Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar sıkı durun sonunda yarın tatile gidiyorum.
hiç hesapta yoktu biliyorsunuz anneannemi buraya getirip hastaneye yatırdık annem hep onunlaydı balıkesirdeki teyzem gelip bize izin verdi. Siz gidin ben bakarım dedi.
yarın yola çıkıyoruz mersin taşucuna yazlığımız var orada, eşim gelemiyor izni yok, annem ben babam kızım. 15 gün falan kalacağız kısmetse.
ınternet olup olmadığını bilmiyorum orada en son komşununkinden bağlanıyorduk ama şimdi ne durumda bilmiyorum gidince bakarım.
Ad ile haber yollarım size. ınternet yoksa birşeyler düşünürüz. Bu süreçte ben de izinli olacağım.

vaaaayyy arkadaşım tatile gidiyormuşşşş
hakettin canım benim bütün kış çoook çalıştın çok yoruldu hem sana hem kızına ii gelir inş.
eşin adına üzüldüm ama olsun sen tadını çıkar
eee biz napcaz şimdi 15 gün (
sen bizi düşünme umaım net vardır yoksa bol bol dinlen gez
kocaman öpüyorum canım benim

gülizgül kaç puanlık yiyebiliyorsun

20 sanırım canım.

sağol arkadaşım :1hug:
ben yokken siz bol bol kilo vereceksiniz çünkü (umarım öyle olmaz ama tatilden dönen herkese oluyor) ben kilo alırım beni telafi etmek için herkes çok versin :)
bence de inşallah vardır net yoksa kötü olur.

dosbam sen aynı listeye mi devam ediyorsun, değişti mi?

canım benim 10 gün listem aynı...
bu 10 gün içinde yağ kırılacakmış bakalım...
6.günüm bugün diyetimde sadece sabahları 1 t.k. reçel veya bal veya pekmez var
canım çok tatlı çekiyor
sadece meyvelerden şeker alıyorum
taviz vermezsem bana tatlı da verecek :))

gulizgulcum bu karbonhidrat diyetine benziyor puanlı. Bir ara yapmıştım (1-2) gün çok zevkliydi.

evet canım hemen hemen aynı..

iyi tatiller diliyorum..

gülizgül kaç puanlık yiyebiliyorsun

gunluk kullana bilecegimiz puani soyle hesapliyoruz

erkek 15 puan

+

yas

18-20 yas arasi 5 puan
21-35 yas araasi 4 puan
36-50 yas arasi 3 puan
51-65 yas arasi 2 puan
65 ve uzeri yaslar 1 puan

+

kilomuz

suan kilonuz iki rakamliysa ilk rakamini aliyorsunuz mesala benim ki 80kg ben 8 puan aliyorum 3 rakamli olanlar mesela 109 kg ilk iki rakami aliyor yani 10

+

boyumuza gore
160 cm alti 1 puan
160 cm den yukarisi 2 puan...

+

gunluk akteviteniz

genelde oturuyorum ..... 0 puan
az oturuyorum genelde ayaktayim ..... 2 puan
surekli hareket halindeyim ...... 4 puan
agir bi iste calisiyorum...... 6 puan

bunlari hesaplayim ona gore gunluk harcayabileceginiz puani bulabiliyorsunuz...

biraz sabret hayatım bak tatlı da verecekmiş. Karşılığını almak güzel olacak. Uzun süredir kilo veremiyordun, güzel motivasyon oldu bu 800 gr senin ve bizim için.

teşekkür ederim canım.
tatil dönüşü ben de yapabilirim, zevkli görünüyor. O zamana sen tecrübelenmiş olursun konuşuruzx canım.

