Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiet olsun, spor da güzel. ben de yarın bootcampe başlıorum bakalım :)) 1 saat mi sürüo yoksa 1 tekrar mı yapcaksın ablacım?
2 defa yaparım yada 1 kez burn 5 mile den yarım saat.

Bende yazayim menumu

Sabah
1bardakaz yagli sut,1dilim uzumlu ekmek

Ogle
Yogurtlu kereviz salatasi,2-3 catal et sote

Aksam
Tavuklu yesil salata

Spor
1saat yuruyus,isinmisken 10-15dk bolgesel egzersiz
aralarda bişeyler atıştır bence ferhan.dışarı çıkaramıyorum ferhan.sadece bir arkadaşın 16 aylık kızı var onunla takılıyorlar bazen.ama oda itip kakınca sinirleniyor.
Zeynep menun dolu dolu ama guzel olmus..aslinda kabak yemegi diyette vazgecil.ez olmali ama hep unutuyorum..birde yogurtlu yedin mi tam super

Birazdan bi arkadasima gidicem yarin gorusuruz kizlar

Mesajlar kimeeeee
kabak kavurma bencede güzel bir yemek.az kalorili.

mesajlar bana ferhan

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Bende boothcampa baktım ama nedense indiremedim.Yarın bir uğraşayım.

Bende yazayim menumu

Sabah

Ogle

Aksam
Tavuklu yesil salata

Spor
Afiyet olsun canım güzel olmuş.

Zeynep menun dolu dolu ama guzel olmus..aslinda kabak yemegi diyette vazgecil.ez olmali ama hep unutuyorum..birde yogurtlu yedin mi tam super

Birazdan bi arkadasima gidicem yarin gorusuruz kizlar

Mesajlar kimeeeee
Görüşürüz canım iyi eğlenceler

canım bu durumu bir önceki sayfada da açıkladım, neden az yediğimi :) bu arada tmm suyu yarından itibaren 2ye çıkarıorum :)

Evt cnm msji yazdik sonra gordum ben bu arada sporun muthis tebrik ederim

Afiyet olsun canım güzel olmuş.Bende boothcampa baktım ama nedense indiremedim.Yarın bir uğraşayım.

[/B][/COLOR]

Youtube dan yapiyorum ben indiremiyorsan ordan takip edebilirsin haticecim.

Bugun pestilim cikti benim, cam kapi, mutfak dolaplari silindi gene sonra avizeler

Kabak mi demisti bir arkadas bugun kabak almistim yarina sarmisakli yogurtla yapayim iyi gider

Menum:

Kahwalti
Minik tahilli ekmekten tost(kasarli)
Yarim domates
yarim bardak light sut
4 zeytin

Oglen:
4_5 kasik patlican guvec
3 kasik yogurt
salata

aRA
DEMEYE utaniyorum 2 kakaolu muz
yarim bardak sut

Aksam
Salata
yogurt
5 tane cilek

Sivi herzamanki gibi 3 lt su, 3 fincan yesil cay

Sporum bilmem yapabilir miyim cam kapi sildm yoruldum bayagi

Son düzenleme:

hatice bana az ye dio

yıh yıhh menü güzel, hareket de etmişsin spor yapmasan da üç beş bişe yakmışsındır die düşünüorum canımm :) ay yrn olsa da şu bootcampi yapsam yaf, sen 1 kere yapıosun di mi? ben slim downla birleştirsem ölür müyüm die düşünüorum da ahahah bu arada yeşil çay ben bir bardak içiodum ama bugünlerde bıraktım 3 bardağın faydasnı görüo musun wcden çıkamıosundur hihi :)

saol canım :) tatlım bikaç ay böle devam ediim bakalım, hani 1 olmaz da 1,5 olur, bi deniim kendimi sonra da su içerek denerim, hangisi daha hızlı olur bakarız :)

bencede :)
Bende yazayim menumu

Sabah

Ogle

Aksam
Tavuklu yesil salata

Spor
Afiyet olsn canm
Geç oldu ama ben spor yapmaya gidiyorum.Görüşürüz.
İyi sporlar.. :)

Afiyet olsn :)

afiyet olsun.muzda güzel meyvedir:111:

ac bir muzik kiwir kalk kiz kubra :) ondan iyi spor mu olur..
evin isi haaalaa bitmedi benim yoksa ole bir oynayasim vardi ki :)

zeynep bootcamp nasil :) feci yapio insani demi helede 15. dakkadan snra per total oluyorum ben (arada yazmistim ama sanirim gormedin :) )

zeynep bootcamp nasil :) feci yapio insani demi helede 15. dakkadan snra per total oluyorum ben (arada yazmistim ama sanirim gormedin :) )

muhteşem ya.ben onun 10 dakikasını 9 kg olan kızım kucağımdayken yaptım.tshirtümün kuru yeri kalmadı.yüzümden yağmur gibi ter aktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…