annenen gelmiş gözün aydın canım bu arada doktora gidecektin geçmiş olsun umarım kötü bir şey yoktur
su bardağından 1parmak veya 2parmak eksik diyebilir miyiz mesela peynir 30 gr ne kadar kibrit kutusundan büyük mü canım çok oluyorum ama ne yapayım bana böyle göz kararı tarif edermisin kup ölçüsünü küçük su bardağım var en iyisi onunla yapayım gerçi ben daha başlayamadım ama başlayacağım bakalım başka neler anlattı diyetisyenin
melisciğim asıl sen kusurabakma çok ilgilenemedim bende geldiğimden beri çok yoğun çalışıyorum işden fırsat buldukça yapmaya çalıştım bemde buralardayım
yok be kalisciğim ben yapıyorum normalde melisciğim olmazsa ama çalışınca insan sürekli bilgisayar başında bekleyemiyor bazı arkadaşlarımız sağolsunlar bildirim konusunda rahat olduklarından onları bekliyoruz
buara melankoliciğim izindemi yoksa bugünün cuma olduğunu yine unuttumu yada banamı demk geliyor
evet 1 su bardağından 1 parmak kadar daha az ....
eğer beyaz peynir yiyeceksen 30 gr yaklaşık 1 kibrit kutusundan minicik daha küçük
kaşar yiyeeksen 20 gr ama onu daha tartmadım(
başka peynir yasak...
eğer peynir yemem dersen yerine 1 hşlanmış yumurta yiyebilirsin
1 tatlı kaşığı reçel veya bal veya pekmez
3 zeytin
2 ceviz
25 gr ekmek (çok ince bi dilime denk geliyor )
istediğin kadar söüş salata
5. olmuşuz. kardeş takımımızda 1. olmuş :lepi: tebriğe gidiyorum.
iyi gidiyormu canım?
tahlil sonuçların çıktımı tamamen?
çok teşekkürederim canım. inşallah öyledir. bu arada ne yalan söyliyim diyet falan kalmadı. ne kadar dikkat etmeye çalışsamda,bu deniz fasılları yedirtiyor insanı, hayır diyemiyorsun. gelsin mangallar,ekmek araları. ama bunlar sadece, devamını getirmiyorum. yediğim zaman kilo alıyorum sonra yemiyorum eski kiloma dönüyorum. aslında çok fazla yediğimde söylenemez ama ne bileyim birazda takıldım sanırım vede hemen şişkinliğim oluyor. göbek mide önde dolaşıyorum öyle. toparlanmam lazım benimde en kısa zamanda bir düzen gerekiyor. yeniden diyet listesi yapmam lazım.adcım geçmiş olsun canım ....çok şükür hafiflemiş artık...
diyetin nasıl gidiyor canım
canım geçmişolsun.aşırı sıcaklar çok fazla etkiliyor insanı. bol bol su içmeyi ihmal etme hayatım.meslekte esnaf yazınca acaba dedim bende çok istiyorum gitmeyi ama tembelliğimden gidemiyorum şekerim şu büyecek totomu sandalyeden bi kaldırırsam gidecem ama bende tık yok birde arkdaşlar buay bende adcığım gibi erken mens oldum üf üf şiştimki sormayınr gitsinlaelaelaelaelae
ah bu kaçırmalar yokmu. aslında tamam adet dönemi kadınların kriz dönemi. ama birazda beyinde bitiyor herşey. yani nede olsa bahanemiz var diye saldırıyoruz. ben mesela beklemediğim anda adet oldum ve hiç tatlı krizim olmadı. ama gününde olsam sürekli canım birşeyler isterdi. yani tamamen psikolojik diye düşünüyorum.of kızlar of dün adet oldum bugünde adet dönemi tatlı krizim tuttu sölemeye çekiniyorum ama 4 tane halley yedimklava:bu benim kendime attığım oklava,bide sabah kahvaltı yapıp çıkamadım evden o yüzden iki poğaça almıştım sabah ayranla yedim ama başka bişey yemedim,akşamada bamya yemeyi düşünüyorum bugünlük bu kadar,kaçırdım ama napım tutamadım ((
