küpeler olsun cümlemize
kızlar bugün eşim bveni canlı müzik olan bir yere götürdü orada kahve ve tiramisu kaçamağım oldu ama değdi yaa elektro gitar harikaydı deşarjj oldum. ama yarın tam manasıyla diyete adapteyimmmm:kedi:
ohhh yaaa bizi de yok mu şöyle eğlenmeye götürecek bi centilmen evli mi olmak lazım ille de :) şaka bi yana canım senin için iyi olmuş ara sıra değişiklik herkese lazım yerimseniben
kendime bir diyet listesimi bulsam acaba dosba diyet listeni dört gözle bekliyorum bizimle paylaşırmısın
öğle yemeğini salatayla geğiştimesem iyi olacak sonra çok acıkıyorum
kızlar bugün eşim bveni canlı müzik olan bir yere götürdü orada kahve ve tiramisu kaçamağım oldu ama değdi yaa elektro gitar harikaydı deşarjj oldum. ama yarın tam manasıyla diyete adapteyimmmm:kedi:
ohhh yaaa bizi de yok mu şöyle eğlenmeye götürecek bi centilmen evli mi olmak lazım ille de :) şaka bi yana canım senin için iyi olmuş ara sıra değişiklik herkese lazım yerimseniben
Bilgi : Gerileme var. Karne notu son bir ayda 310 dan 160 a gerilemiş. Hedefine ulaşma olasılığı oldukça düşük
analiz tokat gibi geldibana yaaaaaaaa:gitme:
csnım ys evliyken hele çocukken daha çok ihtiyaç hissediyor insan
biri seni durdursun. emirelim istersen şöyle kendine bir gün belirle vede kendi listeni günlük kendin yap. ölçülerinide kendin belirle. belki işe yarar ama bir yerden başla. salma kendini hayatım. 1 kilo bile versen yaşayacağın mutluluğu düşünmeni tavsiye ederim. ama önce beynini hazırla. başka türlü olmuyor zaten.kızlar ben çok fenayım ya durumum vahim dün ve bu gün yediklerimi yazayımda durumun ne kadar vahim oldupunu anlayın dün 1simit yarım poğaça 3 dolu yemek kaşığı irmik helvası 6-7 tane köfte 1 buçuk dilim ekmek sonra 2büyük dilim çikolatalı pasta gelelim bu güne sabah 3büyük pişi öğle 2tabak pilv üstü barbunya yaaa gördğümüzmü yakında yemek ten çatlayacağım melis beni denetle lütfen bundan sonrqa her gün ne yediğimi yazayım bari belki kendime gelirim imdat kendimden korkar oldum bu benmiyim
hayırlısı hayatım.kızlar doktordan geliyorum
büssürü tahlil verdim
ilk defa bi doktor kortizon tahlili yapmayı akıl etti... perşembeye sonuç alcam bakalım hayırlısı
karamanlım mr sonuçlarını yazmışmıydın,sanırım durum iyi ki dileğim öyle olmasından yana biliyorsun. ne güzel az kaldı hayatım. 4 gün sonra burdasın inşallah.merhaba kizlar nasilsiniz ben cok yogunum izin hazirligi is cok yoruluyorum valla sizler den ne haber gecen hafta kötü bir sonuc gelmis neyse yaz rehveti cöktü galiba bu hafta toparlarsiniz insalah
dosbacigim gecmis olsun ayni sorun bende de var tiroidle az calisiyor ve ilac kullaniyorum ve hala kortizon kullaniyorum
öteki arkadaslar da umarim iyilerdir 4 günüm kaldi geliyorum
meliscim bu arada gecti ama dogum günün kutlu olsun bebisinle ve esinle nice mutlu huzurlu ve saglikli yillara
sağol fiume. hoşgeldin.Selam kızlar,
ilk kez bu takıma yazıyorum.
sorunumuz ortak..kılo vermek.. mafoldumben
herkese sağlıklı zayıflamalar..
canım üzme kendini bu kadar.herşeyde vardır bir hayır. :teselli:inş. canım yaa...
