Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam ablalarım..:) ben biraz gec kaldım ama sonunda kendime bi topik buldum galiba yahu..:) size azıcık kilo alma gecmişimden bahsediyim..

17yaşında 1.70 boyunda ve 77 kilo bir KK üyesiyim. annemin "ye kızımsen daha büyürsün sen daha uzarsın kiloları verirsin"diyerek beni kandırması üzerine kilo alan aradan 2 sene gectikten sonra kilo aldığının farkına varan ama hep kilolarını seven(!) bir KK üyesiyim:) bunu farkettikten sonra arkadaşlarımın uyarılarıyla iyice aklım başıma geldi ve kilo vermeye karar verdim.. bundan 6 ay önce ufak tefek egzersizler le yola başladım daha sonra bitki çayları diyetler falanlar filanlar ve birazda iradeyle 6 ay sonra 11 kilo verdiğimi gördüm..:)(yavaşta olsa sağlıklı bi şekilde) bu sevindiriciydi..:) ama ben tartıda 58 kiloyu görmek için savaş açtım. ve bu işi dahada kolaylaştırmak için bana yardım edecek ve hırslandıracak hergün kilo vermek adına ne yaptığımı anlatabileceğim bildiğim şeyleri paylaşabileceğim birileri olması gerektiğini ve cuma zayıflama yarışmalarının benim için en iyi yol olduğunu düşündüm. sizin aranızda olmaktan çok mutlu olurum... beni de aranıza alırsanız çok sevinirim..:)

hoşgeldin aramıza canım a.s.
boyuna imrenmedim desem yalan olur yaaaa mafoldumben
kendini şanslı saymalısın en azından verdiğin kilolar boyun sayesinde mutlaka belirgin şekilde görünüyordur üstelik uzarsın da sen daha yerimseniben

arkadaşlar ben de bugün yediklerimi yazayım..
sabah gayet iyi gidiyordum bir parça ekmek ve bir bardak süt içtim arada light kola içtim öğlen 3 kaşık taze fasülye yedim ama akşam dayanamayıp koca bir tabak mantıyı götürdüm :gitme: bin kere de demiştim şu yemeği yapmayın diye ama sabrımı sınıyolar galibaaaa mafoldumben
neyse yarın spora asılıp bunu telafi etmek lazım zaten koşturmalı bir gün beni bekliyo akşama kadar oturabileceğimi bile sanmıyorum spora bile gerek kalmaz yerimseniben

teşekkürler..:)

bendee bu akşam ne yediklerimi yazıym bari..
1 kase yoğurtlu çorba,salata,5 tanecikde zeytinyağlı sarma :kedi: 1 tanede maden suyu..:)
buarada ben birşey sormak istiyorum yeni katılanlarda kilolarını bildirecekmi ?

hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kilo verirsin
bldirime gelince ilk hafta deneme süresindesin ama yine de kilo bildirmelisin
ikinci hafta çok katılımda bulunursan takıma renk katarsan takmda yer alıyorsun ve cuma günleri en geç saat 12 debildirimde bulunuyorsun

hoşgeldin :)) boyuna imrenmemek elde değil, inan kilo verdiğinde çok daha uzun görüneceksin :))
eee yaşında küçük olduğundan çok çabuk verirsin bence :))

benim akşamım hakkında bilgi vermek gerekirse,sanırım kilo vereceğim :)
şuan o kadar sinirliyimki normalde bir büyük çikolatayı elime alır hırsımdan yerdim ama sadece su içtim...
rejimde olmama beynim alışmış galiba buna sevinip kendimi kandırdım :))

akşam yine geldim yine beynim döndü kik kim anlayamadım
bu arada dosbscığım diyetisyeni bi ankaraya gideyim sana ulaşırım konuşuruz hatta müsait olursan tanışmakta isterim 15 gün ankarada olacam sana msn ve tel.bırakacam özelden görüşürüz umarım

melisciğim perşembe sabah ankaraya gidiyorum istersen beni izinli devam ettir istersen yerime birbaşkasını alabilirsin canım ama geldiğmde ilk çıkanın yerine girerim şartım bu hehee
şuan annemde internet beğlı değil gerçi laptopu yanımda götürecem dışarıda girerim ama herzaman giremem sen yarına bana bilgi verirsen sevinirim

hoş geldin canım

diyet yaptığım sürece en güzel kilo vermenin inanmakla gerçekleştiğini kendim bizzat test etmiş bulunuyorum bir insan gerçekten inandıktan sonra kilo verememesi imkansız ve ben artık şu inanma faslına geçmek istiyorum

gece kuşunuz yine burdaaa :lepi:
arkadaşlar ne olacak benim bu uykusuzluk problemim ilginçtir ama hiç uykum gelmiyo sabaha karşı yatakta döne döne sızıp kalıyorum
tabi şu an hepiniz deriiiinnnnnn bir uykudasınızdır o yüzden okuyunca uykusuzluk için bi bitki falan bilen arkadaşımız varsa bana yardımcı olabilir mi acabaaa