Gunaydin takim,

Oncelikle dunki listemi yazayım sizlere;

04.08.2009
sabah 2 dlm ekmek 1 parca peynir domates salatalık yesilçay
ara 1 elma yesilcay
öglen 5 yk semizotu 2 yk yogurt 1 dlm ekmek salata
ara 2 dlm karpuz 1 parca peynir yesilcay
aksam 1 dlm ekmek 5 yk taze fasulye 2 yk yogurt salata
ara 1 seftali yesilcay 1 bardak süt
Su 3,3 lt
Spor 45 dk eliptik bisiklet (600 kcal)

Kızlar ben aksamları foruma pek giremiyorum siz ben yokken bol bol yazısmıssınızbir iki cevapta ben vereyim

ad1 ; hedef kilom aslinda pek düşük sayılmaz aslinda bunu uzmanımla beraber belirledik bende vucut yag oranı fazla oldugu için bu rakam hem saglıklı degerleri hemde benim isediğim vucudu bana verecek inş.

zenim; canım sanırım ickiyi seviyorsun ama bira cok yaglı sarap içmeyi denesen bana kutlamalarda filan beslenme uzmanım onu önermişti

emirel ; misafir varken diyet hiç çekilmiyor gercekten o yuzden ben bu aralar kimseyi davet etmiyorum pek hem zayıflayınca gorsunlerde sasırsınlar hee hee

Tingiwing; canım ismin bana çok uzun geldi yanlış yazdıysam alınma lutfen hosgeldin aramıza bu boyla sen zayıflayınca manken gibi olursun inş

melyezit ; hayırlı yolculuklar canım

bhr 87; canım diyette uyku cok önemli uyurkende kalori yakıyoruz hem uyurken vucut kendini onarıyor bana uzmanım mutlaka duzenli 7-8 saat uyumalısın demisti uyku içinde papatya cayı içebilirisn bitanem

melis; kaptanım iyi tatiller fazla kaçırma tatilde tatilden kilo vererek dönersin inş canım

dosba ;programımı sormussun canim söyle anlatayım öncelikle ben diyetisyene degil beslenme uzmanına gidiyorum bu su demek oluyor diyete başladim/diyeti bıraktım gibi bir durum yok 4 ayda 1 yasındaki cocuk gibi beslenmeyi ögrendim ben ilk bir ay herhafta sonraki 1 ay 2 haftada bir, son iki ay 3 haftda bir su andada ayda bir sohbet amaclı guncel haberlerle ilgili gorusuyoruz kendisiyle.Benim dikkat etmem gereken gunluk aldıgım yag birimi ve almam gereken gruplardan beslenmem.Ana ogunumde elimden geldiğince 4 besin grubunu da bulundurmaya çalışıyorum,süt,et,ekmek,sebze yagıda gunde 3 birimden fazla almıyorum arada meyve yiyorum ve uyku saatim çok önemli,ve hergun en az yarım saat spor yapıyorum öyle elime verilen bir liste yok ayda bir gidince yaptıklarımı kontrol ediyor sunu söyle yapsan daha iyi buna bu daha çok yakısır gibi yorumlar yapıyor ilk bir ay butun herseyi yazdım buyuk kucuk abdesti bile sayısına göre onerilerde bulundu ben cok memnun kaldım yagı takip edince dikkatli beslenmek çok kolay oluyor canım

Gulizgul; bilgi icin sagol canım ben pek uyamam buna cok detaylı sayılar filan seni tebrikediyorum cok guzel kilo vermissin

Hepimize az kalorili bol hareketli bir gun dilerim

Hepinize hayırlı kandiller dualarınız kabul olsun inş

Son düzenleme:
polycim dün yediklerin ve yaptıkların harika görünüyor.
zaten sağlıklı beslenmeyi hayat düzeni olarak gördük mü iş biter diğer diyerle kilo verip eski düzenimize dönersek fazlasıyla kilo alırız. ama hepimiz genelde kısa yoldan kilo vermek istiyoruz.
ne kadar zamanda ne kadar vermiştin bu şekilde? unuttum :kedi:

kızlar buralardayım ama valiz hazırlıyorum, geç cevaplayabilirim.

