selam ablalarım..:) ben biraz gec kaldım ama sonunda kendime bi topik buldum galiba yahu..:) size azıcık kilo alma gecmişimden bahsediyim..
17yaşında 1.70 boyunda ve 77 kilo bir KK üyesiyim. annemin "ye kızımsen daha büyürsün sen daha uzarsın kiloları verirsin"diyerek beni kandırması üzerine kilo alan aradan 2 sene gectikten sonra kilo aldığının farkına varan ama hep kilolarını seven(!) bir KK üyesiyim:) bunu farkettikten sonra arkadaşlarımın uyarılarıyla iyice aklım başıma geldi ve kilo vermeye karar verdim.. bundan 6 ay önce ufak tefek egzersizler le yola başladım daha sonra bitki çayları diyetler falanlar filanlar ve birazda iradeyle 6 ay sonra 11 kilo verdiğimi gördüm..:)(yavaşta olsa sağlıklı bi şekilde) bu sevindiriciydi..:) ama ben tartıda 58 kiloyu görmek için savaş açtım. ve bu işi dahada kolaylaştırmak için bana yardım edecek ve hırslandıracak hergün kilo vermek adına ne yaptığımı anlatabileceğim bildiğim şeyleri paylaşabileceğim birileri olması gerektiğini ve cuma zayıflama yarışmalarının benim için en iyi yol olduğunu düşündüm. sizin aranızda olmaktan çok mutlu olurum... beni de aranıza alırsanız çok sevinirim..:)
teşekkürler..:)
bendee bu akşam ne yediklerimi yazıym bari..
1 kase yoğurtlu çorba,salata,5 tanecikde zeytinyağlı sarma :kedi: 1 tanede maden suyu..:)
buarada ben birşey sormak istiyorum yeni katılanlarda kilolarını bildirecekmi ?
selam ablalarım..:) ben biraz gec kaldım ama sonunda kendime bi topik buldum galiba yahu..:) size azıcık kilo alma gecmişimden bahsediyim..
17yaşında 1.70 boyunda ve 77 kilo bir KK üyesiyim. annemin "ye kızımsen daha büyürsün sen daha uzarsın kiloları verirsin"diyerek beni kandırması üzerine kilo alan aradan 2 sene gectikten sonra kilo aldığının farkına varan ama hep kilolarını seven(!) bir KK üyesiyim:) bunu farkettikten sonra arkadaşlarımın uyarılarıyla iyice aklım başıma geldi ve kilo vermeye karar verdim.. bundan 6 ay önce ufak tefek egzersizler le yola başladım daha sonra bitki çayları diyetler falanlar filanlar ve birazda iradeyle 6 ay sonra 11 kilo verdiğimi gördüm..:)(yavaşta olsa sağlıklı bi şekilde) bu sevindiriciydi..:) ama ben tartıda 58 kiloyu görmek için savaş açtım. ve bu işi dahada kolaylaştırmak için bana yardım edecek ve hırslandıracak hergün kilo vermek adına ne yaptığımı anlatabileceğim bildiğim şeyleri paylaşabileceğim birileri olması gerektiğini ve cuma zayıflama yarışmalarının benim için en iyi yol olduğunu düşündüm. sizin aranızda olmaktan çok mutlu olurum... beni de aranıza alırsanız çok sevinirim..:)
ben bugün nöbetçiyim akşamda yola çıkıyorum herkesler kendine iyi baksın öpüyorum hepinizi
günaydın hanımlar :))
ben grubunuza yeni dahil oldum :)
1982 kayseri doğumluyum, lüleburgazda yaşıyorum bekarım.
laboratuar teknisyeni olarak çalışıyorum şuanda aslen matematik öğretmeniyim.
80,5 kiloydum sabah aç karnına tartıldığımda. bugün isveç diyetine başladım :))
5 ekim doğum günüm, ve doüum günümde ideal kiloma ulaşmak istiyorum...
merhaba arkadaşlar bende grubunuza yeni geldim. bende zenim arkadaş gibi kendimi tanıtayım.33 yaşındayım muğlada oturuyorum. memur olarak çalışmaktayım.bir kızım var ismi eylül 8 aylık. malesef 2 gündür hasta ateşi vardı.onun için gruba katılmakta geçiktim.. bende 1 aydır diyetteyim.165 boyum kilomda 65..70 den 65 indim ama ilk kilolar çabuk gidiyor. nedense 65 ten sonra durdum burada sizlerle birlikte bende zayıflamak istiyorum hedefim..58..!!!..ben zenim arkadaş gibi pek içeriği okuyamadım benide bilgilendiriseniz sevinirim. bende sabah 1 kase yağsız yoğurt yedim..şimdide 1 adet mısır ve pirinç patlağı yiyeceğimm.
Herkese merhaba,
Oncelikle beni takimi davet ettigi icin melise cok tesekkur ederim.Simdi kendimi tanitayim.
