Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım benim tatilinin iyi geçtiğine çok sevindimSohebtini özledik valla.Kilo önemli değil kısa bir sürede verirsin.Listeye alığın fazlalığı verince gir istersen????Yinede duruma göre bakarız.

Biter biter.Bende de ev süpürülüp,silinecek.Ütü yapmam lazım.Lavabolar silinece vs vs vs Hiç yapasım yok.Az önce ağırlık bastı 2 dakika uzanıp uyuyayım dedim.Çoook ama çok uykum var gözlerim açık.Sinir olup kalktım şimdi kahve içiyorum.Uyumuyacağım uleyynnnn

takımı olumsuz etkilemek istemiyorum. fazlalığı verince girmek mantıklı hem listeye bian önce girmek için daha azmederim gibi geliyo. bende sizi çok özledim. o ağırlık basma olayı nasıl bişeydir ya. acaba kansızlık halsizlten falanmı kaynaklanıyo. çok kötü ya. hele akşamları tv karşısında uzanayım desem hemen uyuyorum saat 10-11 hiç farketmiyor. o kadar yorucu günde geçirmiyorum anlamadım gitti ya. eşim bi gün isyanı basıcak valla tavuk gibi oluyorum illa ya misafirim olacak yada bişiler yiyip içicem.

çok şükürrr mutfağı hallettimmmm şimdi biraz daha çalışıpp çamaşırlara girişimmm

eşim 8-9 a anca gelirr avrupa yakasından anadolu yakasına annemlere geçti bavul vermeye o gelene kadar da yemeğimi yaparımmm ohhh

oooooooooooooooooooooooo amanın planlara bak.Kübracım Nurgül ün çok pis planları var dikkat et

Semine kilo tickerini yap artık kız 10 dakikan var.Süren başladı

nayırrrrrrrrrrrrr nolamazzzzz

dur kaptişimmm onu yaparken ben 10 dk da yapamıyorum 30-40 dk mı alır onun içinnn zamanımdan kesmemek içünnn sınav sonrasına bıraktımmm

ama başlangıç kilosunu kaç yazcam kiii

Ne 30-40dk mı Buraya yazana kadar yaparsın.Başlangıç kilonu kilo vermeye ilk başladığın kilo yazabilirsin.Bir 10dk daha verdim.Yoksa bilgisayarın kendi kendini imha edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…