Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öğlen 2 yumurta ve haşlanmış ıspanak yedim.
5i bir yerde çayı içiyorum yemeklerden önce.
akşam bir arkadaşım ile evde spor yapacağız onda epey bi alet varmış
bende platese yazılmıştım pazartesiçarşamba cuma.
aylar önceden ödedim parasını ama birtürlü fırsat bulamamıştım spora gitmeye.
aryık hç kurtuluşu yok çarşamba platesteyim :))

Bugün 8 puan harcadım şu ana kadar daha 12 puanım daha var oda akşam yemeğine.. akşam menümü yaptım 8 puan eğer uyarsam 4 puan alacaklı kalacam...alkisalkisalkis:lepi: akşam menüm taze fasülye+piriç pilavı+yağsız yoğurt+kiraz + 1 top dondurma.

merhaba arkadaşlar misafirlreim vardı gelemedim yeni arkadaşlar katımış galiba hoşgeldiniz kızlar geçmişi okuyamadım çok yoğundum kardeşim vardı yeğenlerim büyümüş çok tatlıydılar zaman su gibi geçti gittiler offf ya şu gurbet ne zor şididen özledim

Gulizgul canim senin sistemin nasıl ben pek anlayamadim biraz anlatir misin bana?

Emirel canim allah tekrar kavuştursun sizi bu arada hoşbuldum

günaydın kızlar sabahın 6sında uyandık yine, çok uyukum var birazdan işe gideceğim takımcıma bakayım dedim.
hepinizi öpüyorum dikkat edin kaçırmayın tamam mıopuyorumnanaktan
tamam şekercim kolay gelsin. opuyorumnanaktan

hoşgeldin zenim. dosba ve melzeyit arkadaşlarım gerekli bilgileri yazmışlar. birde 2 gün paylaşımda bulunmayan diskalifiye oluyor.ama melis kaptanıma söyleyerek kendinizi izinli yazdırma şanşınızda var. valla yeşil çay iyi olurdu benim bitti malesef akşamı beklicem kocacım gelirken işten getirecek. kaydirigubbakcemile3 bol kilo vermeler.
gülizgul sende hoşgeldin bacım. Allah bağışlasın yavrunu,çok çok geçmişolsun. takım inşallah uğurlu gelir ve istediğin kiloya gelirsin.
sende hoşgeldin poly. umarım sende burda istediğin kiloya gelirsin. boyuna göre hedefin epey azmış. ben 1,56 boydayım ve ideal kilom 52,5. sende ideal kilonu öğrenip ona göre kendini birazdaha motive edebilirsin. yani 19 kilodan daha az kilo vermen gerektiğini öğrenmek rahatlatır belki diye söyledim.

bacım göbek kasları en zor çalışan kaslardır. anladığım kadarıyla hamile olmadan öncede biraz göbeğin vardı. onu yoketmek için sürekli çalışma yapman lazım. ama bel ağrım var diyorsun.şu yeni çıkan aletler var onu önerebilirim.AB rocet diye bir alet bel ağrısınıda engelliyor. istersen bir araştır. bende ilk fırsatta almayı düşünüyorum.

''biz sana demiştik'' demek istemiyorum ama '' biz sana demiştiiiik'' delikafadulden
bak ne güzel hayatım emeklerin karşılığını vermeye başladı. gariside gelir inşallah. gözünaydın.

Allah kavuştursun canımcım. bilmezmiyim benimde bir tane yiğenim var oda gurbette. :gitme:

bu arada bugün yediklerimi yazayım.
1 fincan kahve. ve yarım kase çorba,2 lt su. akşama yeşil çay içmek istiyorum. tutkunu oldum valla siyah çayı canım istemiyor bile.

ben size şimdide yapmadıklarımı yazmak istiyorum bu beni çok motive ediyor :))

günde 10 kupa siyah çay içerdim her kupaya en az 5 kesme şeker
günde 2,5 lt kolayı öncelikle iş yerinde bitiridim akşamda evde en az 3 büyük bardak cola
ekmek yerken bir limitim yoktu, bir ekmeği elime alır yavan yavan yerdim...

ama şuanda tek özlediğim magnum duble çikolatalı dondurma (
sabah kahvaltı yapmazdım öğlne doğru başlardım yemeğe yatana kadar
aa nerdeyse untuyorum tabiiki çerezlerim deli gibi yerdim :))
ve alkol malesef haftada bir iki akşam içiyordum...

ama bunlar haftalardır benden uzaklar... tamam tamam itiraf ediyorum geçen hafta birkaç bira içtim (

ben bu aralar yediklerimi yazmayayım kaçmak ne kelime tutmak mümkün değil misafirde olunca hiç tutamadım tabii

canım g.o.p. da bi doktora başladım aylık bi ücreti yok biraz değişik
önce bi ön görüşme yapıyor testler falan istiyo... hemde seni trtıp kaç kilo vermen gerekiyor bunu hesaplıyor...
benim 10 kilo fazlam var ve "bunu 2 ayda veririz dedi ama en önemlisi ben hiç kimseye koruma programını öğretmeden bırakmam dedi..."
2 ay diyet 2 ay koruma yani toplam 4 ay beraberiz...haftada 2 kez görüşeceğiz ve toplam 500 tl istedi ...eğer karar verirsen özelden daha detaylı anlatır ve adres isim veririm
bu arada tel ile veya msn ile de sanırım danışanları var
bir de işinde çok ciddi...

canım ben geçen hafta başladım
diyetisyenim çok disiplinli.... hafta da 2 defa görüşüyor bu nedenle kaçamak yapmana ve motivasyon düşüklüğüne imkan tanımıyor...
benim programım 4 ay
2 ay byunca haftada 2 gün son 2 ayda haftada 1 gün görüşeceğiz
mesela bugün yürüyüş yapmıyorum diye ihtar aldım !!
senin programın nasıl??

aaaaa yeni arkadaşlar gelmiş hepiniz hoşgeldinizzzzz a.s.
benim de nedense diyet yöntemleri spor vs duyunca hevesim arttı iyice bi de şu sıcaklar olmasa çıkıp yürüyeceğim dışarda saatlece
diyetisyene giden arkadaşlarımız diyetler haricinde doktorlarının anlattığı metabolizmayı hızlandıracak veya daha kolay yağ yakacak yöntemlerini bizlerle paylaşırlarsa çoookkkk mutlu olurum.. yerimseniben

canım benimki öyle özel bişi vermedi...
diyet listesi bana çok fazla geldi bazılarını yemesem olur mu dedim... kızdı....herşeyi dengeli verdim yemezsen yağ yakamazsın kastan gider dedi...
veee ben bu kadar çok yemeye 800gr verdim

koca bir leğen salata beni bekliyor, roka tere semizotu brokoli yeşil soğan maydonoz dereotu içinde yok yok valla tabii bir limon sıktım bir yemek kaşığıda zeytinyağı yanında 200gr ızgara et var :))

teşekküler canım benim, ama salatanın tamamını bitiremedim çok doydum 4 parça etim vardı onunda sadece 3 parçasını yiyebildim :) tokum ve mutluyum...

canım sen de ankaradasın değil mi özelden bana diyetisyenin hakkında yeri adı vs bilgi verir misin mesajını bekliyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…