ben yeni katıldım hoşbuldukkk:lepi:kızlar kafam karıştı kim yeni katıldı kim katılmadı anlayamadım bir anda o yüzden hepiniz aramıza hoş geldiniz tekrar
tamam şekercim kolay gelsin. opuyorumnanaktangünaydın kızlar sabahın 6sında uyandık yine, çok uyukum var birazdan işe gideceğim takımcıma bakayım dedim.
hepinizi öpüyorum dikkat edin kaçırmayın tamam mıopuyorumnanaktan
arkadaşlar, yeni olduğum için hata yapabilirim ama sizlerden uyarı bekliyorum, ne yapmam gerektiğini konunun topğinde okudum sanırım perşembe günü tartılıp kaç kilo verdiğimi söyleyeceğim sizlere ve bunu buraya yazacağım :)
gün içinde yediklerimide buraya yazacağım. sabah kahve içtim malumunuz isveç diyetindeyim :)
birde takım yöneticisi kimdir ben baktım baktım bulamadım epey eski sayfaları okudum ama
takım arkadaşlarım bana hoşgeldin dediğinde onlara yeşil çay ısmarlayacağım :))
gülizgul sende hoşgeldin bacım. Allah bağışlasın yavrunu,çok çok geçmişolsun. takım inşallah uğurlu gelir ve istediğin kiloya gelirsin.merhaba arkadaşlar bende grubunuza yeni geldim. bende zenim arkadaş gibi kendimi tanıtayım.33 yaşındayım muğlada oturuyorum. memur olarak çalışmaktayım.bir kızım var ismi eylül 8 aylık. malesef 2 gündür hasta ateşi vardı.onun için gruba katılmakta geçiktim.. bende 1 aydır diyetteyim.165 boyum kilomda 65..70 den 65 indim ama ilk kilolar çabuk gidiyor. nedense 65 ten sonra durdum burada sizlerle birlikte bende zayıflamak istiyorum hedefim..58..!!!..ben zenim arkadaş gibi pek içeriği okuyamadım benide bilgilendiriseniz sevinirim. bende sabah 1 kase yağsız yoğurt yedim..şimdide 1 adet mısır ve pirinç patlağı yiyeceğimm.
sende hoşgeldin poly. umarım sende burda istediğin kiloya gelirsin. boyuna göre hedefin epey azmış. ben 1,56 boydayım ve ideal kilom 52,5. sende ideal kilonu öğrenip ona göre kendini birazdaha motive edebilirsin. yani 19 kilodan daha az kilo vermen gerektiğini öğrenmek rahatlatır belki diye söyledim.Herkese merhaba,
Oncelikle beni takimi davet ettigi icin melise cok tesekkur ederim.Simdi kendimi tanitayim.
İstanbuldayim,bekarim,Mali musavir olarak calismaktayim,
22 yasindayim,
boyum 167,
baslangic kilom 80
Simdiki kilom 70
Hedef kilom 51
Bir beslenme uzmaniyla gorusuyorum ayda 1 kez
Sanirim hergun yediklerimi sporumuzu yazacagiz tartı gunumuz ne gün?
bacım göbek kasları en zor çalışan kaslardır. anladığım kadarıyla hamile olmadan öncede biraz göbeğin vardı. onu yoketmek için sürekli çalışma yapman lazım. ama bel ağrım var diyorsun.şu yeni çıkan aletler var onu önerebilirim.AB rocet diye bir alet bel ağrısınıda engelliyor. istersen bir araştır. bende ilk fırsatta almayı düşünüyorum.arkadaşlar ben sibel canın puan diyetini uyguluyorum şuana kadar 5 kilo verdim.ama sezeryandan dolayı göbüşüm var ..belimden rahatsız olduğum için malesef göbek hareketide yapamıyorum.bu göbüşü ne yapacaz bilmem.
''biz sana demiştik'' demek istemiyorum ama '' biz sana demiştiiiik'' delikafaduldenevet benimde yüzüm gülüyo bugün :))
800 gr vermişim canlarım
bugün hiç kaçamak yapmamanın ödülünü aldım ....
ama bu diyete 10 sabretmem lazımmış sonra bana tatlı da verecekmişşş:))))
Allah kavuştursun canımcım. bilmezmiyim benimde bir tane yiğenim var oda gurbette. :gitme:merhaba arkadaşlar misafirlreim vardı gelemedim yeni arkadaşlar katımış galiba hoşgeldiniz kızlar geçmişi okuyamadım çok yoğundum kardeşim vardı yeğenlerim büyümüş çok tatlıydılar zaman su gibi geçti gittiler offf ya şu gurbet ne zor şididen özledim
Gulizgul canim senin sistemin nasıl ben pek anlayamadim biraz anlatir misin bana?
Emirel canim allah tekrar kavuştursun sizi bu arada hoşbuldum[/QUOl c
amin canım saol inş güzel kilo verirsin inş hepberaber veririzhihoyyyt
canım g.o.p. da bi doktora başladım aylık bi ücreti yok biraz değişikyupi yuppi çok sevindim şekerim sonunda kırdın şeytanın bacağını sana demiştim zayıflacaksın diye kendim vermiş gibi oldum oh oh ne güzel bende istiyorum ya ama ben bu tembellikle bırak 800 ü 1 gr verirmiyim dosbacığım bilemiyorum darısı haftaya ama inan bundan sonra hepsi teker teker düşecek bu arada hangi diyetisyene gittin ücreti ne kadar bende buhafta ankaraya gidiyorum bende orda bir diyetisyene gitmk istiyorum bilgi verirsen mutlu olurum
Dosba tebrik ederim -800 gr harika bir rakam hangi aralıklarla gidiyorsun diyetisyene?
Butun hosgeldiniz diyetleriniz icin tesekkur ederim.
Buarada ben parca parca liste yazmayı hic sevmiyorum her sabah bir onceki gunun listesini yazsam olur mu,bir sakıncası var mı?
ben bu aralar yediklerimi yazmayayım kaçmak ne kelime tutmak mümkün değil misafirde olunca hiç tutamadım tabii
canım sen benim diyette başlamadın mıklava:
aaaaa yeni arkadaşlar gelmiş hepiniz hoşgeldinizzzzz a.s.
benim de nedense diyet yöntemleri spor vs duyunca hevesim arttı iyice bi de şu sıcaklar olmasa çıkıp yürüyeceğim dışarda saatlece
diyetisyene giden arkadaşlarımız diyetler haricinde doktorlarının anlattığı metabolizmayı hızlandıracak veya daha kolay yağ yakacak yöntemlerini bizlerle paylaşırlarsa çoookkkk mutlu olurum.. yerimseniben
koca bir leğen salata beni bekliyor, roka tere semizotu brokoli yeşil soğan maydonoz dereotu içinde yok yok valla tabii bir limon sıktım bir yemek kaşığıda zeytinyağı yanında 200gr ızgara et var :))
canım benimki öyle özel bişi vermedi...
diyet listesi bana çok fazla geldi bazılarını yemesem olur mu dedim... kızdı....herşeyi dengeli verdim yemezsen yağ yakamazsın kastan gider dedi...
veee ben bu kadar çok yemeye 800gr verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?