canım benimkinler 6.5 aylık doğdular.hep sütümü sağır götürdüm.artsın deya,yaş mayadan malta,süt arttırıcıya kadar herşeyi içtim.eve geldiklerinde oğlum 1710 grdı,kızım 1930 gr doktor 2 kiloyu geçesiye kadar emzirme sağ dedi ve oğumdan 45 gün sonra hiç sütüm kalmadı ve mamaya başladık.bebeğin emmesi sağlaın yerini tutmuyor.kızlar yaaa az önce süt sağdım ve gözlerime inanamıyorum ama 5 ml bile gelmedimoralim çok bozuk halbuki süt arttırıcıda içtim neden böyle oluyo??????? acaba sağdığım içinmi emerken sanki daha çok geliyor. böyle bişey yaşayan oldumu hiç
günaydın canım hoşgeldinGunaydin kizlaaar
dünkü mönüm
sabah
1 kase ezo gelin çorba
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 fincan yeşilçay
öğlen
1 kase ezo gelin çorba
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 fincan yeşilçay
akşam
1 tabak kabak yemeği
yarım tabak sade makarna
saat 8 de 1 ad. armut
3lt su.
spor yok maalesef bu hafta yapamıycam büyük ihtimalle. hafta sonu açıköğretim sınavları var ona çalışıyorum akşam eve gidince hatta dün akşam çalışırken kitabın başında uyuya kalmışım
dünkü mönüm
sabah
1 kase ezo gelin çorba
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 fincan yeşilçay
öğlen
1 kase ezo gelin çorba
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 fincan yeşilçay
akşam
1 tabak kabak yemeği
yarım tabak sade makarna
saat 8 de 1 ad. armut
3lt su.
spor yok maalesef bu hafta yapamıycam büyük ihtimalle. hafta sonu açıköğretim sınavları var ona çalışıyorum akşam eve gidince hatta dün akşam çalışırken kitabın başında uyuya kalmışım
aferin kiz yapabildin mi sonundamahvedio insani demiii
Pian kizina uzuldum canim ya gecmis olsun..
Birgul tavuk gogsu soteleyip salata yapabilirsin yanina, semiz otu yogurt doyurucu olmaz gibi geldi bana..
Takimimi birakacaksin sakin diyim odun kocana ders vereceksin, zayifla tabi bayramda giy soyle fistik gibi elbiselerini kolunada alacagi bilezikleri tak salin dur onundecatlasin o da heheh
gONCAgul dun sende benim gibi abartmissin meyva isini bende iki tanecik kadar muz yimistimsonra arkasina cilek
sağol canım inşallah veririm.cumayı iple çekiyorum.sonuç benim için çok önemli.çünkü bu hafta gündüzdeyim artık ve hızlanmam lazım.diyete karar verdiğimde 96.8 düm.ortalama 3 ayda.90 oldum.çok yavaş çünkü.
afiyet olsun.yeşil çaydan ara olmaz nurgülsınavlarda başarılar.
canım benimkinler 6.5 aylık doğdular.hep sütümü sağır götürdüm.artsın deya,yaş mayadan malta,süt arttırıcıya kadar herşeyi içtim.eve geldiklerinde oğlum 1710 grdı,kızım 1930 gr doktor 2 kiloyu geçesiye kadar emzirme sağ dedi ve oğumdan 45 gün sonra hiç sütüm kalmadı ve mamaya başladık.bebeğin emmesi sağlaın yerini tutmuyor.
günaydın canım hoşgeldin
afiyet olsun canım.sabah sabah ezogelini nasıl içtin kız
Aksam ogunlerini dha hafif tutmaya calis bence, diger ogunler guzel afiyet olsun ..
