ben ne zamandır annemlerden ayrı yemek yiorum ki hihih. çünkü yanımda ekmek yemelerine bile gıcık oluorum:S zaten rejimde olan insan kendi yemeğini yapcak, tek başına yemek yicek bana göreaferin yumurta ye öle, dünkü menü gibi bi menüyle çıkma bugün karşımıza!!!!
bence yanlış düşünüyorsun, kilo vermek uzun bi süreç kendini diğer insanlardan dışlayıp yemek yersen bi daha normale döndüğünde kilo alırsın. hep beraber sofraya oturup kendine göre yemekler yemelisin hatta onların yediklerinden abartmadan birer yudum tatmalısın bence
hilalcimmm naber tatlımm? :)
ay yoruldum daha sabah sabah yaaa. temizlik ne iğrenç bir aktivite, Allah evli hatunlara sabır versin, her gün çekilcek iş değil valla :S her gün ordu doyururum ama temizlik cıx bana göre değil. hele cam silmek :S anneme anlam veremiorum yağmur yağcağını bile bile cam sildirio bana. cam sildiğim her defasında da hava bulutlu olur mu arkadaş yaa :S:S
Benımmm annemmdee oylee camm sıldırıyorr oluom ama kılo vermede faydalıı :)
Yumurtanın haslanmasını beklıom :)
Evde kahvaltıda pıde yıyorlar bıde benı cagırıolar :) of :)
Suuus solenme bakiyim o dedigini isleri biz nerdeyse her gun yapiyoz taam mi
:)) saka bi yana ne iyi olmus vallah sabah sabah kalorileri yakmissin
tamam beaaa ne kızıon kispor yapmaya üşeniorum ama şimdi deee :S bi de dün mahfolmuşum ben ya acaip ağrım var :S ah tiffany ahh!!
canım farklı yedikleri için değil sadece, yemek saatleri de bana uymuo zaten. ama ben hayatımının sonuna kadar dikkat edeceğim için yediklerime bence kilo verdikten sonraki aşamada da kendi yemeğimi yapmalıyım, tamam belki tek başıma yemeye devam etmem ama. bence böyle olmalı.
banu dün spor yapmıştın dimi
:))) ahh o tiffany aaah ilk iki uc gun ben cok cektim bogurlerimden suan alistim sanirim agrim azaldi..
istersen dinlen bir gunde kaslarin dinlensin ..
sana böyle uyuyosa böyle yap tabiki ben zorlanırsın diye dedim, dediğin gibi hayatboyu sürecek bi serüven bu
Hoşbulduk seminecim iyiyim sen nasılsın?
Değişmeye çalışan şeyler var da pek sancılı sorma
Sen nasılsın alıştın mı evliliğe?
Kİmleri hayal ettin yaparken söyle bakalım
Bence gayet güzel olmuş, yumurtadan hiç sakınma 2 de olur 4 de ..
Çok düzensiz olduğunun farkındasın dimi canım?
Spagetti bir de terayağlııı
Aran da biraz fazla olmuş Gönülcüm ..
Maşallah bizim hamarat hatuna bak sen ..
Ama ama ne o petibörler Hilal gel bana şeytanlarını göster mi diyorsun Kaptancım ..
Onun yerine hamarat hatunsun yap dukan keklerini at çantana şeytanları görmeden afiyetle ye..
Hoşgeldin Melekcimm.
Aman maşallah nazar değmesin ne kadar yakışıklı öyle ..
İşin var kızlar çok koşar peşinden ..
Olur muymuş öyle çocuk bunlar canım hastalanacaklar tabi kendini hiç kötü hissetme.
Bak ben çocukken bronjite yakalanmıştım her hafta doktordaydık iyileşemezdim doğru dürüst şimdi hiç bir şey kalmadı büyüdükçe onların da kuvvetlenecek bağışıklıkları.
En sevmediğim şey yazıyoruz yazıyoruz bir anda gidiyor hepsi ..
hilalcim şimdi sen yazıncada bişi aklıma geldi zeynebin menüsünde hem 2 yumurta hemde 5 zeytin var ben bi yerden 4 zeytinin 1 yumurtaya eşit olduğunu duymuştum bu dorumu arkadaşlar ya. kübracım tea bo yu sevdiğine sevindim hem çok hareketli eğlenceli ve bi okadarda kalori yakıcı bisikletin geldimi.
Gene sehit haberlerimekanlari cennet olsun, Allah im ailelerine bol sabir versin
Gunaydin arkadaslar..
Suuus solenme bakiyim o dedigini isleri biz nerdeyse her gun yapiyoz taam mi
:)) saka bi yana ne iyi olmus vallah sabah sabah kalorileri yakmissin
sakin diyim kubra pide mide yok bugun, malum yarin cuma
bugun biraz daha ozen gosteriyoruz
Kahvaltı yaparken Kargom geldi Çok tatlı görünüyorlar bisikleti kurdum ama koşu bandını kuramadım teknik servis gelip kuracak .
Kargoyu yukarı cıkarmasına adama yardım ettm belim cok feci boşluğa geldi birden küt die ses geldi çok ağrısı var umarm birşey olmaz..
