Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menüm

sabah

1 ad yağsız tost ekmeğine beyaz peynir domatesli tost

öğlen
1 kase ezo gelin
1 dilim kepek ekmeği
1 orta türk kahvesi

ara
1 ad. büyük boy şeftali

akşam (18:00)
1 büyükçe dolu kase kırmızı meyveli k fleks
1 ad kayısı

saat 20,00 da yarım şeftali
yarım mısır

3 lt su
spor yok

hilalimmm hoşgeldin canım nasılsınnn bakayımm ne var ne yok hayatında deyişenn

Hoşbulduk seminecim iyiyim sen nasılsın?
Değişmeye çalışan şeyler var da pek sancılı sorma
Sen nasılsın alıştın mı evliliğe?

Evet canım yaptım ve cok begendim bundan sonra taebo yapmayı düşünüyorum ..

Afiyet olsunnn Menü Spor süper

Kİmleri hayal ettin yaparken söyle bakalım

Bence gayet güzel olmuş, yumurtadan hiç sakınma 2 de olur 4 de ..

Menüm :

Sabah :
1 şeftali
1 Armut

Ara:
Türk kahvesi Sade

Ögle :
1 kase yoğurt

Akşam :
2 dilim peynirli pide

• Spor !!
  • 10 dk shaking waist
  • 48 dk tae-bo :)
  • 100 twister

Çok düzensiz olduğunun farkındasın dimi canım?

Spagetti bir de terayağlııı
Aran da biraz fazla olmuş Gönülcüm ..

Kızlar burdan çıkınca gidip 10 kg domates soyup, doğradım.Sonra pişirdim konserve yaptım .İlk kez yapıyorum inşallah tutar ve lezzetli olur.Çok hamaratım çok

Maşallah bizim hamarat hatuna bak sen ..

Ama ama ne o petibörler Hilal gel bana şeytanlarını göster mi diyorsun Kaptancım ..
Onun yerine hamarat hatunsun yap dukan keklerini at çantana şeytanları görmeden afiyetle ye..

ay maşallah size ya...menüleriniz ne güzel
bende su kpssyi atalatayım hemen baslayacagım inşallah :18:

Nasılsınız bu arada?

Hoşgeldin Melekcimm.

Anaaa kimse kalmamis..duzeltme suresi bitmeden sileyim

Ben ekleyesiye..

Aaa aa resim silinmiyoryaa

Aman maşallah nazar değmesin ne kadar yakışıklı öyle ..
İşin var kızlar çok koşar peşinden ..

teşekkürler kızlar,prematüre oldukları için çabuk hastalanıyor bunlar.sanırım bide benmi bakamıyorum anlamadım.1 gün iyiler üç gün hasta.

Olur muymuş öyle çocuk bunlar canım hastalanacaklar tabi kendini hiç kötü hissetme.
Bak ben çocukken bronjite yakalanmıştım her hafta doktordaydık iyileşemezdim doğru dürüst şimdi hiç bir şey kalmadı büyüdükçe onların da kuvvetlenecek bağışıklıkları.

En sevmediğim şey yazıyoruz yazıyoruz bir anda gidiyor hepsi ..

hilalcim şimdi sen yazıncada bişi aklıma geldi zeynebin menüsünde hem 2 yumurta hemde 5 zeytin var ben bi yerden 4 zeytinin 1 yumurtaya eşit olduğunu duymuştum bu dorumu arkadaşlar ya. kübracım tea bo yu sevdiğine sevindim hem çok hareketli eğlenceli ve bi okadarda kalori yakıcı bisikletin geldimi.

Saol nurgulcum bu kibar gorunumlu cocuk basketbol oynarken canavara donusuyo..gecen hafta turnuvada 1sayiyla 1.ligi kacirdilar nasil agladi saatlerce soylendi ..tum hirsini orada atiyor sonra kuzu gibi oluyor:) hepimize lazim
Aslinda behcem cok buyuk degildi bu yaz esim arka,tarafi acip buyuttu..adeta yalvardim yapma,gerek yok ben istemiyorum diye..dinlemedi cerkez inadi..agac ev fln yapti cocuklara guEl oldu ama simdi ayagindan ameliyat oldu hic busey yapamiyor..herseye ben kosuyorum..gecen bi,kismibi topladim yazdan kalma ivir zivur oyincak fln ama kus oncesi tam temizlenmesi lazim allahtan yagmur tagmiyorda otlar uzamiyo
Burda bahce islerine bakanlar var ama bi cogu tanidigim emekli turk amca ll ar..ben onlara hayatta bahcede is yaptiramam..o yuzden allah guc versin bana diye dua etmekten baska bi katki sagliyamiyoeum simdilik kendime

