sabah
2 tane küçük tost
2 fincan süt arttırıcı çay( bu çay çok kalorili ve hiç içim rahat etmiyor içtiğimde ama içmezsemde sütüm çok azalıyor bu konuda gerçekten moralim bozuk)
öğlen
1 kase yoğurt
2 tane karnıyarık
1 dilim kepek ekmeği
3-4 tane incir
akşam
hamsi ve salata
1dilim kepek ekmeği
3-4 tane incir:18:
arada 1 soda ve çay, 3,5 lt su içtim. sabah belirttiğim nedenlerden dolayı spor yok.:26:
sabah
2 tane küçük tost
2 fincan süt arttırıcı çay( bu çay çok kalorili ve hiç içim rahat etmiyor içtiğimde ama içmezsemde sütüm çok azalıyor bu konuda gerçekten moralim bozuk)
öğlen
1 kase yoğurt
2 tane karnıyarık
1 dilim kepek ekmeği
3-4 tane incir
akşam
hamsi ve salata
1dilim kepek ekmeği
arada 1 soda ve çay, 3,5 lt su içtim. sabah belirttiğim nedenlerden dolayı spor yok.:26:
kızlar dün akşam eşimin teyzeleri ne kadar zayıflamışsın kaç kilo verdin falan dediler ben 2.5 kg verdim eni topu ama onlara söylemedim tabi.benim odunda kilo mu biliyo eve çıkınca doğum gününe kadar 79 ol sana 2 bilezik alayım dedi.28 ekimde doğum günüm olamayacağımı oda biliyoda dalga geçti benle galiba
Gunaydin kizlar
Bebekliler dert yaniyor,durun bende katilayim size:)
Kahvaltimi hazirlamistim..kasede yogurt yumurta vs kizimda istedi
Onun ogun yemegi olmadigi icin mama sandalyesine oturtmadim..bir iki catal alir zaten diye
Sonra surekli kycagima atlayibca yere oturdum..busefer yerde surekli oturuyor kalkiyor atliyor ustume derkkkkkkeeennn ceneyi ortasehpaya carpti( uc dudagi kanadi baya..baktirmadida..o an biyle bir ates bastiki bir bas agrisi..simdi iyiyim:) hepimize kolay gelsin..benim kizim13 aylik ve 6 disi var daha ..disleri yuzunden boyle oldugunu dusinuyorum..ins oyledirde oda sakinlesir biraz:)
Bugun 12den sonra bende evde olmiycam..bu hafta cok iyi sonuc istiyorum ://
niye olmasın,2 ay var nerdeyse.2 ayda 11 kiloyu bence verirsin.ben verdim
günaydın kızlaar !..
koşturmacalarla dolu bir gün daha başladı:10
afiyet olsun.sabah
2 tane küçük tost
öğlen
1 kase yoğurt
2 tane karnıyarık
1 dilim kepek ekmeği
3-4 tane incir
akşam
hamsi ve salata
1dilim kepek ekmeği
kızlar dün akşam eşimin teyzeleri ne kadar zayıflamışsın kaç kilo verdin falan dediler ben 2.5 kg verdim eni topu ama onlara söylemedim tabi.benim odunda kilo mu biliyo eve çıkınca doğum gününe kadar 79 ol sana 2 bilezik alayım dedi.28 ekimde doğum günüm olamayacağımı oda biliyoda dalga geçti benle galiba
Gunaydin kizlar
Bebekliler dert yaniyor,durun bende katilayim size:)
Kahvaltimi hazirlamistim..kasede yogurt yumurta vs kizimda istedi
Onun ogun yemegi olmadigi icin mama sandalyesine oturtmadim..bir iki catal alir zaten diye
Sonra surekli kycagima atlayibca yere oturdum..busefer yerde surekli oturuyor kalkiyor atliyor ustume derkkkkkkeeennn ceneyi ortasehpaya carpti( uc dudagi kanadi baya..baktirmadida..o an biyle bir ates bastiki bir bas agrisi..simdi iyiyim:) hepimize kolay gelsin..benim kizim13 aylik ve 6 disi var daha ..disleri yuzunden boyle oldugunu dusinuyorum..ins oyledirde oda sakinlesir biraz:)
Bugun 12den sonra bende evde olmiycam..bu hafta cok iyi sonuc istiyorum ://
kızlar yaaa az önce süt sağdım ve gözlerime inanamıyorum ama 5 ml bile gelmedimoralim çok bozuk halbuki süt arttırıcıda içtim neden böyle oluyo??????? acaba sağdığım içinmi emerken sanki daha çok geliyor. böyle bişey yaşayan oldumu hiç
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş biber
Domates,peynir
Yeşilçay
ARA
1 bardak süt
Biraz kavrulmamış badem
ÖĞLEN
Haşlanmış tavuk
Yoğurt
Yarım dilim salçalı ekmek
ARA
Sütlü kahve
5 kayısı
AKŞAM
1 kase yoğurt
4 badem
Yaz yaz bitmedi.Ne çok yemişim.Sabah 7 de uyanınca yenilene artıyor sanırım.Menümü Nurgül ve Zeynep'e gönderiyorum
Birazdan sporuma başlayacağım.Bugün benimde spor tablom olacak.
Ben geldimmm
nurgul beni tanimiyosun tabiii..tanisaydin en cok beni ozlerdinn
Sen hani ebru varken bir girmek istemistin ebru vericegin kilo az diyip kavul etmemisti..biraz takilmistin keyifli keyifli..osun,dimi?:)
Oysan nasardin gruba girmeyi tebrikler diycektim:) ozamanki takilmalarini hatirliyorm cunku
Zeynep benimkide buaralar oyle cok cilgin cok yoruyor beni..bugun bi oyuncak aldim onu yorucak..biraxz enerjisini atsin diye
Sende oyle alternatifler dusun..biliyorum sartlarini canim ama acaba sikiliyor mu?hic yalniz cikamiyorsyn diymi disari?
Banu menun sporun harika olmus
Aaaa hatice yemek yemis kizlllaaaar
Kubracim neredeyse hic bisey yememissin..haticeye ozeniyosun dimi?( di de) deki az yesin :)
Baska unuttugim biseu varmiii
afiyet olsun başakçım.
hoşgeldin nurgül özlemişim seni.bana yazdığın düşüncelerin için teşekkür ederim.daha cumartesi günü kıyamet koptu evde.nasıl hazmedeceğimi bende bilmiyorum.şimdide tehdit ediyor ayrılırsan çocukları göremezsin diye.bende böyle bıraktım.allah bi tarafa çevirmiştir.
Gunaydin kizlaaar
leslie 1 mil ve bootcamp calorie burn yaptım şimdi ter akmayan yerim kalmadııııoh oh sprrrrrrr bgn mecburen 2 lt su içcem akan teri karşılaması için mecbur hatta 2yi de geçerim bu gidişle
afiyet olsun.yeşil çaydan ara olmaz nurgüldünkü mönüm
sabah
1 kase ezo gelin çorba
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 fincan yeşilçay
öğlen
1 kase ezo gelin çorba
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 fincan yeşilçay
akşam
1 tabak kabak yemeği
yarım tabak sade makarna
saat 8 de 1 ad. armut
3lt su.
spor yok maalesef bu hafta yapamıycam büyük ihtimalle. hafta sonu açıköğretim sınavları var ona çalışıyorum akşam eve gidince hatta dün akşam çalışırken kitabın başında uyuya kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?