Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese MERHABA.Bugün gelemedim haberde veremedim.Oruç tutmuyorum ama eşimle beraber sabah 5 gibi uyudum.Öğlen kalktım.Alışverişe gidilecekmiş evden çıktık.Eve geldiğimizde iftara 1 saat vardı.Hemen mutfağa girip yemek hazırladım.Yemek yedik ben masayı topladım işimi bitirdim demeden eşim ve ablamlar çayımızı dışarıda içelim dedi.Dışarıya çıktık.Şimdi geldik.Çok yoruldum.

Son düzenleme:
MENÜM
KAHVALTI(13:00)
1 bardak süt
1 poğaça

ARA
1 bardak limonata

AKŞAM
1 kase yoğurt
Salata

.

Son düzenleme:
En son ben yazmışım.Bugün gelmeme kararı mı aldınız? :44: Pazar diye boş bırakmayalım.Arada uğrayalım arkadaşlar.

Türkçe açılımı sinir dili programlama.... Dil kalıpları ve çeşitli yöntemlerle problem çözme,bilinç altında değişiklik yapma gibi basit bir şekilde açıklamaya çalışayım :D Olabileceğinin en iyis olmaya yardımcı,elbette içinde hipnoz da var...Ondan da faydalanır... İşe yarayan herşey diyelim :D

başak yaa , bi konuda yardımına ihtiyacım var !
sanırım yardımcı olabilirsin ? bi anlatayım konuyu fikrini sölermisin ?
benim 2 yaşında bir kızım var , 2 ay kadar önce 1 kez kabız oldu ve yaklaşık 1 saat kadar uğraştıktan sonra kan ter içinde gerçekten çok sert bir kaka yaptı!
bu zamana kadar hiç böyle bişey olmamıştı!
işte o zamandan beri çocuk kakası geldiğinde kucağıma gelip kan ter içinde çığlık çığlığa ağlıyo ve kakasını tutuyor!
evet zamanla onu da öğrendi. doktor duphalac diye bi ilaç verdi ishal yapıyo ki acımasın çabuk yapsın , inan okadar tekniğini geliştirdi ki onu bile tutuyo ancak 2 ölçek birden verdiğimde tutamıyo zaten kaka kendiliğinden gazla fışkırıyor diyebilirim !
çarşamba tatil dönüşü ilk iş günümde sabah işe giderkendedimki ; kızım artık tatil bitti çünkü paramız bitti benim yeniden para kazanmam lazım ve senin bezlerin de bitti son 2-3 tane kadı , istersen sen de artık kakanı çişini tuvalete yapabilirsin ! o da tamam yapıcam annecim dedi!
işte o günden beri çocuk tuvaletini söylüyo ve yapıyo , geceleri de kuru ! herşey ok. yaani !
ama gel gelelim kakaya iş gelince , yine aynı durum var ağlıyo , çığlık atıyo ve kakam var anne , ağrıyo diyo ve kakamı yapmıycam diye ağlıyo inanın dün sabah kahvaltıdan sonra başladı akşam 11 ' e kadar sürdü ! baktım olmuyo yapmadan yarım saat kadar önce ilaçtan 2 ölçek verdim de öyle yaptı yaani !
beslenmesi de iyi , su , kayısı , süt , zeytinyağı , sebze çorbası , yoğurt mutlaka yer yaani !
sizce ne yapmalıyım internetten araştırdım bu problemi yaşayan çok aile varmış !
ama çözüm bulunamıyo , pedagoglar , hipnozlar , vs.. vs.. , denenebiliyo!
böyle bişey duydun mu ? yada bi önerin var mı canımm ?

Ben Geldimmm :1:

Misafir var evdee ...
Hiç kilo veremiyorum sanki ...
Tüm yemekleri yiyesim var sıkıldım ...

saçmalama kübra !
çok iyi gidiyosun , kilo da veriyorsun !
bence sen depresyona girdin yada girmek üzeresin !..
bence kendine git yeni 1-2 kıyafet al , hem de küçük beden seni çok iyi motive eder hem de depresyondan çıkarsın canımm !
ne dersin ?

kızlar ben tatilde kilo aldım kilo aldım diyorum ama bugün eski bir pantolonumu denedim ; tatilden önce tam oturan pantolon şimdi bol ve çok rahat geliyo!
bence sıkılaştım ben , çünkü tatilde özellikle havuzdayken günlük olarak bel , bacak , göğüs , kol sıkılaştırıcı hareketleri en az 100'er kez yaptım ve bol bol yüzdüm !
belki 1 kilo filan kalabilir ama kaslarımında ağırlaştığını düşünürsek normal bişi!
neyse ben sevindim , en iyisi şu sporuma düzenli başliim artıkın :))

MENÜM
KAHVALTI(13:00)
1 bardak süt
1 poğaça

ARA
1 bardak limonata

AKŞAM
1 kase yoğurt
Salata

.
çok az yitorsun hatice:44:

Misafir var evdee ...
:35:orti ne oluyor,silkin ve kendine gel.beynimizde kötü düşüncelere yer yoooooooooook.

kızlaaaarr ben geldiiiiiim :))
dünden beri internetimiz yoktu , ahanda yeni geldi , ben de gelebildim sonunda :)
bi geçmişe bakiim dönerim ...
hoşgeldin neslihan:34:

kızlar ben tatilde kilo aldım kilo aldım diyorum ama bugün eski bir pantolonumu denedim ; tatilden önce tam oturan pantolon şimdi bol ve çok rahat geliyo!
bence sıkılaştım ben , çünkü tatilde özellikle havuzdayken günlük olarak bel , bacak , göğüs , kol sıkılaştırıcı hareketleri en az 100'er kez yaptım ve bol bol yüzdüm !
belki 1 kilo filan kalabilir ama kaslarımında ağırlaştığını düşünürsek normal bişi!

yüzmek muhteşem bişey.havuz olsa ben hergün yüzerim:16:

Misafir var evdee ...
Çok güzel kilo veriyorsun Kübra.Pes etmek yok.Arada duraklamalar olacak ama devam edeceğiz.Tekrar yemeye başlarsan verdiklerinide alıp morelini bozarsın.Neslihanın dediği çok doğru.Git kendine birşeyler al ve o giysiyi giyebileceğin tarihi oturup hesapla.Çok değil 2 ay içinde 38 beden olacağını düşün.

Önemli lan sıkılaşıp güzel görünmek zaten.Ne güzel daha da sıkılaşmışsın.O zaman kiloyu dert etme.Bu hafta iyice ödeminide atar yağ yakımına,kilo vermeye başlarsın.

maşallah pazar diye ne gelen var ne giden:19:
Evet öyle.Bende birkaçkez girdim çıktım.Kimse olmayınca canım sıkıldı.Yarın herkesin kulağını çekelim :1:Bugünkü menülerde yok.Pazar tatil diye menü paylaşmayacağız diye de birşey yok.Menüler yazılsın.Bende şimdi yazacağım.

MENÜM
SABAH
2 dilim ekmek
Melemen
Peynir,zeytin

ÖĞLE
Sütlü kahve
2 piskevit:1:
(Kahvenin yanında canım istedi)

AKŞAM
Müslili yoğurt

Son düzenleme:
sporum bitsin diye bekledim hatice,menüyü şimdi yazacağım.
menüm
sahur:yoğurtlu patlıcan
domates
zeytin peynir
4 parça karpuz
2 dilim tam buğday ekmeği

iftar:çorba
1 porsiyon mantarlı tavuk
salata ayran
1 dilim tam buğday ekmeği
ara:4 incir
1.5 diet bisküvi