Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım..
Spor güzel ...
Su konusunda bence içmelisin bana göre .. su içilmezse kilo verilmeyeceğini düşünenlerdenim :)

saol canım :) tatlım bikaç ay böle devam ediim bakalım, hani 1 olmaz da 1,5 olur, bi deniim kendimi sonra da su içerek denerim, hangisi daha hızlı olur bakarız :)

Menün ve özellikle sporun çok güzel.Gelelim su konusuna ne kadar benden bu kadar desende su çok ama çok önemli..Suyu sen kilona göre en az 3 kg içmelisin.Ne kadar diyet yaparsan yap ne kadar spor yaparsan yap su içmediğin sürece kilo veremezssin.Kiloyu vücuttan uzaklaştıracak şey su ve o olmadan zayıflayamazssın.Hatta bir hafta 3-4 kg su iç.Spor yapmayıp diyetine dikkat et kilo verdiğini göreceksin.Su içmenin en güzel yoluda yanına 1,5 lik bir şişe al.Gördükçe 1 yudum iç veya saate bak yarım saatte bir içmeye çalış.Zamanla vücudun daha çok su isteyecek.Bundan sonra özellikle suyunu kontrol edeceğim.En az 2litre ile başla sonra arttırırsın.

Banu ayrıca diyet yaparken sık sık karşılaştığımız bağırsak sorununda sususuzluğunda etkisi var. Bol bol su içmeliyiz. Susus olur mu ya Suyumda yanımda hemen 1 bardak içeyim ohhhhh

mnün ve sporun aslında gayet iyi ama yediklerin kilona göre baa az geldiii....
dolayısıyla mide boş kaldığı için su içtiğinde midenin bulandığını düşünüyorum
bende genelde öyle olur....1 bardak içilebilir aç karnına sağlıklıdır da... ama fazlası mide bulantısı yapar...bende o yüden ulandığını düşünüyorum...

nein orti,olmamış

su konusunda katılmıyorum.diyet dışında bile 2 litre içilmeli diyor dr lar.afiyet olsun

afiyet olsun hatice.güzel olmuş

menüm
sabah:haşlanmış yumurta
peynir
2 zeytin
domates
salatalık
2 dilim kepek ekmek

ara:1 kuru incir

öğle:1 kepçe çorba
1 kaşık kabak yemeği

ara:1 kuru incir ,2 dilim kavun

akşam:1 kase çorba
fırında 2 tavuk but,2 patates
1 dilm kepek ekmek
salata

su:2 litre
spor:25 dakika boothcamp calori burn (ilk kez yaptım,muteşem bişey)kızım sağolsun tamamlatmadı ama yarın tekrar denerim.1 saat yapamadım.pis zilli zırlamaktan fırsat vermedi.

Banu ayrıca diyet yaparken sık sık karşılaştığımız bağırsak sorununda sususuzluğunda etkisi var. Bol bol su içmeliyiz. Susus olur mu ya Suyumda yanımda hemen 1 bardak içeyim ohhhhh

tmmdır canım 3-4 olur mu bilmem ama, koskocaman bir kupam var yaklaşık yarım ltye yakındır. günde 6/7 bardak içmeye çalışcam. zaten içiodum 15 kg verdiğimde ama bu sefer içmeden deniim dedim dee :)) anlaşıldı o su içilcek!!!

canım aslında yediklerim hiç de az değil benim bünyem için. şubat ayında diyestisyene gittim, 1600 kcallık bir diyet listesi verdi. şimdiki kadar spor yaptım, 2 lt su içtim, ama 2 haftada anca 800 gr verebildim. bir daha da gitmeyi bıraktım. kendimi tanıorum, çünkü bu ilk kg verişim değil. lise döneminde de 30 kg vermiştim 4 ay gibi bi zamanda. tmm o cidden doğru değildi. çünkü çok aç kaldım, sağlıklı beslenmedim ve sonunda bayılmalar başladı. ama o zaman şimdiki listemin nerdeyse yarısını yiyodum. onun için bu liste bana ideal gelio :) saygılar :)

su konusunda katılmıyorum.diyet dışında bile 2 litre içilmeli diyor dr lar.afiyet olsun

tamamdır su içilcekk :))

Son düzenleme:

afiet olsun, spor da güzel. ben de yarın bootcampe başlıorum bakalım :)) 1 saat mi sürüo yoksa 1 tekrar mı yapcaksın ablacım?

Ben geldimmm
nurgul beni tanimiyosun tabiii..tanisaydin en cok beni ozlerdinn
Sen hani ebru varken bir girmek istemistin ebru vericegin kilo az diyip kavul etmemisti..biraz takilmistin keyifli keyifli..osun,dimi?:)
Oysan nasardin gruba girmeyi tebrikler diycektim:) ozamanki takilmalarini hatirliyorm cunku

Zeynep benimkide buaralar oyle cok cilgin cok yoruyor beni..bugun bi oyuncak aldim onu yorucak..biraxz enerjisini atsin diye
Sende oyle alternatifler dusun..biliyorum sartlarini canim ama acaba sikiliyor mu?hic yalniz cikamiyorsyn diymi disari?

Banu menun sporun harika olmus

Aaaa hatice yemek yemis kizlllaaaar

Kubracim neredeyse hic bisey yememissin..haticeye ozeniyosun dimi?( di de) deki az yesin :)

Baska unuttugim biseu varmiii

çok yememişsin, gayet de güzel beslenmişsin canımmm :) afiet olsun ve tebrikler :) sporu da merakla bekllioruz :)

Bende yazayim menumu

Sabah
1bardakaz yagli sut,1dilim uzumlu ekmek

Ogle
Yogurtlu kereviz salatasi,2-3 catal et sote

Aksam
Tavuklu yesil salata

Spor
1saat yuruyus,isinmisken 10-15dk bolgesel egzersiz

Bende yazayim menumu

Sabah

Ogle

Aksam
Tavuklu yesil salata

Spor

spor süper, ama sanki aralarda da bişeler olsa fena olmazmış gibii??:)

Kilona gore yediklerin az gibi geldi bana..
1 lt su da cok az geldi , vucuttan yaglari bol su icerek atabiliriz.. Afiyet olsun ..

Bugun menun menuye benzemis Afiyet olsun ..

ders çalışmaya devammmm....

Iyi calismalar

pATAtes diyette biraz ciss bir yiyecek biliyorsun demi onun harici guzel afiyet olsun canim ..

Calorie burn u diye diye yaptirdim birine begenmene sevindim, ilk 15 dakkadan sonrasi fena yapuyor demi
acayip terletiyor beni

Son düzenleme:
Zeynep menun dolu dolu ama guzel olmus..aslinda kabak yemegi diyette vazgecil.ez olmali ama hep unutuyorum..birde yogurtlu yedin mi tam super

Birazdan bi arkadasima gidicem yarin gorusuruz kizlar

Mesajlar kimeeeee

Bende yazayim menumu

Sabah

Ogle

Aksam
Tavuklu yesil salata

Spor

Canim doyabiliyor musun bu kadarcik seylerle:44:

Bazi menulerde su ve yesilcay goremiyorum yesil cayi icmiyor musunuz yoksa:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…