Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

annem ayrıl der çünkü sürekli bana bu şekilde bir ömür geçmiz diyor,abim verdiğim kararda beni destekler,öbürkünleri bilmiyorum

Canım ailenin senin arkanda olup desteklemesi en güzeli Karşı tarafın sizin aranızı bozucu bir yorumu var mı?Çünkü bu süreçte aileler çok önemli.İnşallah hakkınızda iyisi olur.

Son düzenleme:
Canım ailenin senin arkanda olup desteklemesi en güzeli Karşı tarafın sizin aranızı bozucu bir yorumu var mı?Çünkü bu süreçte aileler çok önemli.İnşallah hakkınızda iyisi olur.

bilmiyorum ama ne olursa olsun onlar ayrılmamızı istemezler.bakalım şu önümüzdeki bir haftayı düşünmek için ayırdım.ondan nasıl bir tepki gelicek bekliyorum

gözlerim çok ağrıyor kızlar çıkıyorum ben iyi geceler uyumazsam uğrarım balkonda oturucam biraz

günaydın arkadaşlar, bu sabah tartıldım kilom 76,6 yani 400gr vermişim. sonuç beklediğimden iyi gibi nede olsa hafta ortasında başlamış ve çok sıkı bi diyet uygulamamıştım bildiğiniz gibi

dünkü menüm ise şöyleydi
sabah
2dilim ekmek labne domates

öğlen
2 yumurta
domatez
1 parça pide

arada 1 şeftali

akşam
1 kase tarhana
1karnı yarık
salata

1 şişe soda ve 4,5 lt su içtim 5,5 km kadar yürüdüm 50 mekik çektim...ve uykusuz bi çocukla uğraştım bilmem kaç kalori yaktırmıştır

MENÜM
SAHUR
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Biberli lor peyniri
Domates,peynir

AKŞAM
Yoğurt,salata
1 kaşık et
1 kaşık bulgur köftesi

yine az olmuş bence afiyet olsun. sahur daha iyi akşama göre.

her hafta fazla fazla kilo veremeye bilirsin bu gayet normal yinede vermişsin bence reglin geciktiği için ödem toplamışsındır. haftaya daha iyi vereceksin. kilo vermene engel olacak kadar kaçamak yapmadın ben biliyorum yaaa bana sor o kadar umutla bekledim ricaederim

okuduklarma çok üzüldüm sabah sabah ama ateş düştüğü yeri yakıyo. bu kadar ileri gideceğini sanmamıştım ama yılların birikimi var diysun. zeynebinde dediği gibi onca sene çocuğun olsun diye uğraş sonra ayrılık kararı al. hepinizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.

afiyet olsun

sabahki kilom 89.800'di canım

seksenli rakamları görmek için nası sevinçle bekliyodun şimdi hiç heycan yok morel bozukluğundan.

yarım tepsi derken 6 patatesten yapmıştım yarısını öküz yedi,az bişey çocuklür yedi 10-12 dilim kadar kalanını ben

çok sinirlisin bilgencim biraz sakinleşmeye çalış durumunuz daha da çıkmaza girer süre verdiğin iyi olmuş.

menüm
sahur:yarım kıymalı pide
domates

iftar:çorba
20 tane sarma
yoğurt

yarım kase puding

su:2 litre
spor yok:26:eşim göreve gitti,komşumdaydım.

aaaaffiiyyeettt olsuuunnn allahtan tatlı sütlü :)))) sarmalar, kıymalı pideler ama o başarıdan sonra bişi denmez heralde.

şaka gibi,bu kadar yiyerek kilo vermek

sen bi son menünde çok yemişsin ben ondan önceki menülerini hep başarılıbuldum. çok yediğini düşünmüyorum.

sanada günaydın başakcım. menülerin gittikçe ideale yaklaşıyo ama sanki bana her öğünde faklı gıdalar tüketmen gerekiyo gibi geldi sütün içinde faydalı olacaktır. belki bu defalık böyle denk gelmiştir. mesela sabah ve öğle yemeğinde sadece yumurta ve labne yer değiştirmiş. bide beni karnıyarık düşündürdü yağda kızarıyo sonuçta onun yerine daha masum bi sebze yemeği olabilirdi. spor çok iyi su yine çok geldi ama vücudum alışık demişsin. haftaya daha iyi verebilirsin böyle devam edersen. çok yorum yaptım dimi ama yenisin diye yardımcı olmaya çalışıyorum. afiyet olsun güzel olmuş

dünkü nemün

sahurda
bir parça pide
labne peyniri
1 bardak süt
dün gece anlattığım mevzulardan dolayı geç geldim ezana kadar bunları yiyebildim

iftarda
bir kase domates çorbası
bir tabak makarna
ilerleyen saatlerde 3 siyah erik 1 şeftali
avuç içi kadar ceviz

su 2 lt.
spor yok

Son düzenleme:
kilo bildirimim

geçen hafta 56,8
bu hafta 55,9
verilen kilo 0,9 grm
%1,58

Eklentiler

• $090820121100.webp
    6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Gittim Maraş usulü ekşili köfteli çorba ve bulgur köftesi yaptım
Bulgur köftesine bayılırımAfiyet olsun

bende istiyorum artık ayrılmayı tek korkum çocuklara maddi anlamda yetememek.daha öncede gündeme gelmişti ayrılık.eğer ayrılmasak bile bu evlilik artık adam olmaz.aramızdaki saygı ve sevgi bitti.

