Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzel olmular,cidden beyendim.turuncu azltıcıyı bulamayabilirim.galiba açıcıyla açıp duruma bakmak en iyisi.gece gece beyninize ekşidim kusura bakmayın kızlar.

Yok canım saç konusunu seviyorum biliyorsun .. Bencede acıcı ile aç sonrada ona göre boyanı seç ...

inş iyi sonuclar alırsınız bızde faydalanırız bende 80 kıolyum ve 23 yasındayım napıcam bılmıyorum emzırıyorumda bıtkıselde hıc bısı ıcemıyorum bu yuzden sizce napmalıyıım

bende 10 ay önce doğum yaptım.sütüm kesilince başaldım diete.istersen aşırıya kaçmadan yediklerini biraz azalt,mutlaka spor ekle.tabi bol su ile birlikte.işe yarayabilir.

güzel olmular,cidden beyendim.turuncu azltıcıyı bulamayabilirim.galiba açıcıyla açıp duruma bakmak en iyisi.gece gece beyninize ekşidim kusura bakmayın kızlar.

Ne demek canim

Dusa girmem gerek iyi geceler kizlar

Bu arada msj sayim 21 not alirsan sevinirim

o yukarıdaki 50,9 rakamında bi yanlışlık olabilirmi acaba kabak lifi ne hakketen

Yok canım yanlışlık, az kıvranmadım vereceğim diye ama yaklaşık 2.5 aydır koruyorum.
Kabak lifini banyoda kullanıyorum yosun sabunuyla, vücudumu yumuşacık yapıyor, batıklarım vardı o sorunları da çözdü çok memnunum, selülie de iyi geliyormuş ama ben de olmadığından bilemiyorum..

MENÜM
SABAH
2,5 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
Yeşilçay

ARA
Sütlü kahve
3 petibör bisküvi
6 badem

ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay

AKŞAM
Sütlü nesfit

O petibörler ne kızzz

inşallah hilalcimmm :) şu 2 hafta çabucak geçsin hihi:)

Geçsin geçsin şöyle iyi bir kilo ver de rekor yüzden olsun Banu.

Şimdicik Banucum Hatice söylemiş, sen de aç kalmayayım diye yediğini söylemişsin ama ben açıklama yapmak istedim.
Öğlen patates ve havuç yemişsin, ikisi de glisemik indeksi yüksek besinler ve bunları tükettiğinde kan şekerinde ani yükselme ve ani düşme oluyor, bu senin daha çok acıkmanı sağlayacaktır.
Ayrıca insülin hormonu salgılanmasını da arttırıyor ve anında depo.
Pilav için de aynı şey geçerli kuru fasülyeyi yemişsin yanında 1 kase fazladan yoğurt yesen daha çok tok tutar.
Sporların gayet güzel.

Ben son kilolarımı dukanla verdim, sırf protein dediğimizde et süt yumurta yersen çok zor ama tarifleri uygularsan tiramiusundan pizzasına kadar yiyerek kilo verebiliyorsun.
GÜçlendirme önemli ama ben uygulamadan koruyorum kilomu fakat nedeni belli harekett.
Bir de verilecek kilon çok olduğundan tavsiye etmiyorum, kısa dönemde zararlı olacağını düşünmüorum ama uzun vadede zararlarının olması mümkün, daha esnetilmiş halini yapabilirsin.

1.5 kaşık yulafa 10 kaşık sütle yapıyorum ben Gönülcüm ..

TArifte vereyim mi
2 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf ve 1 yumurtayı karıştırıp tavaya yağlamadan yayıyorum.
Sonra fırına veriyorum hafif pişiyor.
Üstüne sulandırdığım salça, onun üstüne de domates peynir az yağlı sucuk sosis jambon zeytin biber ne geçerse elime koyuyorum.
Biraz daha fırına koyuyorum.
GAyet güzel bir tadı oluyor ve kalorisi çok düşük oluyor.

Krebi de 1.5 kaşık yulaf kepeği 10 kaşık sütü karıştırıp biraz şişmesini bekliyorum.
Tavayı kızdırmadan döküp kısık ateşte üstüne de kapak kapatıp yapıyorum.