meliscim ; 4 ayda 10 kg verdim ama gunde 7-8 dilim ekmek yiyordum ilk zamanlar zaten şimdilerde hakkım 5-6 dilim ama benim dilimlerim buyuk oldugu için 4 dilim yiyorum ve o donem sadece işe gidip gelirken 15 er dakika yurudum spor olarak simdi eliptik yapıyorum bunu da o onerdi vucudu en iyi sekillendiren kondisyon aletiymis canım

bugün itibariyle 1 kase yağsız yoğurt+1dilim kepek ekmeği+15 adet kiraz yedim toplam 3 puan kaldı 17 puan daha..öğlenede meyvelerle geçireyim akşama pizza var çünkü...

Bugün tartıldım.59.1 kiloyum tam.en son tartıldığımda 60.7 kiloydum burayada yazmıştım.ben diyet miyet hiiiiç.rastgele yiyodum.1 kilo verdiğime hayret ettim.geriye kaldı 8-9 kilo..onlarıda verince süper olucak.ağustos bitene kadar 55in altına düşmem gerek...25 günde 5 kilo...diyet listemse:
acıkana kadar yemek yok.
acıkınca (saat 1 gibi)=bol limonlu maydonoz suyu.ardından domates,salatalık,marol gibi yeşilliklerden oluşan salata yine bol limonlu.
saat 3 3 buçuk gibi kayısı 3-4 tane
her 2 saatte 1 meyve yada sebze....
+ olarak sıkılaştırıcı krem sürüyorum günde 2 kere.bide şekersiz yeşil çay
maydonoz suyu selülitleri yok ettiği için içiyorum.sabahları spor,akşamlarıda yürüyüş yapıyorum.kayısı bağırsakları çalıştırıyomuş ondan mutlaka yerim.bol bol yeşillik tüketiyorum.sakız çiğniyorum..1 haftada 2-3 kilo vermek istiyorum inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
kısaca anlatır mısın canım neler yapıosun bu diyette??
spor var mı??

sabahlrı uaynınca bir bardak ılık ile sıcak arası su içiyorum
aradan yarım saat geçince tek şekerli nescafe
işe yürüyerek geliyorum 20 dk sürüyor.
iş yerinde nerdeyse yarı yarıya ayaktayım :)
bir saat sonra yeşil çay yada beşibiryerde hangisi kolayıma gelirse :)
öğlen diyet menüsünü yiyorum. mesela şuanda yoğurt bir kase ve salam kalın bir dilim
saat 3 gibi bitki çayı
eve yürüyerek gidiyorum.
akşam diyet menüsünde ne varsa en geç saat 18 de

gün içinde 3 lt su içiyorum kesinlikle
ve açıktıkça yudum yudum sıcak su, inanın tok tutuyor.

isveç diyetinin zararlı olduğu söyleniyor bende biliyorum ancak biz bunu doktor olduğunu belirttiğim arkadaşlarımla yapıyorum mesela dün arkadaş meyve yokken listede yemiş :)

ben diyet konusunda katıyım ve fazlam 20 kilodan çok (
araştırmalarımız 10 kilo civarı fazlası olanların düşük kalorili diyetlerde sorun yaşadığını söylüyor. ve benim 12 günüm kaldı 12 gün sonunda puan toplamayı planlıyorum yada kalori hesaplayacağım :)

bitki çaylarının faydasını çok görüyorum :))

buakşam da platese başlıyorumkaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlaropuyorumnanaktan
zenim tebrikler canım..çok azimli gördüm seni devamını diliyorum cnm..benimde fazlam 20 kilodan daha çok..çünkü minyonum..uzun olsaydım bu kadar oolmazdılmaz:
bu arada geçen yıl isveç diyetiyle 1hfatda 5 kilo vermiştim..seni okuyunca tekrardan yapasım geldizemuszemus
ben şu anda elma diyeti yapmaya çalışıyorum ama sadık kalamıyorum:1no2:elma diyetini kopyalıyım sizea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…