utandım şimdiöfff ya sabah sabah olacak işmi tüm geçmişi okudum cevap vereceklerimi ekledim hata verdi bi kaç gündür sadece kk ile mi ilgili yoksa benim pc ilemi anlamadım sayfa değiştirdiğim zaman arada hata veriyo tamda son sayfaya gelmiştim yaaa. neyse aklımda kaldığı kadarıyla özetlim artık. öncelikle bütün arkadaşlara afiyet olsun. ramazana göre çok çok toparlamış durumdayız bide fazlasıyla spor eklendi çok güzel oldu bende inşallah pazar günü sınavımdan sonra spora başlıycam. haticecim dometesi bende denemek istiyorum senin yazını okurken bu işten en iyi anlasa anlasa zeynep anlar diyodum oda yazmış zaten ama ayrıntılı olarak kış hazırlıkları ile ilgili bütün bildiklerini paylaşmak istiyorum zeynepcim eğer zahmet olmazsa. ben bu yaz için reçel işini falan halletmiştim gerçi yendi bitti kalmadı ama kış hazırlığıda yapmak istiyorum. ferhancım allah bağışlasın sizi hiç ayırmasın tam bir beyfendiye benziyo nazar değmesin. ev konusunda yazdıklarınıda gördüm allah yardımcın olsun bahçeli ev çok güzel ama artı bi bakım ilgi istiyor. bence sen en kısa zamanda kendine bi yardımcı al zamanının çoğu sana kalır eşine kendine çocuklarına ayırabilirsin. bide yemek işini devredebilseydim çok iyi olacaktı ama eşim itiraz etti ben başkasının yaptığı yemeği yemem yaaaa olmaz öyle bişey sen yap dedi bende ii bari hadi onu yapim didim
afiyet olsundünkü menüm
sabah
1 ad yağsız tost ekmeğine beyaz peynir domatesli tost
öğlen
1 kase ezo gelin
1 dilim kepek ekmeği
1 orta türk kahvesi
ara
1 ad. büyük boy şeftali
akşam (18:00)
1 büyükçe dolu kase kırmızı meyveli k fleks
1 ad kayısı
saat 20,00 da yarım şeftali
yarım mısır
3 lt su
spor yok
güle güle kullan.en kısa zamanda etkisini görürsün inşallah.belinede dikkat et.en zor iyileşen yerlerdendir.Kahvaltı yaparken Kargom geldi Çok tatlı görünüyorlar bisikleti kurdum ama koşu bandını kuramadım teknik servis gelip kuracak .
Kargoyu yukarı cıkarmasına adama yardım ettm belim cok feci boşluğa geldi birden küt die ses geldi çok ağrısı var umarm birşey olmaz..
Bisiklet güzel görünüyor biraz denedm :)
Bandın genişliği muhteşem görünüo :) ama henz deneyemedm
evde twisterim vardı ama bu gelen twister dahada güzell
bide masaj kemeri var onuda deneyecm :)
Artık tek sporum koşu bandı bisiklet olacak taebo fln yapmayacm düzenli koşacam :)
hoşgeldin haticeBen geldiiimmm.Herkese MERHABALAAARR
utandım şimdine marak ediyorsun,ona göre yazayım nurgül?
afiyet olsun
güle güle kullan.en kısa zamanda etkisini görürsün inşallah.belinede dikkat et.en zor iyileşen yerlerdendir.
hoşgeldin hatice
Valla okdar hızlıydıki güzeldi taebo ama sessiz oldu indirmiştim ondan adamın dedklerini duyamadm ztn duysamda anlamazdm
Evet canım az önce geldi koşu bandım bisikletim twisterim var yeni twisterimde çok farklı :)
diğerne göre iyi :)
Günaydın canım mekanları cennet olsun ...
Evet bugün tabiki bayagı özen gösteriyorz:)
Afiyet olsun Neslihan.
Pek denk gelip konuşamıyoruz özledik valla.Yoğunluğu atlatta daha çok buralarda ol.
Afiyet şeker olsun canım.
