Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok kutsal bi görev sağlık ve eğitim kesinlikle çok çok fazlasını hakediyosunuz ben ikisinide yapamazdım birine bişey öğretme kabiliyetim yok. bi defasında bi arkadaşım benden bilgisayarı öğretmemi istemişti olmadı :))))) ben biliyorum ya karşımdakinide biliyo yada bilmeli gözüyle görüyorum o mantıkla bişey anlatamıyorum ya işte burdan açıyosun bunu tıklıyosun o kadar bide sorla soruya cevap verme alışkanlığım yok hele cevap verdiğim soru ikinci kez soruluyosa sinir krizlerine giriyorum ya söyledim ya allah allahhhh faln oluyorum benden olmazdı yani peki göreve yeni başlayan öğretmenlerin maaşı ne

geldim kız geldim.kızım zırlaya zırlaya bir hal oldu.onunla uğraşıyorum.
şimdiiiii ben önce domates sosunu anlatayım gerçi yazmıştım ama 2. baskı olsun.kıpkırmızı domatesleri alıyorsun.kavanoz ve yeni kapakta alıyorsun.domatesleri rendeleyip tencereye tuz ve zeytin yağı ekleyip(5 kiloya 1 çay bardağı kadar,tuzunuda tadına bakıyoruz)kaynatıyosun.çiğ kokusu kesilince altını kapat.hiç beklemeden kavanoza doldur.kavanozun kenarlarını sil.hemen kapağı kapat.eşine iyice sıktır.ters çevir.soğuyuncaya kadar öle kaldın.bu kadar.

kırmızı biber ve patlıcanları ocakta közleyip(biberleri fırında közleyebilirsin ama patlıcanlar iyi olmuyor)soyuyorsun.güzelce doğra,poşete koy.dolaba.

taze fasulye koymak istersen soğanla beraber kavurup susuz poşete koy.kışın çıkarınca sos yada salçayla pişirirsin.

ağustosta patlıcan ,biber kurutabilirdin ama geçti artık.

tarhanamı babamlar yolluyor,hiç yapmadım canım.salçamıda kilisten,antepten,urfadan aldım.seneye kısmetse antalyaya taşınacaz.orda kendim yapmaya başlıyacağım.

Canım bu kız, arkadaş sandığın biriymiş.Bunlarla çok karşılaşacaksın.Neyseki daha çok hırs yapmışsın.Şöyle 38bedene in sonra tekrar buluş Gerçi kıskançlığından yine birşeyler söyler ama takmazssın.Benim bahsettiğim bayanda diğer yakın arkadaşım 7 kg verdikten sonra ona çok çirkin olmuşsun yüzün çökmüş dediArkadaşın 1 kızı var ve hayatı boyunca 48kg civarıymış.Şimdi kilo verip 52kg oldu çokta güzel oldu.Kıskançlık başka birşey. Allah art niyetsiz dostlar,arkadaşlarla karşılaştırsınSizin gibi

Son düzenleme:

çok samimi arkadaşının senin hakkında böle düşünüyo olması üzücü. belki sen yanlış anlamışsındır boşver çok takılma sana zarar vermediği sürece böyle şeylerin önemi yok nasıl olsa zayıflayacaksın ne göbeğin kalacak ne fazlalığın bakalım o zaman ne diyecek ama bence bak sana faydası bile olmuş gaza gelmişsin.

Yeni başlayan biri ne kadar alıyor bilmiyorum:44: Net maaşımız çok iyi değil.Ekderslerle toparlanıyor.İnternetten bak bakalım.Küçük sayılarla karşılaşınca şaşırma

domatesleri alırken şu uzun tip olanlardanmı yoksa yuvarlakmı olmalı hangisi daha lezzetli oluyo bide 5 kg domatese kaçtane kavonoz gider orta boy. kırmıza bibere bayılıyorum ya ondan çok yapim. sarımsaklı yoğurtlu ooohhh. ama taze fasulyeyi tam anlamadım. şimdi ayıklıorum doğruyorum yemeklik gibi sonra soğanlarıda doğruyorum birliktemi kavuruyorum yoksa önce soğanı kavurup sonra fasulyelerimi atıyorum.

