Niye kız???
Sevmem miiiiOndan bundan şundan hepsinden yapçam Sen annenden tarif alda yanlış yapmayayım.Sor bakalım başka neler neler yapıyor.Değişik birşeler varsa deneyeyim.Bu arada sen nerde yaşıyordun???
Offf Gönül neden hatırlattın.Benimde yapmam gereken birsürü ütü var.Ne güzel unutmuştum
Görüşürüz Banu.Kolay gelsin.
menüm
sabah
1 simit 1 krem peynir
öğle
1 tabak bamya yemeği
ara
1 şeftali
akşam
5 köfte bir kase yoğurt
3 bardak yeşilçay,3 lt su
Hoşgeldin canım.slm arkadaşlar gelip gelip yazamadan gidiyorum ama kusura bakmayın.yeni ggeldim eve trafik çok kötüydü.iş desen zaten berbat çok yoğunuz
Menün güzelleşmiş canım.Afiyet şeker olsun.menüm
sabah
1 simit 1 krem peynir
öğle
1 tabak bamya yemeği
ara
1 şeftali
akşam
5 köfte bir kase yoğurt
Çok olmasa da az kızarımgeçmişe akşam müsait olduğumda bakayım.eşim ve çocuklar kaynanamda onlardada misafir var.oraya gitmem gerekiyor.kaptanım hatice kızma bana olurmu
Teşekkürler canım bende oktay ustadan araştırayım.Ben Edirne liyim ancak şuan Kahramanmaraş ta yaşıyorum.canım ben anlattım anneme nasıl yapması gerektiğini közde kırmızı biber konservesini (oktay ustada izlemiştim hihi:)), sarımsaklı sirkeli olanı da internetten bulmuştuk yine bulur atarım ben sana istersen :) ben ist. büyükçekmecedeyim canım. sen nerdeydin?
İyiyiz Melekçim sen nasılsın?Menüleri beğendiysen hemen sende başla.Kpss bitsin bekliyoruz.Kilom aynı demiştin bir değişiklik var mı?ay maşallah size ya...menüleriniz ne güzel
bende su kpssyi atalatayım hemen baslayacagım inşallah :18:
Nasılsınız bu arada?
İyiyiz Melekçim sen nasılsın?Menüleri beğendiysen hemen sende başla.Kpss bitsin bekliyoruz.Kilom aynı demiştin bir değişiklik var mı?
haticecimm boşuna arama bulamazsınbulsan da adam çok bölük pörçük yaptı ben direk anlatıyım işşte sana :)
şimdi 5 kg kırmızı biberi bir güzel yıka, fırını 200 dereceye ayarla. biberler kurusun, fırın tepsisine folyo yay biberleri koy. közlenince anlarsın zaten. çıkar fırından sıcakken daha güzel soyuluo kabukları, elin yanmazsa hemen soyarsın. soyduktan sonra kafalarını kopar, büyük tencereye at hepsini. ne su koy ne başka bişe. kendi suyu ve yapıyla haşlansınlar. dağılmaya başlıolar bir süre sonra zaten. o zaman da çıkar konservelere koy sıcakken. bu kadar :)
közledikten hemen sonra bi poşete koyup baglarsan daha rahat soyuluyor
Aglamaaaa kiiiz, kiyamaaam
Allah seni ne etmesinDD diyetine sahip cikmis hahahaah :)))
yiceksin zorla kendini. mesela diyetisyenin bana verdiği liste (1600 kcal) yi uygularken ben de aralar için acıkmıodum ama zorla da olsa yiodum :S böle yiyerek zayıflayacağını sanma,aksine Allah koruusun hastalıklara davetiye çıkarıosun :S
Az gideyim ben su kalan utuyude yapiyim, bu ev isleri hic bitmez zaten
bekarlar hayat size guzel valla, banu kubra sozum size hiih
Hoşgeldin canım ..slm arkadaşlar gelip gelip yazamadan gidiyorum ama kusura bakmayın.yeni ggeldim eve trafik çok kötüydü.iş desen zaten berbat çok yoğunuz
Afiyet olsunmenüm
sabah
1 simit 1 krem peynir
öğle
1 tabak bamya yemeği
ara
1 şeftali
akşam
5 köfte bir kase yoğurt
Hoşgeldin canım .. Kpssde başarılar..ay maşallah size ya...menüleriniz ne güzel
bende su kpssyi atalatayım hemen baslayacagım inşallah :18:
Nasılsınız bu arada?