Sucuk arada sırada yağsız pişirmek şartıyla problem değil bence ama umarım dolmalar pirinçli değil bulgurludur.
Spor gayet güzel.

menüm

sabah

tost
şekersiz çay

ara bir bardak süt

öğle

salata,bir kase çorba

akşam

5 köfte,bir kase yoğurt

2 bardak yeşil çay,3 lt su

Bu bence nazar boncukluk menü olmuş.

Şeytana uymamak iyidir bak her şeytana uyduğunda yaptığın kaçamağın en sorunlu bölgene direk yapıştığını hayal et sonrasında hala yemek istersen kolay gelsin
Bir de hurma ve incir biraz fazla olmuş gibi.
Şeker oranları yüksek meyveler.

Bebe yağı veya badem yağı diye biliyorum Gönülcüm.

Bugunki sporumu yazayim..

50 dak kond bisiklet
30 dk bootcamp
10 dak shaking waist workout
5 dak ip atlama

Maşallah sporlar harika ..

slm geceniz hayır olsun

Aaa özlem de gelmiş.
NAsılsın?

Gunaydin arkadaslar,

Bugun yine islerimin yuruyusume engel olmamasi icin simdi bir plan yaptim ve evden cikicam

Dun kizimin doktoru aradi,asisi var sabah 8 ile 11 arasinda felin dedi..10:30 dada randevum var ..normal sartlarda ben 9 ceyrek yada bucuk givi arabayla evden cikar oyle hallederdim islerimi ama simdi yuruyerek ince doktora gidicem 40
Dk fln suruyor ordanda yine yuruyerek randevuma gidicem,,engellli bur cocugu olan bir aileye cok zor,durumdalarr bakalim...iste orasida 10km fln tahminim
Toplamda kac dk yuruycem aksam yazarim:)

MENÜM
SABAH
2,5 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
Yeşilçay

ARA
Sütlü kahve
3 petibör bisküvi
6 badem

ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay

AKŞAM
Sütlü nesfit

afiyet olsun

halleyle çukulata nazar boncuğu olsun

maşallah maşallah

menüm

sabah

tost
şekersiz çay

ara bir bardak süt

öğle

salata,bir kase çorba

akşam

5 köfte,bir kase yoğurt

afiyet olsun, güzel olmuş

afiyet olsun

ya kizlar karin kismimdan nefret ediyorm ben ne bicim bi sislik hos gerci sis mi kilo mu anlamis da degilim sinir oluyorum yaa sanki boyle hamur kivaminda yogursa yogrulur niye boyle buu

öyle deme, yakında kurtulacağını düşünüp sev göbeğini

bir doğum yap ozaman anlarsın göbek neymiş,çatlak neymişbacaklarım,karnım,böbrek üstü her yer çatlak:26:

yaaa bende sinir oluyorum bu çatlaklara bi çaresi yokmu yaa

afiyet olsun

Bugunki sporumu yazayim..

50 dak kond bisiklet
30 dk bootcamp
10 dak shaking waist workout
5 dak ip atlama​

maşallah

okurken yoruldum ferhan,kolay gelsin.bebişede geçmiş olsun şimdiden.

kızlar elma sirkesi içmeyi bıraktım (faydasını görmeme rağmen) onun haricinde dün anladımki ben menü falan yapamıyorum. yok olmuyor dengeyi bulamıyorum. dün yediklerimi yazmak istemiyorum inanınki. yediklerimi azaltarak gideyim dedim olmadı acaba diyet listesimi uygulasam ama onu yapmamda zor çünkü çoğu akşam annemdeyiz. aralarda bişey yemiyordum ama dün farkettimki yemediğimde daha çok acıkıyorum. iş yerinde olduğum için ara öğün yapmam zor yani meyve gibi şeyler yiyemiyorum. kafam karıştı işte biraz ne bileyim moralim bozuldu

MENÜM
SABAH
2,5 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
Yeşilçay

ARA
Sütlü kahve
3 petibör bisküvi
6 badem

ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates
Yeşil çay

AKŞAM
Sütlü nesfit

petibörler konusunda hilale katılıyorum. çünki bisküvilerin kalori oranı yüksek ve hiç besleyici değiller. afiyet olsun onun dışında süper olmuş.

