Afiyet olsun canım..
Spor güzel ...
Su konusunda bence içmelisin bana göre .. su içilmezse kilo verilmeyeceğini düşünenlerdenim :)
Kahvaltı: bir haşlanmış yumurta, kepek ekmekli/ kaşarlı tost, yarım salatalık, 4 zeytin
Ara: 1 elma, 1 bardak ayran
Öğle: bir kase çorba, bir köfte, 4 dilim patates (tencere yemeği), 1 brdk ayran
Ara: 1 avuç beyaz leblebi
Akşam: 1 adet çipura, 1 tabak salata
SPOR: 45 dk yürüyüş+ 15 dk bahçedeki aletlerde tepinme + leslie 2 miles + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 100 adet twist + 50 mekik + pilates bandıyla kol sıkılaştırma
bugün 2 lt su içemedim, sanırım 1 lt içmişimdir. çünkü anlamadığım bir sebepten dolayı midem çok bunalıodu su içincebir de ben çok su içince kg veremeyenlerdenim. sanırım her gün 1 lt bana kafi olcak. malum önümüz de kış ztn. :) benden bu kdr :)
Kahvaltı: bir haşlanmış yumurta, kepek ekmekli/ kaşarlı tost, yarım salatalık, 4 zeytin
SPOR: 45 dk yürüyüş+ 15 dk bahçedeki aletlerde tepinme + leslie 2 miles + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma + 100 adet twist + 50 mekik + pilates bandıyla kol sıkılaştırma
bugün 2 lt su içemedim, sanırım 1 lt içmişimdir. çünkü anlamadığım bir sebepten dolayı midem çok bunalıodu su içincebir de ben çok su içince kg veremeyenlerdenim. sanırım her gün 1 lt bana kafi olcak. malum önümüz de kış ztn. :) benden bu kdr :)
Banu ayrıca diyet yaparken sık sık karşılaştığımız bağırsak sorununda sususuzluğunda etkisi var. Bol bol su içmeliyiz. Susus olur mu yaSuyumda yanımda hemen 1 bardak içeyim ohhhhh
nein orti,olmamışMenüm :
Sabah :
Salatalık , domates
Peynir
2 adet zeytin
Ögle :
2 adet armut
Ara :
1 avuc sarı leblebi
Akşam :
1 tabak salata
1 dilim karpuz...
( ekmeğim bitmişti dışarı çıkmadım alamadım bugün ekmeksiz yaptım o yüzden )
su konusunda katılmıyorum.diyet dışında bile 2 litre içilmeli diyor dr lar.afiyet olsunKahvaltı: bir haşlanmış yumurta, kepek ekmekli/ kaşarlı tost, yarım salatalık, 4 zeytin
afiyet olsun hatice.güzel olmuşMENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş biber
Domates,peynir
Yeşilçay
ARA
1 bardak süt
Biraz kavrulmamış badem
ÖĞLEN
Haşlanmış tavuk
Yoğurt
Yarım dilim salçalı ekmek
ARA
Sütlü kahve
5 kayısı
AKŞAM
1 kase yoğurt
4 badem
Yaz yaz bitmedi.Ne çok yemişim.Sabah 7 de uyanınca yenilene artıyor sanırım.Menümü Nurgül ve Zeynep'e gönderiyorum
Birazdan sporuma başlayacağım.Bugün benimde spor tablom olacak.
İyi derslerders çalışmaya devammmm....
Menün ve özellikle sporun çok güzel.Gelelim su konusuna ne kadar benden bu kadar desende su çok ama çok önemli..Suyu sen kilona göre en az 3 kg içmelisin.Ne kadar diyet yaparsan yap ne kadar spor yaparsan yap su içmediğin sürece kilo veremezssin.Kiloyu vücuttan uzaklaştıracak şey su ve o olmadan zayıflayamazssın.Hatta bir hafta 3-4 kg su iç.Spor yapmayıp diyetine dikkat et kilo verdiğini göreceksin.Su içmenin en güzel yoluda yanına 1,5 lik bir şişe al.Gördükçe 1 yudum iç veya saate bak yarım saatte bir içmeye çalış.Zamanla vücudun daha çok su isteyecek.Bundan sonra özellikle suyunu kontrol edeceğim.En az 2litre ile başla sonra arttırırsın.