Afiyet olsun Nurgül.Saat 20:00de yediklerini beğenmedim.Gün içinde yesen daha iyi olurdu.Geç vakte bırakmayalım olur mu?Bu aralar pek geveze değil gibisinAkıllı uslu birkız mı olun ne
Hoşbuldum kızlar
utandım şimdine marak ediyorsun,ona göre yazayım nurgül?
afiyet olsun
güle güle kullan.en kısa zamanda etkisini görürsün inşallah.belinede dikkat et.en zor iyileşen yerlerdendir.
hoşgeldin hatice
İyi birbirimize de zorla yaptırırızTeşekkür ederimm canımmm
Artık bende çok kilo vereceğimi düşünmekteyim yağlar zorla benden gidecek
Evet canımm Çok yapmak istiyorum okul başlayana kadar hergün yapmayı düşünüyorum Çünkü yürümek koşmak en iyi spor bence :)
Bisikleti bence al onuda beraber yaparız kollarımdan şikayetciydim kol bacak için bisiklet iyi gelecek gibi :)
Teknik servis gelsede kursaaa :) heyecanla beklemekteyim
tatlım yaaaaa senin nasıl böğürlerin ağrıdı ben de böğürde ağrı yok :S sırtım çok fena, yanlarım, totom, bacaklarayy çıldıriiciimm yok bgn de yapmam lazım. ama ne yapsam bilemedim tae bo mu ypsam ki ?
Ben geldiiimmm.Herkese MERHABALAAARR
İyi birbirimize de zorla yaptırırızYok yok ben seni kıskanırım bende yaparım Kollar için 1 kglık dambıllar al canım.Benim kolumun kalınlığı 33cm di.Sonra kilo verdikçe ve jillian ile 23cm oldu.Jillian dambıllarla sürekli çalıştırdığı için daha güzel zayıfladı.Jillian yapmassın dambıl ile hareketler yaparsın.Koşu bandı ile bacak falan kalmayacak merak etme.Bu arada ben hep koşu bandının 6 derecesinde yürüyordum.Sonra kızlar 5-6 arası olması gerektiğini sürekli yüksek hızda yürümenin iyi olmadığını söylediler.Ben şimdi 5-6 arası yürüyorum sonra 9-10 derecesinde 1 dk koşuyorum.Bunu aralıklarla yapıyorum.Böyle hızlı kilo veriliyor dediler.Sende öyle yap.
kuzum o shaking waist var ya hani su kalcalari sallayarak beli inceltmelik program onda agridi ilk gunler smdi daha iyi ama,
sende agri nasil olmadi ki anlayamadim :44:
hosgeldin hatice
hADI gozunaydin kubracim setinde gelmis bende cok istiyrou yaa kiskandim smdi
cok pahali burda sadece kosu bandi bakmistim 600 euro civariydi yuh artik dedim
bencede kosu ve yuruyus en guzel spor yerinde olsam en az 4_5 gun yaparim
Ben cikiyorum kizlar halletmem gereken islerim var donunce gorusuruz
hayırlısı olsun senin kadar sevindim valla. çok hevesli gördüm seni o bile yeter :))))
sorma ya akıllanmadım da bizim kadroda baya bi değişiklik oldu iki kişi çıktı bi kişi işe başladı gidenlerden biride muhasebe elemanıydı onun işleri bana kaldı. fatura falan kesiyorum.iki masa iki pc oldu burası açık kalıyo muhasebeye gidip işlem yapıyorum zam isticem
ya eskiden annelerimiz ne güzel salça tarhana falan yapıyodu tabi onları istemicemde aklıma geldi şimdi :))). mesela bi ev hanımı yazdan hazırlayıp buzluğa neler atar. hepsini istiyorumhem sağlıklı doğal oluyo hemde pratik kolay ama ben hiç yazdan kışa hazırlık yapmadım bu sene yapmak istiyorum. neler yapabilirim, nasıl yapabilirim. aldım defterimi kalemimi öğretmenim
İyi birbirimize de zorla yaptırırızYok yok ben seni kıskanırım bende yaparım Kollar için 1 kglık dambıllar al canım.Benim kolumun kalınlığı 33cm di.Sonra kilo verdikçe ve jillian ile 23cm oldu.Jillian dambıllarla sürekli çalıştırdığı için daha güzel zayıfladı.Jillian yapmassın dambıl ile hareketler yaparsın.Koşu bandı ile bacak falan kalmayacak merak etme.Bu arada ben hep koşu bandının 6 derecesinde yürüyordum.Sonra kızlar 5-6 arası olması gerektiğini sürekli yüksek hızda yürümenin iyi olmadığını söylediler.Ben şimdi 5-6 arası yürüyorum sonra 9-10 derecesinde 1 dk koşuyorum.Bunu aralıklarla yapıyorum.Böyle hızlı kilo veriliyor dediler.Sende öyle yap.
