Canım kahvaltımı yaptım bakayım şu shaking waiste :)))
canım youtubedeki bu video değilmi :
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips!
afiet ollsun fıstııkım:) bak bak ben nerdeyse hatunun bütün videoları indirdim: shaking waist, mountain climber, boxer babe, butt like a brazilian (en çok hoşuma giden bu ahaha:)), chiseled chair challenge, get your sexy back, hot body warm upbgn ben bunları yapcam bi de leslie 1 mil
Canım programın adını söyle nasıl indireceğimi unuttum hepsini bende indireyim :)
tae bo ya bayılıyorum ya bende yaklaşık bir yıl kadar yaptım spor salonunda dersleri vardı bayılıyorum ya. bende kesinlikle tavsiye ederim ama grupla yüksek müzikle çok süper oluyo.
kaç kilodan düştün o kiloya. bide havuç konusunda bugün haticeninde seninde dedikleriniz kafamı karıştırdı ya bende sabah işe gelirken yanıma iki tane havuç almıştım ara öğünlerimde yerim diye nolcak şimdi
güzeellll herkese laf yetiştirdikten sonra menümü paylaşabilirim
sabah
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
öğlen
bir kase kırmızı meyveli k fleks
akşam (18,30)
1 dolu tabak arnavut ciğeri
2 bardak ayran
yemekten 2 saat bir haşlanmış mısır
3 lt su.
spor yok. acaba ders çalışmak kaç kalori yaktırıyordur
günaydın kızlaaaarr :)
dün çok yoğun bi gündü , selam vermek dışında tekrar giremedim
iş çıkışı hemen bişiler atıştırıp , kına gecesine gittim ! beraber çalıştığım doktorum evleniyor da , bi güzel kurtlarımızı döktük , eve 11 civarı döndüm.
kızım bizi özlemiş tabi , onunla oynadık filan derken . koltukta uyuya kalmışım , kızım da uyumuş , eşim yatırmış yatağına filan :))
bir günümüzü daha böyle kapamış olduk :))
siz neler yaptınız bakiim ?
bir geçmişi okuyayım ben :)
slm arkadaşlar bugün yeni gelebildim.benim kız hasta dün gece sürekli kustu sabah doktora gittik.şimdide hazırlanıp işe gidicem.görüşürüz umarım.
ayyyyyyyyyyyy jillianın programı izlemeye başladımaboowwwwwwwww öldürcekler insanları yazık losing it with jillian programın adı, youtubeta buldum
ya bu kadar çok sporda iyi değil bence:) çnkü kilo vermek için sürekli sporun temposu fazlaşmalı sürekli aynı spor yapılmaması lazımmış Sen şimdi bu kadar çok yaparsannn Sonra daha ne yapacaksn ne kdr arttrcanki daha :)
yanlşmı düşünüyorum acaba canım ..
Kızlar bu konuda fikriniz nedirr
canım videolar 10 dklık, günde 1 saat yapıorum zaten. 6 7 video var. ben bunları her gün yapmam ki, bir gün boot- leslie, bir gün boot -shake, bir gün tae bo fln die gitcem :)
ya bu kadar çok sporda iyi değil bence:) çnkü kilo vermek için sürekli sporun temposu fazlaşmalı sürekli aynı spor yapılmaması lazımmış Sen şimdi bu kadar çok yaparsannn Sonra daha ne yapacaksn ne kdr arttrcanki daha :)
yanlşmı düşünüyorum acaba canım ..
Kızlar bu konuda fikriniz nedirr
canım videolar 10 dklık, günde 1 saat yapıorum zaten. 6 7 video var. ben bunları her gün yapmam ki, bir gün boot- leslie, bir gün boot -shake, bir gün tae bo fln die gitcem :)
Kesinlikle zamanla arttırılması ve hayat boyunca yapılabilecek düzeyde bırakılması taraftarıyım.
Ben sporu bıraktıktan sonra baya kilo aldım, sen de öyleydin sanırım.
1 saat güzel Banucum ama sürekli devam ettirebileceksen.
Anladım canım . Ben kendimden biliyorum badminton oynuodum ilkokul 3.sınıftan itibaren il takımındaydm ..
sonra sporu bırakınca kilo aldım ..
Ben şuan tae bo ya bakıom netten Sadece o ve boot mu yapsam diye düşünüyorum en etkili hangisi olur sence basen problemim var Sence hangisini yapaym :)
1 saat güzel Banucum ama sürekli devam ettirebileceksen.
bence o zenci hatununkileri yaptaktım ben ona birazdan kalkıp başlıcam ya da sen bugünlük yapma, ben yapıim sölerim sana baseni hangi videosu daha çok çalışıtırıo die. tae bo yapmadım hiç bilemiorum, yrn yapcam. boot yapabilirsin, bir de leslie eklersen dadından yinmez.
canım, spor salonuna yazılcam 1 ay fln sonra zaten. 6 aylık fln yazılırım sanırım. onun için yapabileceğimi biliorum. :) bir de yüzme ekleyebilirsem süper olcak da bizim burda pek bi yer yok :S ama araştırcam
Bu arada kızlar bu kilo verdiğiniz dönemde vücudunuza mutlaka yağ sürmenizi tavsiye ederim ( bebe yağı da olur, sıkılaştırıcı yağlar da ) çatlaklarınız olmasın dimi kilo verirken?
Benim oldu bile yanlarımda gögüslermde :44:
Yinede yağ alıp süreyim çok morelim bozuldu bu yaşta catlaklarm var..
Mutlaka sür Kübracım malum çatlakların çözümü yok sonrası için o yüzden şimdiden önlemimizi almalıyız.
Herkese MERHABALAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?