Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

okudum anladım,
ama bazı sorularım olabilir, bunları istediğim zaman sorabilirim herhalde

herkese merhabalar
merhaba canım hoşgeldin
Kızlar bu ne sıcaktır ya Sabah 8 de uyudum 12 de uyandım,dön dön piştim.Sonra gidip soğuk bir duş aldım biraz kendime geldim.Çok sıcak çok.
burada yağmur yağdı az önce ve serin bir hava var

hoşgeldin yasemin,hayırlı olsun masterın

bende işe gidicem biraz sonra geceler çok uzun.ekip arkadaşlarıma tatlı ve çorba yaptım.onlarda kıymalı pide ve tiremusu salata getiricekler.ben ne yiyicem acaba.

Son düzenleme:
hürgeneralsen ne iş yapıyorsun yasemin?

Teknik Öğretmenim canım, Makina Öğretmeniyim. Ama sevgili devletim kadro açmadığı için 8 yıldır özel sektörde çalışıyorum. Özel sektörde firmalara çizim imalat programı satıp eleman yetiştiriyorum

merhaba canım hoşgeldin

burada yağmur yağdı az önce ve serin bir hava var

hoşgeldin yasemin,hayırlı olsun masterın

Teşekkür ederim canım

memnun oldum. ayrıca tebrik ederim.

Tekrar hoşgeldin, teşekkür ederim

yarın dişçiye gidecem.kanal tedavisi yapılcak.kemik kokusundan nefret ediyorum.

Ben bu dişçilerin bu kokuyla nasıl yaşadığına inanamıyorum zaten, dişçileri hiç sevmiyorum öcü hepsi

bugün tavuk salatası tarifi vereyim.çok güzel.tavuğun beyaz etini haşlayıp didikleyin.kırmızı biberi közleyin.kornişon turşu,maydonoz,dere otu,yağ,limon ,tuz.muhteşem oluyor.

benim kocişte talaşlı üretim öğretmeni,polisne yapacaksın ekmek parası.

bugün tavuk salatası tarifi vereyim.çok güzel.tavuğun beyaz etini haşlayıp didikleyin.kırmızı biberi közleyin.kornişon turşu,maydonoz,dere otu,yağ,limon ,tuz.muhteşem oluyor.

dün ben marulla yaptım.tavuk etini haşladım.marul maydanoz soğan kornişon turşu yeşil zeytini doğadım,tavuklarıda içine attım.zeytinyağı,tuz limon ay bi lezzetliydi anlatamam

günaydın kızlar ben geldim yine. kuralları bekliyorum:18::18::18:

günaydın kıslar sabah sabah saçımı boyadım birasdanda kuaföre kırıklarını aldırmaya gidicem... siz de ne var ne yok bi bakıym dedim...

günaydııın :123:
afiyet osun
Gunaydııınnn kızlar
güaydı canım
hayırlısı neyse o olsun kendini üzme bu kadar ablacım
hayırlı olsun
trt 1 de duydum 1 hurma 12 kaloriymiş.bir kesme şeker 25 kalori
işte bu yüzden hurmayı seviyorum
yarın dişçiye gidecem.kanal tedavisi yapılcak.kemik kokusundan nefret ediyorum.
geçmiş olsun ablacım ben dişçiden çok korkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…