merhaba kızlar nasılsınız?
dün d.gününe gittik akşam yemeği yememiştim yedim bayaa
ben kendimi çok zaqyıf sanıyorum ya hani doğumdan sonra 17 kilo verdim. Dün bir arkadaş harika olmuşsun canım kilo yakışmış bunları vermeden bir tane daha doğur dedi, çok zayıftın böyle iyi olmuşsun dedi. çok canım sıkıldı mafoldumben
bi de sabah denize gidelim falan diye konuştuk eşimle mayon varmı ki dedi ee tabi var geçen senelerden bikinilerim var bir sürü dedim. onlar sana olmazki dedi :bbo: sonra çevirdi lafı göğüslerin büyüdü falan diye.
çok canım sıkıldı yine sıfır beden olacağım görsünler kötükedihüso
kızlar sağolun moral desteğiniz için.opuyorumnanaktan
bu arada ben bugüğn de çok abarttım yemeyi.
ama gözümü doyurana kadar yedim ve doydu gözüm regl olmuştum bitti ama gözüm çok açtı. Artık yarından itibaren kaçırmam gözüm tok.
afiyet olsun canım
biz bu kadınların şu dönemleri yok mu?? gerçekten kontrolü kaybediyoruz
yarın dikkat ederin canım
takımca bu ne ya herkesin bişeyden morali bozuk nazarmı değdi ne,bende moralmen çökük durumdayım,kendimi çok şişman zannediyorum ders çalışmam lazım ama bi türlü başlayamıyorum uzun zamandır beklediğim şeyler var ama onlarda gerçekleşmiyo,tatilde yapamıyorum,içim daraldı valla artık içim bayılmaya başladı son bikaç gündür,hadi sonumuz hayrola,bu arada kızlar bugünde tek kaçamağım yaz helvası yedim ekmeksizklava:
merhaba kızlar nasılsınız?
ben kendimi çok zaqyıf sanıyorum ya hani doğumdan sonra 17 kilo verdim. Dün bir arkadaş harika olmuşsun canım kilo yakışmış bunları vermeden bir tane daha doğur dedi, çok zayıftın böyle iyi olmuşsun dedi. çok canım sıkıldı mafoldumben
bi de sabah denize gidelim falan diye konuştuk eşimle mayon varmı ki dedi ee tabi var geçen senelerden bikinilerim var bir sürü dedim. onlar sana olmazki dedi :bbo: sonra çevirdi lafı göğüslerin büyüdü falan diye.
valla iyimiyim bilmiyorum hayatım ama eskiye dönmekten korkmuyor değilim. inşallah ümitlerin boşa çıkmaz hayatım. ben başaracağına eminim.bak artık kendini daha iyi tanıyorsun. bu sefer olacaktır.adcım yaz geldi hepimizin düzeni bozuldu ama aramızda en ii sensin sanırım
en azından almıyorsun :))
neyse bu hafta bende kendimden ümitliyim ama her zamanki gibi hayal kırıklığına uğramaktan da korkmuyo değilim(
seni çok iyi anlıyorum hayatım.benim eski çalıştığım yerdede gerçi 40 erkek yoktu ama tek bayandım. 3 tanesnin dedikodusu sinir bozuyor.40 ını düşünemiyorum. eşin sorunu halleder inşallah ve herşey yoluna girer.bak tatile çıkcan ne güzel keyfini çıkar canımcım pskolojini hazırla tatiline odaklan. gerisini bover şimdilik.kızlar canım çok sıkkın artık işyerinden internete girmeme kararı aldım alsınlar başlarına çalsınlar internetlerini msnlerini bıktım artık çorumda yaşamaktan gitmek istiyorum ama kocamın yüzünden kaldım birsene nasıl dayanacam bilmiyrum neyse meraklandırmayım önemli bişey değil ama erkeklerle çalışmak gerçekten çok zor 40 erkeğin içinde iki bayanız ama diğer bayanla ilişkimi biliyorsunuz artık internetin başına oturmama kararı aldım msnde kullanmayacam akşamdan akşama ancak zaten haftaya çarşamba izne ayrılıyorum 2 hafta olmayacam büyük ihtimal hepinizi öptüm
kız ereğliye geliyon insan bir uğrar.ben geldim ama geç olduğu için birde haftasonu olduğu için kimse uğrayamamış,bende ereğlideydim biraz önce geldim,neyseki kaçımadan atlattım bu günü,hepinize iyi gecelera.s
canım malesef hepimiz aynı durumlarla karşılaşıyoruz. çoğu insan zayıf halimizi bildiği için 5 kilo fazlalı halimiz onlara fazla kilo almışız gibi geliyor bilmiyorlarki aslında kilo vermiş halimiz. hiç üzülme hayatım. bak en azından yakışmış diyenler olmuş,ya ayaktan yukarıya doğru süzerken ''ay çok kilo almışsın'' deselerdi. hiç birini takma sonuçta sen kilo verdin şuanki halin gayet iyi bunu hepimiz biliyoruz. ayrıca sen en iyisi gidip yeni sezon bikini al canımcım. keyfin yerine gelir diye diyorum:merhaba kızlar nasılsınız?