cokacimcoookmelankolim benimde bazen halley krizim tutar öyle:kedi:10 lü paketin yarısını yiyebiliyorum bazensenağlama
canım listeni paylaştığın için teşekkürler hayatım. inşallah istediğin kiloya gelirsin.ara
1 porsiyon meyve
1 galeta 1 üçgen peynir
canım tekrardan çok geçmişolsun,ayrıca gözünaydın. işlerini inşallah halledebilmişsindir. epey yoğun birgün geçirmişsin. dinlenmen gerek tabiki. ben bu cuma pek faydalı olamadım hayatım melzeyitde sende kusura bakmayın,buralardaydım temizlik bitince gelirim tekrar dedim.hatta kallistede akşam 21 ekadar yazınca biraz rahat davrandım ama. insanın etrafında moralini bozacak etken çok olunca herşeyi unutuveriyor. tekrar gelemedim pc başına. sağolsun yardımcı kaptanımız hakkından gelmiş yine işin. teşekkürler melzeyit. emeğine sağlık hayatımkızlar bugün gelemedim kusura bakmayın annemler döndü erzurumdan anneannemi de getirdiler bilmeyenler için anneannem bayaa hastaydı şimdi biraz daha iyi 2 ayı geçti hastanedeydi. Şimdi yine hastanede ama artık burada. O da bi,z de sevindik yolculuk izni çıkmasını çok beklemiştik. Annemin evini düzenledim yemek yaptım havaalanından karşıla getir yemek yedir falan daha yeni gittiler ben de yorgunluktan bayılacağım birazdan.
Yarın sabah ta tez jürim var danışmanlığımdaki bir yüksek lisans öğrencisi tezini savunacak hocalar falan olacak bölümde gelmem mümkün değil, öğlenden sonra da doktor randevum var (kadın doğum) yarından başka gün olmadı günü önemli. Dolayısıyla gelebilirmiyim hiç bilmiyorum. Melzeyitim adcım size de çok oldum ama artık ne yapayım cumaya hep işlerim çıkıyor bu aralar.
Bhrcım tabi takımdasın artık, reglin bitince gider birden kilolar üzülme.
dosbacım listeni paylaşmışsın teşekkürler.
hepinizi öpüyorum.
canım benim mükafatı aldığın zamanki mutluluk inan bunları siliveriyor kafandan. onları hayatım kilolardan kurtulduğunda nasıl mutlu olacağını vede zayıf hamile kaldığın zaman doğumdan sonra tekrar nasıl zayıfcacanık bir anne olduğunu düşün. herkes şöyle dicek arkandan. '' maşallah doğum yaptı ama sanki hiç doğurmamış gibi incecik,göbek falan kalmamış.'' :içelim:akşam yemeğe davetiyiz eşim aradı iptal etmek istedi ama ev sahibi çok anlayışlı çıktı ben yemeyeceğim :))
meyvemi de tartmam lazım
yani ordanaç kalkacam gitmeden yemeği yiyeceğim
bu yaptıklarım bana da çok uç geliyo ama 10 gün çoook dikkat etmen lazım dedi
ben burda 6 aydır söyleniyorum bu defa kendime söylenme hakkı tanımayacağım bu yüzden her şeyi kuralına göre oynamalıyım
canım çok fazlamı dökülüyor saçların. sakın ihmal etme hayatım. belkide şişkinliğin ondan kaynaklanıyordur. :teselli:dosbacığım biraz sabret kilo verdiğini görünce çok rahatlayacaksın hamile kalman için zayıflaman gerekiyor bunu düşün ve hırs yap salı bende doktora gidecem inşallah bişey çıkmaz çok yoğun saçlarım dökülüyor sürekli şiş modda geziyorum falan filan
