Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menüm

sabah

tost
şekersiz çay

ara bir bardak süt

öğle

salata,bir kase çorba

akşam

5 köfte,bir kase yoğurt

2 bardak yeşil çay,3 lt su

afiyet olsun

afiyet olsun.spoda güzel

bişe sorcam ben mesaj yazarken smileyler çıkmıo bi yerde :S ama senden kopyaladım oldu. ne zamana çıkcaklar hangi konuma gelince? şu an nilüfer olmuşum

menüm
sabah:1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates
2 dilim light ekmek

ara:1 yaş incir

öğle:1 kase çorba 2 dilim pide(komşum yapmış sıcacıktı,şeytana uydum)

ara:2 hurma,1 kuru incir

akşam:küçük tabak taze fasulye
2 biber dolması
2 kaşık yoğurt
salata

su:2 litre
spor:25 dakika leslie 5 mile,25 dakika boothcamp calori burn

afiet olsun, spor da güzel. tabi pide 1 dilim olsa fena oolmazmış. şeytan işte :)) uyuoruz zaman zaman.

ya kizlar karin kismimdan nefret ediyorm ben ne bicim bi sislik hos gerci sis mi kilo mu anlamis da degilim sinir oluyorum yaa sanki boyle hamur kivaminda yogursa yogrulur niye boyle buu

Son düzenleme:
ya kizlar karin kismimdan nefret ediyorm ben ne bicim bi sislik hos gerci sis mi kilo mu anlamis da degilim sinir oluyorum yaa sanki boyle hamur kivaminda yogursa yogrulur niye boyle buu

bir doğum yap ozaman anlarsın göbek neymiş,çatlak neymişbacaklarım,karnım,böbrek üstü her yer çatlak:26:

iyi akşamlar arkadaşlar ben geldim ama çok işim var ara sıra bakarım
Hoşgeldin canım ..

menüm

sabah

tost
şekersiz çay

ara bir bardak süt

öğle

salata,bir kase çorba

akşam

5 köfte,bir kase yoğurt

2 bardak yeşil çay,3 lt su
Afiyet olsun canım ..

bişe sorcam ben mesaj yazarken smileyler çıkmıo bi yerde :S ama senden kopyaladım oldu. ne zamana çıkcaklar hangi konuma gelince? şu an nilüfer olmuşum
Kullanıcı kontrol paneli -hesabım -seçenekleri düzenle - mesaj elementlerinden grafikleri göster de bi ?
Afiyet olsun orti spor da iyi.

Slm kizlar eve,yeni geldim
tum gecmisi okudum

Bende menumu yazayim..kalabalik bir menum var :/

Sabah
2yumurta,1kk peynir,2wasa ekmek,ve yogurt

Ogle
2yk yogurtlu havuc,2yk yesillik,2 yk zaziki, 2dilim ekmek

Aksam
1yk et sote,1yk bulgur pilavi,1tane yesilbiber,1imam bayildinin yarisin yarisi

2buyuk fincan tarcinli yesilcay
2lt su

Spor yok!

Epey yurudum ama kisa kisaydi hareketli hurgundu ama spor sayamiycagim tarzda bir yuruyustu malesef
Gun boyu onum cok kalabalikti..bikadar koruyabildim kendimi..kabarik gibi ama cesit cok miktarlar cok cok kucuktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…