annem ayrıl der çünkü sürekli bana bu şekilde bir ömür geçmiz diyor,abim verdiğim kararda beni destekler,öbürkünleri bilmiyorum
Canım ailenin senin arkanda olup desteklemesi en güzeliKarşı tarafın sizin aranızı bozucu bir yorumu var mı?Çünkü bu süreçte aileler çok önemli.İnşallah hakkınızda iyisi olur.
Süre verip acele karar vermemen iyi olmuş canım.bilmiyorum ama ne olursa olsun onlar ayrılmamızı istemezler.bakalım şu önümüzdeki bir haftayı düşünmek için ayırdım.ondan nasıl bir tepki gelicek bekliyorum
MENÜM
SAHUR
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Biberli lor peyniri
Domates,peynir
AKŞAM
Yoğurt,salata
1 kaşık et
1 kaşık bulgur köftesi
Canım çok üzgünümNiye kilo veremediğimi anlamadım çokta gezdim bugün daha fark olması lazımdı .. ama olmadı kaçamaklardan kaynaklanıyor sanırımm
Geçen hafta :77.5
Şimdiki : 77.2
300 gr ne yaödem falan mı acaba bilemedim
Ay canımmm çok teşekkürlerr saymışşın bitanesinn .. mesajımı ilettiğin içinde tşkler
artık kimseyi suçlamıyorum hatice problemin kehdimde olduğuna inanıyorum.yada inanmak istiyorum herkes kötü olamaz ya.eşimle bu akşam daha kötü şeyler oldu.boşanma kararı aldık.bakalım hakkımızda hayırlısı zaman herşeyin ilacı.geçicek.
menüm
sabah
iki dilim çavdar ekmeği arasına tost
öğle
3 köfte bir kase yoğurt
akşam
bir kase tarhana çorbası
yarım yuvarlak borcam tepsisi ile fırında kremalı patates
cezama razıyım,istediğini verebilirsin.
sabahki kilom 89.800'di canım
yarım tepsi derken 6 patatesten yapmıştım yarısını öküz yedi,az bişey çocuklür yedi 10-12 dilim kadar kalanını ben
menüm
sahur:yarım kıymalı pide
domates
iftar:çorba
20 tane sarma
yoğurt
yarım kase puding
su:2 litre
spor yok:26:eşim göreve gitti,komşumdaydım.
şaka gibi,bu kadar yiyerek kilo vermek
dünkü menüm ise şöyleydi
sabah
2dilim ekmek labne domates
öğlen
2 yumurta
domatez
1 parça pide
arada 1 şeftali
akşam
1 kase tarhana
1karnı yarık
salata
1 şişe soda ve 4,5 lt su içtim 5,5 km kadar yürüdüm 50 mekik çektim...ve uykusuz bi çocukla uğraştım bilmem kaç kalori yaktırmıştır
Bulgur köftesine bayılırımGittim Maraş usulü ekşili köfteli çorba ve bulgur köftesi yaptım
artık kimseyi suçlamıyorum hatice problemin kehdimde olduğuna inanıyorum.yada inanmak istiyorum herkes kötü olamaz ya.eşimle bu akşam daha kötü şeyler oldu.boşanma kararı aldık.bakalım hakkımızda hayırlısı zaman herşeyin ilacı.geçicek.
bizimki yeni birşey değil canım yılların birikimi var.çok anlatacak birşeyim yok aslında kendimi iyi hisetmiyorum.sadece geçen 12 yılın birikimi.sürekli geçmişle yaşıyormuşum ve sürekli dırdır yapıyormuşum.
bende istiyorum artık ayrılmayı tek korkum çocuklara maddi anlamda yetememek.daha öncede gündeme gelmişti ayrılık.eğer ayrılmasak bile bu evlilik artık adam olmaz.aramızdaki saygı ve sevgi bitti.
menüm
sahur:yarım kıymalı pide
domates
iftar:çorba
20 tane sarma
yoğurt
yarım kase puding
su:2 litre
spor yok:26:eşim göreve gitti,komşumdaydım.
Kızlar birtek Yasemin ve Nurgül kaldı.Listemiz böyle olacak.Ebru bugün uğramadı ama yarın gelir.Olurda bir aksilik çıkar ikimizde gelemezsek öncelikle Kübra sonra diğer arkadaşlar eksikleri tamamlayıp,ortalamayı çıkarıp paylaşım alanında paylaşır mısınız?Her aksiliği düşünmek lazım.Sorun olmazssa burdayım zaten.
***13. TAKIM 269. ETAP ***
bilgen35 ( 90.5 /89.8 / 0.7/ % 0.77 )
gurbet_dmr (87.6/87.6/0 / %0 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Kbra23 ( 77.5 /77.2 /0.3 / % 0,39 )
mersinli42 ( 77.5/ 75.8 / 1.7 / % 2.19 )
nurgulguney ( 56.8 / / / % )
UZAYIM ( 63.2/63 /0.2 / %0.32 )
yasminyaso ( 84.4 / 83.8 /0.6 / % 0.71 )
13. TAKIM ORTALAMASI:
dünkü menüm ise şöyleydi
sabah
2dilim ekmek labne domates
öğlen
2 yumurta
domatez
1 parça pide
arada 1 şeftali
akşam
1 kase tarhana
1karnı yarık
salata
1 şişe soda ve 4,5 lt su içtim 5,5 km kadar yürüdüm 50 mekik çektim...ve uykusuz bi çocukla uğraştım bilmem kaç kalori yaktırmıştır
dünkü nemün
sahurda
bir parça pide
labne peyniri
1 bardak süt
dün gece anlattığım mevzulardan dolayı geç geldim ezana kadar bunları yiyebildim
iftarda
bir kase domates çorbası
bir tabak makarna
ilerleyen saatlerde 3 siyah erik 1 şeftali
avuç içi kadar ceviz
su 2 lt.
spor yok
Günaydın kızlar;
Mesaj arasında kilo bildirimimi yaptım ama burdan tekrar yazayım.
Geçen Hafta:84.4
Bu Hafta:83.8
Aradaki fark:0.6 kg
yüzdesi:%0.71
tebrik ederimm . teşekkürederim ya makarnaya dayanamıyorum. bide sadece sossuz yağsız makarnaydı. yüzden 0,72 bence
0.7109 diye devam ediyor yaaa:)) yuvarlasam 9 u 0.711 olur yine 0.72 olmaz canım. 0.71 güzel bir rakam ben sevdim
Bende makarnaya dayanamıyorum, ondan 1 tane bile yemiyorum, içimdeki canavar uyanıyor sonra :)))))))))))))
sana özleden attığım çok özel mesajımı aldınmıbenim hesaplamama göre 0,71599 diye gidiyorda o yüzden dedim. bilgen için yazdıklarından çok etkilendim gel bi öpim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?