canım senin saçını dökülmesi normal. bebek 1 yaşına gelene kadar dökülürmüş aşırı derecede. ama yinede dr. git hayatım takviye ilaç veriyor bebeğede zararı yok sanırım. benim ufaklık 17 aylık oldu ama benim hala aşırı derecede dökülür. dr. gittim,aç karnına gitsydim test yapacaktı.onun yerine şampuan damla ve çinko ilaç verdi.1 ay kullan aç karnına gelirsin test yaparız dedi. ama benim saç diplerimde sivilcelenmede vardı. şimdi çok yok sivilce aralarda çıkıyor ama sonra gitmedim tekrar. ne bileyim yaz çıkmadan giderim. genelde aşırı saç dökülmesini troide falan bağlıyorlar. en son baktırdığımda iyiydi ama hamilelikte kadın hormonları yer değiştirince belkide olmuştur birşeyler gidince öğreniriz artık.bu aralar benimde çok saçım dökülüyor ama benimde tiroidde bir problem mi var yaaasabah klasik kahvaltı
ara meyve
öğle makarna
ara kahve
akşam çorba ve fava
değildi sanırım ama yine bir işi çıkmıştır. gerçi perşembe gecesi burdaymış. keşke o zaman tartılıp yazsaydı.yok be kalisciğim ben yapıyorum normalde melisciğim olmazsa ama çalışınca insan sürekli bilgisayar başında bekleyemiyor bazı arkadaşlarımız sağolsunlar bildirim konusunda rahat olduklarından onları bekliyoruz
buara melankoliciğim izindemi yoksa bugünün cuma olduğunu yine unuttumu yada banamı demk geliyor
başka bebiş yok mu :uhm:teşekkürler canım burada daha iyi oldu gözümüzün önünde. Genel jinekolojik muayeneydi canım bi de spiral taktıracaktım dayanamadım :kedi: artık bir dahaki aya biraz uyuyarak:1no2:
bunada şükür. :Saruboceq:5. olmuşuz. kardeş takımımızda 1. olmuş :lepi: tebriğe gidiyorum.
hadi hayırlısı hayatım. bak ne güzel meyeveleri toplamaya başladın. haftaya belki 1. oluruz sayende. :içelim:evet canım sonuçlarım çıktı herşey yolunda biraz az çalışıyormuş tiroidim bi ilaç verdi sadece 2 ay kullanacağım... kortizonda kalmamış vücudum da ... yani çok şükür keyfim yerinde :))
umarım sende bugün ii bi gün geçirirsin canım
bu arada diyetim çok ii gidiyor acayip tokum meliscim ... sürekli yiyorum... bu sabah baskül öğle bi yüzümü güldürdü ki anlatamam... tabii bu kadar erken konuşmak istemiyorum :))
ricaederim hayatım opuyorumnanaktantamam tatlım ağustos 52 yazıyorum o zaman. Teşekkürler tekrardan opuyorumnanaktan
sağolasın hayatım ben herikisinide aldım. canım benim kesinlikle dişten yemiyordur,sürekli salyaları akıyorsa kesin diştir. inşallah sorunsuz atlatırsın canımcım. hatta sen böyle izindeyken attırır inşallah dişleri,gerçi sende izin ne gezer ama. hani dinlenebilirsin belki diye dedim canımcım. tekrar sağol hayatım.canım geçmiş olsun mu diyim hayırlı olsun mu diyim bilemedim her ikisi de olsun o zaman. Korkuyorum kızlar yaa benim kı 1 yaşını da geçti diş yok hala. Ama inanılmaz iştahsız bugün aadeta hiçbir şey yemedi dişten sanırım, önler böyle yapıyorsa azıyı köpeği düşünemiyorum bile. allah sabır versin adcım.
opuyorumnanaktancanım haklısın adın dediği gibi birçok kişiye size anlattıklarımızı anlatmıyoruzdur kuzularımız hakkında. İkimizin bebeği de hayatı boyunca en hızlı büyüyeceği yılı sizlerle geçirdi. Sevgili teyzeleri hepinizi çok seviyorum.
nasip kısmet hayatım bakarsın birgün şansımız olurda bir araya geliriz. opuyorumnanaktan :Saruboceq:ne güzel olur buluşşsak ben de çok istiyorum.
