Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar

Bebekliler dert yaniyor,durun bende katilayim size:)
Kahvaltimi hazirlamistim..kasede yogurt yumurta vs kizimda istedi
Onun ogun yemegi olmadigi icin mama sandalyesine oturtmadim..bir iki catal alir zaten diye
Sonra surekli kycagima atlayibca yere oturdum..busefer yerde surekli oturuyor kalkiyor atliyor ustume derkkkkkkeeennn ceneyi ortasehpaya carpti( uc dudagi kanadi baya..baktirmadida..o an biyle bir ates bastiki bir bas agrisi..simdi iyiyim:) hepimize kolay gelsin..benim kizim13 aylik ve 6 disi var daha ..disleri yuzunden boyle oldugunu dusinuyorum..ins oyledirde oda sakinlesir biraz:)

Bugun 12den sonra bende evde olmiycam..bu hafta cok iyi sonuc istiyorum ://

afiet olsun canım, olsun senin bebişin süte ihtiyacı var. nasılsa emzirme dönemin bitcek, o zaman daha çok dikkat edersin sonuçta yedikklerine :)

afiyet olsun canım bebekler için içiyorsun yapacak birşey yok

niye olmasın,2 ay var nerdeyse.2 ayda 11 kiloyu bence verirsin.ben verdim

çok geçmiş olsun canım allah korumuş

Basakcim menun gayet guzel afiyet olsun

Bilgen bence verebilirsin...istesen yaparsin..onun vaadi icin degil vasta kendin icin sonrada dalga gectigini dusuyorsan vererek sen dalgani gecersin
2ay var neredeyse..olmiycak sey degil
En axinda o kiloya yaklasirsin

afiyet olsun.
ferhan çok geçmiş olsunçok çekeceğimiz var bu zillilerden.benimki 10 aylık daha 2 dişi var.:26:

mesaj sayılarını yollayın kıssslllaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nerdeyse 2 ay var gayret edersen verebilirsin bence

geçmiş olsun, daha böyle kazaları var bu için dimi:18: ben şimdilik hiç yaşamadım ama korkuyorum. daha hiç dişimiz yok ama benim obur damaklarıyla armudu bile yemeye çalışıyor

kızlar yaaa az önce süt sağdım ve gözlerime inanamıyorum ama 5 ml bile gelmedi moralim çok bozuk halbuki süt arttırıcıda içtim neden böyle oluyo??????? acaba sağdığım içinmi emerken sanki daha çok geliyor. böyle bişey yaşayan oldumu hiç

emerken tabi daha çok süt çıkar ama genede sütün azalmış dikkat et.

çok beğendim menünü aferin aferin

ivit ta kendisi . teşekkürler.

mersiii datlumm. rica ederim ne demek. sadece sonuç ne olursa olsun mutlu ol istiyorum. çocuklarını alamaz senden boş laf onlar. ama hakkınızda herşeyin hayırlısı.

anaammm dün ne kadan kaynatmışsınız yaa. oku oku bitmedi dün sabah geçen haftayı okurken bile bu kadar sürmedi yaa. maşallah maşallah. acaba burası erkekler klübü olsaydı nolurdu

leslie 1 mil ve bootcamp calorie burn yaptım şimdi ter akmayan yerim kalmadıııı oh oh sprrrrrrr bgn mecburen 2 lt su içcem akan teri karşılaması için mecbur hatta 2yi de geçerim bu gidişle

dünkü mönüm

sabah
1 kase ezo gelin çorba
1 dilim kepek ekmeği

ara
1 fincan yeşilçay

öğlen
1 kase ezo gelin çorba
1 dilim kepek ekmeği

ara
1 fincan yeşilçay

akşam
1 tabak kabak yemeği
yarım tabak sade makarna

saat 8 de 1 ad. armut

3lt su.
spor yok maalesef bu hafta yapamıycam büyük ihtimalle. hafta sonu açıköğretim sınavları var ona çalışıyorum akşam eve gidince hatta dün akşam çalışırken kitabın başında uyuya kalmışım

leslie 1 mil ve bootcamp calorie burn yaptım şimdi ter akmayan yerim kalmadıııı oh oh sprrrrrrr bgn mecburen 2 lt su içcem akan teri karşılaması için mecbur hatta 2yi de geçerim bu gidişle

aferin kiz yapabildin mi sonunda mahvedio insani demiii

Pian kizina uzuldum canim ya gecmis olsun..

Birgul tavuk gogsu soteleyip salata yapabilirsin yanina, semiz otu yogurt doyurucu olmaz gibi geldi bana..
Takimimi birakacaksin sakin diyim odun kocana ders vereceksin, zayifla tabi bayramda giy soyle fistik gibi elbiselerini kolunada alacagi bilezikleri tak salin dur onunde catlasin o da heheh

gONCAgul dun sende benim gibi abartmissin meyva isini bende iki tanecik kadar muz yimistim sonra arkasina cilek

afiyet olsun.yeşil çaydan ara olmaz nurgül sınavlarda başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…