Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhabalar nasılsınız bakem..
takımda baya bir düşüş var ama eminimki okullar açılınca burada çoşar..

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ..manyak bir iştahla başbaşayım ve önüne geçemiyorum..sporda yapmaya hiç vaktim yok..aslında motivasyona ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrr..imdat bacılar ne yapcem ben ..sanki bildiğim uyguladığım herşeyi unuttum ..
dün sabah 60.7 olmuşum ..

ohhhhhhhhhhh maşallah coşmuşunuz.semine hayırlı olsun ticerın.benim sabrım tükendi.sabahtan beri kızım çıldırdı.bende onunla beraber çıldırdım.sinir kalmadı..

ohhhhhhhhhhh maşallah coşmuşunuz.semine hayırlı olsun ticerın.benim sabrım tükendi.sabahtan beri kızım çıldırdı.bende onunla beraber çıldırdım.sinir kalmadı..
tşk ederim

aaaa neden çıldırttı ki seniii

o zaman burdan kopmicann

bi kaç gün yediklerinee dikkat etmeye çalış vücudunun şişliği inince fazlalık gibi görünenin bi çoğunun gidiceğini düşünüyorum ....

bide bol bol su içç miden şişince haliyle yemek yemeğe yerin kalmicaktır canın çeksede yiyemezsin

bide canın çok yemek istediğinde 1 gün boyunca bütün yediklerin proteinli olsun karbonhdrat hiç tüketme 2. gün düzeldiğini görürsün...

merhabalar nasılsınız bakem..
takımda baya bir düşüş var ama eminimki okullar açılınca burada çoşar..
Hoşgeldin Derya.Düşüş durgunluk falan kalmadı artık hepsi geçti .2-3 gündür süperiz.Bugünde birsüreliğine olmayan 3 arkadaşımızda geldi.O yüzden artık durgunluk sözleri duymak istemiyorum.Bundan iyisi şamda kayısı

Canım motivasyon istiyorsan buraya tekrar takılmaya başla.Biliyorsun burda oldukça motivasyonda artıyor kiloda veriyoruz

Kolay gelsin canım.Zeyna kız coştu desene

Son düzenleme:
derya,toparlanırsın merak etme.yeterki bağlantıyı burayla koparma.
buraya durgun diyen ölsüngidende gelmesin bizahmet.

Hoşgeldin canım ..
15 20 dk lık bir yemek zevki için kendine zarar verme .. ben hep bunu düşünerek iştahımı kapatıyorum..

oyy kıyamam ortime... :44:

Menüm :

Sabah :
Salatalık , domates
Peynir
2 adet zeytin

Ögle :
2 adet armut

Ara :
1 avuc sarı leblebi

Akşam :
1 tabak salata
1 dilim karpuz...

( ekmeğim bitmişti dışarı çıkmadım alamadım bugün ekmeksiz yaptım o yüzden )

Canım menünü beğenmedim.Ekmek bir yana yemek yok.Meyve ağırlıklı olmuş.Sürekli söylüyoruz şimdiden yediklerini azaltma yoksa ilerde duraksama yaşarsın.Yarın senden protein ağırlıklı bir menü bekliyorum.Tamam mı canım????Birde ekmek yerine sende yulaf kepeği veya çavdar,tamtahıllı unlardan birini temin edip onlarla krep yapabilirsin.Çok doyurucu oluyor ve ekmek yerine geçebilir.Hem değişiklik olmuş olur.Ben geçen çavdardan ekmek yaptım demiştim size.Muffin kekler gibi küçük küçük yapıp dondurucuya attım.Yemekten 1 saat önce çıkarırsan yumuşacık oluyor.Buda bir seçenek olabilir senin içi.Yine ne çok konuştum.Öğretmenlerin hepsi geveze mi ya:44:

Bende begenmeyeceğinizi biliyordum bundan sonra ekmek yiyemediğim zamanlar dediğini yaparım canım yarında düzgün bir menü ile karşınızda olacam ..

hepinize çok teşekkür ederim..
çocuklarla daha zor gerçekten ba<zen insanlıktan çıkartıyolar..

Son düzenleme:

canım hatice haklı yaa

Son düzenleme:
Yasemin ve Neslihan uğrayıp gittiniz.Konuşamadık.Kilolar ne durumda bu hafta listeye girecek misiniz?

Son düzenleme:
canım hatice haklı yaa

Evet canım farkındaym

Kahvaltı: bir haşlanmış yumurta, kepek ekmekli/ kaşarlı tost, yarım salatalık, 4 zeytin

Ara: 1 elma, 1 bardak ayran

Öğle: bir kase çorba, bir köfte, 4 dilim patates (tencere yemeği), 1 brdk ayran

Ara: 1 avuç beyaz leblebi

Akşam: 1 adet çipura, 1 tabak salata

SPOR: 45 dk yürüyüş+ 15 dk bahçedeki aletlerde tepinme + leslie 2 miles + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 100 adet twist + 50 mekik + pilates bandıyla kol sıkılaştırma

bugün 2 lt su içemedim, sanırım 1 lt içmişimdir. çünkü anlamadığım bir sebepten dolayı midem çok bunalıodu su içince bir de ben çok su içince kg veremeyenlerdenim. sanırım her gün 1 lt bana kafi olcak. malum önümüz de kış ztn. :) benden bu kdr :)

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş biber
Domates,peynir
Yeşilçay

ARA
1 bardak süt
Biraz kavrulmamış badem

ÖĞLEN
Haşlanmış tavuk
Yoğurt
Yarım dilim salçalı ekmek

ARA
Sütlü kahve
5 kayısı

AKŞAM
1 kase yoğurt
4 badem
Yaz yaz bitmedi.Ne çok yemişim.Sabah 7 de uyanınca yenilene artıyor sanırım.Menümü Nurgül ve Zeynep'e gönderiyorum
Birazdan sporuma başlayacağım.Bugün benimde spor tablom olacak.

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım..
Spor güzel ...
Su konusunda bence içmelisin bana göre .. su içilmezse kilo verilmeyeceğini düşünenlerdenim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…