Hadi hadi yapman 2 dakika sürdü sonra 28dakika oturup sürenin geçmesini bekledin değil miHayırlı uğurlu olsun
Niye uğraşıyorsun canım sorsaydın söylerdimsaolll
hep tickerin hangi bölümü profile kaydedilcek diyee uğraşıp duruyomm
Niye uğraşıyorsun canım sorsaydın söylerdim
[/QUOT
söylesende ben yinede baya uğraşırdımmmhafıza kuvvetli olmayınca kaç kere yapsamda unutuyorumm
merhabalar nasılsınız bakem..
takımda baya bir düşüş var ama eminimki okullar açılınca burada çoşar..
hoşgeldinnn nasılsınnnnn
iyi toparlandıkk yinedee bana göre daha da iyi olacakkk
tşk ederimohhhhhhhhhhh maşallah coşmuşunuz.semine hayırlı olsun ticerın.benim sabrım tükendi.sabahtan beri kızım çıldırdı.bende onunla beraber çıldırdım.sinir kalmadı..
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ..manyak bir iştahla başbaşayım ve önüne geçemiyorum..sporda yapmaya hiç vaktim yok..aslında motivasyona ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrr..imdat bacılar ne yapcem ben ..sanki bildiğim uyguladığım herşeyi unuttum ..
dün sabah 60.7 olmuşum ..
Hoşgeldin Deryamerhabalar nasılsınız bakem..
takımda baya bir düşüş var ama eminimki okullar açılınca burada çoşar..
Canım motivasyon istiyorsan buraya tekrar takılmaya başla.Biliyorsun burda oldukça motivasyonda artıyor kiloda veriyoruzarkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ..manyak bir iştahla başbaşayım ve önüne geçemiyorum..sporda yapmaya hiç vaktim yok..aslında motivasyona ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrr..imdat bacılar ne yapcem ben ..sanki bildiğim uyguladığım herşeyi unuttum ..
Kolay gelsin canım.Zeyna kız coştu deseneohhhhhhhhhhh maşallah coşmuşunuz.semine hayırlı olsun ticerın.benim sabrım tükendi.sabahtan beri kızım çıldırdı.bende onunla beraber çıldırdım.sinir kalmadı..
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ..manyak bir iştahla başbaşayım ve önüne geçemiyorum..sporda yapmaya hiç vaktim yok..aslında motivasyona ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrr..imdat bacılar ne yapcem ben ..sanki bildiğim uyguladığım herşeyi unuttum ..
ohhhhhhhhhhh maşallah coşmuşunuz.semine hayırlı olsun ticerın.benim sabrım tükendi.sabahtan beri kızım çıldırdı.bende onunla beraber çıldırdım.sinir kalmadı..
Canım menünü beğenmedim.Ekmek bir yana yemek yok.Meyve ağırlıklı olmuş.Sürekli söylüyoruz şimdiden yediklerini azaltma yoksa ilerde duraksama yaşarsın.Yarın senden protein ağırlıklı bir menü bekliyorum.Tamam mı canım????Birde ekmek yerine sende yulaf kepeği veya çavdar,tamtahıllı unlardan birini temin edip onlarla krep yapabilirsin.Çok doyurucu oluyor ve ekmek yerine geçebilir.Hem değişiklik olmuş olur.Ben geçen çavdardan ekmek yaptım demiştim size.Muffin kekler gibi küçük küçük yapıp dondurucuya attım.Yemekten 1 saat önce çıkarırsan yumuşacık oluyor.Buda bir seçenek olabilir senin içi.Yine ne çok konuştum.Öğretmenlerin hepsi geveze mi ya:44:Menüm :
Sabah :
Salatalık , domates
Peynir
2 adet zeytin
Ögle :
2 adet armut
Ara :
1 avuc sarı leblebi
Akşam :
1 tabak salata
1 dilim karpuz...
( ekmeğim bitmişti dışarı çıkmadım alamadım bugün ekmeksiz yaptım o yüzden )
Canım menünü beğenmedim.Ekmek bir yana yemek yok.Meyve ağırlıklı olmuş.Sürekli söylüyoruz şimdiden yediklerini azaltma yoksa ilerde duraksama yaşarsın.Yarın senden protein ağırlıklı bir menü bekliyorum.Tamam mı canım????Birde ekmek yerine sende yulaf kepeği veya çavdar,tamtahıllı unlardan birini temin edip onlarla krep yapabilirsin.Çok doyurucu oluyor ve ekmek yerine geçebilir.Hem değişiklik olmuş olur.Ben geçen çavdardan ekmek yaptım demiştim size.Muffin kekler gibi küçük küçük yapıp dondurucuya attım.Yemekten 1 saat önce çıkarırsan yumuşacık oluyor.Buda bir seçenek olabilir senin içi.Yine ne çok konuştum.Öğretmenlerin hepsi geveze mi ya:44:
çocuklarla daha zor gerçekten ba<zen insanlıktan çıkartıyolar..ohhhhhhhhhhh maşallah coşmuşunuz.semine hayırlı olsun ticerın.benim sabrım tükendi.sabahtan beri kızım çıldırdı.bende onunla beraber çıldırdım.sinir kalmadı..
