günaydın canım hoşgeldin
zeynep bootcamp nasil :) feci yapio insani demi helede 15. dakkadan snra per total oluyorum ben (arada yazmistim ama sanirim gormedin :) )
hoşbuldum efendimm :)) ay bgn ikinci gün, erken uyanıorum dün 7, bgn 8.maşallah diim de, inş. böle devam eder. güzel bişemiş erken uyanmak yaff :)
bende denemek istiyorum, akşam fırsat bulursam bakarım ama link istiyorum daha öncede yazdım kimse görmedi galiba
gel bide bana sor güzel mi diye
yıllardır 12den önce uyanmayan birin için güzel :) bu arada bootcamp yaz youtubea 32 dklık video var, bir de aynı grubun slim down videosu var cnm ona da bak :)
ne demek katkın yok ablacımm öle düşünme. bence burdaki bütün üyelerin birbirine katkısı var! biz azimle bir gün sağlıklı menü oluşturacağın zamanı bekleyelim daha mantıklı :))
senin için sevindim, şaka bi yana erken kalkmak gibisi yok ben her sabah 6 da ayaktayım oğlum sayesinde bide gecede 2 3 defa uyanınca zor oluyor.
akşam deniyeceğim bootcampı saol.
yaklaşık iki aydır 2.5 kilo verdim.çok yavaşım ve en ufak bir gelişmem yok.bu haftaya bakıcam eğer yine gram gitmişse misafir olarak burda olmayı planlıyorum.çünkü takımı iyi yerlere getirecek kişilere ihtiyaç var.bunu ben yapamıyorum.
yaklaşık iki aydır 2.5 kilo verdim.çok yavaşım ve en ufak bir gelişmem yok.bu haftaya bakıcam eğer yine gram gitmişse misafir olarak burda olmayı planlıyorum.çünkü takımı iyi yerlere getirecek kişilere ihtiyaç var.bunu ben yapamıyorum.
kızlar bu arada ben akşamları elma sirkeli su içmeye başladım. daha önce deneyeniniz oldumu?????? faydasını gören????????
bu hafta deneyeceğim bakalım sonuç nasıl olacak
tavsiye etmiorum canım, bizim bir tanıdık her gün sirkeli su içtiği için mide kanseri oldu. :S kg verdi ama sonra da mefta :S Allah korusun!
canım ben denemiştim daha öncede yazdım.kilo verdiriyor ama mide fıtığımı arttırdı.tekrar içmeye bişlıyacaktım.ebruda mideye zararlı deyince vazgeçtimkızlar bu arada ben akşamları elma sirkeli su içmeye başladım. daha önce deneyeniniz oldumu?????? faydasını gören????????
anladım ablacım. peki bu kadar az yemene neden olan bişe mi var? her zmn mı bölesin ki? ben daha dün ilk defa gördüm menünü ama. hep böyleyse ondan kilo veremiosundur. bizim gibilerin yani 90 üstü kglarda olanların muntazaman 5/6 öğün yemesi ve yaklaşık 1200 kcal alması gerekio. gerçi sen sen de biliosundur :)
of of bu deli kızları ne yapacağız.bende de deli bir kız var.tam geldim kız uyandı yeniden uyuttum iki gündür delirdi resmen
az olmuş sanki bilgen.menüm
saat 10:00
bir bardak süt içine bir çay kaşığı neskafe
saat 11:30
1 yumurta
domates peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
saat15:00
1 şeftali,200 gr yoğurt
saat 18:30
bol salata
oh ne güzel minnacık bedenleri giydiğinide görürsün inşallahPisttt:)) napiyonuz bakim fistiklar, gece hic uyumadan eskisehirden istanbula geldim, tam gun egitim verdim(ogrencilere acidim vallahi, uykusuzluktan cenem dustu).gecmisi azzicik okudum ama, nasil bitecek o gecmis yahuu:))
Hosbulduk kizlar))
Ben vallahi 1 haftadir diyet yapmadim,tartilmaya korkuyorum(
Ama guzel haber bu cumartesii teyze oglum evleniyor,42 beden abiye elbise aldim, coook mutlu oldum:)))
Bootcamp Calorie Burn - Workout Video - ExerciseTV - YouTube ben bunu yapıyorum.bende denemek istiyorum, akşam fırsat bulursam bakarım ama link istiyorum daha öncede yazdım kimse görmedi galiba
gel bide bana sor güzel mi diye
Allah aşkına bilgen,takım olarak olimpiyatlara katılmayacağız ki sen bizi yavaşlatasın.burda sadece birbirimize destek olarak çıtır olmaya çalışıyoruz.kısacası seni hiç bir yere bırakmıyoruz.yaklaşık iki aydır 2.5 kilo verdim.çok yavaşım ve en ufak bir gelişmem yok.bu haftaya bakıcam eğer yine gram gitmişse misafir olarak burda olmayı planlıyorum.çünkü takımı iyi yerlere getirecek kişilere ihtiyaç var.bunu ben yapamıyorum.
kızlar bu arada ben akşamları elma sirkeli su içmeye başladım. daha önce deneyeniniz oldumu?????? faydasını gören????????
kızlar sabah 8de imi dilim tam buğday ekmeğinin arasına peynir domatesle tost yaptım öğlen ve akşama nasıl devam etsem.iş yerine yoğurdun içine çiğ semizotunu doğrayıp götüreyim diyorum akşam yemeğine sizce
elma sirkesi ile zayıflama konusunu okumuştum herkes memnundu diyebilirim, bende işe yaradığını düşündüm. mide problemim olmasına rağmen rehatsizlık vermedi. bağırsaklarıda çok güzel çalıştırıyor. şimdi ne yapayım bilemedim sizde böyle diyosunuz içmeyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?