Bisiklet güzel görünüyor biraz denedm :)
Bandın genişliği muhteşem görünüo :) ama henz deneyemedm
evde twisterim vardı ama bu gelen twister dahada güzell
bide masaj kemeri var onuda deneyecm :)
Artık tek sporum koşu bandı bisiklet olacak taebo fln yapmayacm düzenli koşacam :)
Ben geldiiimmm.Herkese MERHABALAAARR
kübracım koşu bandın hayırlı olsun tatlım :) bisiklet ve twister da mı yeni geldi orayı anlamadım ama? ay ben de twist and shape alcam işe girince
hepsi hayırlı olsun canımm. :) ama beline üzüldüm ya inşallah bir sorun çıkarmazsen yine de bgn spor yapma derim ben, şu an sıcağı sıcağına bişe anlamazsın da sonra daha kötü olma. hemen voltaren tarzı merhem varsa sür derim :S
Ben geldiiimmm.Herkese MERHABALAAARR
Afiyet olsun Neslihan.dünkü menüm
kahvaltı
yarım simit
2-3 yeşil zeytin
şekersiz çay
ara
1 fincan yeşil çay
öğlen
nohut yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
ara
1 şeftali
akşam
3 kaşık kabak yemeği
1 dilim kepek ekmeği
cacık
2 lt su , yarım st. bisiklet
Pek denk gelip konuşamıyoruz özledik valla.Yoğunluğu atlatta daha çok buralarda ol.kızlar , eskisi gibi pek fazla takılamıyorum buraya farkındayım ama iş yoğun , ev yoğun bu aralar idare edin lütfen !..
içim rahat değil ama yapamıyorum olmuyor yani! ama yine de çabalıyorum :)
anlayışınız için teşekkürler ...
Afiyet şeker olsun canım.Gunaydin kizlarr
Guzel bir kahvalti yapip geldim:)
Afiyet olsun Nurgül.Saat 20:00de yediklerini beğenmedim.Gün içinde yesen daha iyi olurdu.Geç vakte bırakmayalım olur mu?Bu aralar pek geveze değil gibisindünkü menüm
sabah
1 ad yağsız tost ekmeğine beyaz peynir domatesli tost
öğlen
1 kase ezo gelin
1 dilim kepek ekmeği
1 orta türk kahvesi
ara
1 ad. büyük boy şeftali
akşam (18:00)
1 büyükçe dolu kase kırmızı meyveli k fleks
1 ad kayısı
saat 20,00 da yarım şeftali
yarım mısır
3 lt su
spor yok
İyi spor olmuş sana.hilalcimmm naber tatlımm? :)
ay yoruldum daha sabah sabah yaaa. temizlik ne iğrenç bir aktivite, Allah evli hatunlara sabır versin, her gün çekilcek iş değil valla :S her gün ordu doyururum ama temizlik cıx bana göre değil. hele cam silmek :S anneme anlam veremiorum yağmur yağcağını bile bile cam sildirio bana. cam sildiğim her defasında da hava bulutlu olur mu arkadaş yaa :S:S
Yine kötü bir sabaha uyandık.Allah ailelerine sabır versin.Gene sehit haberlerimekanlari cennet olsun, Allah im ailelerine bol sabir versin
Gunaydin arkadaslar..
Bende canım.Eşime ayrı yemek pişiriyorum kendime ayrı.Birde dediğin gibi farklı saatlerde yiyoruz arada eşimin moreli bozuluyor.Ancak yapacak birşey yok.Hedefe ulaşana kadar böyle.Sonra yine dikkat ederek beraber yeriz.ben ne zamandır annemlerden ayrı yemek yiorum ki hihih. çünkü yanımda ekmek yemelerine bile gıcık oluorum:S zaten rejimde olan insan kendi yemeğini yapcak, tek başına yemek yicek bana göreaferin yumurta ye öle, dünkü menü gibi bi menüyle çıkma bugün karşımıza!!!!
Hayırlı uğurlu olsun canım.Kahvaltı yaparken Kargom geldi Çok tatlı görünüyorlar bisikleti kurdum ama koşu bandını kuramadım teknik servis gelip kuracak .
Kargoyu yukarı cıkarmasına adama yardım ettm belim cok feci boşluğa geldi birden küt die ses geldi çok ağrısı var umarm birşey olmaz..
Bisiklet güzel görünüyor biraz denedm :)
Bandın genişliği muhteşem görünüo :) ama henz deneyemedm
evde twisterim vardı ama bu gelen twister dahada güzell
bide masaj kemeri var onuda deneyecm :)
Artık tek sporum koşu bandı bisiklet olacak taebo fln yapmayacm düzenli koşacam :)
hoşgeldin canımmmm :)
Hoşbuldum kızlarTeşekkürler canım .. koşu bandı aldım diğerleri hediyesiydi canım ..
Doğru söylüosn ama denemesem uyuyamam bile agrı kremi sürdüm şimdi
Hoşgeldin canımm...
Afiyet olsun Neslihan.
Pek denk gelip konuşamıyoruz özledik valla.Yoğunluğu atlatta daha çok buralarda ol.
Afiyet şeker olsun canım.
Afiyet olsun Nurgül.Saat 20:00de yediklerini beğenmedim.Gün içinde yesen daha iyi olurdu.Geç vakte bırakmayalım olur mu?Bu aralar pek geveze değil gibisinAkıllı uslu birkız mı olun ne
İyi spor olmuş sana.
Yine kötü bir sabaha uyandık.Allah ailelerine sabır versin.
Bende canım.Eşime ayrı yemek pişiriyorum kendime ayrı.Birde dediğin gibi farklı saatlerde yiyoruz arada eşimin moreli bozuluyor.Ancak yapacak birşey yok.Hedefe ulaşana kadar böyle.Sonra yine dikkat ederek beraber yeriz.
Hayırlı uğurlu olsun canım.Güle güle güzel günlerde kullan.Bu heyecanla bu hafta iyi spor yaparsın çok kilo verirsin Artık beraber yaparız.Ben bisikleti kayınvalideme verdim geri mi alsam ne Arada değişiklik olur.
Hoşbuldum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?