iyi maşallah ozaman..Niye uğraşıyorsun canım sorsaydın söylerdim
[/QUOT
söylesende ben yinede baya uğraşırdımmmhafıza kuvvetli olmayınca kaç kere yapsamda unutuyorumm
hoşgeldinnn nasılsınnnnn
iyi toparlandıkk yinedee bana göre daha da iyi olacakkk
kopmuyorum zaten.haklısında eşim izne ayrıldı..bakalım takılmaya çalışacağım..tşk ederim
aaaa neden çıldırttı ki seniii
o zaman burdan kopmicann
bi kaç gün yediklerinee dikkat etmeye çalış vücudunun şişliği inince fazlalık gibi görünenin bi çoğunun gidiceğini düşünüyorum ....
bide bol bol su içç miden şişince haliyle yemek yemeğe yerin kalmicaktır canın çeksede yiyemezsin
bide canın çok yemek istediğinde 1 gün boyunca bütün yediklerin proteinli olsun karbonhdrat hiç tüketme 2. gün düzeldiğini görürsün...zaten ekmeği az artırdım farkındayım..:26:
Hoşgeldin Derya.Düşüş durgunluk falan kalmadı artık hepsi geçti .2-3 gündür süperiz.Bugünde birsüreliğine olmayan 3 arkadaşımızda geldi.O yüzden artık durgunluk sözleri duymak istemiyorum .Bundan iyisi şamda kayısı
Canım motivasyon istiyorsan buraya tekrar takılmaya başla.Biliyorsun burda oldukça motivasyonda artıyor kiloda veriyoruz
aman takım çoşsun
dur kız niye ölsün..yok bea gidenlerde kıymetini bilip koşa koşa gelsinler..derya,toparlanırsın merak etme.yeterki bağlantıyı burayla koparma.
buraya durgun diyen ölsüngidende gelmesin bizahmet.
ah kuzu ah haklısın da acayip motivem gitmiş...izinde bol bol gezersem moralimde gelicek eminim..zira ruh sağılığı çok önemli moral neşe..kısaca yesemde hoş tadta almıyorum birde o var..Hoşgeldin canım ..
15 20 dk lık bir yemek zevki için kendine zarar verme .. ben hep bunu düşünerek iştahımı kapatıyorum..
oyy kıyamam ortime... :44:
Menüm :
Sabah :
Salatalık , domates
Peynir
2 adet zeytin
Ögle :
2 adet armut
Ara :
1 avuc sarı leblebi
Akşam :
1 tabak salata
1 dilim karpuz...
( ekmeğim bitmişti dışarı çıkmadım alamadım bugün ekmeksiz yaptım o yüzden )
canım hatice haklı yaa
hepinize çok teşekkür ederim..
çocuklarla daha zor gerçekten ba<zen insanlıktan çıkartıyolar..
iyi maşallah ozaman..
kopmuyorum zaten.haklısında eşim izne ayrıldı..bakalım takılmaya çalışacağım..zaten ekmeği az artırdım farkındayım..:26:
aman takım çoşsun
dur kız niye ölsün..yok bea gidenlerde kıymetini bilip koşa koşa gelsinler..
ah kuzu ah haklısın da acayip motivem gitmiş...izinde bol bol gezersem moralimde gelicek eminim..zira ruh sağılığı çok önemli moral neşe..kısaca yesemde hoş tadta almıyorum birde o var..
Tatil yapta kendine gel ..
Kahvaltı: bir haşlanmış yumurta, kepek ekmekli/ kaşarlı tost, yarım salatalık, 4 zeytin
Ara: 1 elma, 1 bardak ayran
Öğle: bir kase çorba, bir köfte, 4 dilim patates (tencere yemeği), 1 brdk ayran
Ara: 1 avuç beyaz leblebi
Akşam: 1 adet çipura, 1 tabak salata
SPOR: 45 dk yürüyüş+ 15 dk bahçedeki aletlerde tepinme + leslie 2 miles + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 100 adet twist + 50 mekik + pilates bandıyla kol sıkılaştırma
bugün 2 lt su içemedim, sanırım 1 lt içmişimdir. çünkü anlamadığım bir sebepten dolayı midem çok bunalıodu su içincebir de ben çok su içince kg veremeyenlerdenim. sanırım her gün 1 lt bana kafi olcak. malum önümüz de kış ztn. :) benden bu kdr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?