Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ya stres yapma kendine hobi edin hoşlandığın bir şeyler vardır mutlaka insanın kafasını dağıtıyor hemde ortaya güzel şeyler çıkınca insan mutlu oluyor bhr kaç yaşındasın canım

selam fıstıklar a.s.
dün yoğun bir akşam geçirdim ve geç uyudum öyle olunca sabah geç uyandım ve henüz bişiy yemedim..bu saatten sonra da bişiy yyiip tartıda artı çıkmak istemiyorumyerimsenibençünkü az sonra akupunktura gidicemvereliniortak
karpuz yiyim artıkcokacimcoook

baharcım umarım en hayırlı zamanda istedğin işe kavuşursun,ama olumlu düşün her zaman,ozaman herşey daha yolunda gidiyor,be bu hayata bizden değerli hiçbişiy yok

shopaholic sen galiba özel sektörde çalışıyosun işini merak ettim dün işteydin bugün evde bende böyle bir iştiyorum ya evde olmak istiyorum ayrıca akupunktura neden gidiyosun merak ettim

bhr 87 merhaba sen galiba ben yokken gruba katıldın aramıza hoşgeldin kusura bakma biraz geç kaldım söylemek için evet işten çıkmak kötü bir durum ama bunu okadar kafana takma allah can sağlığı versin gençsin işbulman daha kolay ya biz yaşlılar ne yapalım beni işten çıkarsalar dımdızlak kalırım ya
bu arada kızlar yeni bir alana ilgi duymaya başladım aslında 1 seneden fazladır kuantum fiziğini araştırmaya çalışıyorum ama birtürlü kapılarını bana açmıyordu ve bugün o günmüş sonunda kapı açıldı ve elime birsürü bilgi geçti şuan kuantum iyileşme diye bir kitap aldım ilk işim onu bitirmek olacak kesinlikle çok heyecanlıyım ve şunu anlıyorum kendim için eğer ben istersem gelir vede geliyor bhr87 sende iste canım kainata gönderdiğimiiz pozitf enerji bize geri dönüşümleri okadar güzel oluyorki yeterki olumlu düşünelim:tomato::tomato:

melzeyitcim canım tam aksine ben de devlet memuruyum,ama nöbet usulü çalışıyorum tatlım,sağlıkçıyım:jeyyar:
canım akupunktura da dizginleyemediğim pis boğazım için gidiyorum cnm:gitme:taktıralı 1 hafta oldu

meslekte esnaf yazınca acaba dedim bende çok istiyorum gitmeyi ama tembelliğimden gidemiyorum şekerim şu büyecek totomu sandalyeden bi kaldırırsam gidecem ama bende tık yok birde arkdaşlar buay bende adcığım gibi erken mens oldum üf üf şiştimki sormayınr gitsinlaelaelaelaelae

of kızlar of dün adet oldum bugünde adet dönemi tatlı krizim tuttu sölemeye çekiniyorum ama 4 tane halley yedimklava:bu benim kendime attığım oklava,bide sabah kahvaltı yapıp çıkamadım evden o yüzden iki poğaça almıştım sabah ayranla yedim ama başka bişey yemedim,akşamada bamya yemeyi düşünüyorum bugünlük bu kadar,kaçırdım ama napım tutamadım ((

ama çok tuhaf sanki hiç görmemiş gibi oluyorum ya aklım fikrim tatlıda oluyo,yedikten sonrada pişman oluyorum vew bu kilolardan kurtulmak istiyorum.aslında çok zor değil,bizimkiler 10 bilemedim 15 kilo dyoruz ama 40-60 kilo vferenler nasıl veriyolar dimi,sadece motivasyonunu düşürmeyceksin birde boğazını tutmayı öğreneceksin ve spor şart,bikaç gündür sporda yapamıyorum ama bu akşam çıkacam inş.,bn yin aynı çıkacam adetim vücudum şişyo ve tartı oynamıyo,hadi hayırlısı diyelim

bu kadar çok yiyince elimize ne geçiyor caba dimi yaaa:gitme:ben de az önce 1 simit yedim,yarım yesem nolurdu ki sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:mymeka::mymeka:

selam kızlar ben geldim
sonunda gittim gördüm diyetisyeni alkisalkisalkis
verdiği diyeti anlatacağım bizim 2-3 ay önce yaptığımız 6 öğün beslenmei uyguluyo doğal olarak ama tek bi farkla!!! tartarak !!!!
evet eve gelirken dijital mutfak baskülü aldım
kuralı hiç bişey adet ile veya kaşık ile ölçmek değil tartmak
herşeyi yediriyo diyemem ilk 10 gün çok önemli dedi...
hiç tatlı yok :çok üzgünüm:
kişiye özel diyet listesi dedi ama isterseniz detayı ile yazabilirim

yaz şekeeim meak ettim şimdi bak..
sabah klasik kahvaltı ara karpuz öğle çorba ikindi 1 börek ve bir kase kısır akşam çorba

listemi veriyorum kızlar

sabah açık çay(şekersiz)
30gr beyaz peynir veya 20gr kaşar peyniri
3 zeytin
1 tatlı kaşığı tatlı veya bal veya pekmez
1 diim ekmek (25gr)
2 adet ceviz

aralar en az 2 saat en çok 3 saat ara ile yapılacak
1 porsiyon meyve
tabii meyvelerde türüne göre yine tartılacak

öğle yemeği
4 tane ızgara köfte (120gr)veya
120gr yine ızgara biftek veya tavuk göğsü veya hindi göğsü veya balık
yağsız salata
(bana bi cup ölçü verdi)
1 cup süt veya yoğurt
2 dilim ekmek (50gr)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…