tamam canım dambıl alırım en yakın zamanda bacaklarım ince kollarım kalın olmasın sonra
Evet bende onu soracaktım söylediğin iyi oldu
Koşmak yerine tempolu yürümek daha kalori yaktırıomuş 5-6 ile baslarım bende ozaman teşekkürler :)
Kolay gelsin canım
kuzum o shaking waist var ya hani su kalcalari sallayarak beli inceltmelik program onda agridi ilk gunler smdi daha iyi ama,
sende agri nasil olmadi ki anlayamadim :44:
hosgeldin hatice
hADI gozunaydin kubracim setinde gelmis bende cok istiyrou yaa kiskandim smdi
cok pahali burda sadece kosu bandi bakmistim 600 euro civariydi yuh artik dedim
bencede kosu ve yuruyus en guzel spor yerinde olsam en az 4_5 gun yaparim
Ben cikiyorum kizlar halletmem gereken islerim var donunce gorusuruz
Güzel yapmışsın canım.koşu bandının 8. devrinde 25 dk koşabiliyorumidim daha doğrusu geçen yaz uzun zamandır denemedim sadece parka çıkıp yürüyorum ve ip atlıyorum. spor salonunda çok havalı oluyo koşmak şaka şaka. kücük kücük seanslarla başladım mesela 5dk yürüdüm 5 dk koştum bi hafta sonra 5 dk yürüdüm 7 dk koştum sonraki hafta 5 dk yürüdüm 10 dk koştum böle böle arttırdım. en sonunda 25 dk koşup 5 dk yürür oldum tavsiye ederim insanın inanılmaz ciğerleri açılıyo ama bu sıcak havalarda bi cam kenarında olması mantıklı çünkü feci oksiyene ihtiyaç duyuluyor hatta bazen beni esneme bile alıyo
Evet koşmak daha iyi yaktırıyor ama sürekli koşmakta yorucu.Heleki yeni başlayanlar için.Hilal normal tempoda yürüyüp bir anda koşmaya başlamanın daha fazla kalori yaktırdığını söylemişti.Yani 5dk yürü 1 dk koş.Vücut kendini acil bir durumda zannedip daha çok enerji yakıyormuş.Hatta yeni bir hayat programında da spor hocaları öyle yaptırıyordu.Ancak çok uzun vadede bu tür spor yapmak kalbi yorduğu için kısa vadeli yapılmalıymış.ıh ıııhhhh yanlış bilgi koşmak daha çok kalori yaktırıyo.
Kübra cım bişey anlatayım. Bu gruba başladım tabi çok hevesliyim sürekli spor yapmaya çalışıyorum. Haftanın nerdeyse4-5 günü güzel spor yapıyordum.Günde 5km en fazla 10km yürüdüm. Tabii ekstrada arada jillian ve diğer hareketleride yapıyordum.Okulda öğretmen arkadaşlarla konuşuyoruz. Onlardan biri spor salonuna gidiyor.Hergün 10km yürüyüp spor yapıp günlük 2000 kalori kadar veriyormuşBen tabi şoktayım.Kilo verdin mi diyorum bu hafta 2kg verdim falan dedi.Bende işte 5km yürüdüm koşu bandım 320kalori yaktın yazıyor dedim tebrik ettim. Ertesi gün geldi spor salonundaki hocasına sormuş ev tipi ile spor salonu tipi koşu bandı varmış ve benim 5km aslında 2 kmye denk geliyormuş Tabi ben şaşırdım.Koşu bandı alırken hiç öyle birşey duymadım.Sadece programı vs değişiyor. 45 dakikada ben 2km cik mi yürüyorum dedim. Sonuç olarak ben o gün bugün 9kg verdim.Kendi hala aynı.