tam olarak diyetisyen listesi gibi olmuş afiyet olsun. spor süper.

ben dukan diyetini iki hafta kadar yaptım. finallere denk gelmişti ama yinede harfi harfine uyuyordum. bi iki gün kalbimle ilgili sıkıntı yaşayınca dok. gittim. kolestrolüm yüksek çıktı hemde çoookkkk yüksek sonra bıraktım düzeldi. her yıl testlerimi yaptırırım hiç böle çıkmamıştı. korktum açıkçası bıraktım 3 hafta snra tekrar yaptırdım hepsi normale dönmüştü o yüzden tekrar düşünmüyorum. ama herkesde aynı olacak diye bişey yok tabi.

ah o arkadaşlara gitmek arkadaşların gelmesi :))) bizde saat 9 gibi gitmiştik akşam 11 e kadar oturduk ikramların biri gidiyo biri geliyo biri gidiyo biri geliyo dostlarmı düşmanmı anlamıyorum ya :)) ama hiç birşey yemedim sadece çay içtim. bide ısrarları yokmu yaaaa yesene nolcak :)))

tae bo ya bayılıyorum ya bende yaklaşık bir yıl kadar yaptım spor salonunda dersleri vardı bayılıyorum ya. bende kesinlikle tavsiye ederim ama grupla yüksek müzikle çok süper oluyo.

afiyet olsun.

wwwaaauuuwww spora bak. afiyet olsun. ama dolma

menüm

sabah

tost
şekersiz çay

ara bir bardak süt

öğle

salata,bir kase çorba

akşam

5 köfte,bir kase yoğurt

afiyet olsun. çok güzel ve sağlıklı olmuş. peki kendini aç hissettinmi ?

afiyet olsun ama dolmaaa

afiyet olsun. kalabalık gibi görünsede bence sağlıklı ve öz olmuş.

kaç kilodan düştün o kiloya. bide havuç konusunda bugün haticeninde seninde dedikleriniz kafamı karıştırdı ya bende sabah işe gelirken yanıma iki tane havuç almıştım ara öğünlerimde yerim diye nolcak şimdi

başakcım niye morelini bozuyorsun ki bu maalesef uzun ve sancılı bi süreç hiç kimse için kolay değil. ama burda birlik ve beraberlik içerisinde halletmeye çalışacağız. hem çocuğuna hem eşine hemde etrafındakilere formda bi anne olacaksın. insanların aaa nası ya bide çocuğumu var hiç doğurmamış gibi demelerini istemezmisin. bence yolun daha çok başındasın. hemen pes etmek, olumsuz düşünmek olmaz. hiç bunu saymıyorum aynen kaldığın yerden devam. eğer diyette olmak düşüncesi psikolojini olumsuz etkilyo ve seni tam tersi davranmaya itiyorsa eğer diyet olarak düşünme sağlıklı beslenmek olarak düşün. yani burda hepimiz sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz sağlığımız için spor yapıyoruz. geleceğimize yatırım gibi düşün.

güzeellll herkese laf yetiştirdikten sonra menümü paylaşabilirim

sabah

1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği

öğlen

bir kase kırmızı meyveli k fleks

akşam (18,30)

1 dolu tabak arnavut ciğeri
2 bardak ayran

yemekten 2 saat bir haşlanmış mısır

3 lt su.
spor yok. acaba ders çalışmak kaç kalori yaktırıyordur

tamam canım bundan sonra patates, havuç, pilav yok anlaşılmıştır :) pilav olsa da 3 kaşıktan fazla olmucak, ben de rahatsız oldum ztn yedikten sonra, ama demek ki dün gözüm açmış hihih:)

ya ben yulaf kepeğiyle bişe yapamıorum, sanırım esmer un alıp onla yapıcam yine yağsız, peynirli ve dereotlu fln. çok saol tarifler için canım bnm :)

menü güzel afiet olsun, ders konusunu ben de düşünüorum. amaan öle olsaydı 17 senedir ben dal gibi kalırdım hiiihihi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…