burda ben tokat domatesiyle yaptım.senin dediklerin salçalık,olabilir onunlada.15 kilo domates 10 tane 1 kiloluk kavanoz doldurdu.5 kilo domates 3 tane 1 kiloluk doldurur sanırım.

fasulyeye gelince,soğanla beraber kavuruyorum ben.

bu arada yeni başlayan öğretmenin maaşı 1500 civarı

kübra,o kız hasetlik etmiş bence,tıka kulaklarını.

teşekkürederim nasıl işime yarayacak anlatamam öpesim geldi seni valla tmm. hafta içinde hepsini yapıcam kırmızı biber, taze fasulye, domates. aklına başka bişey gelirse ben hep burdayım evet baktım biraz önce netten hemşire öğretmen polis hemen hemen hepsi aynı millet orda uyusun oturumlara bile katılmasın dünya kadar maaş alsın boğazlarından nasıl geçiyo acaba ay çok sinirlendim keşke merak etmeseydim. eğitim sağlık güvenlik hakkı verilmesi gereken bişey.

pazar günü sabah eşimle acile gittik kalktığında sırtında belinden boynuna kadar su toplamış gibi kabarcıklar vardı kırmızı vede kaşınıyodu bizde gittik bir sürü insan ve onlara yetişmeye çalışan pazar sabahında orda bulunan sağlıkçılar helal olsun dedim ya arı gibi çalışıyorlar inleyenler bağıranlar neler neler bi kere psikolojik olarak olumsuz etkileniliyo ortamdan. keşke başımızdakilerde kıymetini bilsede hakkını verseler

mesaj sayısı spor
goncagull 7 var
bilgen35 9 yok
nurgulguney 13 yok
mersinli42 14 yok
pia 18 var
uzayım 32 yok
kbra23 30 var
tadli 19 var
limpida 65 var

tablo yaptım ama böyle görünüyor

Son düzenleme:
mesaj sayısı spor
goncagull 7 var
bilgen35 9 yok
nurgulguney 13 yok
mersinli42 14 yok
pia 18 var
uzayım 32 yok
kbra23 30 var
tadli 19 var
limpida 65 var
Ellerine sağlık canım

ooo çok güzel.Seni bu hafta listeye alalım mı yoksa haftaya eksi mi alalım???Ben listeyi oluşturayım karar verelim.

afiyet olsun.inşallah memnun kalırsın canım.
Kızlar sanırım ben bu hafta hiç kilo veremedim siz nasıl hissediyorsunuz.
bu hafta benimde tadım yok.bakalım yarın ne olacak.

Ellerine sağlık canım

ooo çok güzel.Seni bu hafta listeye alalım mı yoksa haftaya eksi mi alalım???Ben listeyi oluşturayım karar verelim.

takım için hangisi daha iyi olacaksa o olsun. çok fark yoksa girmek isterim.

afiyet olsun.inşallah memnun kalırsın canım.
bu hafta benimde tadım yok.bakalım yarın ne olacak.

eminim eşim daha çok memnun kalacak taze fasulyeye bayılıyor çünkü. tekrarteşekkürederim.

***13. TAKIM 273. ETAP ***

goncagulll (74.9 / / / % )
Kbra23 ( 77 / / / % )
mersinli42 ( 74 / / / % )
tadLi ( 54.5 / / / % )
pia ( 67.2/ / / % )
UZAYIM ( 62.9/ / / % )

13. TAKIM ORTALAMASI: %

Bilgen,Nurgül,Neslihan ve Yasemin yarınki kilosuna göre listeye alınacak.Semine bu hafta girmek istemediğin için seni yazmadım.

bilgen35 ( 89.5 / / / % ) 272.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 2'ye bölündü.
nurgulguney ( 56.1/ / / % ) 272.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 2'ye bölündü.
yasminyaso ( 83.5 / / / % ) 272.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 2'ye bölündü.
nesdii28(69 / / /% ) 266.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 7'ye bölündü.

Son düzenleme:
Ben cuma 90 kg bildirmiştir.pazartesi sabahı 90.300 gr'dım yarın ne olur bilmiyorum.sanırım durumum vahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…