insan korkuyo(
belki bebişim olsaydı bu kadar zor olmazdı sonuç beklemek(
melisim temmuz sonu analizi ise ben 52 olmayı hedefliyorum canımcım.Cuma Yarışması Takımlarının Analiz Raporları - Sayfa 20 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
analiz raporlarımız durum kötü hepimizin durumunda gerileme var.
adcım ve melankolim hedef güncellemesi yapman gerekiyor.
takımın en iyi kilo vereni emirel (bu sana motivasyon olur inşlallh canım ününü kaybetmedin) ve melankoli. melankolicim deneyimlerini paylaşman gerekiyor.
bilmezmiyim. keşke yapabilsem.csnım ys evliyken hele çocukken daha çok ihtiyaç hissediyor insan
bu arada herkese merhabalar. geçmişi çok dikkatli okuyamadım kızlar. kaç gündür gece gündüz zehir oldu. oğlum ateşi düşmek bilmiyor. en son dün gece 40 derece ateşlendi. neyseki bu sabah henüz bir belirti yok. oğluşum nezle oldu ve de en önemlisi köpek dişlerini çıkarıyor. geçenlerdede ataşlenmişti o zaman dedim köpek dişlerini çıkarıyor diye ama onun yanındaki azı dişini çıkarmıştı. neyse bu sefer geliyorlar çok şükür gösterdiler kendilerini. uykusuzluktan gözlerim dönüyor vede mide bulanıyor. inşallah düzelecek. ateşi yükselecek ve farkedemicem diye gece sabaha kadar nöbetteyim. küçük uykularla günü geçiriyorum. böyle işte canlarım. işl dişini 5,5 aylıkken çıkardığında dedim ki; hepsi erken ve sorunsuz gelecek sanırım. nerdeeee ? acısı yeni yeni çıkıyor. tekrar gelmeye çalışırım.
bugün sabah yediklerimi yazayım. bir yumurta beyazı,1 dilim reçelli peynirli ekmek.4 ad gofret.
çok alakasız bir kahvaltı biliyorum ama,2 ağustosta olmam gereken adeti 27 sinde oldum. o yüzden yediklerim çok dengesiz. sonra görüşürüz kızlar.
melisim temmuz sonu analizi ise ben 52 olmayı hedefliyorum canımcım.
ayrıca yazdıklarımda oldukça samimiydim canımcım görünen köy kılavuz istemez. sengözlerimebaksanab
adcığım merhaba aşağıda gördüm sni nasılsın acıbiber negüzel yapmışsınız insan çocuk olunca varya herşeye ihtiyaç duyuyor bende birkaç gün kafamı dinlemek istiyorum tekbaşıma kimse olmadan bir otel odasında uyuya kalmak sabah en sakın saatlerde denize girmek kurulanıp kitabımı okumak belki bir bira içmek şöyle buz gibi sonra tekrar denize girmek gece müzik olan bir ortamda tekbaşıma kimsenin rahatsız tmesine meydan vermeden dans etmek ve bir gece sahilde sabahlamak işte benimkide ütopyaydı olmaz değilmi kızlar
bu arada herkese merhabalar. geçmişi çok dikkatli okuyamadım kızlar. kaç gündür gece gündüz zehir oldu. oğlum ateşi düşmek bilmiyor. en son dün gece 40 derece ateşlendi. neyseki bu sabah henüz bir belirti yok. oğluşum nezle oldu ve de en önemlisi köpek dişlerini çıkarıyor. geçenlerdede ataşlenmişti o zaman dedim köpek dişlerini çıkarıyor diye ama onun yanındaki azı dişini çıkarmıştı. neyse bu sefer geliyorlar çok şükür gösterdiler kendilerini. uykusuzluktan gözlerim dönüyor vede mide bulanıyor. inşallah düzelecek. ateşi yükselecek ve farkedemicem diye gece sabaha kadar nöbetteyim. küçük uykularla günü geçiriyorum. böyle işte canlarım. işl dişini 5,5 aylıkken çıkardığında dedim ki; hepsi erken ve sorunsuz gelecek sanırım. nerdeeee ? acısı yeni yeni çıkıyor. tekrar gelmeye çalışırım.
bugün sabah yediklerimi yazayım. bir yumurta beyazı,1 dilim reçelli peynirli ekmek.4 ad gofret.
