Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gözün aydın darısı 38 beden elbiselere

afiyet olsun başakçım.
selaaammmmm ben geldiimm. geçmişi okuyayım önce bişe kaçırmak istemiyorum

hoşgeldin nurgül özlemişim seni.bana yazdığın düşüncelerin için teşekkür ederim.daha cumartesi günü kıyamet koptu evde.nasıl hazmedeceğimi bende bilmiyorum.şimdide tehdit ediyor ayrılırsan çocukları göremezsin diye.bende böyle bıraktım.allah bi tarafa çevirmiştir.

Bilgencim iyisin degil mi?? Senden cocuklari degil zirnik alamaz, bos sozlere uzulme canim)

Haticecim gecen cuma 83.5 gordum tartida yani kilo almamisim. Bu cuma girebilirim diye dusunuyorum.

Amanin Ferhan gelmis :))Ozledik kiiiiizzz

Yaaa kizlar benim istah aldi basini gidiyor, kendimi nasil toparlicam, neleler yiyeyim yeniden diyete ayak uydurmak ve metabolizmaya uydn demek icin )

Bende yazayim menumu

Sabah
1bardakaz yagli sut,1dilim uzumlu ekmek

Ogle
Yogurtlu kereviz salatasi,2-3 catal et sote

Aksam
Tavuklu yesil salata

Spor
1saat yuruyus,isinmisken 10-15dk bolgesel egzersiz

afiyet olsun kızlar.arkadaşların menüler için söylediklerine katılıyorum

Hosgeldin bilgen

evet yapamadım ama buu boot VİRÜSkas yapar yaa :S öyle görünüyor sanki ?

İyi akşamlarr canım hoşgeldin ..
hoşbulduk kızlar.
afiyet olsun canım iyi geceler

iyiyim yasemincim çok şükür.

haticecim mesajını alıntılamamışım ama durup kaçma değil yoğunluk oldu bu ara.bugün 11:30'a kadar burdaydım.saat 12:00 de evden çıktım.saat 13:15'de iş yerindeydim.saat 19:00'a kadar iki kere wc'ye bir kerede sigaraya indim.eve geldimde saat 20:30 sularıydı.eşimin teyzeleri gelmiş kaynanama saat 22:00'ya kadar onlarla oturduk.eve çıktık çocukları uyuttuk.buraya geldim kız uyandı uzun süre uğraştıktan sonra bir daha uyuttum.bugünümün özeti.

evet yapamadım ama buu boot VİRÜSkas yapar yaa :S öyle görünüyor sanki ?

İyi akşamlarr canım hoşgeldin ..

calorie burn, kalori harcatiyor canim..

Ben çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELER

Supersin hatice ayrica iyi geceler

menüm

saat 10:00
bir bardak süt içine bir çay kaşığı neskafe

saat 11:30

1 yumurta
domates peynir
2 dilim tam buğday ekmeği

saat15:00

1 şeftali,200 gr yoğurt

saat 18:30

bol salata

canim cok az yemissin ya, afiyet olsun ..

Bizde haberler cok iyi yasemin toparlandik tekrardan masallah diyim :)
haberler sende anlat bakalim neler yaptin nereleri gezdin bayram nasildi vs vs ..

bUarada KUTLARIm seni, beden olarak dahada ufalmalara diyelim
dugunde giy soooyle prensesler gibi salin bir havani at valla

Sporumu bugnde yapmis bulunuyorum cok sukur

Aksam temizlikten sonra (hatice banada gel demissin ne demek canim bekleye dur hemen geliyom )

Bootcamp calorie burn (Slim down ida gozum tuttu ins ilerleyen gunlerde denicem onuda banu :) )
Tiffany roth'un 10 dakikalik shaking waist workout egzersini yaptim ve 100 mekik ..

Fena dinlenmek istiyorum, iyi geceler herkese

Son düzenleme:

iyi geceler canım

Slm bilgencim yogun birgun yadamissin gecmis olsun canim
Cok az yemissin ama

Menuler geyet iyi..2 muz benimde dikkatimi cekti gonulcum..ben aralarda,disaridayken bir muz yedimmi ebru cok kiziyotdu..ben arada durina gore yenebilicegini dusunuyorum..ama cok sik degil 2 tane hic degil

Hatoce resmen ucmussun sporda? Tas gibi hatun olucam diye..noluuoruz gogus hareketleri fln?? :))

Bende "az yesin " derken hic yemiyor azicik yesin..ne garip dilimiz varya

Zeynepcim,keske boyle polis lojmani fln olsa temiz hava alsa hergun duzenli..cok iyi gelicegine eminim..allah kolaylik versiin canim

Yasemin evet dondum nihayet..bendede son hafta donecegim diyemi ne bir istahim acilmisti..sim zorlaniyorum

toparlanmaya..nasil gecti bakalim tatilin?

Ben arkafasimda 1 nekterin ve konulan cerezlerde 1 tane aldim
Cok tazelerdi cok zor tuttum kendimi

Hatice,haftalik sporunuz minumum kac gun olsun? Haftanin,7gunu cok

günaydın arkadaşlar, bugün kendimi acayip yorgun hissediyorum kolumu kaldıracak halde değilim. dün biraz fazla koşuşturdum ve akşamda emir sayesinde hiç uyuyamadım. saat 8.30 dan 10.30 a kadar uyutmaya çalıştım ne kol kaldı ne bacak, o kadar sinirlerimiz bozulduki eşimle bi ara gülme kırizine girdik.

çocuklar çok yoruyor tatlım ya.benimkiler 16 aylık oldular daha uyku düzenimiz yok.gündüzde sadece .bir defa uyurlar oda 1 saat çok enerjikler

çocuklar çok yoruyor tatlım ya.benimkiler 16 aylık oldular daha uyku düzenimiz yok.gündüzde sadece .bir defa uyurlar oda 1 saat çok enerjikler

evet canım yaa, bu kadar uykusuz bi çocuk olamaz gündüz annem bakıyor ya artık oda devamlı sallayamayacağı için çingen beşiği kurdurdu eve düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…