- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Gunaydııınn Kızlarrr Cok uykummm var benım ya :)
menü güzel afiet olsun, ders konusunu ben de düşünüorum. amaan öle olsaydı 17 senedir ben dal gibi kalırdım hiiihihi :))
ben kübrayımı görüyorum yoksa banamı öyle geliyor hemde bu saatte allah allah biri şifresini kırıp onun hesabınamı girdi acaba
daha çokmu :)))) tahmin bile edemiyorum. ama geç yatıyosun allahtan hem okul açılınca dersler okul falan daha az uyuman gerekmicekmi anlamadım
Gunaydin arkadaslar,
Bugun yine islerimin yuruyusume engel olmamasi icin simdi bir plan yaptim ve evden cikicam
Dun kizimin doktoru aradi,asisi var sabah 8 ile 11 arasinda felin dedi..10:30 dada randevum var ..normal sartlarda ben 9 ceyrek yada bucuk givi arabayla evden cikar oyle hallederdim islerimi ama simdi yuruyerek ince doktora gidicem 40
Dk fln suruyor ordanda yine yuruyerek randevuma gidicem,,engellli bur cocugu olan bir aileyecok zor,durumdalarr bakalim...iste orasida 10km fln tahminim
Toplamda kac dk yuruycem aksam yazarim:)
[SIZE=2günaydın millet.mesaj sayılarını bana yolluyorsunuz hanımlar,geç kalmayın.
güzeellll herkese laf yetiştirdikten sonra menümü paylaşabilirim
sabah
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
öğlen
bir kase kırmızı meyveli k fleks
akşam (18,30)
1 dolu tabak arnavut ciğeri
2 bardak ayran
yemekten 2 saat bir haşlanmış mısır
3 lt su.
spor yok. acaba ders çalışmak kaç kalori yaktırıyordur
Gunaydııınn Kızlarrr Cok uykummm var benım ya :)
günaydın hatun kişileerrrrrrr :))
slm arkadaşlar bugün yeni gelebildim.benim kız hasta dün gece sürekli kustu sabah doktora gittik.şimdide hazırlanıp işe gidicem.görüşürüz umarım.
günaydın kızlaaaarr :)
dün çok yoğun bi gündü , selam vermek dışında tekrar giremedim
iş çıkışı hemen bişiler atıştırıp , kına gecesine gittim ! beraber çalıştığım doktorum evleniyor da , bi güzel kurtlarımızı döktük , eve 11 civarı döndüm.
kızım bizi özlemiş tabi , onunla oynadık filan derken . koltukta uyuya kalmışım , kızım da uyumuş , eşim yatırmış yatağına filan :))
bir günümüzü daha böyle kapamış olduk :))
siz neler yaptınız bakiim ?
bir geçmişi okuyayım ben :)
Telden bakayım dedm uyurkenn ama cook uykm gelıo :) ben cok tembelım :) okul zamanı yaklastıı daha cok uyuyacamm :) yasasın ıkıncı ogretım :)))))))
yer yok sanırım
Yok canım yanlışlık, az kıvranmadım vereceğim diye ama yaklaşık 2.5 aydır koruyorum.
Kabak lifini banyoda kullanıyorum yosun sabunuyla, vücudumu yumuşacık yapıyor, batıklarım vardı o sorunları da çözdü çok memnunum, selülie de iyi geliyormuş ama ben de olmadığından bilemiyorum..
O petibörler ne kızzz
Geçsin geçsin şöyle iyi bir kilo ver de rekor yüzden olsun Banu.
Şimdicik Banucum Hatice söylemiş, sen de aç kalmayayım diye yediğini söylemişsin ama ben açıklama yapmak istedim.
Öğlen patates ve havuç yemişsin, ikisi de glisemik indeksi yüksek besinler ve bunları tükettiğinde kan şekerinde ani yükselme ve ani düşme oluyor, bu senin daha çok acıkmanı sağlayacaktır.
Ayrıca insülin hormonu salgılanmasını da arttırıyor ve anında depo.
Pilav için de aynı şey geçerli kuru fasülyeyi yemişsin yanında 1 kase fazladan yoğurt yesen daha çok tok tutar.
Sporların gayet güzel.
Ben son kilolarımı dukanla verdim, sırf protein dediğimizde et süt yumurta yersen çok zor ama tarifleri uygularsan tiramiusundan pizzasına kadar yiyerek kilo verebiliyorsun.
GÜçlendirme önemli ama ben uygulamadan koruyorum kilomu fakat nedeni belli harekett.
Bir de verilecek kilon çok olduğundan tavsiye etmiyorum, kısa dönemde zararlı olacağını düşünmüorum ama uzun vadede zararlarının olması mümkün, daha esnetilmiş halini yapabilirsin.