çok alakasız bir kahvaltı biliyorum ama,2 ağustosta olmam gereken adeti 27 sinde oldum. o yüzden yediklerim çok dengesiz. sonra görüşürüz kızlar.
melisciğim ankara tayin meselesini sormuşsun yok canım biz istemedik isteyemedik daha doğrusu ve eşim emekli olana kadar yada kızım oks sınavına girene kadar bizim ankarada yaşamamız imkansız sebebini çok uzun uzun anlatmam lazım oda bu sitede olmaz belki birgün görüşürsek anlatırım bu arada eşimin yiğeni istanbula davet ediyor ama eşim göndermioooooooooooorrrrrrr
ahcanım çok geçmiş olsun ya ama işte çocuklar böyle büyüyorlar senin oğluşun ve melisimin kuzusunun büyüdüğünü burdan gün ve gün takip ediyoruz ne kadar güzel aslında hastalıklarını sevinçlerini yaşadıklarını yanlarında olmasakta biliyoruz onlar bizimde bebeklerimiz oldular resmen
canım benim sağol hayatım. diğilmi ya. inan kendi teyzesi bile bu gelişmeleri bilmiyor. sizler bir bakıma onların teyzesi oldunuz. kimbilir belki de, nasip işte gün gelir de elinizi öpmeye gelirler. ne güzel olur hepberaber bir arada.
adcım geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin canım köpek dişleri en zor çıkan dişler benimkilerinde çok zor çıkmıştı inş çabuk toparlar bir daha da ateşlenmez
fıstıklarım 15 gün tatilin ardından ilk mesai günüm ve iyi geçiyor
bu sabah çeyrek simit yedim susamsız
öğleyin yarım dilim ekmek az yogurt ve iraz kızartma yedim ve açım şu anda
akşama kaçırmıycam
kızartmanın kalorisi aşırı aşırı yüksek dimi kızlarkafamçokkarıştı
kesinlikle ütopyaaaaaaaaadcığım merhaba aşağıda gördüm sni nasılsın acıbiber negüzel yapmışsınız insan çocuk olunca varya herşeye ihtiyaç duyuyor bende birkaç gün kafamı dinlemek istiyorum tekbaşıma kimse olmadan bir otel odasında uyuya kalmak sabah en sakın saatlerde denize girmek kurulanıp kitabımı okumak belki bir bira içmek şöyle buz gibi sonra tekrar denize girmek gece müzik olan bir ortamda tekbaşıma kimsenin rahatsız tmesine meydan vermeden dans etmek ve bir gece sahilde sabahlamak işte benimkide ütopyaydı olmaz değilmi kızlar
benimkisi ailemin yanına zor yolluyor çok özlüyormuş olmazmış...melisciğim ankara tayin meselesini sormuşsun yok canım biz istemedik isteyemedik daha doğrusu ve eşim emekli olana kadar yada kızım oks sınavına girene kadar bizim ankarada yaşamamız imkansız sebebini çok uzun uzun anlatmam lazım oda bu sitede olmaz belki birgün görüşürsek anlatırım bu arada eşimin yiğeni istanbula davet ediyor ama eşim göndermioooooooooooorrrrrrr
herkese mrb..
canım çok sıkkın arkadaşlar pazartesi günü doktora saç dökülmesi için gitmiştim kan tahlili istemişti bugün öğlen sonuçları aldım tsh hormonu düşük t3 hormonu yüksek çıktı doktor guatr olabilir dedi :gitme:
oysa ki 1,5 ay önce tahlil yaptırmıştım bu hormonlarım normal düzeyde çıkmıştı ben anlamadım bu işi yaaaa benim vücudumda mı anormallik
geçm,ş olsun canım Allah şifa versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?