İstanbuldayim,bekarim,Mali musavir olarak calismaktayim,
22 yasindayim,
boyum 167,
baslangic kilom 80
Simdiki kilom 70
Hedef kilom 51
Bir beslenme uzmaniyla gorusuyorum ayda 1 kez
Sanirim hergun yediklerimi sporumuzu yazacagiz tartı gunumuz ne gün?
arkadaşlar ben sibel canın puan diyetini uyguluyorum şuana kadar 5 kilo verdim.ama sezeryandan dolayı göbüşüm var ..belimden rahatsız olduğum için malesef göbek hareketide yapamıyorum.bu göbüşü ne yapacaz bilmem.
evet benimde yüzüm gülüyo bugün :))
800 gr vermişim canlarım
bugün hiç kaçamak yapmamanın ödülünü aldım ....
ama bu diyete 10 sabretmem lazımmış sonra bana tatlı da verecekmişşş:))))
selam millet
kızlar bugün elma diyetine başladım bakalım nasıl olucak v ne kadar sbredicem
bu arada yeni arkadaşlarımız gelmişler...hrpini zde hoşgeldiniz kızlar
umarım hepimiz hızla inceliriz
bu arada bugün yediklerimi yazayım.
1 fincan kahve. ve yarım kase çorba,2 lt su. akşama yeşil çay içmek istiyorum. tutkunu oldum valla siyah çayı canım istemiyor bile.
ben size şimdide yapmadıklarımı yazmak istiyorum bu beni çok motive ediyor :))
günde 10 kupa siyah çay içerdim her kupaya en az 5 kesme şeker
günde 2,5 lt kolayı öncelikle iş yerinde bitiridim akşamda evde en az 3 büyük bardak cola
ekmek yerken bir limitim yoktu, bir ekmeği elime alır yavan yavan yerdim...
ama şuanda tek özlediğim magnum duble çikolatalı dondurma(
sabah kahvaltı yapmazdım öğlne doğru başlardım yemeğe yatana kadar
aa nerdeyse untuyorum tabiiki çerezlerim deli gibi yerdim :))
ve alkol malesef haftada bir iki akşam içiyordum...
ama bunlar haftalardır benden uzaklar... tamam tamam itiraf ediyorum geçen hafta birkaç bira içtim(
ben bu aralar yediklerimi yazmayayım kaçmak ne kelime tutmak mümkün değil misafirde olunca hiç tutamadım tabii
canım maalesef başlayamadım önce detos yapayım diyorum diyet yöntemlerinde var 2günlük ondan sonrada diyete devem edeyim diyorum bakalım yaz bana hiç iyi gelmedi
yeni arkafdaşlar gelmiş hoşgelmişler.bu aralar gelemiyorum bu oğlan beni bayıltacak yawwwwwwwwwwwwww
arkadaşlar ben de bugün yediklerimi yazayım..
sabah gayet iyi gidiyordum bir parça ekmek ve bir bardak süt içtim arada light kola içtim öğlen 3 kaşık taze fasülye yedim ama akşam dayanamayıp koca bir tabak mantıyı götürdüm bin kere de demiştim şu yemeği yapmayın diye ama sabrımı sınıyolar galibaaaa
neyse yarın spora asılıp bunu telafi etmek lazım zaten koşturmalı bir gün beni bekliyo akşama kadar oturabileceğimi bile sanmıyorum spora bile gerek kalmaz
akşam yine geldim yine beynim döndü kik kim anlayamadım
bu arada dosbscığım diyetisyeni bi ankaraya gideyim sana ulaşırım konuşuruz hatta müsait olursan tanışmakta isterim 15 gün ankarada olacam sana msn ve tel.bırakacam özelden görüşürüz umarım
melisciğim perşembe sabah ankaraya gidiyorum istersen beni izinli devam ettir istersen yerime birbaşkasını alabilirsin canım ama geldiğmde ilk çıkanın yerine girerim şartım bu hehee
şuan annemde internet beğlı değil gerçi laptopu yanımda götürecem dışarıda girerim ama herzaman giremem sen yarına bana bilgi verirsen sevinirim
gece kuşunuz yine burdaaa
arkadaşlar ne olacak benim bu uykusuzluk problemim ilginçtir ama hiç uykum gelmiyo sabaha karşı yatakta döne döne sızıp kalıyorum
tabi şu an hepiniz deriiiinnnnnn bir uykudasınızdır o yüzden okuyunca uykusuzluk için bi bitki falan bilen arkadaşımız varsa bana yardımcı olabilir mi acabaaa
ben bugün nöbetçiyim akşamda yola çıkıyorum herkesler kendine iyi baksın öpüyorum hepinizi
Gulizgul canim senin sistemin nasıl ben pek anlayamadim biraz anlatir misin bana?
Emirel canim allah tekrar kavuştursun sizi bu arada hoşbuldum
aaaaa yeni arkadaşlar gelmiş hepiniz hoşgeldinizzzzz a.s.
benim de nedense diyet yöntemleri spor vs duyunca hevesim arttı iyice bi de şu sıcaklar olmasa çıkıp yürüyeceğim dışarda saatlece
diyetisyene giden arkadaşlarımız diyetler haricinde doktorlarının anlattığı metabolizmayı hızlandıracak veya daha kolay yağ yakacak yöntemlerini bizlerle paylaşırlarsa çoookkkk mutlu olurum.. yerimseniben
yeni arkafdaşlar gelmiş hoşgelmişler.bu aralar gelemiyorum bu oğlan beni bayıltacak yawwwwwwwwwwwwww
günaydın canlarım, isveç diyetime inatla devam ediyorum :))
kendimi çok iyi hissediyorum çünkü içtiğim bitki çayları zindelik veriyor :))
ve ben 1kğ zayıfladım bile :))
Gulizgul canim senin sistemin nasıl ben pek anlayamadim biraz anlatir misin bana?
Emirel canim allah tekrar kavuştursun sizi bu arada hoşbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?