günlük 20dk tempolu yürüyüş ve hareket verdi
hep sıvı yağ kullanmak şart
herşeyi tartmak şart
günlük 2-2.5lt suiçilecek
bu kadar
inş. işe yarar
sormak istediğiniz bişi varsa ben buralardayım canlarım
çay bardağından büyük su bardağından birazcık küçük
şu kup aida çay bardağına eşit diye bilirmiyiz benim aklıma o geldi
umarım en kısa zamanda iş bulursun ama bu kadar da kafana takma... herşeyde bi hayır vardır... işteyken yapmak isteyipte yapamadığın şeyleri yapmaya çalış...
eski dostları arkadaşlarını ziyaret et ii gelir belki... kendini dinleme
canım ya stres yapma kendine hobi edin hoşlandığın bir şeyler vardır mutlaka insanın kafasını dağıtıyor hemde ortaya güzel şeyler çıkınca insan mutlu oluyor bhr kaç yaşındasın canım
baharcım umarım en hayırlı zamanda istedğin işe kavuşursun,ama olumlu düşün her zaman,ozaman herşey daha yolunda gidiyor,be bu hayata bizden değerli hiçbişiy yok
shopaholic sen galiba özel sektörde çalışıyosun işini merak ettim dün işteydin bugün evde bende böyle bir iştiyorum ya evde olmak istiyorum ayrıca akupunktura neden gidiyosun merak ettim
bhr 87 merhaba sen galiba ben yokken gruba katıldın aramıza hoşgeldin kusura bakma biraz geç kaldım söylemek için evet işten çıkmak kötü bir durum ama bunu okadar kafana takma allah can sağlığı versin gençsin işbulman daha kolay ya biz yaşlılar ne yapalım beni işten çıkarsalar dımdızlak kalırım ya
bu arada kızlar yeni bir alana ilgi duymaya başladım aslında 1 seneden fazladır kuantum fiziğini araştırmaya çalışıyorum ama birtürlü kapılarını bana açmıyordu ve bugün o günmüş sonunda kapı açıldı ve elime birsürü bilgi geçti şuan kuantum iyileşme diye bir kitap aldım ilk işim onu bitirmek olacak kesinlikle çok heyecanlıyım ve şunu anlıyorum kendim için eğer ben istersem gelir vede geliyor bhr87 sende iste canım kainata gönderdiğimiiz pozitf enerji bize geri dönüşümleri okadar güzel oluyorki yeterki olumlu düşünelim:tomato::tomato:
günlük 20dk tempolu yürüyüş ve hareket verdi
hep sıvı yağ kullanmak şart
herşeyi tartmak şart
günlük 2-2.5lt suiçilecek
bu kadar
inş. işe yarar
sormak istediğiniz bişi varsa ben buralardayım canlarım
kızlar bugün gelemedim kusura bakmayın annemler döndü erzurumdan anneannemi de getirdiler bilmeyenler için anneannem bayaa hastaydı şimdi biraz daha iyi 2 ayı geçti hastanedeydi. Şimdi yine hastanede ama artık burada. O da bi,z de sevindik yolculuk izni çıkmasını çok beklemiştik. Annemin evini düzenledim yemek yaptım havaalanından karşıla getir yemek yedir falan daha yeni gittiler ben de yorgunluktan bayılacağım birazdan.
Yarın sabah ta tez jürim var danışmanlığımdaki bir yüksek lisans öğrencisi tezini savunacak hocalar falan olacak bölümde gelmem mümkün değil, öğlenden sonra da doktor randevum var (kadın doğum) yarından başka gün olmadı günü önemli. Dolayısıyla gelebilirmiyim hiç bilmiyorum. Melzeyitim adcım size de çok oldum ama artık ne yapayım cumaya hep işlerim çıkıyor bu aralar.
Bhrcım tabi takımdasın artık, reglin bitince gider birden kilolar üzülme.
dosbacım listeni paylaşmışsın teşekkürler.
hepinizi öpüyorum.
melzeyitcim canım sen kaç kilosun şu anda?ve ne kadar verdin takımda ?
melankolim benimde bazen halley krizim tutar öyle:kedi:10 lü paketin yarısını yiyebiliyorum bazensenağlama
ah be canım senin tartı oynamıyor benim en az 2 kilo oynuyor oda enaz düşün artıkama çok tuhaf sanki hiç görmemiş gibi oluyorum ya aklım fikrim tatlıda oluyo,yedikten sonrada pişman oluyorum vew bu kilolardan kurtulmak istiyorum.aslında çok zor değil,bizimkiler 10 bilemedim 15 kilo dyoruz ama 40-60 kilo vferenler nasıl veriyolar dimi,sadece motivasyonunu düşürmeyceksin birde boğazını tutmayı öğreneceksin ve spor şart,bikaç gündür sporda yapamıyorum ama bu akşam çıkacam inş.,bn yin aynı çıkacam adetim vücudum şişyo ve tartı oynamıyo,hadi hayırlısı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?