Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bebekler, Fıstıklarrrr:103::103::103::103::103:

Master a kabul edilmişim:))) Artık master yapacak bir arkadaşınız vaaarrrrr. Ayyyy büyün sinirimi yok etti. Çok sevindim. Dün bütün gece rüyamda tez yazıyordum , buna işaretmiş demekki

çok sevindim canım ya nasıl mutlu oldum anlatamam.hadi gözün aydın ıslatalım bunu ramazandan sonra

faceden yazamadım ama buradan yazayım aldatan erkek nasıl yakalanır,deliller nasıl toplanır,sonra tekme nasıl konur.tez konusu.

afiyet olsun cnımm

hayırlı olsunnn

kendi hatasını kapatmak isterken çamura batmışmaster işine çok sevindim.hayırlı olsun.mesaj sayını aldım canım.

malesef her iş yerinde oluyor bu tiplerden. mail atmakla iyi yapmışsın bence

çok sevindim senin için bitirmekte nasip olur inşallah.

malesef her iş yerinde oluyor bu tiplerden. mail atmakla iyi yapmışsın bence

çok sevindim senin için bitirmekte nasip olur inşallah.

Teşekkür ederim canım :))

Benim ne cadı olduğumu öğrenemedi (iş konusunda) arkadaş yeni, itinayla haddini bildirdim

Önümde zor bir yıl beni bekliyor ama ben oldum olası inek bir öğrenciydim. Üniversitede inek olduğum için şimdi masterda bana başarı bursu vereceklermiş

başarılr birbirini kovalıyo maşallah maşallah. sen bu bi yılıda atlatırsın geriye ne kalmışki. bu takım seninle gurur duyuyor.

kızlaaaar ben geldiiiiiiiiimmm
öğle arasında gittim saçımı boyatıp kestirdim
bayram öncesi güzelleşeyim dedim yaaaff

fıstık oldum diyosun yani. çekil fotolarıda görelim. ben yarını bekliyorum. kuaförüm beni bekler bi bakım onarım pasta cila yaptırcam 28 yıl bakımı

Onun sonra "Annecim" safhası başlıyor, o zaman daha da mutlu oluyorsun
ayyyyyy inşallah o günleride görücez.
ayyyyyyy çok sevindim ne güzel, darısı başıma

amin inşallah.

vay inek öğrenci vay

kendini sürekli geliştiren insanlara bayılırım hangi bölüm hangi üniversite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…