bu arada bugün perşembe,oruç tutanlar için kilo bildirim günü,unuttunuz mu?
geçen haftaki kilom:75.8
bu haftaki kilom:75
fark:0.8
yüzde:%1.07
perşembenin gelişi hafta içinden belliydi.hiç sevmedim bu haftayı
bu arada bugün perşembe,oruç tutanlar için kilo bildirim günü,unuttunuz mu?
Afiyet olsun Başak.dünkü menüm
sabah
tost ve domates
2 fincan rezene çayı(sütümün azaldığını hissettikçe rezeneye yükleniyorum)
öğlen
1 büyük kırmızı biber dolması
yoğurt
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 köşe pide (bu biraz fazla oldu ama çok canım istemişti)
2 çatalda kayısı reçeli :18::18::18::18: (dayanamadım sanırım yakında regl olcam)
4 lt su 1 soda çay içecekler. spor olarak günlük koşuşturma(ama gerçekten çok koşuşturuyorum)
Allahım Allahım öğretmenliğimize de laf atmışarkadaşlarım sizler öğretmensiniz daha iyi bilirsinizde başkaları demek biraz acımasızca olmamışmı dışlamış gibi. ben yeni arkadaşları tercih ederdim.
.
Kızdırmayın Yasemini uleeeyyyynnn.Yoksa böyle fırçayı yersiniz.OH müstehak onlara.Bak yine sorun çıkarırlarsa söyle bir köşede döverizGünaydın kızlar.
Kusura bakmayın sabah sabah kafamın tepesi attı, çok sinirliyim. Buraya girip yazmak istemedim bu nedenle. Şeytan diyo işi bırak ne halleri varsa görsünler. Bana iş mi yok bu piyasada. Bilgisayarım arızalı 1 aydır bilgisayar bekliyorum, iş yapamıyorum farkettiyseniz sürekli burda yazıyorum zaten . Explorer excel başka bişey düzgün çalışmıyor. Gerizekalı IT cimiz, benim genel müdürüme bana verilecek bilgisayarı beğenmeyip istemediğimi sonrasında istanbula gelince alacağımı söylemiş. Beni arayıp konuşmadı bile afedersiniz poposundan uyduruyor. Müdürümüzde sen başka şeylerin peşindesin daha iyi bilgisayar almaya çalışıyorsun diye bana çemkiriyor. Döşedim maili IT ciye müdürlerimide CC ye koydum ,uslubunde, konuşmadığımız şeyleri konuşulmuş gibi yapıp neden beni istemeyen etmiyen yapıyorsuna getiren koca bir sayfa mail döşedim. Telefonla da aradım ağzına ettim. Sanki keyfimden bilgisayar istiyorum, isterlerse hiç vermesinler kendi işleri, sonra bana gelip neden bu iş yetişmedi demesinler. Kendi keyifleri bilir. Çekerim giderim 6 ayda toparlanamazlar. Bana iş mi yokk aaaaa çok sinirlendim yaa, iş yapmaya çalışıyoruz lüks düşkünü olduk
Çok güzel bir haberBebekler, Fıstıklarrrr:103::103::103::103::103:
Master a kabul edilmişim:))) Artık master yapacak bir arkadaşınız vaaarrrrr. Ayyyy büyün sinirimi yok etti. Çok sevindim. Dün bütün gece rüyamda tez yazıyordum , buna işaretmiş demekki
Oh oh ne güzel.Güle güle kullan.kızlaaaar ben geldiiiiiiiiimmm
öğle arasında gittim saçımı boyatıp kestirdim
bayram öncesi güzelleşeyim dedim yaaaff
Ebru kisti aldırdı sonucu bekliyordu.Bu aralar davetlere falan gidiyordu ama burayı gerçekten biraz boşlamaya başladı.Eh hedefine ulaştı mezunda oldu birde bebiş olacak bu durum normal geliyor.kızlar , bu aralar ebru pek gözükmüyor yaa !
ara sıra bi uğrayıp kaçıyo !
bir yere mi gidecekti acaba ?
yaa kist işini ne yaptı onu sormayı unuttum , hamilelik araya girdi diye erteledi mi ?
artık iyice kaytardı , bi gelsin ifadesini alalım
Maşallah çok güzel Zeynep.Bende Kübra gibi akşam vakitleri tartılacağım ama pek ümitli değilim.Ramazan bana yaramadıbu arada bugün perşembe,oruç tutanlar için kilo bildirim günü,unuttunuz mu?