kızlar canım çok sıkkın artık işyerinden internete girmeme kararı aldım alsınlar başlarına çalsınlar internetlerini msnlerini bıktım artık çorumda yaşamaktan gitmek istiyorum ama kocamın yüzünden kaldım birsene nasıl dayanacam bilmiyrum neyse meraklandırmayım önemli bişey değil ama erkeklerle çalışmak gerçekten çok zor 40 erkeğin içinde iki bayanız ama diğer bayanla ilişkimi biliyorsunuz artık internetin başına oturmama kararı aldım msnde kullanmayacam akşamdan akşama ancak zaten haftaya çarşamba izne ayrılıyorum 2 hafta olmayacam büyük ihtimal hepinizi öptüm
mrb arkadaşlar dün yazamadım pek kalmadım nette 5.olmuşuz demek kaç takım arasından 5.yiz peki pek vasat değiliz en azından bu hafta yararım olacağına 400 gr zararım oldu ama haftaya telafi edeceğim inş. :Saruboceq:
14 takım var canım
geçen hafta çok kötüydü(
neyse haftaya toparlanırız artık
evet canım sonuçlarım çıktı herşey yolunda biraz az çalışıyormuş tiroidim bi ilaç verdi sadece 2 ay kullanacağım... kortizonda kalmamış vücudum da ... yani çok şükür keyfim yerinde :))
umarım sende bugün ii bi gün geçirirsin canım
bu arada diyetim çok ii gidiyor acayip tokum meliscim ... sürekli yiyorum... bu sabah baskül öğle bi yüzümü güldürdü ki anlatamam... tabii bu kadar erken konuşmak istemiyorum :))
çok teşekkürederim canım. inşallah öyledir. bu arada ne yalan söyliyim diyet falan kalmadı. ne kadar dikkat etmeye çalışsamda,bu deniz fasılları yedirtiyor insanı, hayır diyemiyorsun. gelsin mangallar,ekmek araları. ama bunlar sadece, devamını getirmiyorum. yediğim zaman kilo alıyorum sonra yemiyorum eski kiloma dönüyorum. aslında çok fazla yediğimde söylenemez ama ne bileyim birazda takıldım sanırım vede hemen şişkinliğim oluyor. göbek mide önde dolaşıyorum öyle. toparlanmam lazım benimde en kısa zamanda bir düzen gerekiyor. yeniden diyet listesi yapmam lazım.
canım tekrardan çok geçmişolsun,ayrıca gözünaydın. işlerini inşallah halledebilmişsindir. epey yoğun birgün geçirmişsin. dinlenmen gerek tabiki. ben bu cuma pek faydalı olamadım hayatım melzeyitde sende kusura bakmayın,buralardaydım temizlik bitince gelirim tekrar dedim.hatta kallistede akşam 21 ekadar yazınca biraz rahat davrandım ama. insanın etrafında moralini bozacak etken çok olunca herşeyi unutuveriyor. tekrar gelemedim pc başına. sağolsun yardımcı kaptanımız hakkından gelmiş yine işin. teşekkürler melzeyit. emeğine sağlık hayatım
başka bebiş yok mu :uhm::çok üzgünüm:
sağolasın hayatım ben herikisinide aldım. canım benim kesinlikle dişten yemiyordur,sürekli salyaları akıyorsa kesin diştir. inşallah sorunsuz atlatırsın canımcım. hatta sen böyle izindeyken attırır inşallah dişleri,gerçi sende izin ne gezer ama. hani dinlenebilirsin belki diye dedim canımcım. tekrar sağol hayatım.
kızlar canım çok sıkkın artık işyerinden internete girmeme kararı aldım alsınlar başlarına çalsınlar internetlerini msnlerini bıktım artık çorumda yaşamaktan gitmek istiyorum ama kocamın yüzünden kaldım birsene nasıl dayanacam bilmiyrum neyse meraklandırmayım önemli bişey değil ama erkeklerle çalışmak gerçekten çok zor 40 erkeğin içinde iki bayanız ama diğer bayanla ilişkimi biliyorsunuz artık internetin başına oturmama kararı aldım msnde kullanmayacam akşamdan akşama ancak zaten haftaya çarşamba izne ayrılıyorum 2 hafta olmayacam büyük ihtimal hepinizi öptüm
merhaba kızlar nasılsınız?
dün d.gününe gittik akşam yemeği yememiştim yedim bayaa
ben kendimi çok zaqyıf sanıyorum ya hani doğumdan sonra 17 kilo verdim. Dün bir arkadaş harika olmuşsun canım kilo yakışmış bunları vermeden bir tane daha doğur dedi, çok zayıftın böyle iyi olmuşsun dedi. çok canım sıkıldı mafoldumben
bi de sabah denize gidelim falan diye konuştuk eşimle mayon varmı ki dedi ee tabi var geçen senelerden bikinilerim var bir sürü dedim. onlar sana olmazki dedi :bbo: sonra çevirdi lafı göğüslerin büyüdü falan diye.
çok canım sıkıldı yine sıfır beden olacağım görsünler kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?