ben bugün nöbetçiyim akşamda yola çıkıyorum herkesler kendine iyi baksın öpüyorum hepinizi
sabahlrı uaynınca bir bardak ılık ile sıcak arası su içiyorum
aradan yarım saat geçince tek şekerli nescafe
işe yürüyerek geliyorum 20 dk sürüyor.
iş yerinde nerdeyse yarı yarıya ayaktayım :)
bir saat sonra yeşil çay yada beşibiryerde hangisi kolayıma gelirse :)
öğlen diyet menüsünü yiyorum. mesela şuanda yoğurt bir kase ve salam kalın bir dilim
saat 3 gibi bitki çayı
eve yürüyerek gidiyorum.
akşam diyet menüsünde ne varsa en geç saat 18 de
gün içinde 3 lt su içiyorum kesinlikle
ve açıktıkça yudum yudum sıcak su, inanın tok tutuyor.
isveç diyetinin zararlı olduğu söyleniyor bende biliyorum ancak biz bunu doktor olduğunu belirttiğim arkadaşlarımla yapıyorum mesela dün arkadaş meyve yokken listede yemiş :)
ben diyet konusunda katıyım ve fazlam 20 kilodan çok(
araştırmalarımız 10 kilo civarı fazlası olanların düşük kalorili diyetlerde sorun yaşadığını söylüyor. ve benim 12 günüm kaldı 12 gün sonunda puan toplamayı planlıyorum yada kalori hesaplayacağım :)
bitki çaylarının faydasını çok görüyorum :))
buakşam da platese başlıyorumkaydirigubbakcemile5
dosbacım nasıl gidiyor diyet ben bugün detoksa başladım 2günlük daha sonra diyete başlıyacağım inş
bu gün ne yediğimi yazayım
sabah 1dilim çvdar ekmeği yumurta domates salatalık az peynir
öğle ayranlı soğuk çorba gibi birşey 2saat te bir bir kase bundan içeceğim başka birşey yok yarınad menüm böyle
biraz sabret hayatım bak tatlı da verecekmiş. Karşılığını almak güzel olacak. Uzun süredir kilo veremiyordun, güzel motivasyon oldu bu 800 gr senin ve bizim için.
teşekkür ederim canım.
tatil dönüşü ben de yapabilirim, zevkli görünüyor. O zamana sen tecrübelenmiş olursun konuşuruzx canım.[/QUOTE
tamam canım. konuşuruz iyi tatiller..tatilde bol bol yüz ..çok iyi zayıflanıyo yüzmeyle..sen daha iyi bilirsin ama ben bi söyleyeyim dedimmm:kedi:
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsuna.s.
melzeyit canım ben bu hafta kilo veremedim ve cumaya artıdayım biraz.o yüzden 500 gramda versem cuamaya kadar kendimi sıkmak istiyorum..çünkü ben kilo vermedim mi motivasyonum düşüyor..içimdeki aç canavar uyanıyor:gitme:veee en önemlisi pazartesi akupunktur günüm..kilo verememiş olursam doktora mahcup olucam ve hatta veremezsem akupunkturu bile bırakırım benkafamçokkarıştı
düşünüyorsan gel beraber yapalım canım..ama ben uzun süre yababilicemi sanmıyorum
zenin sen de bu detoksu yapmışsın galiba nasıl faydasını gördün mü
canım kesin zayıflarsın bu diyetle ama bu diyet bitince ne yapacaksın ...
çünkü 20 kilo vermem lazım demişsin haliyle bi süre sonra kilo vermen duracak daha düşük kalorili ne yiyebilirsin ki...
yanlış anlama eleştirmiyorum sadece ii araştır diyorum
bu arada puan diyeti de hoşuma gitmedi değil :dance: hesapladım bana da 21 puan düşüyo yalnız bu puanlar her öğün için mi yoksa tüm gün için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?