Düzeldim canımmmm Artık iyiyim :) tşk ederimmmmmmm ..
Tekrarrr 55 olursunn ben sana güveniyorumm
Hepinize teşekkürederim çok özlemişim sizi öpim önce kokulu kokulubomba gibiyim. tatilim sessiz sakin ve huzurlu geçti her zamankinden farklıydı. izmirdeydim. ailemle kuzenlerim yiğenerimle izmirin altına üstüne getirdik fuarda bile çocuklar gibi eğlendik. sonra evimdeydim evimin tadını çıkardım hiç bu kadar uzun süre evde kalmamıştım :) farklı bi duygu. herşeye el attım. inanmıycaksınız ama bütün geçmişi okudum ohh içim rahatladı bişi kaçırmadım :))))) enerjim çok yüksek. kübracım öncelikle hayırlısı olsun yürüyüş bandı inşallah en kısa zamanda seni üzmeden gönderirler sapa sağlam ve eksiksiz. bilgencim senin içinde hayırlısı olsun biraz pişman üzgün ve kendine kızgın gördüm böle bi karar aldığın için bence herşeyden önemli olan aldığın kararın sonuna kadar arkasında durup tadını çıkarman. böyle istiyosan böyle olsun ama pişman olma bence. haticecim spor tablosu işi çok iyi olmuş biz bu işi gittikçe profesyonelleştiriyoruz sanırım yakın bi gelecekte de günlük kilo ihtiyacımıza ve kilo vermek için gereken kalori miktarımızı yediklerimizin kalori tutarını hesaplayıp yaptığımız sporun kalori harcamasını çıkarıp içtiğimiz su için bile tablo yapıcaz bence çok güzel bi düşünce bende varım. yaseminnnnnn sende hoşgeldin
Canım benim tatilinin iyi geçtiğine çok sevindimyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz eminim burda aradığınızı bulabileceksiniz. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. veremeyenlerde daha azimli devam tabi. kübracım bide motive düşüklüğün söz konusu okudumlarımdan onu anladım hiç yakıştıramadım özel bi nedeni varmı fotolarda süper bu aradakalça felan bahane kübra şahane. hatice kaptanım ben sabah tartıldım belki lazımdır diye maalesef almışım bayramda o koşuşturmacayla 55 e kadar düştüm. ama evde olmak :)))) sürekli yapıp yedim kısacası şuan son durumum 57,1 (
Biter biter.Bende de ev süpürülüp,silinecek.Ütü yapmam lazım.Lavabolar silinece vs vs vsoyyyyyy beni atsınlarrr suyun içine çık diyenee kadar çıkmammmm ama atan yok iştee
bence ilk gün için gayet iyi yapmışsın sporunuu tebrik ederimmm
kızlarrrr mutfakk karışık çamaşırlar katlancak yemek yapılcakkvee ben halaa ders çalışıyorum
bugün bu hukuku bitiricemmm inşşşş
düzeldiğine sevindim. yoksa çok iyi planlarım vardı senin içininşallah inşallahhh. bakak görek
Canım benim tatilinin iyi geçtiğine çok sevindimSohebtini özledik valla .Kilo önemli değil kısa bir sürede verirsin.Listeye alığın fazlalığı verince gir istersen????Yinede duruma göre bakarız.
Biter biter.Bende de ev süpürülüp,silinecek.Ütü yapmam lazım.Lavabolar silinece vs vs vsHiç yapasım yok.Az önce ağırlık bastı 2 dakika uzanıp uyuyayım dedim.Çoook ama çok uykum var gözlerim açık.Sinir olup kalktım şimdi kahve içiyorum.Uyumuyacağım uleyynnnn
Benim içinde planların var mı
düzeldiğine sevindim. yoksa çok iyi planlarım vardı senin içininşallah inşallahhh. bakak görek
Aşkolsun cadısenin için düşüncemde kuş kadar paylaştığın menülerini güçlendirmek. okudukça içim kıyıldı yaaa
Canım benim tatilinin iyi geçtiğine çok sevindimSohebtini özledik valla .Kilo önemli değil kısa bir sürede verirsin.Listeye alığın fazlalığı verince gir istersen????Yinede duruma göre bakarız.
Biter biter.Bende de ev süpürülüp,silinecek.Ütü yapmam lazım.Lavabolar silinece vs vs vsHiç yapasım yok.Az önce ağırlık bastı 2 dakika uzanıp uyuyayım dedim.Çoook ama çok uykum var gözlerim açık.Sinir olup kalktım şimdi kahve içiyorum.Uyumuyacağım uleyynnnn
Ne gibi planlar:26:
çok şükürrr mutfağı hallettimmmm şimdi biraz daha çalışıpp çamaşırlara girişimmm
eşim 8-9 a anca gelirr avrupa yakasından anadolu yakasına annemlere geçti bavul vermeyeo gelene kadar da yemeğimi yaparımmm ohhh
senin için düşüncemde kuş kadar paylaştığın menülerini güçlendirmek. okudukça içim kıyıldı yaaa
nerde oturuyorsunuz istanbulun ben çekmeköydeyim
gıdılamak gibiyadaaaaa şöle 1,85 boylarında 80 kilolarıda kumral renkli gözlü atletik fücutlu bi arkadaşla tanıştırmak yadddaaaaa çıkıp çılgınlar gibi alışveriş yapmak yadaaaa bi cluba gidip kurtları dökmek gibi
oooooooooooooooooooooooo amanın planlara bak.Kübracım Nurgül ün çok pis planları var dikkat etgıdılamak gibiyadaaaaa şöle 1,85 boylarında 80 kilolarıda kumral renkli gözlü atletik fücutlu bi arkadaşla tanıştırmak yadddaaaaa çıkıp çılgınlar gibi alışveriş yapmak yadaaaa bi cluba gidip kurtları dökmek gibi
oooooooooooooooooooooooo amanın planlara bak.Kübracım Nurgül ün çok pis planları var dikkat et
Semine kilo tickerini yap artık kızöyle planlaraaaa cann kurbann
Semine kilo tickerini yap artık kız10 dakikan var.Süren başladı
Ne 30-40dk mınayırrrrrrrrrrrrr nolamazzzzz
dur kaptişimmm onu yaparken ben 10 dk da yapamıyorum 30-40 dk mı alıronun içinnn zamanımdan kesmemek içünnn sınav sonrasına bıraktımmm
ama başlangıç kilosunu kaç yazcam kiii
Ne 30-40dk mıBuraya yazana kadar yaparsın.Başlangıç kilonu kilo vermeye ilk başladığın kilo yazabilirsin.Bir 10dk daha verdim.Yoksa bilgisayarın kendi kendini imha edecek
Hadi hadi yapman 2 dakika sürdü sonra 28dakika oturup sürenin geçmesini bekledin değil miveee geldimmm kaptişimmm saat 17:34ama ben dedim diii sanaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?