Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım elma diyetini de düşünmüştüm elmayı çok severim ama arkadaşlarım hayır dedi ve kaldı, sen kaç gündür yapıyorsun elma diyetini?
topiğindede çok kötü şeyler yazıyo ( ama tabii sen bilirsin.
zenginleştirilmiş isveç diyeti yap istersen :))

canım ben giya dün başlıcaktım ama pisboğazlığım tuttu ve yapamadım..bugün başladım diyelim?ne gibi kötü şeyler yazıyo..anlayamadım cnm ben

canım kesin zayıflarsın bu diyetle ama bu diyet bitince ne yapacaksın ...
çünkü 20 kilo vermem lazım demişsin haliyle bi süre sonra kilo vermen duracak daha düşük kalorili ne yiyebilirsin ki...
yanlış anlama eleştirmiyorum sadece ii araştır diyorum

dosbacım nasıl gidiyor diyet ben bugün detoksa başladım 2günlük daha sonra diyete başlıyacağım inş
bu gün ne yediğimi yazayım
sabah 1dilim çvdar ekmeği yumurta domates salatalık az peynir
öğle ayranlı soğuk çorba gibi birşey 2saat te bir bir kase bundan içeceğim başka birşey yok yarınad menüm böyle

canım gayet iyi gidiyor...
acayip tokum... ilk defa bu kadar rahat diyet yapıyorum... bakalım bi de kilo verdim mi keyfime diyecek yok ....
detoks ara da bi yapılmalı... diyetten önce ii düşünmüşsün

arkadaşlar herkesin kandilimi mübarek olsun mevlam dualarınızı kabul etsin dosbacığım mesajını aldım teşekkürler shopcuğum şu elma diyeti ilgimi çekti aslında ama biraz korkuyorum acaba ankarada bendemi yapsam

arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsuna.s.
melzeyit canım ben bu hafta kilo veremedim ve cumaya artıdayım biraz.o yüzden 500 gramda versem cuamaya kadar kendimi sıkmak istiyorum..çünkü ben kilo vermedim mi motivasyonum düşüyor..içimdeki aç canavar uyanıyor:gitme:veee en önemlisi pazartesi akupunktur günüm..kilo verememiş olursam doktora mahcup olucam ve hatta veremezsem akupunkturu bile bırakırım benkafamçokkarıştı
düşünüyorsan gel beraber yapalım canım..ama ben uzun süre yababilicemi sanmıyorum

merhaba arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun..
yazılanları okudum baya şey yazılmış o yüzden tek tek cevap veremeyeceğim ne yazık ki :1no2:
burda yazılan diyetlerin hemen hemen çoğunu daha önceden denedim veya okudum ama isveç diyetini kesinlikle önermiyorum ben 1 hafta denedim ondan sonra 1 hafta yatmak zorunda kaldım acayip halsizlik yapıyo tabi listedeki şeyleri ufak tefek değiştirince nasıl olur bilmem ama harfiyen uyduğunda kilo kaybettiğiniz doğru ancak 1 haftada verilecek o sağlıksız kiloyu 1 ayda vermek hem daha sağlıklı hem de spor eşliğinde yapıldığı taktirde kaybedilen kilolar su veya kastan değil yağdan olacaktır..tabi ben kimseyi etkilemek için söylemiyorum ama dikkatli olmanızı öneririm canlarım a.s.

meliscim bizim için de bol bol dinlen canım senin adına çok sevindim ben bu yıl kilolar yüzünden tatil falan yapamıyorum ama seneye acısını çıkaracağım inşallahhhh :teytey:

bu arada puan diyeti de hoşuma gitmedi değil :dance: hesapladım bana da 21 puan düşüyo yalnız bu puanlar her öğün için mi yoksa tüm gün için mi?

elma çok acıktırmıyor mu beni çok acıktırıyor sabah kahvaltısı dışında sadece elma var galiba zor değil mi cokacimcoook

zenin sen de bu detoksu yapmışsın galiba nasıl faydasını gördün mü

çok hafif hissettim kendimi,hiç aç kalmadım zaten ben her ay yapacağım onu kısmet olursa kilo vermek için olmasa bile o hafiflik duygusu süper
benim birçok arkadaşım yaptı en az veren 1,5 kilo en çok veren 2,5 kilo oldu :))

anlıyorum canım benim zaten bu isveç diyeti 13 günlük
bittiğinde puan hesaplama diyeti mantıklı geliyor aslında bir diyet değil beslenme şekli :)

valla 13 gün bitsin ben bi 8 kilo vereyim sonrası daha kolay :)
ben verdiğim kiloları hemen almıyorum biraz şanslıyımdır :))

mesela tatile gitmeden önce 7 kilo verdim ama tatilde deli gibi yedim ve içtim ama kilo almadım :)

bu arada puan diyeti de hoşuma gitmedi değil :dance: hesapladım bana da 21 puan düşüyo yalnız bu puanlar her öğün için mi yoksa tüm gün için mi?

malesef tüm gün için canım...

kızlar size bişi soracam hani yeşil çay içiyorsunuz ya.onu paket olanlardanmı kullanıyorsunuz. yoksa normal çay gibimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…