Banada ramazan hiç yaramadı .. Bitse düzene girecem artık :44:Afiyet olsun Başak.
Allahım Allahım öğretmenliğimize de laf atmışbaşkaları demişiz tüh bizim dilimize klavyemize. Canım arkadaşlarım
Kızdırmayın Yasemini uleeeyyyynnn.Yoksa böyle fırçayı yersiniz.OH müstehak onlara.Bak yine sorun çıkarırlarsa söyle bir köşede döveriz
Çok güzel bir haberHayırlı uğurlu olsun canım.
Oh oh ne güzel.Güle güle kullan.
Ebru kisti aldırdı sonucu bekliyordu.Bu aralar davetlere falan gidiyordu ama burayı gerçekten biraz boşlamaya başladı.Eh hedefine ulaştı mezunda oldu birde bebiş olacak bu durum normal geliyor.
Maşallah çok güzel Zeynep.Bende Kübra gibi akşam vakitleri tartılacağım ama pek ümitli değilim.Ramazan bana yaramadı
ne az yemesi,bu hafta hele coşmuştumsüpersin zeynep yaa !
vallahi çok az da yemiyosun maşallah , keşke benim metabolizmam da öyle çalışsa yaa !:2:
tiroid ilacına da ara verdim inşallah iyice durmaz kilo vermem
inşallah iyi bişey çıkar.bence hiçte fena değil, aşağı yukarı senle aynı kiloda gibiyiz zeynep:44::44::44: bakalım ben kaç çıkıcam yarın
bozma moralini,iyi olacakAfiyet olsun Başak.
Allahım Allahım öğretmenliğimize de laf atmışbaşkaları demişiz tüh bizim dilimize klavyemize. Canım arkadaşlarım
Kızdırmayın Yasemini uleeeyyyynnn.Yoksa böyle fırçayı yersiniz.OH müstehak onlara.Bak yine sorun çıkarırlarsa söyle bir köşede döveriz
Çok güzel bir haberHayırlı uğurlu olsun canım.
Oh oh ne güzel.Güle güle kullan.
Ebru kisti aldırdı sonucu bekliyordu.Bu aralar davetlere falan gidiyordu ama burayı gerçekten biraz boşlamaya başladı.Eh hedefine ulaştı mezunda oldu birde bebiş olacak bu durum normal geliyor.
Maşallah çok güzel Zeynep.Bende Kübra gibi akşam vakitleri tartılacağım ama pek ümitli değilim.Ramazan bana yaramadı
Bizim diğer Başak arkadaşımıza ne oldu.Kayboldu gitti.:44:
Kübracım senden özendim bende birazdan maske yapacağım.
Neslihan kilon ne durumda,seni bu hafta listeye alalım mı bekleyelim mi?
Ben liste taslağını yine hazırlayıp paylaşıyorum.Ne olur ne olmaz haberiniz olsun.Yanlışlık varsa kontrol edersiniz.
& Neslihan seni eklemedim eğer kilo durumun eskisine yakınsa ekleyelim.Cevabını bekliyorum:44:
***13. TAKIM 270 ETAP ***
bilgen35 ( 89.8 / / / % )
goncagulll (77/ / / % )
Kbra23 ( 77.2 / / / % )
mersinli42 ( 75.8 /75 / 0.8 / % 1.06)
nurgulguney ( 55.9 / / / % )
UZAYIM ( 63/ / / % )
yasminyaso ( 83.8 / / / % )
13. TAKIM ORTALAMASI: %
Yok artık ciddi misin?? Maşallah canım maşallah nasıl oldu bu ya:44:bende kilo bildirimi yapmak istiyorum geçen hafta 55,6 bu hafta 53giden 2,6
bende kilo bildirimi yapmak istiyorum geçen hafta 55,6 bu hafta 53giden 2,6
Tamam canım.....yok yaa hatice daha artılardayım , bayram sonrası inşallah yakalarım eski kilomu :26:
beni ekleme canım
Yok artık ciddi misin?? Maşallah canım maşallah nasıl oldu bu ya:44:
yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?