Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Koşu bandım gelse artık onla düzenli bir spor yaparım hep ..
Basenle ilgili olanı bul söyle bekliyorum :)

tmm canım yapıim sölücem :)

Bu arada kızlar bu kilo verdiğiniz dönemde vücudunuza mutlaka yağ sürmenizi tavsiye ederim ( bebe yağı da olur, sıkılaştırıcı yağlar da ) çatlaklarınız olmasın dimi kilo verirken?

uff bende ki çatlaklar zaten aldı başını gidio bu saatten sonra napsam fayda etmez kiiii!!! doğum yapmış gibi karnımda 5 6 adet çatlak var. bir de benim derim çok ince, damarlarım bile gözüküo yeşil yeşil((

O zaman çok güzel Banucum spor salonu bir düzen getirecektir, hatta imkanın olursa hayat boyu bırakma, malum biz kilo almaya elverişliyiz ve korumak için hareketimiz eksik olmamalı.
evet canım zaten ben spor yapmayı seviorumm. :) Allahtann

Herkese MERHABALAR

hoşgeldin canımmm :)

Dün çok geç geldim uğrayamadım hemen dünkü sporumu paylaşayım.
DÜN KÜ SPORUM
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]BOOTCAMP[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında yüyüyüş[/TD]
[TD="align: center"]YANBEL H.[/TD]
[TD="align: center"]DAMBIL KOL H.[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS H.[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]YER H.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]30dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ayyyyyyyyyyyy jillianın programı izlemeye başladım aboowwwwwwwww öldürcekler insanları yazık losing it with jillian programın adı, youtubeta buldum

oo jillian i hic deme ya ne zaman yanassam vazcaydim adami olduruyor valla helede fazla kiloyla yapilabilirligi cok zor yapabilen varsa helal olsun diyorum

shaking waist yaptin mi bikac gundur ben yapiyorum bogurlerimde acaip agri olustu gunden gune azaliyor ama

Herkese MERHABALAR

Hoşgeldin Hatice ..

En azından yeni çatlaklar oluşmasını engeller Banu ya, aynen benim de çok ince ve hassas bir tenim var bir de bembeyaz olunca direk belli oluyor.

Ohh maşallah spora bak sennn ..

Bu arada kızlar bu kilo verdiğiniz dönemde vücudunuza mutlaka yağ sürmenizi tavsiye ederim ( bebe yağı da olur, sıkılaştırıcı yağlar da ) çatlaklarınız olmasın dimi kilo verirken?

sanirim bunu kilo almadan once yapmak lazimdi kilo alimindan snra kilo verilince sonmus balon misali

Herkese MERHABALAR

Hosgeldin fistik

Saol,zeynepcim rutin,asilar ama keyifsiz zaten asida,aglarken gordummmmm dislerimiz geliyorr sukurler olsun..

Kubra,kafamda cizdigim guzargah cok degildi yururum ben bu yolu diye neseyle ciktim ecden ama planlar tutmadi..doktorumuz uzun surdu randevuya gecikmemek icin taksiyle gittim..ayrica mesafe 5-6:)
km mis ben buraz fazla atmisim :)

Hatice hosgeldin

sanirim bunu kilo almadan once yapmak lazimdi kilo alimindan snra kilo verilince sonmus balon misali

Hosgeldin fistik

Yok canım verirken de etkili oluyor, hatta bazı diyetisyenler tavsiye ediyor.
Kilo verirken cilt kuru olunca, sönerken çatlata çatlata sönüyoruz

Vay vaaay vaay bu muthiiis

süper spor maşallahh :)

Anladım canım Daha başka spor yaparsn :)

Hangisini indirdin Kübracım ?
Bazıları çok basit kalıyor.
56 dakikalık mı ne vardır bir o ideal bence.

48 dk lık canım .. basitmi bilmyrm youtube de söyle yazıo :
TaeBo- Best Exercise to loss weight -Level 12 -

Maşallah canım

kuzum söylediğim yarışma programı, jillian her hafta bir ailenin evine gidio, genelde aile bireylerinden 2si 3ü kilolu. hepsinin yeme alışkanlıklarını değiştirio, spor salonuna götürüo falan. birkaç gün sürüo bu durum. sonra onları 6/8 hafta yalnız bırakıo ve sonrasında görüşüolar cidden hepsi kg vermiş oluo. ama sporu yaptırırken acaip canlarına okuo. 3 bölüm izledim acaip motiveyim şu an

birazdan yapcam ben o tiffany hatununun bütün videoları indirdim bugün sadece onu yapıorum bakalım

oyle mi, deneyim o halde faydasi olursa ne mutlu

Yeni çatlakları engeller mutlaka Gönül'cüm ama eskilerin çözümü kimyasal peeling ..

Anladım canım Daha başka spor yaparsn :)

48 dk lık canım .. basitmi bilmyrm youtube de söyle yazıo :
TaeBo- Best Exercise to loss weight -Level 12 -

Maşallah canım

Ben bulabildiğim tüm videoları indirmiştim en güzeli o gelmişti bana, özellikle alt beden için ..

kimyasal peeling derken canım? herhangi bir peeling mi yoksa çatlaklar için özel mi? nası bişe fay hatlarına da ii gelir mi, ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…