Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biraz once muzu kakao ya bandirip yedim valla o kadar guzelki tadi muzun saf halinden daha guzeldi
Burdan biri onermisti kim hatirlayamadim ama cok saolsun, artik yaparim arada

Gonul,semine tskler bencede sanslilardaaa cok kati kurallarimda var:)bir adim esnemem
o kurallarin disinda fulltime girgir vidividi midimidi

Yasemin hosgeldinn

Nurgul slm

hamarattt kaptişimmmm işten gelinmişşş yemek yapılmışşş oh ellerinee sağlıkk

haniiii bizeeee
Teşekkürler canım.Gel beraber yiyelim.Öğlen için kendime tavuk hşladım eşime makarna pişirdim.Salata,yoğurt oh:)))

Biraz once muzu kakao ya bandirip yedim valla o kadar guzelki tadi muzun saf halinden daha guzeldi
Burdan biri onermisti kim hatirlayamadim ama cok saolsun, artik yaparim arada
Afiyet olsun canım

Aynen oyle bilgencim

Basak baya az yemissin ama cok yemenden iyi:) bugun dengelersin

benim az yememde bi olay, dengeyi kuramıyorum

hadiiiiiiii canım bunu yeni duydum

selaaammmmm ben geldiimm. geçmişi okuyayım önce bişe kaçırmak istemiyorum

hoş geldin

nurgül hoşgeldin kıııızzzzzzzzz
napiyon ? nasıl geçti tatilin ?

oooooooooo cıstak cıstak nurgül hanımlarda burdaymış:111:

Hoşgeldinnnn
canımmm

Aksam ogunu olsa iyi olurmus bezelye makarnayada dikkat canim .. Afiyet olsun.

masallah masallah genc anne olanlardansin cocuklarin cok sansli ..

Selam hosgeldin nurgul

Merhaba Hatice hosgeldin datlum

Gonul,semine tskler bencede sanslilardaaa cok kati kurallarimda var:)bir adim esnemem
o kurallarin disinda fulltime girgir vidividi midimidi

Yasemin hosgeldinn

Nurgul slm

Hepinize teşekkürederim çok özlemişim sizi öpim önce kokulu kokulu bomba gibiyim. tatilim sessiz sakin ve huzurlu geçti her zamankinden farklıydı. izmirdeydim. ailemle kuzenlerim yiğenerimle izmirin altına üstüne getirdik fuarda bile çocuklar gibi eğlendik. sonra evimdeydim evimin tadını çıkardım hiç bu kadar uzun süre evde kalmamıştım :) farklı bi duygu. herşeye el attım. inanmıycaksınız ama bütün geçmişi okudum ohh içim rahatladı bişi kaçırmadım :))))) enerjim çok yüksek. kübracım öncelikle hayırlısı olsun yürüyüş bandı inşallah en kısa zamanda seni üzmeden gönderirler sapa sağlam ve eksiksiz. bilgencim senin içinde hayırlısı olsun biraz pişman üzgün ve kendine kızgın gördüm böle bi karar aldığın için bence herşeyden önemli olan aldığın kararın sonuna kadar arkasında durup tadını çıkarman. böyle istiyosan böyle olsun ama pişman olma bence. haticecim spor tablosu işi çok iyi olmuş biz bu işi gittikçe profesyonelleştiriyoruz sanırım yakın bi gelecekte de günlük kilo ihtiyacımıza ve kilo vermek için gereken kalori miktarımızı yediklerimizin kalori tutarını hesaplayıp yaptığımız sporun kalori harcamasını çıkarıp içtiğimiz su için bile tablo yapıcaz bence çok güzel bi düşünce bende varım. yaseminnnnnn sende hoşgeldin

merhaba başakçım :) ben de banu. memnun oldumm. umarım hepimiz hedeflediğimiz sürede, istediğimiz kilolara gelirizz :)

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz eminim burda aradığınızı bulabileceksiniz. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. veremeyenlerde daha azimli devam tabi. kübracım bide motive düşüklüğün söz konusu okudumlarımdan onu anladım hiç yakıştıramadım özel bi nedeni varmı fotolarda süper bu arada kalça felan bahane kübra şahane. hatice kaptanım ben sabah tartıldım belki lazımdır diye maalesef almışım bayramda o koşuşturmacayla 55 e kadar düştüm. ama evde olmak :)))) sürekli yapıp yedim kısacası şuan son durumum 57,1 (

kendime şaştım hala ayaktayım, şekerleme bile yapmadım.. ama sabah acaip rüzgar vardı, sinüzitim olduğu için baş ağrısı yaptı çok fena sanırım bundan sonra sabahları yürüyüşe çıkamıcam, ama erken kalkıp yine 8 gibi sporumu yapıcam :))

Bootcamp dan naber canim yapiyoruz mu bugun

Bootcamp dan naber canim yapiyoruz mu bugun

canım bugün 45 dk yürüyüşümü yaptım, 15 dk da bahçedeki aletlerde tepindim bgn daha benden boot çıkmaz, anca akşam yemeğinden sonra leslie 2 miles çıkar çıkarsa nedeni yıkanmaya üşenmem, ztn sabah yıkandım, boot da biliom totomdan da ter akıtır hihihi :))

oyyyyyy beni atsınlarrr suyun içine çık diyenee kadar çıkmammmm ama atan yok iştee

bence ilk gün için gayet iyi yapmışsın sporunuu tebrik ederimmm

kızlarrrr mutfakk karışık çamaşırlar katlancak yemek yapılcakk vee ben halaa ders çalışıyorum
bugün bu hukuku bitiricemmm inşşşş

saol canım da bgn başlamadım ben spora, 2 hafta oldu :))

Düzeldim canımmmm Artık iyiyim :) tşk ederimmmmmmm ..
Tekrarrr 55 olursunn ben sana güveniyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…