Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın hanımlar :))
ben grubunuza yeni dahil oldum :)
1982 kayseri doğumluyum, lüleburgazda yaşıyorum bekarım.
laboratuar teknisyeni olarak çalışıyorum şuanda aslen matematik öğretmeniyim.

80,5 kiloydum sabah aç karnına tartıldığımda. bugün isveç diyetine başladım :))
5 ekim doğum günüm, ve doüum günümde ideal kiloma ulaşmak istiyorum...

arkadaşlar, yeni olduğum için hata yapabilirim ama sizlerden uyarı bekliyorum, ne yapmam gerektiğini konunun topğinde okudum sanırım perşembe günü tartılıp kaç kilo verdiğimi söyleyeceğim sizlere ve bunu buraya yazacağım :)
gün içinde yediklerimide buraya yazacağım. sabah kahve içtim malumunuz isveç diyetindeyim :)

birde takım yöneticisi kimdir ben baktım baktım bulamadım epey eski sayfaları okudum ama
takım arkadaşlarım bana hoşgeldin dediğinde onlara yeşil çay ısmarlayacağım :))

merhaba arkadaşlar bende grubunuza yeni geldim. bende zenim arkadaş gibi kendimi tanıtayım.33 yaşındayım muğlada oturuyorum. memur olarak çalışmaktayım.bir kızım var ismi eylül 8 aylık. malesef 2 gündür hasta ateşi vardı.onun için gruba katılmakta geçiktim.. bende 1 aydır diyetteyim.165 boyum kilomda 65..70 den 65 indim ama ilk kilolar çabuk gidiyor. nedense 65 ten sonra durdum burada sizlerle birlikte bende zayıflamak istiyorum hedefim..58..!!!..ben zenim arkadaş gibi pek içeriği okuyamadım benide bilgilendiriseniz sevinirim. bende sabah 1 kase yağsız yoğurt yedim..şimdide 1 adet mısır ve pirinç patlağı yiyeceğimm.

Herkese merhaba,
Oncelikle beni takimi davet ettigi icin melise cok tesekkur ederim.Simdi kendimi tanitayim.

İstanbuldayim,bekarim,Mali musavir olarak calismaktayim,
22 yasindayim,
boyum 167,
baslangic kilom 80
Simdiki kilom 70
Hedef kilom 51
Bir beslenme uzmaniyla gorusuyorum ayda 1 kez

Sanirim hergun yediklerimi sporumuzu yazacagiz tartı gunumuz ne gün?

Zenim; hosgeldin bende yeni katildim takima umarim en saglikli zamanda hedef kilona ulasirsin, musaade edersen birkac oneri de bulunmak istiyorum bende senin kilolarindaydim 4 ay once ama hic sok diyet olayina girmedim beslenme uzmanina gittim ayda 1 kez 4 ayda 10 kg verdim bu rakam az gibi gorunebilir ama gunde 8 dilim ekmek yedigim haftalar oldu az verdim kalici verdim diyorum birde ben hic spor yapmamistim 1 haftadir spora da basladım azıcık sıkılasmak istiyorum.Senin isvec diyetin icin 1-2 sey soylemek istiyorum umarim bana kizmazsin hani deriz ya kilo sagligimiza icin cok kotu diye isvec ondan da berbat ben bizzat beslenme uzmanına ilk gittigimde butun unlu diyetleri sordum hızla kilo verdirip -ki bu kilo kas ve sudan cogunlukla cok az yagdan- daha sonra bitince oyle bir aclık hissediyorsun ki daha cok yemek istiyor canın cunku bunyen kıtlıkta kalmıs sanıyor kendini ve bulunca tekrar enerji cok yiyip depolamak istiyor bu vucudunun hayatta kalma icdusu dogamızda var bizim bu.bence daha saglıklı beslenmeyle belki ayda 1-2 gun meyve gunuyle istedigin kiloya yılbasina kadar rahat rahat varirsin ayda 4-5 kilo en makulu canim yine de sen bilirsin, basarilar dilerim.

Gulizgul; sende hosgeldin canım kızını allah bagislasin sanada birsey soylemek istiyorum eger emziriyorsan(emzirme kişiye gore 250-500kcal) ona gore kalori alabilirsin canım.

