- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Slm kizlar eve,yeni geldim
tum gecmisi okudum
Bende menumu yazayim..kalabalik bir menum var :/
Sabah
2yumurta,1kk peynir,2wasa ekmek,ve yogurt
Ogle
2yk yogurtlu havuc,2yk yesillik,2 yk zaziki, 2dilim ekmek
Aksam
1yk et sote,1yk bulgur pilavi,1tane yesilbiber,1imam bayildinin yarisin yarisi
2buyuk fincan tarcinli yesilcay
2lt su
Spor yok!
Epey yurudum ama kisa kisaydi hareketli hurgundu ama spor sayamiycagim tarzda bir yuruyustu malesef
Gun boyu onum cok kalabalikti..bikadar koruyabildim kendimi..kabarik gibi ama cesit cok miktarlar cok cok kucuktu
Banucum cok tatlisin..ya yuzunden hic belli degil okadar kilolu oldugun
Kubracim yemenili suzulmeni yesinler..cok tatli cikmissin profil
ya kıslar kızılı renk açıcıyla açıp küllü kumrala boyayan birinin saçı yeşil olmuş.korktum.ben direk sarıya boyasam nasıl bir renk çıkar sizce?
bir doğum yap ozaman anlarsın göbek neymiş,çatlak neymişbacaklarım,karnım,böbrek üstü her yer çatlak:26:
Slm kizlar eve,yeni geldim
tum gecmisi okudum
Bende menumu yazayim..kalabalik bir menum var :/
Sabah
2yumurta,1kk peynir,2wasa ekmek,ve yogurt
Ogle
2yk yogurtlu havuc,2yk yesillik,2 yk zaziki, 2dilim ekmek
Aksam
1yk et sote,1yk bulgur pilavi,1tane yesilbiber,1imam bayildinin yarisin yarisi
2buyuk fincan tarcinli yesilcay
2lt su
Spor yok!
Epey yurudum ama kisa kisaydi hareketli hurgundu ama spor sayamiycagim tarzda bir yuruyustu malesef
Gun boyu onum cok kalabalikti..bikadar koruyabildim kendimi..kabarik gibi ama cesit cok miktarlar cok cok kucuktu
Catlak konusunda ben sanslilardanim
Neredeyse hic yok
Ilk bebegimde ilk aylarda hemen ozel yaglar kullanmaya baslamistim..hic olmamisti..sonra ne olduysa 2.de cok az kullandim 3.de kullanmadim denecek jadar,az..kuruluk oldugunda,sade ama olmadi hic
Benimde herkes givi ustum idare eder biraz asagi inince bir can simidi carpiyor goze..omur boyu bu can simidiyle dolasmak istemiyorummmm
ya kıslar kızılı renk açıcıyla açıp küllü kumrala boyayan birinin saçı yeşil olmuş.korktum.ben direk sarıya boyasam nasıl bir renk çıkar sizce?
Yatayim bari kipirti yok
Iyi geceler
maşallahBugunki sporumu yazayim..
50 dak kond bisiklet
30 dk bootcamp
10 dak shaking waist workout
5 dak ip atlama
canim ne renk istiyosun sen?
sacin suan ne renk? imkanin varsa resim cekip ekle daha iyi anlariz ?
Biz burdayiz, iyi geceler
maşallah
shaking waist workout ımmm bunuda not alayım bu sporları begendimm hiç terlemediğim kadar terledimm bugün bootcamp
kendi saçım koyu kahve.dipler kendi rengi.boyada akmış kına gibi kızıl.fotoda belli olmaz.anca güneşte kına kızılı gibi oluyor.ben sadece güneşte değil,normaldede belli olan bir renk istiyorum.açık karamel gibi falan...kuaför olayı yok burda,güvenemem zaten.bir yılda böyle kalsın istemiyorum.
kizil cok akmissa yani kendi ana renginle akan renk arasinda cok renk farki yoksa rengi acmana gerek yok..
sayet acik tonlarda bir renk istiyorsan kullu kumral gibi sacin acilmasi gerekebilir (en sagliklisi saci gorup ona gore islem yapmak ama)
sacini boyarken de oncelikle acik olan kisimdan basla snra koyu olan kismi boyat ..
umarim yardimci olabilmisimdir burdan ancak bu kadar
kendi saçım koyu kahve.dipler kendi rengi.boyada akmış kına gibi kızıl.fotoda belli olmaz.anca güneşte kına kızılı gibi oluyor.ben sadece güneşte değil,normaldede belli olan bir renk istiyorum.açık karamel gibi falan...kuaför olayı yok burda,güvenemem zaten.bir yılda böyle kalsın istemiyorum.
sağolasın,karşıdan yardım anca bu kadar olur zaten
bacum evdeyiz napalım kendimi diyete adepte etmeye çalışıyorum yememi azalttım ama kilo verecem stresindenmidir edir sanki yağlarım dondu bi gelişme yok :çok üzgünüm:
verdiğin link içinde teşekkürler canım a.s. yaptığım hareketler bunlar benimde ayrıca kalçalarımı duvara vuruyorum bununda faydasını gördüm ben .tabi kalçalardan kurtulacam diye hırpalamadan yapıyorum.geçensene diyet yaptım çokda kolay olmuştu hiç zorlanmamıştım ama neden bu sefer zorlanıyor gibiyim.neyseki burdayım sizlerle beraber adapte olmaya çalışıyorum ve inanıyorum ki kiloları verecem .
canım ben tam anlamıyla spor yamasamda hareketlerimi aksatmadan yapmaya çalışıyorum.göbeğim için oturduğum yerden bile eğilip doğruluyorum göbek egzersizi oluyormuş.
inşallah cuma günü iyi sonuçlar yazarım buraya .
bu arada canım kocişim evde baskülüm vardı ama birde dijital getirmiş emin olayım diye .şu anda ikiside aynı kiloyu gösterdi .hadi hayırlısı inşalah cumaya kadar 1_2 kilo atarım
tekrar olursa faydalı linkler yada yağ yakıcı çaylar paylaşalım olurmu kızlar.
ben funda yaprağı (göbek yağlarını eritiyor)
biberiye
mısır püskülü
bunları bir arada kaynatıp içiyorum hepsininde yağ yakıcı özelliği var .netten baktım doğrumu diye evet doğru şimdi günlük demleyip içiyorum.
yalnız içtikten sonra idrara fazla çıkarıyom su yolu ediyorum wc kapısını kaydirigubbakcemile3 sanırım birikmiş toksinler bu yolla vücuttan atılıyor .herkesin bünyesinde aynımı bilmiyorum bende böyle oluyo içince
sizlerle daha iyisini başaracağıma inanıyorum :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?