koşu bandının 8. devrinde 25 dk koşabiliyorumidim daha doğrusu geçen yaz uzun zamandır denemedim sadece parka çıkıp yürüyorum ve ip atlıyorum. spor salonunda çok havalı oluyo koşmak şaka şaka. kücük kücük seanslarla başladım mesela 5dk yürüdüm 5 dk koştum bi hafta sonra 5 dk yürüdüm 7 dk koştum sonraki hafta 5 dk yürüdüm 10 dk koştum böle böle arttırdım. en sonunda 25 dk koşup 5 dk yürür oldum tavsiye ederim insanın inanılmaz ciğerleri açılıyo ama bu sıcak havalarda bi cam kenarında olması mantıklı çünkü feci oksiyene ihtiyaç duyuluyor hatta bazen beni esneme bile alıyo
ıh ıııhhhh yanlış bilgi koşmak daha çok kalori yaktırıyo.
Kübra cım bişey anlatayım. Bu gruba başladım tabi çok hevesliyim sürekli spor yapmaya çalışıyorum. Haftanın nerdeyse4-5 günü güzel spor yapıyordum.Günde 5km en fazla 10km yürüdüm. Tabii ekstrada arada jillian ve diğer hareketleride yapıyordum.Okulda öğretmen arkadaşlarla konuşuyoruz. Onlardan biri spor salonuna gidiyor.Hergün 10km yürüyüp spor yapıp günlük 2000 kalori kadar veriyormuşBen tabi şoktayım.Kilo verdin mi diyorum bu hafta 2kg verdim falan dedi.Bende işte 5km yürüdüm koşu bandım 320kalori yaktın yazıyor dedim tebrik ettim. Ertesi gün geldi spor salonundaki hocasına sormuş ev tipi ile spor salonu tipi koşu bandı varmış ve benim 5km aslında 2 kmye denk geliyormuş Tabi ben şaşırdım.Koşu bandı alırken hiç öyle birşey duymadım.Sadece programı vs değişiyor. 45 dakikada ben 2km cik mi yürüyorum dedim. Sonuç olarak ben o gün bugün 9kg verdim.Kendi hala aynı.
Kolay gelsin canım
Güzel yapmışsın canım.
Evet koşmak daha iyi yaktırıyor ama sürekli koşmakta yorucu.Heleki yeni başlayanlar için.Hilal normal tempoda yürüyüp bir anda koşmaya başlamanın daha fazla kalori yaktırdığını söylemişti.Yani 5dk yürü 1 dk koş.Vücut kendini acil bir durumda zannedip daha çok enerji yakıyormuş.Hatta yeni bir hayat programında da spor hocaları öyle yaptırıyordu.Ancak çok uzun vadede bu tür spor yapmak kalbi yorduğu için kısa vadeli yapılmalıymış.
Kolların iyiymiş canım.Benim 33 tüAma demek istediğimi yanlış anladın 1 saat yürüyebilirim ama 1 saat koşamamki :) o açıdan canım :)
Bende hiç duymadım ilginç :) Tebrik ederim canım :) mükemmelsin ..
Demekki neymiş azimli olmak düzenli olmak güzel sonuçlarr getiriyormuş :)
Aldırış etmemek lazım herkes birşey söylüyor birşeyler yapmaya kalkınca evdekiler bana yapmazsn dediler onları şasırtacam
Kollarımı ölçtüm 27
Evet evet müzik dinlemek ve koşmak,yürümek bambaşka.Bende MENTALİST dizisinin 100 küsür bölümü var.Koşu bandının karşısına koyup onu açıyorum.Her bölüm 40-45 dk arası sürüyor.O sürede bana yetiyor.Hem şimdi cinayet çözücek yok şu yapmış falan derken zaman nasıl geçmiş anlamıyorsun.evet benim anlattığımda 4 yıllık koşu bandı birikiminin sonucu zatenbide onlarda eğim varya hepsinde varmı bilmiyorum oda baya faydalı bi yükseltim bi alçaltmak. ben parktada öyle yapıyorum bi tur yürüyorum yarım tur koşuyorum bi tur yürüyorum yarım tur koşuyorum bi tur 1,5 km. ama koşmak bana çok özgür hissettiriyor. bide kulağımda kulaklıkla müzik dinliyosam çok feci deşarj oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?