1.5 kaşık yulafa 10 kaşık sütle yapıyorum ben Gönülcüm ..
TArifte vereyim mi
2 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf ve 1 yumurtayı karıştırıp tavaya yağlamadan yayıyorum.
Sonra fırına veriyorum hafif pişiyor.
Üstüne sulandırdığım salça, onun üstüne de domates peynir az yağlı sucuk sosis jambon zeytin biber ne geçerse elime koyuyorum.
Biraz daha fırına koyuyorum.
GAyet güzel bir tadı oluyor ve kalorisi çok düşük oluyor.
Krebi de 1.5 kaşık yulaf kepeği 10 kaşık sütü karıştırıp biraz şişmesini bekliyorum.
Tavayı kızdırmadan döküp kısık ateşte üstüne de kapak kapatıp yapıyorum.
Sucuk arada sırada yağsız pişirmek şartıyla problem değil bence ama umarım dolmalar pirinçli değil bulgurludur.
Spor gayet güzel.
Bu bence nazar boncukluk menü olmuş.
Şeytana uymamak iyidir bak her şeytana uyduğunda yaptığın kaçamağın en sorunlu bölgene direk yapıştığını hayal et sonrasında hala yemek istersen kolay gelsin
Bir de hurma ve incir biraz fazla olmuş gibi.
Şeker oranları yüksek meyveler.
Bebe yağı veya badem yağı diye biliyorum Gönülcüm.
Maşallah sporlar harika ..
Aaa özlem de gelmiş.
NAsılsın?
Gunaydin arkadaslar,
Bugun yine islerimin yuruyusume engel olmamasi icin simdi bir plan yaptim ve evden cikicam
Dun kizimin doktoru aradi,asisi var sabah 8 ile 11 arasinda felin dedi..10:30 dada randevum var ..normal sartlarda ben 9 ceyrek yada bucuk givi arabayla evden cikar oyle hallederdim islerimi ama simdi yuruyerek ince doktora gidicem 40
Dk fln suruyor ordanda yine yuruyerek randevuma gidicem,,engellli bur cocugu olan bir aileyecok zor,durumdalarr bakalim...iste orasida 10km fln tahminim
Toplamda kac dk yuruycem aksam yazarim:)
Bencede elma sirkesi iyi değil ... Canım kendini elbet bir düzene koyarsın morelini bozma öyle hemen .. :S bir çözümü vardır .?kızlar elma sirkesi içmeyi bıraktım (faydasını görmeme rağmen) onun haricinde dün anladımki ben menü falan yapamıyorum. yok olmuyor dengeyi bulamıyorum. dün yediklerimi yazmak istemiyorum inanınki. yediklerimi azaltarak gideyim dedim olmadı acaba diyet listesimi uygulasam ama onu yapmamda zor çünkü çoğu akşam annemdeyiz. aralarda bişey yemiyordum ama dün farkettimki yemediğimde daha çok acıkıyorum. iş yerinde olduğum için ara öğün yapmam zor yani meyve gibi şeyler yiyemiyorum. kafam karıştı işte biraz ne bileyim moralim bozuldu
güzeellll herkese laf yetiştirdikten sonra menümü paylaşabilirim
sabah
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
öğlen
bir kase kırmızı meyveli k fleks
akşam (18,30)
1 dolu tabak arnavut ciğeri
2 bardak ayran
yemekten 2 saat bir haşlanmış mısır
3 lt su.
spor yok. acaba ders çalışmak kaç kalori yaktırıyordur
Günaydın canımmm hooşgeldin :)günaydın kızlaaaarr :)
dün çok yoğun bi gündü , selam vermek dışında tekrar giremedim
iş çıkışı hemen bişiler atıştırıp , kına gecesine gittim ! beraber çalıştığım doktorum evleniyor da , bi güzel kurtlarımızı döktük , eve 11 civarı döndüm.
kızım bizi özlemiş tabi , onunla oynadık filan derken . koltukta uyuya kalmışım , kızım da uyumuş , eşim yatırmış yatağına filan :))
bir günümüzü daha böyle kapamış olduk :))
siz neler yaptınız bakiim ?
bir geçmişi okuyayım ben :)
Günaydın canımmm ..slm arkadaşlar bugün yeni gelebildim.benim kız hasta dün gece sürekli kustu sabah doktora gittik.şimdide hazırlanıp işe gidicem.görüşürüz umarım.
Canım takım kaptanımız suan burda yok .merhaba kızlar takımda 1 kişilk yer varmı
kalk kız hemen o yataktannshaking waist yapalımm
ayyyyyyyyyyy shaking waist teki hatunların fiziği ne güzel aboooooooooooooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?