hoşgeldin canımopuyorumnanaktan isveç diyeti ile hızlı kilo verirsin ve bu da sana motive olur. Neden mesleğini yapmıyorsun, matemetik öğretmenliği çok güzel bir iş bence. :sinifsinif:

hoşgeldin canım. opuyorumnanaktanAllah bağışlasın bizlerin de bebekleri burada büyüdü. Benimki 4.5 aylıktı guruba girdiğim de. Adınki var şimdi 15 aylık falan olmalı. Acıbiberim seninki de 7yi geçtimi? Ben de hala emziriyorum sıkı diyet yapmayıp dikkat edersen sütünün kalitesini bozmazsın canım. Geçmiş olsun bebişine, şimdi daha iyi inşallah.

rica ederim canım,hoşgeldinopuyorumnanaktan

sen de hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan6 ayda 11 kilo harika canım kalıcı olması için yavaş vermeli zaten.

arkadaşlar tekrardan hoşgeldiniz takımımıza renk getirdiniz. Arkadaşlar dikkat etmeniz gereken herşeyi yazmışlar sağolsunlar. Ben de üzerinden geçeyim, kuralları da kopyalarım koyduğum yerden bulabilirsem :)
cumaları tartılıyoruz ama sizler bu cuma bildirim yapmakla birlikte listede görünmeyeceksiniz, çünkü deneme haftasındasınız. Haftaya cuma katılımınıza göre asil üye olacaksınız. Kaptan bendeniz, yardımcım melzeyit. Ama başta ad olmak üzere tüm üyeler yardım ederler ve yönetimde söz sahibiler yani demokratik bir takımız :lepi:
neyse uzatmayayım. diğer mesajlar beni bekliyor.a.s.

karbonhidrat diyetimi bu canım. Benim de sezeryan olmuştum şimdi hiç yok sporla gitti canım başka türlü gitmez.

evet benimde yüzüm gülüyo bugün :))
800 gr vermişim canlarım
bugün hiç kaçamak yapmamanın ödülünü aldım ....
ama bu diyete 10 sabretmem lazımmış sonra bana tatlı da verecekmişşş:))))

dosbam harikasın çok sevindim. Gerisi gelir inşallah.
kızlar bugün elma diyetine başladım bakalım nasıl olucak v ne kadar sbredicem
bu arada yeni arkadaşlarımız gelmişler...hrpini zde hoşgeldiniz kızlar
umarım hepimiz hızla inceliriz

canım hiç duymadım elma diyetini sadece elma mı yiyorsun gün içinde.

bu arada bugün yediklerimi yazayım.
1 fincan kahve. ve yarım kase çorba,2 lt su. akşama yeşil çay içmek istiyorum. tutkunu oldum valla siyah çayı canım istemiyor bile.

sıcakta siyah çay gitmiyorki canım.

ben size şimdide yapmadıklarımı yazmak istiyorum bu beni çok motive ediyor :))

canım çok yiyor ve içiyormuşsun lmaz:
bunları bırakman zaten otomatikmen kilo vermeni sağlar. ıraden için tebrikler, en kısa sürede idealine ulaşırsın inşallah.

ben bu aralar yediklerimi yazmayayım kaçmak ne kelime tutmak mümkün değil misafirde olunca hiç tutamadım tabii

canım dikkat et birinci olduğun haftayı hatırla.

canım maalesef başlayamadım önce detos yapayım diyorum diyet yöntemlerinde var 2günlük ondan sonrada diyete devem edeyim diyorum bakalım yaz bana hiç iyi gelmedi

hollywood diyeti yap bence canım, 2 günü detoks.

yeni arkafdaşlar gelmiş hoşgelmişler.bu aralar gelemiyorum bu oğlan beni bayıltacak yawwwwwwwwwwwwww

hareketlendi iyice değilmi. Canım istiyorsan bir süre izinlki yazayım seni. Paylaşımın olmaması kilo vermeni de engelliyor.

mantı mı???
(benim de canım istedi)

akşam yine geldim yine beynim döndü kik kim anlayamadım

4 ardadaş deneme haftasına girdi canım.
gerek olursa öyle yaparız, ben de kendim için de düşündüm. Haftaya cumaya bakarız canım.

canım çok mu geç uyanıyorsun sabahları?

ben bugün nöbetçiyim akşamda yola çıkıyorum herkesler kendine iyi baksın öpüyorum hepinizi

iyi yolculuklar canım. öpüyorum ben de

Gulizgul canim senin sistemin nasıl ben pek anlayamadim biraz anlatir misin bana?

Emirel canim allah tekrar kavuştursun sizi bu arada hoşbuldum

canım benimki puan diyeti her yiyeceğin kendine göre puanı var.kişininde kendine göre puanın var mesala benim 20 puanlık hakkı var..günlük 20 puana kadar yemek yiyorum..birazdan daha ayrıntılı anlatırım..

