün olarak paylaşman gerekiyor.Menülere yorum yapıyoruz.Seninde alıntı yaparak yorumlaman gerekiyor.merhaba ben aranızda yeniyim, nasılsın
kaplama nasıl yapılıyor?Başak bende Hatice.Sormak istediklerini istediğin zaman sorabilirsin.Bugünden itibaren hergün mesajlarını sayıp o gün kime atılacaksa atman gerekiyor.Bugün özelden bana atarsın.Liste aşağıdaki gibi.Lütfen not alır mısın.
08-09 Ağustos : yasminyaso
10-11 Ağustos : bilgen35
13-14 Ağustos : nurgulguney
15-16 Ağustos : elmaliturti yok.mersinli42 yani zeynebe atılsın.
17-18 Ağustos : kbra23
Canım şimdiden geçmiş olsunç.Kanal tedavisinden sonra dolgu mu yaptırmayı düşünüyorsun??Eğer dolgu yapmayı düşünüyorsan ben kaplamayı kesinlikle öneririm.
Kolay gelsin Bilgen.Görüşürüz.
Teşekkürler Başak iyiyiz.Başak ayrıca hergün yediklerini bütün olarak paylaşman gerekiyor.Menülere yorum yapıyoruz.Seninde alıntı yaparak yorumlaman gerekiyor.
Benim sıram gelmiş :)))Başak bende Hatice.Sormak istediklerini istediğin zaman sorabilirsin.Bugünden itibaren hergün mesajlarını sayıp o gün kime atılacaksa atman gerekiyor.Bugün özelden bana atarsın.Liste aşağıdaki gibi.Lütfen not alır mısın.
08-09 Ağustos : yasminyaso
10-11 Ağustos : bilgen35
13-14 Ağustos : nurgulguney
15-16 Ağustos : elmaliturti yok.mersinli42 yani zeynebe atılsın.
17-18 Ağustos : kbra23
Canım şimdiden geçmiş olsunç.Kanal tedavisinden sonra dolgu mu yaptırmayı düşünüyorsun??Eğer dolgu yapmayı düşünüyorsan ben kaplamayı kesinlikle öneririm.
Kolay gelsin Bilgen.Görüşürüz.
Teşekkürler Başak iyiyiz.Başak ayrıca hergün yediklerini bütün olarak paylaşman gerekiyor.Menülere yorum yapıyoruz.Seninde alıntı yaparak yorumlaman gerekiyor.
Canım kanal tedavisinden sonra dişin kalıbını çıkarıp o dişi giydirecek şekilde kaplama yaptırılıyor.Sonra onu dişe giydiriyorlar.Dışardan bakıldığında normal diş gibi görünüyor.Bende 1 tane dolgu vardı.Ünivden beri sürekli düştü veya bir ucu kırıldı vs hep aksilik çıktı ve onunla uğraştım.Görüntüsüde kötüydü.Sonra kaplama yaptırdım şimdi hiçbir sorunum yok.O gün bugün her dolgu yaptıracak olana kaplatmayı öneriyorumkaplama nasıl yapılıyor?
Canım kanal tedavisinden sonra dişin kalıbını çıkarıp o dişi giydirecek şekilde kaplama yaptırılıyor.Sonra onu dişe giydiriyorlar.Dışardan bakıldığında normal diş gibi görünüyor.Bende 1 tane dolgu vardı.Ünivden beri sürekli düştü veya bir ucu kırıldı vs hep aksilik çıktı ve onunla uğraştım.Görüntüsüde kötüydü.Sonra kaplama yaptırdım şimdi hiçbir sorunum yok.O gün bugün her dolgu yaptıracak olana kaplatmayı öneriyorum
merhaba zelişim nasılsınselam herkese merhaba
rüyalar tersine çıkar canımbu akşam çokk kötü bi rüya gördüm üni sınavına girdim ama soruları göremediğim için hiç bişey yapamadım çok kötüydü
iyi akşlamlar yaseminYasmin kaçar kızlarherkese iyi akşamlar, öpüldünüz
hayırlı iftarlar canımKızlar ben çıkıyorum.Şimdiden hepinize hayırlı iftarlar,afiyet olsun.Görüşürüz.
Selam kızlar iftara misafirim var hazırlık yapıyorum. Haber vereyim dedim öpüyorum hepinizi
Tamam canım.Kolay gelsin sana.Öpüyorum bendeSelam kızlar iftara misafirim var hazırlık yapıyorum. Haber vereyim dedim öpüyorum hepinizi
İyi akşamlar canım.Görüşürüz.iyi akşamlar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?