Canım çok üzüldüm. Ama bunu arkasını bir araştır derim.Aynı durumları bende yaşadım biliyorsun. Olmuyorsa olmuyordur ama erkekler bebekten sonra değişebiliyorlar yada biz onların gerçek yüzünü görüyoruz bilmiyorum. İkinci bir kadın olup olmadığını araştır, sen gece gündüz çalışırken bunun farkına varmamış olabilirsin. Bende ailesi biliyordu aldattığını hepsi üstüme geliyorlardı sende olduğu gibi, bıkıp kaçıp gideyim diye. Çok savaş verdim ben aldatılğımı öğrendiğim halde. Sana tavsiyem tatlım hemen bir aile danışmanı bulman, eşinide alıp buraya gitmen. Aile psikologu. Benimki gelmemişti. Seninkide gelmezse sen git, senin dim dik ayakta çocuklarının başında durman gerekiyor. Oldu ya psikolog ta sana hak verip boşanmanızı söylerse, kanunen baba çocukları için nafaka vermek zorunda, onun için maddi kısmı düşün ama böyle bir gelirin olacağınıda bil. Benimle her daim dertleşebilirsin canım. Kızımın babası ve babasının ailesinin pişmanlıkları 1 yıl sonra ortaya çıktı. babası geri dönmeye çalıştı bana defalarca, her seferinde tersledim, kavga etmeden kelimelerimde dövdüm onu. Şu an ne yapabiliyorsan yap canım, evliliği kurtarmak için. İlerde ben bunu neden yapmadım diye içinde bir uhde kalmasın. Ve mutlaka evinizi kayınvalidenlerin olduğu binadan başka bir semte taşı. Gerçekten erkek anneleri aile yıkmakta usta, senin gibi bir gelin ve eş hayatta bulamazlar. Kendi kıymetini bil tatlım, üstüne başına almayıp para gitmesin diye idare ediyorsan git en iyilerini giy, süslen. Hattta bunları eşinin maaşıyla yap, kendi maaşını ona veriyorsan artık verme, kendi adına bankaya at. İlerde o paralara ihtiyacın olabilr canım. Anne baba ne kadar arkandayım desede, gerçek öyle olmuyo canım. Maddi manevi kendini güçlendirmen lazım. Ayyy çok uzun yazdım. Tekrar söylüyorum canım her zaman yanındayım,ne kadar zor bir dönemde olduğunu en iyi ben anlarım. 8 aylık bebeğimle boşandım. İşin içinde aldatma, hakaret ve erkek ailesi olunca evlilik yürümüyor, tek tarafın gayretide işe yaramıyor

menüm
sahur:yarım kıymalı pide
domates

iftar:çorba
20 tane sarma
yoğurt

yarım kase puding

su:2 litre
spor yok:26:eşim göreve gitti,komşumdaydım.

Sarmalar sarmalar beni kovalar:)) Yediklerini çok kıskandım Ben yesem bunları kilo veremem.

Haftanın 1.si yine Zeynep olarak görülüyor, kendisini tebrik eder başarılarının devamını dilerim:)) Tüm kilo veren arkadaşlarıda öptüm:)))

Bebekle uğraşmak acaip kalori yaktırıyor bence:) Afiyet olsun:)

Son düzenleme:

Ohhhhh makarnları lüpletmişiz Afiyet olsun.

Günaydın kızlar;

Mesaj arasında kilo bildirimimi yaptım ama burdan tekrar yazayım.

Geçen Hafta:84.4
Bu Hafta:83.8
Aradaki fark:0.6 kg
yüzdesi:%0.71

tebrik ederimm . teşekkürederim ya makarnaya dayanamıyorum. bide sadece sossuz yağsız makarnaydı. yüzden 0,72 bence

0.7109 diye devam ediyor yaaa:)) yuvarlasam 9 u 0.711 olur yine 0.72 olmaz canım. 0.71 güzel bir rakam ben sevdim

Bende makarnaya dayanamıyorum, ondan 1 tane bile yemiyorum, içimdeki canavar uyanıyor sonra :)))))))))))))

Son düzenleme:
0.7109 diye devam ediyor yaaa:)) yuvarlasam 9 u 0.711 olur yine 0.72 olmaz canım. 0.71 güzel bir rakam ben sevdim

Bende makarnaya dayanamıyorum, ondan 1 tane bile yemiyorum, içimdeki canavar uyanıyor sonra :)))))))))))))

sana özleden attığım çok özel mesajımı aldınmı benim hesaplamama göre 0,71599 diye gidiyorda o yüzden dedim. bilgen için yazdıklarından çok etkilendim gel bi öpim

sana özleden attığım çok özel mesajımı aldınmı benim hesaplamama göre 0,71599 diye gidiyorda o yüzden dedim. bilgen için yazdıklarından çok etkilendim gel bi öpim

Uzattım yanağımı öp canım Mesaj mı mesaj sayın gelmişti datluuummm

hehehehe ben buldum senin rakamın neden öle çıktığını 0.6/83.8 yapmışsın, 0.6/84.4(geçen haftaki kilo) yapıyoruz ya ondan minnacık bir oynama oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…