[

gülizgul sende hoşgeldin bacım. Allah bağışlasın yavrunu,çok çok geçmişolsun. takım inşallah uğurlu gelir ve istediğin kiloya gelirsin.

hoşbulduk canım ..ay inşallah canım hadi bakalım.

bacım göbek kasları en zor çalışan kaslardır. anladığım kadarıyla hamile olmadan öncede biraz göbeğin vardı. onu yoketmek için sürekli çalışma yapman lazım. ama bel ağrım var diyorsun.şu yeni çıkan aletler var onu önerebilirim.AB rocet diye bir alet bel ağrısınıda engelliyor. istersen bir araştır. bende ilk fırsatta almayı düşünüyorum.

canım AB roket aldım ben evde duruyo ..10 gün kullandım belimde siyatiğim vardı tetikledi. sonra yapmadım artık..

hoşbulduk canım..

yeni arkafdaşlar gelmiş hoşgelmişler.bu aralar gelemiyorum bu oğlan beni bayıltacak yawwwwwwwwwwwwww

acıbiber hoşbulduk canım.benim kız gibi senin oğlanda hızlı gibi..

hoşgeldin canım..

günaydın canlarım, isveç diyetime inatla devam ediyorum :))
kendimi çok iyi hissediyorum çünkü içtiğim bitki çayları zindelik veriyor :))

ve ben 1kğ zayıfladım bile :))

günaydın canlarım, isveç diyetime inatla devam ediyorum :))
kendimi çok iyi hissediyorum çünkü içtiğim bitki çayları zindelik veriyor :))

ve ben 1kğ zayıfladım bile :))

kısaca anlatır mısın canım neler yapıosun bu diyette??
spor var mı??

Gulizgul canim senin sistemin nasıl ben pek anlayamadim biraz anlatir misin bana?

Emirel canim allah tekrar kavuştursun sizi bu arada hoşbuldum

canım aynı zamanda ismi linda diyeti diye geçiyo..sibel canda bu diyeti uyguluyo bende ondan görmüştüm.bende 1 aydır uyguluyorum 5 kilo verdim.

domates çorbası = 1kase=5 puan
mercimek çorbası=1kase=10 puan
yayla çorbası=1kase=8 puan
sebze çorbası=1kase=4 puan
tarhana çorbası=1kase=5 puan
tavuksuyu çorba=1kase=2 puan
beyaz peynir=2 dilim=2 puan
dil peyniri=1dilim=1 puan
kaşar peyniri=1dilim=1 puan
yumurta=1adet= 1 puan
yoğurt=3kaşık=5puan
balık=1porsiyon ızgara=6 puan
haşlanmış et=1 puan
haşlanmış tavuk=1 puan
ekmeksiz köfte=4adet=2 puan
döner=1porisyon sossuz=2 puan
ızgara tavuk=1 puan
ton balığı=80gram=2 puan
süt=1bardak=2 puan
fasulye=4kaşık=8 puan
nohut=3kaşık=7 puan
bulgur=3kaşık=5 puan
ceviz=2adet=6 puan
fındık=1adet=4 puan
kuru kayısı=1adet=2 puan
kuru incir=1adet=3 puan
kuru erik=1adet=2puan
leblebi=1avuç=5 puan
badem=1avuç=6 puan
domates=1adet=6 puan
havuç=1adet=4 puan
kabak=1adet=4 puan
mantar=1avuç=7 puan
brokoli=1porsiyon=7 puan
patlıcan=1adet=4 puan
enginar=1adet=5 puan
kereviz=2kaşık=6 puan
ıspanak=3kaşık=5 puan
salatalık=1adet=1 puan
yeşilbiber=1adet=1 puan
marul=1ortaboy=5 puan
pırasa=3kaşık=4 puan
bamya=4kaşık=4 puan
lahana=2kaşık=2 puan
taze fasulye=3kaşık=4 puan
karnabahar=4kaşık=4 puan
maydanoz=1 puan
dereotu=1 puan
portakal=1adet=5 puan
greyfurt=1adet=4 puan
mandalina=1adet=6 puan
kivi=1adet=2puan
ayva=1adet=2 puan
nar=1adet=1 puan
Puanları yüksek olan yiyecekler
beyaz ekmek=3dilim=48 puan
siyah ekmek=2dilim=40 puan
makarna=4kaşık=40 puan
pirinç=5kaşık=40 puan
patates=1adet=23 puan
simit=1adet=25 puan
muz=1adet=18 puan
dolmalık biber=1adet=9 puan
elma=1adet=18 puan
armut=1adet=25 puan
pasta=1dilim=50 puan
börek=1dilim=45 puan
bal=2kaşık=12 puan
grisini=2adet=23 puan
pekmez=1kaşık=12 puan
reçel=1kaşık=16 puan
Uyarırogramı uygulamadan doktorunuza yada uzman diyetisyene başvurunuz.
posta gazetesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…