Sonunda geçmiş bitti. Alıntılamadan hepsini okudum kızlar.
Aramızda NLP uzmanının olması çok güzel:)
Geçen 3 günlük menümü yazacağım ama cumartesi kaçamak yaptım baştan söyleyeyim. Bu asla bir daha şişmanlama adlı kitabımın tavsiyelerine uyarak bugün kahveyi, beyaz ekmeği,beyaz unlu herşeyi, tuzu (tuzu azaltıyorum), şekerli her türlü ürünü(yapay olan biskivü, zaten bırakmıştımda arada tonturma yediğim zamanlar olmuştu bırakmanın ardından) bırakıyorum. Bol hareketli günler beni bekler, artık çok sıkıldım bu gram giden kilolardan hızlandıracağım herşeyi

Eğer kaçamak yaparsam bundan sonra ki yapmayacağım her kaçamağın cezası 200 yarım mekik.24 Kasımda, doğum günümde 38 beden bir çıtır olacağım. Hedefim bu.
Gelelim son 3 gün menümüze;
Cuma biliyosunuz niyetliydim. Ama günüm kötü bitti, bu hipoglisemim yeniden zortladı. O nedenle orucu tutamayacağımı birkez daha anlamış oldum.
Cuma:
Sahur: 2 dilim kepek ekmeği, 1 domates, 1 salatalılk,1 biber, 1 şeftali, 1 haşlanmış yumurta, 1 diim peynir, 3-4 bardak su
iftar:tavuk suyu çorba, haşlanmış tavuk but 2tane,4 yemek kaşığı bulgur pilavı, yarım kase yoğurt
Cumartesi;
sabah:2 Tane yağsız tavada yumurta, domates, salatalık, biber, 3-4 yeşil zeytin, 3 wasa
öğle: yok
akşam: mantı(1 tabak), 1 kase çorba, tavuk sote (kaçamaklar serisi

)
ara: 1 fırın sütlaç(cumartesi kaçamalar zinciri oldu resmen)
Pazar;
sabah: 1 kase sütlü nesfit
öğle: 1 tabak türlü, 2 kaşık mantı
akşam: 1 kase çorba, türlü, yoğurt, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı