Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hıhhhhh resmen çekememiş seni canım..sen bakma ona ben resimlerine baktım geçen gün de söyledim diyete bile ihtiyacın yok gayet düzgün bir fiziğin var giydiklerin de yakışıyor eee daha ne olsunnnn yerimseniben

aaman be meisciğim ben bu halimle giydim bikinleri utana sıkılı bi baktım tosun gibi insanlar giymişler sonra herkes senin neyin varki demeye başladı giy güzelim eşin kıkançlıktan yapmıştır ayrıca mayo kadında bikiniden daha çirkin duruyor çünkü ben kiloluyum bakın her yerimi kapattım diyosun ve kilolar daha dikkat çekiyor
ya internette sorun yok aslında çok uzun mesele bizim teşkilatta erkekler kadınlardan daha çok dedikou yapıyor haftasonu canımı sıktılar bu arada eşimle konuştum şubeyi tam 3 sene beklediim geçebilmek için ama moralim hergün bozuk eve dönüyodum köpeklelr gibi pişmanım bueaya geçtiğim için dedim biraz sabret aldırayım seni ordan dedi moralim biraz normale döndü allah nasip ederse seneyede yalovaya tayin isteyeceğiz inşallah olur

kızlar sağolun moral desteğiniz için.opuyorumnanaktan
bu arada ben bugüğn de çok abarttım yemeyi.
ama gözümü doyurana kadar yedim ve doydu gözüm regl olmuştum bitti ama gözüm çok açtı. Artık yarından itibaren kaçırmam gözüm tok.

afiyet olsun canım
biz bu kadınların şu dönemleri yok mu?? gerçekten kontrolü kaybediyoruz
yarın dikkat ederin canım

takımca bu ne ya herkesin bişeyden morali bozuk nazarmı değdi ne,bende moralmen çökük durumdayım,kendimi çok şişman zannediyorum ders çalışmam lazım ama bi türlü başlayamıyorum uzun zamandır beklediğim şeyler var ama onlarda gerçekleşmiyo,tatilde yapamıyorum,içim daraldı valla artık içim bayılmaya başladı son bikaç gündür,hadi sonumuz hayrola,bu arada kızlar bugünde tek kaçamağım yaz helvası yedim ekmeksizklava:

afiyet olsun canım
biz bu kadınların şu dönemleri yok mu?? gerçekten kontrolü kaybediyoruz
yarın dikkat ederin canım

evet canım sorma. Bugün dikkat ediyorum.
dün akşam bilg. açık kalmış ben sızmışım bir çok gün gibi. kızım beni çok yoruyor bir çocuk 1 sn. bir yerde durmaz mı yürüdü ya daha da bağımsız artık.

ben de şişman hissediyorum ama canım çok yedim ve karnım davul gibi.
ben de tatil istiyorum.
canım bak tüm sorunlarımız aynı :)

ben çarşamba günü tatile gidiyorum arkadaşlar ilk tatil durağım ankara kızımın yanına gidiyorum geçen hafta dönmedi benimle biliyosunuz çok özledim kuzumu bu arada teyze olma ihtimalim çok zayıfladı kardeşim hamileydi söylemiştim ama sadece su kesesi oluşmuş şuan için bebeği göremiyorlar 6.haftası bitti büyük ihtimal bebek yok sukesesi büyüyor sadece ve ya düşük yapacak yada kürtaj olacak çok üzüldüm kardeşim bir umut halen bekliyor bugün kızdım git doktora ne gerekiyorsa yap diye bekleyim cumartesine kadar belki görünür bebek dedi canım yandı söyleyemedim artık çok zor diye nerdeyse 2 ayı bitecek şimdiye kalp atışlarını duyması gerekiyordu değilmi

selam kızlar bende kendimi şiş hissediyorum malum döneme az kaldı sanırım (
diyette hiç taviz vermedim bakalım noolcak
yarın kontrolüm var

selam arkadşlar..yoğun bir hafta sonunun ardından döndümzemuszemus
cuma günü full temizlikle geçti ve akşamın apasta börek yapımı
cumartesi sabah kalablık bir grup misafirim geldi ve akşam 9 gibi gittiler..öldüm yorgunluktan ,sonrasında da gitmemiz gerekn 4 adet düğün vardı..arada kaçamaklarım oldu fakat ciddi diildi..ve kilo verememişim hafta sonu:umursamaz:

meliscim fotolarını gördüm hiç de fazlan yok çok şık ve narinsin..insanların agzı torba olsa da büzsek patlatsak:jeyyar:ben hergün o kadar çok maruz kalıyorum ki bu muhabbetlere yokk ben çok kiloluymuşum da yumurtlıklarım yağlanırmış da hamile kalamazmışımÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookhatta hatta 2 yıllık evliyim ve çocuk yapmadım die kiloda aldığım için tedavi oluyor diye çıkarmışlar beniikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

valla iyimiyim bilmiyorum hayatım ama eskiye dönmekten korkmuyor değilim. inşallah ümitlerin boşa çıkmaz hayatım. ben başaracağına eminim.bak artık kendini daha iyi tanıyorsun. bu sefer olacaktır.
seni çok iyi anlıyorum hayatım.benim eski çalıştığım yerdede gerçi 40 erkek yoktu ama tek bayandım. 3 tanesnin dedikodusu sinir bozuyor.40 ını düşünemiyorum. eşin sorunu halleder inşallah ve herşey yoluna girer.bak tatile çıkcan ne güzel keyfini çıkar canımcım pskolojini hazırla tatiline odaklan. gerisini bover şimdilik.

ben geldim ama geç olduğu için birde haftasonu olduğu için kimse uğrayamamış,bende ereğlideydim biraz önce geldim,neyseki kaçımadan atlattım bu günü,hepinize iyi gecelera.s
kız ereğliye geliyon insan bir uğrar. şaka bir yana tanışmış olsaydık belkide görüşürdük hayatım. kimbilir gerçi herşey nasip kısmet.
canım malesef hepimiz aynı durumlarla karşılaşıyoruz. çoğu insan zayıf halimizi bildiği için 5 kilo fazlalı halimiz onlara fazla kilo almışız gibi geliyor bilmiyorlarki aslında kilo vermiş halimiz. hiç üzülme hayatım. bak en azından yakışmış diyenler olmuş,ya ayaktan yukarıya doğru süzerken ''ay çok kilo almışsın'' deselerdi. hiç birini takma sonuçta sen kilo verdin şuanki halin gayet iyi bunu hepimiz biliyoruz. ayrıca sen en iyisi gidip yeni sezon bikini al canımcım. keyfin yerine gelir diye diyorum:

okurken nasıl üzüldüm anlatamam. dilerim hayırlısı ile bir evlat sahibi olurlar inşallah. dediğin doğru bu zamana kadar görmesi gerekiyordu bebeği ama yaradanın hikmeti çok, belki izin verirde olur. hayırlısı ile inşallah.
:teselli:

merhaba bayanlar..
doktordan geldim guatr için gittim demiştim ya ultrason istedi doktor onu da taaaa ayın 27 sine verdiler bekle allah bekle :çok üzgünüm:
neyse bugün yediklerimi yazayım sabah kahvaltısında bir küçük poğaça,arada karpuz akşamüzeride 1 tabak kuskus pilavı..akşama yemek yemeyim meyve veya salatayla geçiştireyim diyorum aslında pilavı da yemesem daha iyiydi ama napim acıkmışım baya :kedi:

canım çok üzüldüm Allahtan ümit kesilmez. Hayırlısı olsun, bir daha olur.

selam kızlar bende kendimi şiş hissediyorum malum döneme az kaldı sanırım (
diyette hiç taviz vermedim bakalım noolcak
yarın kontrolüm var

bence yarın yüzün gülecek canım

yumurtalık yağlanması mı ayy bu insanlar deli ediyorlar insanı. benim de ilk yıl öyle demişlerdi. 5 yıl hamile kalmayınca artık ümidi kesmiş sormamaya başlamışlardı. İstemiyoruz lafını asla kimse kabul etmiyor yok yok kesin olmuyordur derler.

opuyorumnanaktan
canım bikini alayım da nereye gideyim. Hiç tatil görünmüyor bu sene. kızımı alıp gideyim diyorum herkes bir yandan karşı çıkıyor mirmirmirmir

olsun canım sayılı gün çabuk geçer, bir şey çıkmaz umarım.

ben de yazıyorum:
sabah: 1 tost
öğlen: 2 yk pilav, domatesli hindi sote
akşam: 1 küçük tabak zeytinyağlıfasülye, 1/2den az dilim ekmek

günaydın kızlar sabahın 6sında uyandık yine, çok uyukum var birazdan işe gideceğim takımcıma bakayım dedim.
hepinizi öpüyorum dikkat edin kaçırmayın tamam mıopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar kızım gittiğinden beri benimde yemek düzenim sıfıra indi akşama kadar dün 1 tane simitle durdum akşam 1 kase çorba biraz makarna ve haşhaşlı yedi miyi oluyor bana verdiklerimi geri alacam bu gidişle mens dönemimin sonuna geldim ama halen şişim gitmedi ee böyle giderse vücut ne desin bu arada melisciğim buralardaysan günaydın bende kaç günlerdin çok yoğunum giremişorum internete öptüm hepinizi

günaydın herkese...
bende çok şişim nedir bu duum ya (
neyse benimde kontrolüm var gelince görüşürüz
hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…