okurken nasıl üzüldüm anlatamam. dilerim hayırlısı ile bir evlat sahibi olurlar inşallah. dediğin doğru bu zamana kadar görmesi gerekiyordu bebeği ama yaradanın hikmeti çok, belki izin verirde olur. hayırlısı ile inşallah.ben çarşamba günü tatile gidiyorum arkadaşlar ilk tatil durağım ankara kızımın yanına gidiyorum geçen hafta dönmedi benimle biliyosunuz çok özledim kuzumu bu arada teyze olma ihtimalim çok zayıfladı kardeşim hamileydi söylemiştim ama sadece su kesesi oluşmuş şuan için bebeği göremiyorlar 6.haftası bitti büyük ihtimal bebek yok sukesesi büyüyor sadece ve ya düşük yapacak yada kürtaj olacak çok üzüldüm kardeşim bir umut halen bekliyor bugün kızdım git doktora ne gerekiyorsa yap diye bekleyim cumartesine kadar belki görünür bebek dedi canım yandı söyleyemedim artık çok zor diye nerdeyse 2 ayı bitecek şimdiye kalp atışlarını duyması gerekiyordu değilmi
:teselli:meliscim fotolarını gördüm hiç de fazlan yok çok şık ve narinsin..insanların agzı torba olsa da büzsek patlatsak:jeyyar:ben hergün o kadar çok maruz kalıyorum ki bu muhabbetlere yokk ben çok kiloluymuşum da yumurtlıklarım yağlanırmış da hamile kalamazmışımÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookhatta hatta 2 yıllık evliyim ve çocuk yapmadım die kiloda aldığım için tedavi oluyor diye çıkarmışlar beniikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ben çarşamba günü tatile gidiyorum arkadaşlar ilk tatil durağım ankara kızımın yanına gidiyorum geçen hafta dönmedi benimle biliyosunuz çok özledim kuzumu bu arada teyze olma ihtimalim çok zayıfladı kardeşim hamileydi söylemiştim ama sadece su kesesi oluşmuş şuan için bebeği göremiyorlar 6.haftası bitti büyük ihtimal bebek yok sukesesi büyüyor sadece ve ya düşük yapacak yada kürtaj olacak çok üzüldüm kardeşim bir umut halen bekliyor bugün kızdım git doktora ne gerekiyorsa yap diye bekleyim cumartesine kadar belki görünür bebek dedi canım yandı söyleyemedim artık çok zor diye nerdeyse 2 ayı bitecek şimdiye kalp atışlarını duyması gerekiyordu değilmi
selam kızlar bende kendimi şiş hissediyorum malum döneme az kaldı sanırım(
diyette hiç taviz vermedim bakalım noolcak
yarın kontrolüm var
meliscim fotolarını gördüm hiç de fazlan yok çok şık ve narinsin..insanların agzı torba olsa da büzsek patlatsak:jeyyar:ben hergün o kadar çok maruz kalıyorum ki bu muhabbetlere yokk ben çok kiloluymuşum da yumurtlıklarım yağlanırmış da hamile kalamazmışımÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookhatta hatta 2 yıllık evliyim ve çocuk yapmadım die kiloda aldığım için tedavi oluyor diye çıkarmışlar beniikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canım malesef hepimiz aynı durumlarla karşılaşıyoruz. çoğu insan zayıf halimizi bildiği için 5 kilo fazlalı halimiz onlara fazla kilo almışız gibi geliyor bilmiyorlarki aslında kilo vermiş halimiz. hiç üzülme hayatım. bak en azından yakışmış diyenler olmuş,ya ayaktan yukarıya doğru süzerken ''ay çok kilo almışsın'' deselerdi. hiç birini takma sonuçta sen kilo verdin şuanki halin gayet iyi bunu hepimiz biliyoruz. ayrıca sen en iyisi gidip yeni sezon bikini al canımcım. keyfin yerine gelir diye diyorum
merhaba bayanlar..
doktordan geldim guatr için gittim demiştim ya ultrason istedi doktor onu da taaaa ayın 27 sine verdiler bekle allah bekle :çok üzgünüm:
neyse bugün yediklerimi yazayım sabah kahvaltısında bir küçük poğaça,arada karpuz akşamüzeride 1 tabak kuskus pilavı..akşama yemek yemeyim meyve veya salatayla geçiştireyim diyorum aslında pilavı da yemesem daha iyiydi ama napim acıkmışım baya :kedi:
ben de yazıyorum:
sabah: 1 tost
öğlen: 2 yk pilav, domatesli hindi sote
akşam: 1 küçük tabak zeytinyağlıfasülye, 1/2den az dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?