Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin canım ..
Afiyet olsunn...

Banucum cok tatlisin..ya yuzunden hic belli degil okadar kilolu oldugun

Kubracim yemenili suzulmeni yesinler..cok tatli cikmissin profil

Catlak konusunda ben sanslilardanim

Neredeyse hic yok

Ilk bebegimde ilk aylarda hemen ozel yaglar kullanmaya baslamistim..hic olmamisti..sonra ne olduysa 2.de cok az kullandim 3.de kullanmadim denecek jadar,az..kuruluk oldugunda,sade ama olmadi hic

Benimde herkes givi ustum idare eder biraz asagi inince bir can simidi carpiyor goze..omur boyu bu can simidiyle dolasmak istemiyorummmm

ya kıslar kızılı renk açıcıyla açıp küllü kumrala boyayan birinin saçı yeşil olmuş.korktum.ben direk sarıya boyasam nasıl bir renk çıkar sizce?

ya kıslar kızılı renk açıcıyla açıp küllü kumrala boyayan birinin saçı yeşil olmuş.korktum.ben direk sarıya boyasam nasıl bir renk çıkar sizce?

Canım Sarıya boyasan turuncu yansımalı birsaç rengi olur onuda ileriki boyalarda çözebilirsin ama bi boya vardı igora turuncu azaltıcı onuda katabilirsin sarının içine...

bir doğum yap ozaman anlarsın göbek neymiş,çatlak neymişbacaklarım,karnım,böbrek üstü her yer çatlak:26:

yengem uc dogum yapti gobeginde ne bi catlak var ne bi yerinde fazlalik, gipta ediyorum valla masallah ya..

Hosgeldin canim ..
Misafirlikteydin bugun yanilmiyorsam ve herseyden olculu yemissin abartili bisey goremedim ben kutlarim seni

Masallah ne guzel ya, anirim hamilelikte catlak onlemek icin ilk aylardan itibaren yaglar kullaniliyor dimi ama ne yagi?

valla benim kalcamda, bacak iclerimde var ve nefret ediyorum

canim ne renk istiyosun sen?
sacin suan ne renk? imkanin varsa resim cekip ekle daha iyi anlariz ?

Yatayim bari kipirti yok

Iyi geceler

Biz burdayiz, iyi geceler

Bugunki sporumu yazayim..

50 dak kond bisiklet
30 dk bootcamp
10 dak shaking waist workout
5 dak ip atlama​

canim ne renk istiyosun sen?
sacin suan ne renk? imkanin varsa resim cekip ekle daha iyi anlariz ?

Biz burdayiz, iyi geceler

kendi saçım koyu kahve.dipler kendi rengi.boyada akmış kına gibi kızıl.fotoda belli olmaz.anca güneşte kına kızılı gibi oluyor.ben sadece güneşte değil,normaldede belli olan bir renk istiyorum.açık karamel gibi falan...kuaför olayı yok burda,güvenemem zaten.bir yılda böyle kalsın istemiyorum.

maşallah

shaking waist workout ımmm bunuda not alayım bu sporları begendimm hiç terlemediğim kadar terledimm bugün bootcamp

kizil cok akmissa yani kendi ana renginle akan renk arasinda cok renk farki yoksa rengi acmana gerek yok..
sayet acik tonlarda bir renk istiyorsan kullu kumral gibi sacin acilmasi gerekebilir (en sagliklisi saci gorup ona gore islem yapmak ama)
sacini boyarken de oncelikle acik olan kisimdan basla snra koyu olan kismi boyat ..
umarim yardimci olabilmisimdir burdan ancak bu kadar

sağolasın,karşıdan yardım anca bu kadar olur zaten

Bak senin için eski fotolarımdan kestim :)
Acıcı uygulamadan önce

Acıcı uyguladım sarı tonlarında bir renge boyadım evdeyken güneş ışıgı vurmadan böyleydi

Daha sonra bi daha boyayınca çok açıldı ama ben küllü boyamadım sarı tonlarına boyadığım için turuncumsu oldu acıcı saçımda olduğu için yıkandıkça bayağı açılıyor bide saç

Yani anlatmak istediğim karamel kumral tonlarında istiyorsan turunculuğu yoketmek gerekiyor ilkin sarı boya bana göre turuncu azaltıcı boya katarak ..

Son düzenleme:

inş iyi sonuclar alırsınız bızde faydalanırız bende 80 kıolyum ve 23 yasındayım napıcam bılmıyorum emzırıyorumda bıtkıselde hıc bısı ıcemıyorum bu yuzden sizce napmalıyıım

güzel olmular,cidden beyendim.turuncu azltıcıyı bulamayabilirim.galiba açıcıyla açıp duruma bakmak en iyisi.gece gece beyninize ekşidim kusura bakmayın kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…