Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım benimkinler 6.5 aylık doğdular.hep sütümü sağır götürdüm.artsın deya,yaş mayadan malta,süt arttırıcıya kadar herşeyi içtim.eve geldiklerinde oğlum 1710 grdı,kızım 1930 gr doktor 2 kiloyu geçesiye kadar emzirme sağ dedi ve oğumdan 45 gün sonra hiç sütüm kalmadı ve mamaya başladık.bebeğin emmesi sağlaın yerini tutmuyor.
Gunaydin kizlaaar
günaydın canım hoşgeldin

afiyet olsun canım.sabah sabah ezogelini nasıl içtin kız

canım benim çok afedersin senin deyiminle öküz kocan senin gözünü korkutuyor.haltı yiyen kendisi birrrrrrrr,sen çalışan birisin ikiiiiiiiiiii,çocuklarının yaşı küçük üççççççççç.yani çocuklarını mahkeme sana verir.o muhterem beyfendinin halt yemesi,rüyasında görür çocukların velayetini.

Aksam ogunlerini dha hafif tutmaya calis bence, diger ogunler guzel afiyet olsun ..
Bide meyveyi sabah ac karna yemek daha iyimis hatirlatayim dedim

Son düzenleme:

sağol canım inşallah veririm.cumayı iple çekiyorum.sonuç benim için çok önemli.çünkü bu hafta gündüzdeyim artık ve hızlanmam lazım.diyete karar verdiğimde 96.8 düm.ortalama 3 ayda.90 oldum.çok yavaş çünkü.

kızlar ben çıkıyorum hazırlanıp işe gidicem.akşam kaçta giribilirim bilmiyorum kusura bakmayın.hepinizi öpüyorum

az yemek cozum deil yapabilirsen bir haftalik ne yiyecegine karar ver menulerini hazirla, yesil cay ve suyada agirlik ver tabi bunlarin faydasi yadsinamaz ..
kolay gelsin canim gorusuruz aksam

afiyet olsun.yeşil çaydan ara olmaz nurgül sınavlarda başarılar.

ne yesem ki aralarda bide şu var farkettim yedikçe bişiler yiyesim geliyo böle oluna kendimi programlamış oluyorum çok enteresan. teşekkürederim inşallah veririm bu sınavı.

bizim burda bi restorant var çok güzel yapıyo sabahları çorba içmeyi çok seviyorum uzun zamandırda tatildim ya özlemişim valla :))

Aksam ogunlerini dha hafif tutmaya calis bence, diger ogunler guzel afiyet olsun ..
Bide meyveyi sabah ac karna yemek daha iyimis hatirlatayim dedim

evet meyveyi geç yememek lazım mış ama sabah aç karnına olanı duymadım. ama yerim yani onuda yerim :))) meyve konusunda sınır tanımıyorum.

kızlar ben çıkıyorum hazırlanıp işe gidicem.akşam kaçta giribilirim bilmiyorum kusura bakmayın.hepinizi öpüyorum

kolay gelsin. görüşürüz bilgencim. öptüm bende

ne yesem ki aralarda bide şu var farkettim yedikçe bişiler yiyesim geliyo böle oluna kendimi programlamış oluyorum çok enteresan. teşekkürederim inşallah veririm bu sınavı.

bence aralarda ceviz, kuru kayısı türü şeyler yiyebilirsin. :) meyve erken saatte yeniosa havuç vs. de olabilir die düşünüorum :) ben mesela aralarda böle barlarda ikram ederler ya salatalık ve havucu ince uzun doğrayıp kupta limonlu suyla servis ederler, heh ondan yapıorum bir salatalık bir havuç çok gzl oluo. :)

Montignac diyetinden bu sekilde geciyor canim, ya kahvaltidan 30 dak once ac karna yani yada 3 e kadar Yemeklerden iki saat sonra ,ogunle bir arada yenmiyor yani
bi ara bu diyet yontemiyle guzel kilo vermistim ben

aaa yeşil çay dediniz hatırlattınız sağolun ya yeşil çay saatim geçiyodu az daha varmı isteyen

afiyet olsun bi fincanda ben yapam

oy duşumu aldım geldimm :) ara öğünümü yicem şimdiii :)

afiyet olsun fistuk

ooohh ohh afiyet olsun, dun cilek aldim ara ogunde bende onu yerim zannimca

kötü olmuş canım evet bencede emmek daha fark ettiriyor

Tesekkurler kizlar .suan keyfi gayet yerinde
Sabah baya kan vardi simdi neresini kesti bulamiyorum:$

Bende bu arada yesilcay demleyip ixtim cubuk tarcinla
Mis mis ditemiycem ama,idare eder

Spor olarakta yurumeyi planliyorum..bugunki islerimi hep yuruyerek giderek halletmeti dusunuyorum
Yoksa vaktim olmiycak

Nesluhan,bilgen kolay gelsin hanimlar

Nurgul menu 10 numara!.. ya yakin:)

başarılar sana canım sınavlarında. menünü beğendim

aaa yeşil çay dediniz hatırlattınız sağolun ya yeşil çay saatim geçiyodu az daha varmı isteyen

ben hiç yeşil çay içmiyorum yaaa. ne bileyim vakit olmuyor araya sıkıştırmak lazım aslında

afiet olsun ben kahvaltıdan sonra içtim hihii :)

afiyet olsun. nasıl hazırlıyorsun.

evet ya çok güzel oluyo öle hiç aklıma gelmemişti mantıklıı. ama ben kesin hazırlarken derim ki ya ben bunla iki saat uraşcama elime alır ısıra ısıra yerim

evet doktorlarda diyo yemekten 1 saat sonra yiyin akşam yemeyin diye.

bende yesil cayimi yapiiipp yavascana kond bisikletine kayyim keyifli sporlar canim

afyet olsun

afiyet olsun. bigün 10 u görücem umut ediyorum.

başarılar sana canım sınavlarında. menünü beğendim

ben hiç yeşil çay içmiyorum yaaa. ne bileyim vakit olmuyor araya sıkıştırmak lazım aslında

teşekkürederim canım. evet toksin atıyo gerçekten.

Benimde meyve icin bildigim ve inandugim bilgi su

En guzeli ac karinla yemek mide bisken en altta meyve olucak

O olmazsa yemegi midemuzin buraz sindirmesine izin verip en az,45 dk sonra fln yemek

Ben yesil caydan nefret ediyorum ve hic bi sekilde tat ile kendimi kandiramiyorum..ancak porselen guzel bi demlikte demleyip guzel bi finxanda boyle havaya giriyorum yudum yudum ,rahatliyorum fln moduna girip kandirabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…