Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben kübrayımı görüyorum yoksa banamı öyle geliyor hemde bu saatte allah allah biri şifresini kırıp onun hesabınamı girdi acaba

Telden bakayım dedm uyurkenn ama cook uykm gelıo :) ben cok tembelım :) okul zamanı yaklastıı daha cok uyuyacamm :) yasasın ıkıncı ogretım :)))))))

daha çokmu :)))) tahmin bile edemiyorum. ama geç yatıyosun allahtan hem okul açılınca dersler okul falan daha az uyuman gerekmicekmi anlamadım

daha çokmu :)))) tahmin bile edemiyorum. ama geç yatıyosun allahtan hem okul açılınca dersler okul falan daha az uyuman gerekmicekmi anlamadım

Okulda ıkıncı ogretımım ama genelde vıze fınal dısında ders calısmam ama kpss ye baslayacm calsmaya :)
Ama yıne sabahlara kadar calısırım okuldan gelnce gndz uyurum alıskanlgm boyleydı .. Gece pek uyumuom

Gunaydiiin kolay gelsin sana...

günaydın millet.mesaj sayılarını bana yolluyorsunuz hanımlar,geç kalmayın.
[SIZE=2
canim benimki 21 di not almismiydin
[/SIZE]

Guzel bir menu afiyet olsun ama o misir oglen saatlerinde yense daha iyi olur ve misirinda havuc patates gibi glisemik indeksi yuksek

Gunaydııınn Kızlarrr Cok uykummm var benım ya :)

Gunaydiiin hadii kaalk uyuma gerii

günaydın hatun kişileerrrrrrr :))

Gunaydin hatun kisi

günaydın kızlaaaarr :)
dün çok yoğun bi gündü , selam vermek dışında tekrar giremedim
iş çıkışı hemen bişiler atıştırıp , kına gecesine gittim ! beraber çalıştığım doktorum evleniyor da , bi güzel kurtlarımızı döktük , eve 11 civarı döndüm.
kızım bizi özlemiş tabi , onunla oynadık filan derken . koltukta uyuya kalmışım , kızım da uyumuş , eşim yatırmış yatağına filan :))
bir günümüzü daha böyle kapamış olduk :))
siz neler yaptınız bakiim ?
bir geçmişi okuyayım ben :)

slm arkadaşlar bugün yeni gelebildim.benim kız hasta dün gece sürekli kustu sabah doktora gittik.şimdide hazırlanıp işe gidicem.görüşürüz umarım.

günaydınnn hoşgeldinn :)

Bencede sucuğa dayanamadım :) az yagda pişmişti zaten ..
Dolmalardaaa hem pirinç hem bulgurvardı ama hiç pilav falan yemiyorum genelde pirinç alınması gereken birşey bence ???
Tarifleri bende begendm kaydettm uygulamak istyrm :)

Günaydın canım şimdiden iyi yürüyüşler çokk fazla sankii .. Geçmiş olsn ayrıca :)

Bencede elma sirkesi iyi değil ... Canım kendini elbet bir düzene koyarsın morelini bozma öyle hemen .. :S bir çözümü vardır .?

Afiyet olsun canım Ders çalışmak : 0 kalori ama ders çalışırken sallanırsan kalori yakarsn ben bilgsyra bakarken bile sallanıyorm :) uzandğmda kalcalarımı sıkıyrm vs hahahhaa

Günaydın canımmm hooşgeldin :)

slm arkadaşlar bugün yeni gelebildim.benim kız hasta dün gece sürekli kustu sabah doktora gittik.şimdide hazırlanıp işe gidicem.görüşürüz umarım.
Günaydın canımmm ..
Geçmiş olsn görüşmek üzere. ..

merhaba kızlar takımda 1 kişilk yer varmı
Canım takım kaptanımız suan burda yok .
Akşama doğru tekrar gel ozaman yer olup olmadığına bakarız :)

kalk kız hemen o yataktann shaking waist yapalımm

Canım kahvaltımı yaptım bakayım şu shaking waiste :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…