Okuldaydım canım.Gelincede öğle yemeği yapıp yedik ancak gelebildim.
Biraz once muzu kakao ya bandirip yedim valla o kadar guzelki tadi muzun saf halinden daha guzeldi
Burdan biri onermisti kim hatirlayamadim ama cok saolsun, artik yaparim arada
Teşekkürler canım.Gel beraber yiyelim.Öğlen için kendime tavuk hşladım eşime makarna pişirdim.Salata,yoğurt oh:)))hamarattt kaptişimmmmişten gelinmişşş yemek yapılmışşş oh ellerinee sağlıkk
haniiii bizeeee
Afiyet olsun canımBiraz once muzu kakao ya bandirip yedim valla o kadar guzelki tadi muzun saf halinden daha guzeldi
Aynen oyle bilgencim
Basak baya az yemissin ama cok yemenden iyi:) bugun dengelersin
afiyet olsun canım.sana bir bilgi vereyim ,kornetin külahındaki kalori çok yüksek.sadece bir kornette 700-750 kalori var sanırım.dondurma yesekte külah yememeye dikkat etmek lazım.zararsız görünüyor ama kalori deposu.
selaaammmmm ben geldiimm. geçmişi okuyayım önce bişe kaçırmak istemiyorum
Biraz once muzu kakao ya bandirip yedim valla o kadar guzelki tadi muzun saf halinden daha guzeldi
nurgül hoşgeldin kıııızzzzzzzzz
napiyon ? nasıl geçti tatilin ?
oooooooooo cıstak cıstak nurgül hanımlarda burdaymış:111:
Hoşgeldinnnn
canımmm
Merhaba Banu.Tebrikler inşallah böyle devam eder.
Hoşgeldin canım nasılsın?Bundan sonra buralarda mısın????
Amin canım amin.Allah belalarını versin.Mecliste orda burda yaşayan teröristlerin paralarınıda gözgöre göre verip tutuyoruz ya yazıklar olsun............................................
Hoşgeldin canım
Canım aslında listedeydin mesaj sayılarında vardı son anda çıkardım. Listeye girene kadar belki gelemezssin diye izinli olarak düşündüm seni.Bundan sonra tüm listelerde varsın
Hoşgeldin Nurgülcüm.Nasılsın?
Tamam canım
Tabii ki sen bilirsin canım
Aksam ogunu olsa iyi olurmus bezelye makarnayada dikkat canim .. Afiyet olsun.
masallah masallah genc anne olanlardansin cocuklarin cok sansli ..
Selam hosgeldin nurgul
Merhaba Hatice hosgeldin datlum
Gonul,semine tskler bencede sanslilardaaa cok kati kurallarimda var:)bir adim esnemem
o kurallarin disinda fulltime girgir vidividi midimidi
Yasemin hosgeldinn
Nurgul slm
günaydın herkese, hafta sonu hiç giremedim oğlum müsade etmedi bi türlü. ctesi akşamı düyündeydim dün akşamda misafir vardı. ama sağlam kaynatmışsınız oku oku bitiremedim, iş yerindeyim ve cumadan kalan işlerim duruyor hadi bitireyim geçmişi okuyum derken bu saat oldu
güle güle kullan
ben yatarkan içilince gece boyu metabolizmayı çalıştırıyor diye biliyorum. 8 da içince etkisi olurmu emin değilim.
hoşgeldin, ben başak 28 yaşındayım 1 aydan daha az oldu bende katılalı ama burda olduğum için çok mutluyumevliyim ve 5 aylık bir oğlum var kilolarımıda ona borçluyum umarım istediğin kiloya gelirsin
ben perşembe günü izinliydim
tamam yapalım, her nekadar en az spor yapacak olanlardan biri olsamda
hoşgeldin yasemin, bildiğin gibiyiz işte. bizde seni özledik.
aramıza hoşgeldin canım !..
ben de neslihan , hemşireyim , 30 yaşında , evli ve 1 çocuklu bir bayanım ...
aynen canım , kendisi bilir !..
afiyet olsun, bende deneyim değişik tatları severim
kendime şaştım hala ayaktayım, şekerleme bile yapmadım..ama sabah acaip rüzgar vardı, sinüzitim olduğu için baş ağrısı yaptı çok fena sanırım bundan sonra sabahları yürüyüşe çıkamıcam, ama erken kalkıp yine 8 gibi sporumu yapıcam :))
Bootcamp dan naber canim yapiyoruz mu bugun
canım bugün 45 dk yürüyüşümü yaptım, 15 dk da bahçedeki aletlerde tepindimbgn daha benden boot çıkmaz, anca akşam yemeğinden sonra leslie 2 miles çıkar çıkarsa nedeni yıkanmaya üşenmem, ztn sabah yıkandım, boot da biliom totomdan da ter akıtır hihihi :))
oyyyyyy beni atsınlarrr suyun içine çık diyenee kadar çıkmammmm ama atan yok iştee
bence ilk gün için gayet iyi yapmışsın sporunuu tebrik ederimmm
kızlarrrr mutfakk karışık çamaşırlar katlancak yemek yapılcakkvee ben halaa ders çalışıyorum
bugün bu hukuku bitiricemmm inşşşş
saol canım da bgn başlamadım ben spora, 2 hafta oldu :))
burdaki ilk günün içinn
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz eminim burda aradığınızı bulabileceksiniz. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. veremeyenlerde daha azimli devam tabi. kübracım bide motive düşüklüğün söz konusu okudumlarımdan onu anladım hiç yakıştıramadım özel bi nedeni varmı fotolarda süper bu aradakalça felan bahane kübra şahane. hatice kaptanım ben sabah tartıldım belki lazımdır diye maalesef almışım bayramda o koşuşturmacayla 55 e kadar düştüm. ama evde olmak :)))) sürekli yapıp yedim kısacası şuan son durumum 57,1 (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?