Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Liste şuan yanımda yok kızlar evdeki bilgisayarda. Listesi olan birisi varsa baksın ordan hangi tarihler. Tam hatırlamıyorum ben.

30-31 Temmuz : mersinli42
01-02 Ağustos : zaum
03-04 Ağustos : gurbet_dmr
06-07 Ağustos : akashha semranınkileri haticeye attık
08-09 Ağustos : yasminyaso
10-11 Ağustos : bilgen35
13-14 Ağustos : nurgulguney
15-16 Ağustos : elmaliturti yok.mersinli42 yani zeynebe atılsın.
17-18 Ağustos : kbra23

Son düzenleme:
Liste şuan yanımda yok kızlar evdeki bilgisayarda. Listesi olan birisi varsa baksın ordan hangi tarihler. Tam hatırlamıyorum ben.

6/7 Ağustos:)) Nerminin günlerinin mesajlarını Haticeye yollamıştık. Nerminin interneti yoktu sanırım, yanlış hatırlıyoda olabilirim. Özelden yolladım mesaj sayılarımı Ebrucum

Közlenmiş patlıcandan karnıyarık çok güzel oluyoooooooooo

kesinlikle öyle

bende karnıyarığı kızartmam.fırına atıp orda yumuşatıyorum.kızartmadan biraz daha az lezzetli oluyor ama çooook daha az yağlı ve sağlıklı olduğu kesin.

bence kızartmadan daha bile lezzetli oluyor yağlı yiyecekleri oldum olası sevmem

hepinizi tebrik ederim kızlar

Kızlar listemizin kontrolünü yapın bakalım bi hata var mı?

Bu arada bu haftaki ortalamamız çok iyi. Nermin ve Nurgül sizleri tebrik ediyorum. Nurgül senden hiç beklemiyordum çok şaşırttın beni. Ama dünki gibi menülere devam edersen haftaya kilo veremezsin haberin olsun.

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Azda olsa herkes kilo verdi. Takım için çok güzel bir durum.

Hatice'cim canım bir üye daha çağırabiliriz. Başakla birlikte iki üye yeterli olur diye düşünüyorum. Sonra yine duruma göre karar veririz.

benim dünkü mesaj sayım 7 canımmm ...
benimkini ekledim :))
Teşekkür ederm canım. Bilgenle Kübranın mesaj sayılarını profillerinden saydım. 08/09 Ağustos mesaj sayıları aşağıdaki gibidir;

UZAYIM:30/27
Bilgen35:8/17
yasminyaso:13/19
nurgulguney:20/27
nesdii28:4/7
goncagull:15/14
mersinli42:7/11
Kbra23 :27/9

Listeyi kontrol ettim doğru canım

3-4 Temmuzun mesaj sayıları kızlar. Yanlışlık olmasın.

Bu arada Hatice'cim cuma günleri artık aklına takılmasın. Ben mutlaka gelirim gelemeyecek olsam haber veririm. Sen sıkma canını. Habersiz hiç bir yere gitmem. Merak etmeyin yani.

arkadaşlar bişey sormak istiyorum. hafta sonu köye gidebiliriz bu durumda giremem böyle olunca ne yapıyoruz uygulama nasıl?

Başak'cım böyle durumlarda mutlaka ama mutlaka bize bir şekilde haber ver ki seni merak etmeyelim. Tam olarak tarih belirtirsen izinli yazarız canım. Ama dediğim gibi mutlaka haber ver bir şekilde.

Yasemin yanlış atmışsın canım mesaj sayılarını 3-4 Temmuzu atacaksın.

ebrucum sana gönderdiğim mesajı dikkate alma. geçmişe dönüp baktım bide nermine attığım mesajlara

benim 03.08 de mesaj sayım 15
04.08 de 3

zeynepte formdan atmış onunkinede görmüşken yazayım dedim fazla geçmişe gidilmesin diye
03.08 de muhtemelen özelden gönderdi
04.08de mesaj sayısı 13
mesajı attığı syfa sayısı 10630

bilgende yazmış
03.08 de mesaj sayısı 13
04.08 de 17
sayfa sayısı 10631

özlemde yazmış formdan 03.08 de mesaj sayısı 12 ad. sayfa sayısı 10658

ben yasemininde yazdığını hatırlıyodum ama ayın 7 sine kadar baktım göremedim.

sabah: 1 simmit 1 üçgen şekersiz çay
öğle: et döner, 2 dilim kepek ekmeği, 1 küçük çoban salata, ayran
akşam: çorba, türlü
ara: 1 şeftali

kilo bildirimim

geçen hafta 56,8
bu hafta 55,9
verilen kilo 0,9 grm
%1,58
Tebrikler canım

Günaydın kızlar;

Mesaj arasında kilo bildirimimi yaptım ama burdan tekrar yazayım.

Geçen Hafta:84.4
Bu Hafta:83.8
Aradaki fark:0.6 kg
yüzdesi:%0.71
Tebrikler Yasemincim

Aman da aman.Kıyamam uğraşıp listeleri de yaparmış Teşekkürler canım.

Nermini sayıyorsak takım ortalaması %0.85 , saymıyorsak %0.99
Sayıyoruz canım

Ellerine sağlık Ebrucum.Bende hesapladım aynı çıktı

evet bu kadarını bende beklemiyodum hatta arkadaşımın tartısında tartılmış bi gece önce 500 gram daha azdı bi sevdim bi sevdim tartıyı alıp eve götüresim geldi. ama haftaya bu kadar olacağını sanmıyorum hem regl olucam pazartesi hemde oruçlu olmuycam için yemeye başlamış olucam etkileyeceğini düşünüyorum. ama en az hasarla atlatıp spora ağırlık vericem. en güzelide mısır gevreği yiyebilcem tost yiyebilcem

Tostu sahurda da yiyebilirdin ki yanına boooool domates salatalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…