Arkadaslar lutfen beni yanlıs anlamayın 4 ayda o kadar cok sey ogrendim ki meger ben beslenmenin b sini bilmiyormusum bu ogrendiklerimi herkese aktarmak istiyorum.

hoşbulduk canım ..sende hoşgeldin.evet canım emziriyorum..bilgin için tşkler..

arkadaşlar ben sibel canın puan diyetini uyguluyorum şuana kadar 5 kilo verdim.ama sezeryandan dolayı göbüşüm var ..belimden rahatsız olduğum için malesef göbek hareketide yapamıyorum.bu göbüşü ne yapacaz bilmem.

günaydııınn hoşgeldin aramıza zenim....
umarım en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde ideal kilona kavuşursun

takım başkanımız melis yardımcısı melzeyit
perşembe değil canım cuma günü sabah bildirimde bulunuyoruz en geç saat 12 de bildirim yapmış olmanız lazım ama eğer cuma sabah nete girmez işiniz olursa perşembe akşamdan bildirim yapabilirsiniz

hoşgeldiiiinnnn gulizgul öncelikle bebişine geçmiş olsun...
burda amacımız takım olarak zayıflamak... tabii kolay bi iş olmadığı için insanın sürekli motivasyona ihtiyacı oluyor işte tam da bu zamanda takım seni tekrar ayakta tutuyo...
hoş biraz yaz aylarının rehaveti var üzerimizde ama sizin gibi yeni arkadaşlar eminim bizleri de canlandıracak

hoşgeldin poly... umarım en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde zayıflarsın
bende geçen haftadan beri bi uzmanla görüşüyorum.... paylaşımların eminim renk katacak

evet bi uzmandam öğrenilecek çok şey var 6 aydır bu takımdayım vee neden zayıflayamadığımı bi diyetisyenden öğrendim

canım bildiğim kadarıyla puan diyeti sağlıklı bi yöntem takımda deneyenler oldu sanırım
göbek malesef yaaa (

evet benimde yüzüm gülüyo bugün :))
800 gr vermişim canlarım
bugün hiç kaçamak yapmamanın ödülünü aldım ....
ama bu diyete 10 sabretmem lazımmış sonra bana tatlı da verecekmişşş:))))

dosbacım hoşbulduk canım..evet canım benimde tam olarak aradığım bir takım ruhu.ve ben yazdan kışa göre daha memnunum canım meyve bolll artı insanın yağlı yemek yiyesi gelmiyo sıcaklardan ve bol bol su içiriyoo..

selam millet:teytey:
kızlar bugün elma diyetine başladım bakalım nasıl olucak v ne kadar sbredicem:lepi:
bu arada yeni arkadaşlarımız gelmişler...hrpini zde hoşgeldiniz kızlarvereliniortak
umarım hepimiz hızla inceliriz:dance:

teşekkür ederim darısı senin başına alkisalkisalkis

inşallah kızlar bu hafta hedefim en az 3 kilooo

canım önerilerin için çok teşekkür ederim, ben bu diyeti şuan iki doktor ve bir hemşire arkadaşımla yapmaktayız, ve biraz önce kendimize göre bazı düzenlemeler yaptık diyebilirim harfiyen uymak zaten çok zor :) ve kendimi ilk kötü hissettiğimde bırakacağım bu diyeti ama yaptırdıım testler benim miğdeye değil geniş bir karına sahip olduğumu gösteriyor malesef, benim bi şokla en azından midemi kiçiltmem gerek (
ben daha önce yapmıştım bu diyeti ve verdiğim kiloları geri almadım hiç
takii hormon ilaçlarını üstüste almaya başlayana kadar ben 2 yıl önce 1 aydan kısa zmanda 15 kilo aldım sonra üstüne bi 5 kilo daha. o zamanlar ben hiç diyet yapamam böyle mutluyum diye kandırdım kendimi ama fark ettimki bu kilolar beni mutsuz ediyor ve onlardan kurtulmalıyım :))

umarım istediğin kiloya ulaşabilirsin

takım yöneticimiz melis canım arada ben ve ad ona yardım ediyoruz bende sözde melisciğimin yardımcısıyım ama ne yardım ne yardım çoğu zaman kızcağızı yalnız bırakıyorum
cuma günleri en geç saat saat 12 ye kadar kilonu bildirmek zorundasın ilk hafta deneme haftası olup iki hafta üst üste bildirim yapmayan takımdan çıkartılıyor ayrıca cuma günü bildirim yapamazsan perşembe günü mutlaka akşam bildirimini yaparsın zamanla ne yapman gerektiğini anlayacaksındır bizim için en önemli şey gün içinde bildirimler yapmanız katılımın çokluğu çok önemli gerçi buara takımda bir düşüş var yaz tatili zinler v.s. den dolayı inşallah sizler takıma renk getirirsiniz

canım sende hoşgeldin aramıza bende memurum bebeğine allah acil şifalar versin umarım önemli birşey yoktur zenim için belirttiğimiz şeyler sizin içindegeçerli tekrar aramıza hoşgeldin

Dosba tebrik ederim -800 gr harika bir rakam hangi aralıklarla gidiyorsun diyetisyene?
Butun hosgeldiniz diyetleriniz icin tesekkur ederim.
Buarada ben parca parca liste yazmayı hic sevmiyorum her sabah bir onceki gunun listesini yazsam olur mu,bir sakıncası var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…