Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günlük 20dk tempolu yürüyüş ve hareket verdi
hep sıvı yağ kullanmak şart
herşeyi tartmak şart
günlük 2-2.5lt suiçilecek
bu kadar
inş. işe yarar
sormak istediğiniz bişi varsa ben buralardayım canlarım

saolasın canım ablamın duymasın.bu arada cup ne kadarlık bir bardakla ölçer misin?

bizimle paylaştığın için teşekkürler dosbacım sen tarttıklarını bize göz kararı anlatsan olur mu
sabah klasik kahvaltı yumurta
öğle bamya 3kaşık kuru börülce akşam yoğurt içine yulaf ve şeftali dayanamayım 2kaşık makarna 3 kaşık sütlaç 3 tane büsküvi

inşallah benim de tek dileğim bu evde oturmak bi yere kadar gez gez gezecek bişey de kalmıyo bi zaman sonra..saol canım yerimseniben

canım ya stres yapma kendine hobi edin hoşlandığın bir şeyler vardır mutlaka insanın kafasını dağıtıyor hemde ortaya güzel şeyler çıkınca insan mutlu oluyor bhr kaç yaşındasın canım

hobi edinmek tamamen duygusal canım yaa o da çalışmayınca olmuyo CADIARZU..22 ye giricem ağustosta zemuszemus

baharcım umarım en hayırlı zamanda istedğin işe kavuşursun,ama olumlu düşün her zaman,ozaman herşey daha yolunda gidiyor,be bu hayata bizden değerli hiçbişiy yok

teşekkür ederim canım dikkat etmeye çalşıyorum artık yoksa sağlığımdan olucam :gitme:

merhaba melzeyitcim sana yazmıştı daha önce atanma konusunda sanırım :)
pozitif düşünmek isterim elbette ama bazen şartlar o kadar can sıkıcı oluyo ki istemsiz sıkılıyo insanın canı mafoldumben

dosbacım 20 dk yürüyüş başlangıç için sanırım yoksa kilo vermek bu kadar kısa olmuyo ne yazık ki keşke olsaaaa lmaz:

meliscim bu hafta ben de yazacak mıyım kilomu regliyim tartıldım 400 gram fazla çıktım acaba regl olduğum için mi :1shok: bu haftaki kilom 81,400 :1no2:

kızlar bugün gelemedim kusura bakmayın annemler döndü erzurumdan anneannemi de getirdiler bilmeyenler için anneannem bayaa hastaydı şimdi biraz daha iyi 2 ayı geçti hastanedeydi. Şimdi yine hastanede ama artık burada. O da bi,z de sevindik yolculuk izni çıkmasını çok beklemiştik. Annemin evini düzenledim yemek yaptım havaalanından karşıla getir yemek yedir falan daha yeni gittiler ben de yorgunluktan bayılacağım birazdan.
Yarın sabah ta tez jürim var danışmanlığımdaki bir yüksek lisans öğrencisi tezini savunacak hocalar falan olacak bölümde gelmem mümkün değil, öğlenden sonra da doktor randevum var (kadın doğum) yarından başka gün olmadı günü önemli. Dolayısıyla gelebilirmiyim hiç bilmiyorum. Melzeyitim adcım size de çok oldum ama artık ne yapayım cumaya hep işlerim çıkıyor bu aralar.
Bhrcım tabi takımdasın artık, reglin bitince gider birden kilolar üzülme.
dosbacım listeni paylaşmışsın teşekkürler.
hepinizi öpüyorum.

size listeyi de hazırlayayım. Soğolun kızlar.

13. TAKIM **115. ETAP**

ad1 ( 53.0 / / / &#37
melis08 (59.6 / 59.6 / 0.0 / 0%)
dosba (70.5 / / / %)
acıbiber2053 (65.2 / / / %)
melankoli_84(66.0 / / / %)
shopaholic (74.9 / 73.5 / 1.4 / 1.87% )
emirel (62.0 / / / % )
bhr.87 (81.0 / 81.4 / -0.4 / -0.49%) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( / / / %)

bu listede olmayanlar izindeydi melzeyitim sen de yoktun, bu hafta kilo bildireceksen (eski üye, geri döndü) yazarsan parantez içinde anlaşılır.
kendi kilomu aynı geçtim biraz daha az ama sabah tartılma şlnasım yok çok erken çıkacağım.
shopaholic özelden bildirmişti.
bhrın akşamki kilosu bu sabah yeniden yazabilir (canım bu arada geçmiş olsun mesajlardan bir sorun olduğunu anladım ama kafam basmadı, yarın ilk fırsatta ilgileneceğim seninle şekercim)

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım..anladığım kadarıyla hayli yorulmuşsun iyi bir dinlenmeye ihtiyacın var..yazıları okuyamaman normal bu koşturma içinde hiç sorun değil ablacım canın sağolsun :1hug:

13. TAKIM **115. ETAP**

ad1 ( 53.0 / / / &#37
melis08 (59.6 / 59.6 / 0.0 / 0%)
dosba (70.5 / / / %)
acıbiber2053 (65.2 / / / %)
melankoli_84(66.0 / / / %)
shopaholic (74.9 / 73.5 / 1.4 / 1.87% )
emirel (62.0 / / / % )
bhr.87 (81.0 / 81.4 / -0.4 / -0.49%) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( / / / %)

herkese günaydın benimde bu hafta mens dönemim biraz şişliğim var oyüzden halen kendimi izinli gösteriyorum şekerler melise yardımcı olalım herkes kopyalayarak kilosunu yazsın sonrasını ad yada ben hallederiz

melzeyitcim canım sen kaç kilosun şu anda?ve ne kadar verdin takımda ?

canım ben şubat ayında diyete başladım 85 i gördüm tartıda üzerini söylemiyorum kimseye şuan tam kilomu bilmiyorum mens dönemim ama benim ödem sorunum oluyor bazen ilaç alıyorum 76.2 yi gördüm tartıda 1 ay önce haftaya belli olur ama gerçi bu aralar pek dikkat etmiyorumda takıma girdimde 82,800düm yanlış hatrlamıyorsam yani 6,5 kilo verdim
melankolim benimde bazen halley krizim tutar öyle:kedi:10 lü paketin yarısını yiyebiliyorum bazensenağlama

ya hiç sormayın bu ay takım tam tekmil mens dönemindeyizbende dün kendimi kaybetmiş gibi yediim ya

ah be canım senin tartı oynamıyor benim en az 2 kilo oynuyor oda enaz düşün artık

melisciğim bu arada annenler gelmiş allah ananene acil şifalar versin ama en azından yanınızda olmasıda çok önemliopuyorumnanaktan

canlar günaydın.. tam melise not bırakacaktım ki bugün olmayacağını gördüm.. listenizde sorun olursa bana profilden not bırakırsınız canlar...

geçmişi okumadan hemen yazayım kilomu 61.700gr geldim yanlız 300 gr gitmiş
acibiberin internetinde sorun olduğuiçin onu kilo bildirisini tel bana bildirdi 64.5 olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…