hayırlı olsun,yasemin
Canım Seda olmadığı için dünkü ve bugünkü mesajlar bana atılıyor.Listede mesaj sayını düzelttim canım
Birdaha sonuncu olma taam mıNurgülle çok seviyorlar birbirlerini çooooooooookkkkkkk
Hoşgeldin canım.Master masterBende yapmak istiyorum ama daha kısmet olmadı.Darısı benim başıma diyeyim.
1)Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazeretiolmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o haftaizinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yadasizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bukuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Darısı senin başına canımÜniv.den mezun olduğumdan beri yapmak istedim, eski eşim engellemişti. Hürgeneral olunca:)) ilk işim başvurmak oldu
merhaba canım hoşgeldinherkese merhabalar
burada yağmur yağdı az önce ve serin bir hava varKızlar bu ne sıcaktır yaSabah 8 de uyudum 12 de uyandım,dön dön piştim.Sonra gidip soğuk bir duş aldım biraz kendime geldim.Çok sıcak çok.
Tünaydın kızlarrr:))
Ancak girebildim. Mastera kayıt işlemleriyle uğraşıyorum, yarında gidince tamamlanacak inşallah diye umut ediyorum.
Goncagull hoşgeldin. Ben Yasemin.
Nermin geçmiş olsun.
Geçmişe bir bakmaya çalışıp gelcem
Tünaydın kızlarrr:))
Ancak girebildim. Mastera kayıt işlemleriyle uğraşıyorum, yarında gidince tamamlanacak inşallah diye umut ediyorum.
Nermin geçmiş olsun.
hürgeneralsen ne iş yapıyorsun yasemin?
merhaba canım hoşgeldin
burada yağmur yağdı az önce ve serin bir hava var
hoşgeldin yasemin,hayırlı olsun masterın
memnun oldum. ayrıca tebrik ederim.
yarın dişçiye gidecem.kanal tedavisi yapılcak.kemik kokusundan nefret ediyorum.
benim kocişte talaşlı üretim öğretmeni,polisTeknik Öğretmenim canım, Makina Öğretmeniyim. Ama sevgili devletim kadro açmadığı için 8 yıldır özel sektörde çalışıyorum. Özel sektörde firmalara çizim imalat programı satıp eleman yetiştiriyorum
Teşekkür ederim canım
Tekrar hoşgeldin, teşekkür ederim
Ben bu dişçilerin bu kokuyla nasıl yaşadığına inanamıyorum zaten, dişçileri hiç sevmiyorumöcü hepsi
bugün tavuk salatası tarifi vereyim.çok güzel.tavuğun beyaz etini haşlayıp didikleyin.kırmızı biberi közleyin.kornişon turşu,maydonoz,dere otu,yağ,limon ,tuz.muhteşem oluyor.
bugün tavuk salatası tarifi vereyim.çok güzel.tavuğun beyaz etini haşlayıp didikleyin.kırmızı biberi közleyin.kornişon turşu,maydonoz,dere otu,yağ,limon ,tuz.muhteşem oluyor.
selam herkese merhaba
günaydın kızlar ben geldim yine. kuralları bekliyorum:18::18::18:
günaydın kıslarsabah sabah saçımı boyadım birasdanda kuaföre kırıklarını aldırmaya gidicem... siz de ne var ne yok bi bakıym dedim...
afiyet osunben unutmadan dünkü menümü paylaşayım
Sahurda
2 dilim çavdar ekmeği
bir dilimine labne peynir sürdüm
bir diliminide kayısı kıvamındaki yumurtamla yedim
3-4 ceviz
bir bardak süt
iftarda
1 kase domates çorbası
1 kase cacık
1 dolma
iki kaşık bulgur pilavı
2 bardak şekersiz çay
2 lt su
güaydı canımGunaydııınnn kızlar
hayırlısı neyse o olsun kendini üzme bu kadar ablacımselam kızlar.kaç gündür giremedim umarım herkesin keyfi yerindedir.haftasonu köydeydik pazar gününden beride belim bacaklarım çok ağrıyordu 2 gün yattım kalkmaya birşey yapmaya halim yok.adetimde uzun sürdü zaten sanırım sinir sitresten oldu.eşimle ev yüzüne 2 gün iyi tartıştık sonra oluruna bıraktım herşeyi.
kaptanlarım bu hafta beni izinli yazarmısınız akşam yine köye gidicez bu hafta benden hayır yok kendimede hayrım yok zaten.
hayırlı olsunTünaydın kızlarrr:))
Nermin geçmiş olsun.
işte bu yüzden hurmayı seviyorumtrt 1 de duydum 1 hurma 12 kaloriymiş.bir kesme şeker 25 kalori
geçmiş olsun ablacım ben dişçiden çok korkarımyarın dişçiye gidecem.kanal tedavisi yapılcak.kemik kokusundan nefret ediyorum.
merhaba ben aranızda yeniyim, nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?