herkese mrb..
canım çok sıkkın arkadaşlar pazartesi günü doktora saç dökülmesi için gitmiştim kan tahlili istemişti bugün öğlen sonuçları aldım tsh hormonu düşük t3 hormonu yüksek çıktı doktor guatr olabilir dedi :gitme:
oysa ki 1,5 ay önce tahlil yaptırmıştım bu hormonlarım normal düzeyde çıkmıştı ben anlamadım bu işi yaaaa benim vücudumda mı anormallik
herkese mrb..
canım çok sıkkın arkadaşlar pazartesi günü doktora saç dökülmesi için gitmiştim kan tahlili istemişti bugün öğlen sonuçları aldım tsh hormonu düşük t3 hormonu yüksek çıktı doktor guatr olabilir dedi :gitme:
oysa ki 1,5 ay önce tahlil yaptırmıştım bu hormonlarım normal düzeyde çıkmıştı ben anlamadım bu işi yaaaa benim vücudumda mı anormallik
canım çok geçmiş olsun..uarım çıkmaz..
kızlar bende önümüzdeki hafta hormon tahlillerime baktırıcam
geçmiş olsun şekerherkese mrb..
ohh çok sevindim canım ya bak korktuğun gibi olmadı ablam dört gözle diyet listeni bekliyor haberin olsunopuyorumnanaktanselam kızlar
sabahtan beri doktorla uğraşıyorum
çok şükür sonuçlarım çok ii çıktı
vücudumda kortizon kalmamış.. bu çok rahatlattı t4 hormonu gebelik için tehlikeli imişbenimi normal değer aralığında çıktı...
tek sorun tsh biraz yavaş çalışıyormuş onunda kalıcı olmadığına karar verdi doktor
ilaç dahi vermeme gerek yok ama kilonu çok takıyorsun 2 ay kullan tekrar bakalım dedi....
hemen diyetisyeni aradım yarın başlıyorum ....
yarın 3 te görüşmem var detayları yarın veririm
ii akşamlar
geçmiş olsun şeker
ohh çok sevindim canım ya bak korktuğun gibi olmadı ablam dört gözle diyet listeni bekliyor haberin olsunopuyorumnanaktan
çoook şükür yaaa... çok korkuyordum Allah kimseciklere sağlık sorunu vermesin...
evet bende bekliyorum :))
yarın detaylı anlatırım ...
bhrcım geçmiş olsun canım... 1.5 ay önce temiz çıktı ise şimdi de korkulacak bişey yoktur eminim canım ... ama yine de ihmal etme
saol canım inşallah bi sorun yoktur bakalım yarın gidiyorum tekrar doktora :gitme:
bu arada senin tahlillerinin temiz çıkmasına da sevindim benim de tsh düşük çıktı t3 yüksek çıktı artık neye yoracağımı şaşırdım en iyisi sabredip beklemek mafoldumben
selam kızlar
vücudumda kortizon kalmamış.. bu çok rahatlattı t4 hormonu gebelik için tehlikeli imişbenimi normal değer aralığında çıktı...
tek sorun tsh biraz yavaş çalışıyormuş onunda kalıcı olmadığına karar verdi doktor
ilaç dahi vermeme gerek yok ama kilonu çok takıyorsun 2 ay kullan tekrar bakalım dedi....
ii akşamlar
selam kızlar
ii akşamlar
senin sdına çok sevindim kendi adımada kendimi senin diyet listene endeksledim bana ne oluyorsa son umut dosba nın diyet listesi senin diyetine ortak mı desem kardeş midesem yapar mısın:teytey:laelaelaelaelae
dosbacığım vallahi çok sevindim hormonlarının yavaş çalışmasıda kilo vermeni engelliyor ilaçlardan sonra hızlı bir şekild zayıflayacaksın emin ol
bende 2 gün uyuyamadım ama sende olumlu düşün... mesela 1.5 ay önce iiydi diysun umarım kalıcı bişey değildir... ben de kalıcı olduğunu düşünüp düşünüp kendimi üzdüm... sen de bişey düşünmemeye çalış... hangi hastaneye gidiyorsun ??
bhrcım endişelenme... eğer 1.5 ay önce normalse bi sorun yoktur...
bu arada ani biüzüntü stres yaadın mı?? belki birden değerlerin değişmiştir
işten ayrıldığımdan beri sıkntılarım geçmek bilmedi ki canım yaaa boş durmak bana yaramadı kendimi çok dinler oldum herşeyi kafama takıyorum çok alınganlaştım insanın boş vakti olmasıhiç iyi bişey değil mafoldumben
sorma emirelcim.epey yıprattı bizi. uykusuz geceler,yorgunluk biryana. küçück yavrum kucağımda ateşler içinde valla çok dokunuyor,ama şükürki daha iyiyiz. sağ alttaki gösterdi kendini soltdakide sanırım yolda. üstlertden daha haber yok. birde onların telaşesi olur yandık valla.adcım geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin canım köpek dişleri en zor çıkan dişler benimkilerinde çok zor çıkmıştı inş çabuk toparlar bir daha da ateşlenmez
geçmişolsun. çok fazla stres yapma derim,bir daha değişiklik olmasın en azından.herkese mrb..
sevindim dosba. bak herşey yoluna giriyor. kafan rahatladı artık sanırım. şimdi sağlıklı birşekilde kilolardan kurtulursun.selam kızlar
ii akşamlar
işten ayrıldığımdan beri sıkntılarım geçmek bilmedi ki canım yaaa boş durmak bana yaramadı kendimi çok dinler oldum herşeyi kafama takıyorum çok alınganlaştım insanın boş vakti olmasıhiç iyi bişey değil mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?