bende kilo bildirimi yapmak istiyorum geçen hafta 55,6 bu hafta 53giden 2,6
Geçen hafta : 77.2
Şuan : 77
Fark : 0.2
kız orti ne olacak senin bu halinkısmet ramazandan sonraya artık
Tabii sen hiç suç işlemiyon ben öylesine kızıyom dimiinsanın kendi kendini motive etmesi de suç yaaahatice bana ne yapsam kızıyo
biraz önce feysten bi AVM nin yarışması vardı cevabı gogılda bulup meyil attım kazandım. gözümden ya geldi gülmekten burger king menü kazandım kim yicek şimdi onu
Canım ortim benim.Bak eşin kaptan oldu bir çelenk yaptırmadın aşkolsunKaptanimiz hatice miiii
benim narin bendaha az tatli seker esimmm
Zeynepcim listede baya eksikte var..ayrilanda cok oldu galiba?
Ama ben donucem:)))
Amanda aman marifetli arkadaşımıza bak.Ellerine sağlık canım.Bugünkü Akşam yemeğinide ben yaptımm annem evlenebilirsin dedi
Eki Görüntüle 490732 Eki Görüntüle 490733
fırına attım şimdi dahada güzel olck :)
Habersiz bir gidiş oldu Başak..Keşke haber verseydin.Birde 2 hafta deneme süren var bu süre içinde mesaj sayıların bizim için çok önemli.Çok haklısınız kayboldum...Bir seyahate çıkmam gerekti ama döndüm....Yarından itibaren daha aktif yer alacağım...Nasılsınız hepiniz?
Üzülme canım Ramazan sana da bana da yaramadı.Bende birazdan tartılırım ama ümidim yok.Ramazandan sonra ikimizde çok dikkat edip çok spor yapmalıyız.
Geçen hafta : 77.2
Şuan : 77
Fark : 0.2
Görüşürüz canım.Bende çıkıyorum yemek yapmam lazım.Herkese iyi iftarlar.Afiyet şeker olsun.Kızlar ben kaçtım iyi akşamlar
Slm kızlar. Bugünlerde çok kötüyüm. Son üç gündür midem çok tuhaf. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sırf merak etmeyin diye geldim. Yarın çok yardımcı olamayacağım gibi Hatice. Yine buralarda olur bakarım canım ama listeye faydam olur mu bilemem. Şimdi çıkıyorum yine. Öptüm hepinizi. Dua edin kızlar iyileşeyim biran önce.
Bebekler, Fıstıklarrrr:103::103::103::103::103:
Master a kabul edilmişim:))) Artık master yapacak bir arkadaşınız vaaarrrrr. Ayyyy büyün sinirimi yok etti. Çok sevindim. Dün bütün gece rüyamda tez yazıyordum , buna işaretmiş demekki
Geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.Yarın ben listeyi halledeim ama olurda internet olmaz giremezssem kızlar yardım eder.Sen iyi ol özletme kendini gel.Slm kızlar. Bugünlerde çok kötüyüm. Son üç gündür midem çok tuhaf. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sırf merak etmeyin diye geldim. Yarın çok yardımcı olamayacağım gibi Hatice. Yine buralarda olur bakarım canım ama listeye faydam olur mu bilemem. Şimdi çıkıyorum yine. Öptüm hepinizi. Dua edin kızlar iyileşeyim biran önce.
Afiyet olsun canım.Menün güzel sadece katmer yağlı diye biliyorum.Bugun ki menum:
Kahwalti
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut
Oglen:
katmer
sucuklu yumurta
salatalik- domates
Aksam:
Iki buyuk dilim karpuz
Iki dilim beyaz peynir
1-2 catal menemen
Su:3 lt
Bugun spora niyetlensemde kulak agrimdan yapamadim ins yarin daha iyi olurda yapabilirim ..
haticenin dediği gibi katmer yağlı,birde bilgin olsun sucuk çok masum bir yiyecek değil.Bugun ki menum:
Kahwalti
1 haslanmis yumurta
1 bardak sut
Oglen:
katmer
sucuklu yumurta
salatalik- domates
Aksam:
Iki buyuk dilim karpuz
Iki dilim beyaz peynir
1-2 catal menemen
Su:3 lt
Bugun spora niyetlensemde kulak agrimdan yapamadim ins yarin daha iyi olurda yapabilirim ..
Zeynep mesaj sayılarını yarın 2 gün halinde paylaşır mısın?
Nurgül rica etsem sende Pazartesi salının mesaj sayılarını tekrar bana gönderir misin?
Ebru yok bundan sonra mesaj sayılarını ben not etmeye başlayayım.Az mesaj yazanların vay haline dermişimNeyse bu işin şakası ama mesaj sayısı önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?