Bide meyveyi sabah ac karna yemek daha iyimis hatirlatayim dedim
kızlar ben çıkıyorum hazırlanıp işe gidicem.akşam kaçta giribilirim bilmiyorum kusura bakmayın.hepinizi öpüyorum
aaa yeşil çay dediniz hatırlattınız sağolun ya yeşil çay saatim geçiyodu az dahavarmı isteyen
ne yesem ki aralarda bide şu var farkettim yedikçe bişiler yiyesim geliyo böle oluna kendimi programlamış oluyorum çok enteresan. teşekkürederim inşallah veririm bu sınavı.
bizim burda bi restorant var çok güzel yapıyo sabahları çorba içmeyi çok seviyorum uzun zamandırda tatildim ya özlemişim valla :))
evet meyveyi geç yememek lazım mış ama sabah aç karnına olanı duymadım. ama yerim yani onuda yerim :))) meyve konusunda sınır tanımıyorum.
aaa yeşil çay dediniz hatırlattınız sağolun ya yeşil çay saatim geçiyodu az dahavarmı isteyen
oy duşumu aldım geldimm :) ara öğünümü yicem şimdiii :)
bence aralarda ceviz, kuru kayısı türü şeyler yiyebilirsin. :) meyve erken saatte yeniosa havuç vs. de olabilir die düşünüorum :) ben mesela aralarda böle barlarda ikram ederler ya salatalık ve havucu ince uzun doğrayıp kupta limonlu suyla servis ederler, heh ondan yapıorum bir salatalık bir havuç çok gzl oluo. :)
canım benimkinler 6.5 aylık doğdular.hep sütümü sağır götürdüm.artsın deya,yaş mayadan malta,süt arttırıcıya kadar herşeyi içtim.eve geldiklerinde oğlum 1710 grdı,kızım 1930 gr doktor 2 kiloyu geçesiye kadar emzirme sağ dedi ve oğumdan 45 gün sonra hiç sütüm kalmadı ve mamaya başladık.bebeğin emmesi sağlaın yerini tutmuyor.
zilli kızım uyudu nihayet.bana müsade ,spor yapcam.byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
dünkü mönüm
sabah
1 kase ezo gelin çorba
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 fincan yeşilçay
öğlen
1 kase ezo gelin çorba
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 fincan yeşilçay
akşam
1 tabak kabak yemeği
yarım tabak sade makarna
saat 8 de 1 ad. armut
3lt su.
afiyet olsun fistuk
ooohh ohh afiyet olsun, dun cilek aldim ara ogunde bende onu yerim zannimca
afiet olsun ben kahvaltıdan sonra içtim hihii :)
bence aralarda ceviz, kuru kayısı türü şeyler yiyebilirsin. :) meyve erken saatte yeniosa havuç vs. de olabilir die düşünüorum :) ben mesela aralarda böle barlarda ikram ederler ya salatalık ve havucu ince uzun doğrayıp kupta limonlu suyla servis ederler, heh ondan yapıorum bir salatalık bir havuç çok gzl oluo. :)
Montignac diyetinden bu sekilde geciyor canim, ya kahvaltidan 30 dak once ac karna yani yada 3 e kadar Yemeklerden iki saat sonra ,ogunle bir arada yenmiyor yani
bi ara bu diyet yontemiyle guzel kilo vermistim ben
afiyet olsun bi fincanda ben yapam
afiyet olsun fistuk
ooohh ohh afiyet olsun, dun cilek aldim ara ogunde bende onu yerim zannimca
bende yesil cayimi yapiiipp yavascana kond bisikletine kayyimkeyifli sporlar canim
Tesekkurler kizlar .suan keyfi gayet yerinde
Sabah baya kan vardi simdi neresini kesti bulamiyorum:$
Bende bu arada yesilcay demleyip ixtim cubuk tarcinla
Mis mis ditemiycem ama,idare eder
Spor olarakta yurumeyi planliyorum..bugunki islerimi hep yuruyerek giderek halletmeti dusunuyorum
Yoksa vaktim olmiycak
Nesluhan,bilgen kolay gelsin hanimlar
Nurgul menu 10 numara!.. ya yakin:)
başarılar sana canım sınavlarında. menünü beğendim
ben hiç yeşil çay içmiyorum yaaa. ne bileyim vakit olmuyor araya sıkıştırmak lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?