Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tesekkurler kizlar ruhum benim o
Zeunep ne guzel dua,ettinnn..ins hep iyi ve guzel dogru insanlarla karsilasirlar
Hepimiz ve cocuklarimiz benim encok tekrarladigim duadir bu

Kubracim silibmiyormys baksana hwmen silicektim..msj duzenletiyo resmleri ayri tutuyo vay adminler vay

Hıııııııııııııı , evet anladım canım ! o yönden bakınca doğru söylüyosun !..

bu arada herkese günaydın kızlaaaaaaarr :))
bugün öğlene kadar çalışıcam , sonra doktorumun nikahı var arkadaşlarla ona gidicez !
haberiniz olsun , merak etmeyin !..

dünkü menüm

kahvaltı
yarım simit
2-3 yeşil zeytin
şekersiz çay

ara
1 fincan yeşil çay

öğlen
nohut yemeği
2 kaşık bulgur pilavı

ara
1 şeftali

akşam
3 kaşık kabak yemeği
1 dilim kepek ekmeği
cacık

2 lt su , yarım st. bisiklet

görüşürüz canım iyi eğlenceler

afiyet olsun

kızlar , eskisi gibi pek fazla takılamıyorum buraya farkındayım ama iş yoğun , ev yoğun bu aralar idare edin lütfen !..
içim rahat değil ama yapamıyorum olmuyor yani! ama yine de çabalıyorum :)
anlayışınız için teşekkürler ...

afiyet olsun neslihan.iyi eğlenceler.

öfff ya sabah sabah olacak işmi tüm geçmişi okudum cevap vereceklerimi ekledim hata verdi bi kaç gündür sadece kk ile mi ilgili yoksa benim pc ilemi anlamadım sayfa değiştirdiğim zaman arada hata veriyo tamda son sayfaya gelmiştim yaaa. neyse aklımda kaldığı kadarıyla özetlim artık. öncelikle bütün arkadaşlara afiyet olsun. ramazana göre çok çok toparlamış durumdayız bide fazlasıyla spor eklendi çok güzel oldu bende inşallah pazar günü sınavımdan sonra spora başlıycam. haticecim dometesi bende denemek istiyorum senin yazını okurken bu işten en iyi anlasa anlasa zeynep anlar diyodum oda yazmış zaten ama ayrıntılı olarak kış hazırlıkları ile ilgili bütün bildiklerini paylaşmak istiyorum zeynepcim eğer zahmet olmazsa. ben bu yaz için reçel işini falan halletmiştim gerçi yendi bitti kalmadı ama kış hazırlığıda yapmak istiyorum. ferhancım allah bağışlasın sizi hiç ayırmasın tam bir beyfendiye benziyo nazar değmesin. ev konusunda yazdıklarınıda gördüm allah yardımcın olsun bahçeli ev çok güzel ama artı bi bakım ilgi istiyor. bence sen en kısa zamanda kendine bi yardımcı al zamanının çoğu sana kalır eşine kendine çocuklarına ayırabilirsin. bide yemek işini devredebilseydim çok iyi olacaktı ama eşim itiraz etti ben başkasının yaptığı yemeği yemem yaaaa olmaz öyle bişey sen yap dedi bende ii bari hadi onu yapim didim

Cit yok:)

Ozaman biraz is yapalim
Bugun hatunumun oyun gunu ogledensobra yorulunca hic bisi,tapamiycam..simdi bitireyimm

Heyyytt be bana ismi dayanir beee.. bkz kendikendini gaza getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…