Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

süpersin zeynep yaa !
vallahi çok az da yemiyosun maşallah , keşke benim metabolizmam da öyle çalışsa yaa !:2:
tiroid ilacına da ara verdim inşallah iyice durmaz kilo vermem

bence hiçte fena değil, aşağı yukarı senle aynı kiloda gibiyiz zeynep:44::44::44: bakalım ben kaç çıkıcam yarın

Afiyet olsun Başak.

arkadaşlarım sizler öğretmensiniz daha iyi bilirsinizde başkaları demek biraz acımasızca olmamışmı dışlamış gibi. ben yeni arkadaşları tercih ederdim.
.
Allahım Allahım öğretmenliğimize de laf atmış başkaları demişiz tüh bizim dilimize klavyemize.Canım arkadaşlarım

Kızdırmayın Yasemini uleeeyyyynnn.Yoksa böyle fırçayı yersiniz.OH müstehak onlara.Bak yine sorun çıkarırlarsa söyle bir köşede döveriz

Çok güzel bir haberHayırlı uğurlu olsun canım.
kızlaaaar ben geldiiiiiiiiimmm
öğle arasında gittim saçımı boyatıp kestirdim
bayram öncesi güzelleşeyim dedim yaaaff
Oh oh ne güzel.Güle güle kullan.
Ebru kisti aldırdı sonucu bekliyordu.Bu aralar davetlere falan gidiyordu ama burayı gerçekten biraz boşlamaya başladı.Eh hedefine ulaştı mezunda oldu birde bebiş olacak bu durum normal geliyor.
bu arada bugün perşembe,oruç tutanlar için kilo bildirim günü,unuttunuz mu?
geçen haftaki kilom:75.8
bu haftaki kilom:75
fark:0.8
yüzde:%1.07
perşembenin gelişi hafta içinden belliydi.hiç sevmedim bu haftayı
Maşallah çok güzel Zeynep.Bende Kübra gibi akşam vakitleri tartılacağım ama pek ümitli değilim.Ramazan bana yaramadı

Banada ramazan hiç yaramadı .. Bitse düzene girecem artık :44:

süpersin zeynep yaa !
vallahi çok az da yemiyosun maşallah , keşke benim metabolizmam da öyle çalışsa yaa !:2:
tiroid ilacına da ara verdim inşallah iyice durmaz kilo vermem
ne az yemesi,bu hafta hele coşmuştum

bence hiçte fena değil, aşağı yukarı senle aynı kiloda gibiyiz zeynep:44::44::44: bakalım ben kaç çıkıcam yarın
inşallah iyi bişey çıkar.

bozma moralini,iyi olacak

Başak senide bu hafta listeye alıyorum.Bu cuma tam 2 hafta dolmamış olacağı için kilonuda 2 ye bölmeyeceğiz.Kilo bildirimini oruçluysan bu akşam, oruçlu değilsen yarın sabah erkenden paylaşmayı unutma olur mu canım?

Son düzenleme:
Ben liste taslağını yine hazırlayıp paylaşıyorum.Ne olur ne olmaz haberiniz olsun.Yanlışlık varsa kontrol edersiniz.

& Neslihan seni eklemedim eğer kilo durumun eskisine yakınsa ekleyelim.Cevabını bekliyorum:44:

***13. TAKIM 270 ETAP ***

bilgen35 ( 89.8 / / / % )
goncagulll (77/ / / % )
Kbra23 ( 77.2 / / / % )
mersinli42 ( 75.8 /75 / 0.8 / % 1.06)
nurgulguney ( 55.9 / / / % )
UZAYIM ( 63/ / / % )
yasminyaso ( 83.8 / / / % )

13. TAKIM ORTALAMASI: %

Neslihan kilon ne durumda,seni bu hafta listeye alalım mı bekleyelim mi?

yok yaa hatice daha artılardayım , bayram sonrası inşallah yakalarım eski kilomu :26:
beni ekleme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…