Canım ben zannetmiyorum, en fazla kalori olarak olabilir ama kalori yeterli bir kıstas değil.
Yumurta oldukça protein ağırlıklı bir besin olduğundan tok olmamazı sağlıyor, gün boyunca aldığımız kalori miktarını doğal olarak azaltıyor.
Zeytin ise yağ ve karbonhidrat ağırlıklı, yine çok faydalı bir besin ama yumurtanın bu etkisine sahip değil.

Bu arada tae bo 1 saatte 600 kalori falan harcatıyor diye biliyorum.

afiyet ollsunn :)

hilalcimmm naber tatlımm? :)

ay yoruldum daha sabah sabah yaaa. temizlik ne iğrenç bir aktivite, Allah evli hatunlara sabır versin, her gün çekilcek iş değil valla :S her gün ordu doyururum ama temizlik cıx bana göre değil. hele cam silmek :S anneme anlam veremiorum yağmur yağcağını bile bile cam sildirio bana. cam sildiğim her defasında da hava bulutlu olur mu arkadaş yaa :S:S

amanın da amanın kim gelmiş, küboş muuu gelmişşş:) günaydın naber fıstık? artık erken mi uyanıosun neee

Son düzenleme:
amanın da amanın kim gelmiş, küboş muuu gelmişşş:) günaydın naber fıstık? artık erken mi uyanıosun neee

Gunaydın seker :)ıyıyım tesekkurler snden nbr tatlım :)
Artık erken uyanmaya calısmaktayım hemen kahvaltımııı yapıp donuom :) telden baktıgım ıcınnnn alıntıda zorlanıom :)

Gunaydın seker :)ıyıyım tesekkurler snden nbr tatlım :)
Artık erken uyanmaya calısmaktayım hemen kahvaltımııı yapıp donuom :) telden baktıgım ıcınnnn alıntıda zorlanıom :)

ben de iyiyim canım saol :)) ama yoruldum ya temizliğe giriştik annem cam falan ıyk nefret ediom neyse ama kalori yakılan yolda her şey mübahtır diorum hadi yap da gel tatlım, afiyet olsun şimdiden :)

ben de iyiyim canım saol :)) ama yoruldum ya temizliğe giriştik annem cam falan ıyk nefret ediom neyse ama kalori yakılan yolda her şey mübahtır diorum hadi yap da gel tatlım, afiyet olsun şimdiden :)

Benımmm annemmdee oylee camm sıldırıyorr oluom ama kılo vermede faydalıı :)
Yumurtanın haslanmasını beklıom :)
Evde kahvaltıda pıde yıyorlar bıde benı cagırıolar :) of :)

Gene sehit haberleri mekanlari cennet olsun, Allah im ailelerine bol sabir versin

Gunaydin arkadaslar..

afiyet olsun, sende kefir sevenlerdensin galiba menünde görüyorum bende bi ara çok tüketirdim ama bana kilo aldırdı, haberin olsun

afiyet olsun

afiyet olsun canım, ayrıca dünkü yazdıklarını okudum saol

temizlik yapmakta güzel kalori yaktırır, iyi yapmışsın

Benımmm annemmdee oylee camm sıldırıyorr oluom ama kılo vermede faydalıı :)
Yumurtanın haslanmasını beklıom :)
Evde kahvaltıda pıde yıyorlar bıde benı cagırıolar :) of :)

ben ne zamandır annemlerden ayrı yemek yiorum ki hihih. çünkü yanımda ekmek yemelerine bile gıcık oluorum:S zaten rejimde olan insan kendi yemeğini yapcak, tek başına yemek yicek bana göre aferin yumurta ye öle, dünkü menü gibi bi menüyle çıkma bugün karşımıza!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…