Banu ayrıca diyet yaparken sık sık karşılaştığımız bağırsak sorununda sususuzluğunda etkisi var. Bol bol su içmeliyiz. Susus olur mu yaSuyumda yanımda hemen 1 bardak içeyim ohhhhh
mnün ve sporun aslında gayet iyi ama yediklerin kilona göre baa az geldiii....
dolayısıyla mide boş kaldığı için su içtiğinde midenin bulandığını düşünüyorum
bende genelde öyle olur....1 bardak içilebilir aç karnına sağlıklıdır da... ama fazlası mide bulantısı yapar...bende o yüden ulandığını düşünüyorum...
su konusunda katılmıyorum.diyet dışında bile 2 litre içilmeli diyor dr lar.afiyet olsun
menüm
sabah:haşlanmış yumurta
peynir
2 zeytin
domates
salatalık
2 dilim kepek ekmek
ara:1 kuru incir
öğle:1 kepçe çorba
1 kaşık kabak yemeği
ara:1 kuru incir ,2 dilim kavun
akşam:1 kase çorba
fırında 2 tavuk but,2 patates
1 dilm kepek ekmek
salata
su:2 litre
spor:25 dakika boothcamp calori burn (ilk kez yaptım,muteşem bişey)kızım sağolsun tamamlatmadı ama yarın tekrar denerim.1 saat yapamadım.pis zilli zırlamaktan fırsat vermedi.
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş biber
Domates,peynir
Yeşilçay
ARA
1 bardak süt
Biraz kavrulmamış badem
ÖĞLEN
Haşlanmış tavuk
Yoğurt
ARA
Sütlü kahve
5 kayısı
AKŞAM
1 kase yoğurt
4 badem
Yaz yaz bitmedi.Ne çok yemişim.Sabah 7 de uyanınca yenilene artıyor sanırım.Menümü Nurgül ve Zeynep'e gönderiyorum
Bende yazayim menumu
Sabah
1bardakaz yagli sut,1dilim uzumlu ekmek
Ogle
Yogurtlu kereviz salatasi,2-3 catal et sote
Aksam
Tavuklu yesil salata
Spor
1saat yuruyus,isinmisken 10-15dk bolgesel egzersiz
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş biber
Domates,peynir
Yeşilçay
ARA
1 bardak süt
Biraz kavrulmamış badem
ÖĞLEN
Haşlanmış tavuk
Yoğurt
ARA
Sütlü kahve
5 kayısı
AKŞAM
1 kase yoğurt
4 badem
ders çalışmaya devammmm....
menüm
sabah:haşlanmış yumurta
peynir
2 zeytin
domates
salatalık
2 dilim kepek ekmek
ara:1 kuru incir
öğle:1 kepçe çorba
1 kaşık kabak yemeği
ara:1 kuru incir ,2 dilim kavun
akşam:1 kase çorba
fırında 2 tavuk but,2 patates
1 dilm kepek ekmek
salata
su:2 litre
spor:25 dakika boothcamp calori burn (ilk kez yaptım,muteşem bişey)kızım sağolsun tamamlatmadı ama yarın tekrar denerim.1 saat yapamadım.pis zilli zırlamaktan fırsat vermedi.
Bende yazayim menumu
Sabah
1bardakaz yagli sut,1dilim uzumlu ekmek
Ogle
Yogurtlu kereviz salatasi,2-3 catal et sote
Aksam
Tavuklu yesil salata
Spor
1saat yuruyus,isinmisken 10-15dk bolgesel egzersiz
Kilona gore yediklerin az gibi geldi bana..
1 lt su da cok az geldi , vucuttan yaglari bol su icerek atabiliriz.. Afiyet olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?