Nurgul cocuklarda var ve eve giris cikis saatlerimiz oyle karisikki..han kapisi gibi
Benim ev yetmiyor gibi..bahce evim var bajce duzeni..kelalarolimida kullanirim ben
Simdi anliyorum ki Beninm is bitirme sansin sifir
Hatice ins tutar..gecen yil bizde annenmle yapmistil cok pratik bisey gosterdi cok guzel olmstu..guya kis icindi kis girmeden bitmisti..yine yapicam vakit bulursam..ben firin cok kullanirim .firin yemeklerinde sos olarak muhtesem oluyor.ayy herseydee hemen yapmaliyim bende..benimde mutfak keyiflerim olur boyle:)
Banu o kreple pizza bile yapabilirsin..yada lavas yerine kullanabilirsin..menun ve sporun guzel olmus canim
Zeynep menun iyide canim sen hic ogun atlamazdin ne oldu?mevsim gecisi mi ne bende cok tembelim hic icimden gelmiyor tatsiz tuzsuzum..
Kubra menun olmamis..mazeretlerinde olmamis:)
Gonul degisik bir menu olmus..havalar sicakmi hala oralarda..oyleyse haklisin sicakta iyi gitmistir
Benimde kepeklimakarnalarim var ama hic icimden gelmiyo yapmak ama banunun defigi gibi sarimsak fomates doduyla guzel olabilir
Kız sen anlatınca dahi canım çektihaticecimm boşuna arama bulamazsınbulsan da adam çok bölük pörçük yaptı ben direk anlatıyım işşte sana :)
şimdi 5 kg kırmızı biberi bir güzel yıka, fırını 200 dereceye ayarla. biberler kurusun, fırın tepsisine folyo yay biberleri koy. közlenince anlarsın zaten. çıkar fırından sıcakken daha güzel soyuluo kabukları, elin yanmazsa hemen soyarsın. soyduktan sonra kafalarını kopar, büyük tencereye at hepsini. ne su koy ne başka bişe. kendi suyu ve yapıyla haşlansınlar. dağılmaya başlıolar bir süre sonra zaten. o zaman da çıkar konservelere koy sıcakken. bu kadar :)
Teşekkürler canım bende iyiyim.Benimde kilom iyice duraksadı bakalım bu hafta kaç olacak:44:
ay sormagece gec saatlere kadar oturdugum için yiyorum. bugün 70 i gördüm
ama gec yedigimden fazla cıktıgını düşünüyorum. cünkü kilo aldıgımı sanmıyorum.
beynim sulandı artık tarihten falan
sen nasılsın
Bende fırın yemeklerine bayılırım.Sende yap hatta değişik birşey varsa söyle bende yaparım.Şimi netten araştırıyorum.Hatice ins tutar..gecen yil bizde annenmle yapmistil cok pratik bisey gosterdi cok guzel olmstu..guya kis icindi kis girmeden bitmisti..yine yapicam vakit bulursam..ben firin cok kullanirim .firin yemeklerinde sos olarak muhtesem oluyor.ayy herseydee hemen yapmaliyim bende..benimde mutfak keyiflerim olur boyle:)
dogruöle canım ama bunda koymaya gerek yok :) 5 kgnun hangisini koycaksın hihi :)
teşekkürler...
Evet canım haklısınnn
Bana yakışıklı birini bulun evlenecem
Hoşgeldin canım ..
Afiyet olsun
Hoşgeldin canım .. Kpssde başarılar..
Siizz beniii hiçççç Begenmiyorsunuzz
Kız sen anlatınca dahi canım çektiTeşekkürler canım.Bu hafta biberi alınca hemen yapayım
Teşekkürler canım bende iyiyim.Benimde kilom iyice duraksadı bakalım bu hafta kaç olacak:44:
Bende fırın yemeklerine bayılırım.Sende yap hatta değişik birşey varsa söyle bende yaparım.Şimi netten araştırıyorum.
Ferhan sen ne zaman bilgisayar alacaksın? Kış gelmeden alda fikirlerini anlat.Şimdiden merak ettim:44:Ya hatice benimde cok fikirlerim ve uaptiklarim vatda malum cepten zor useniyorum anlatmaya sonra ins:)
Mutedeyyin slm
Hatice menun guzel canim arada bikac biskuviden bisey olmaz
Kubra ama nediyim hayatim olmamis:) mazerette yok
Bilgen menun guzel olmus canim
Ya ben cokmu yı yorum yaaa:) menulerinizi yu orunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?