Canım sen 1 günlüğüne misafir olarak gel 2.günü gelmezssinÇünkü kafan şişmiş olur Arada veliler geliyor.Tenefüste tüm okul gürültü içinde veli giderken SESTEN başım şişti Allah sabır versin diyor.Biz öğretmenlerdeki cevap aynı HANGİ SESTEN
Canım bu kız, arkadaş sandığın biriymiş.Bunlarla çok karşılaşacaksın.Neyseki daha çok hırs yapmışsın.Şöyle 38bedene in sonra tekrar buluşSize birşey anlatacaktım unuttum kaç zamandr yeni aklıma geldi..
6 senelik samimi bir arkadaşım var aynı lisede okuduk şimdi aynı bölümdeyiz..
6 kilo verdim ama bu görünüşümde çok belli olmaya başladı . akrabalar arkadaşlarım hep zayıfladığımı söyleme başladı
geçen gün bu arkadaşımla görüştüm bana göbeğin cıkmış kilo almışşn dedi
bende dedm canım malsef bi beden küçüldüm eski pantlnlarım olmuo sen öyle görüosn dedm
çok aşırı derecede uyuz oldum
temmuzdan beri ugraşıyorum elbet gidecek kilolar zayıf olacam ama bu arkadaşım sanırım kıskançç ..
bana bugüne adar hep kilo verme böle güzelsin kilo vernce cirkn oluosun derdi ...
Annemler dedi arkadaşın kıskanç onlarda tanıolar samimiyz cnkü..
kendisi bayagı kısa bazen benm topuklu giyinmeme bile uyuz oluo bu nasıl bir kafa yapısı ben arkdşmn güzel olmasını isterim neden insanlar iyi niyetli olamıyor..
Bu konudan sonra dahada hırs yaptım .. Gayet güzel bir fiziğe sahip olmak istiyorum ...
Size birşey anlatacaktım unuttum kaç zamandr yeni aklıma geldi..
6 senelik samimi bir arkadaşım var aynı lisede okuduk şimdi aynı bölümdeyiz..
6 kilo verdim ama bu görünüşümde çok belli olmaya başladı . akrabalar arkadaşlarım hep zayıfladığımı söyleme başladı
geçen gün bu arkadaşımla görüştüm bana göbeğin cıkmış kilo almışşn dedi
bende dedm canım malsef bi beden küçüldüm eski pantlnlarım olmuo sen öyle görüosn dedm
çok aşırı derecede uyuz oldum
temmuzdan beri ugraşıyorum elbet gidecek kilolar zayıf olacam ama bu arkadaşım sanırım kıskançç ..
bana bugüne adar hep kilo verme böle güzelsin kilo vernce cirkn oluosun derdi ...
Annemler dedi arkadaşın kıskanç onlarda tanıolar samimiyz cnkü..
kendisi bayagı kısa bazen benm topuklu giyinmeme bile uyuz oluo bu nasıl bir kafa yapısı ben arkdşmn güzel olmasını isterim neden insanlar iyi niyetli olamıyor..
Bu konudan sonra dahada hırs yaptım .. Gayet güzel bir fiziğe sahip olmak istiyorum ...
Yeni başlayan biri ne kadar alıyor bilmiyorum:44: Net maaşımız çok iyi değil.Ekderslerle toparlanıyor.İnternetten bak bakalım.Küçük sayılarla karşılaşınca şaşırmaçok kutsal bi görev sağlık ve eğitim kesinlikle çok çok fazlasını hakediyosunuz ben ikisinide yapamazdım birine bişey öğretme kabiliyetim yok. bi defasında bi arkadaşım benden bilgisayarı öğretmemi istemişti olmadı :))))) ben biliyorum ya karşımdakinide biliyo yada bilmeli gözüyle görüyorum o mantıkla bişey anlatamıyorum ya işte burdan açıyosun bunu tıklıyosun o kadarbide sorla soruya cevap verme alışkanlığım yok hele cevap verdiğim soru ikinci kez soruluyosa sinir krizlerine giriyorum ya söyledim ya allah allahhhh faln oluyorum benden olmazdı yani peki göreve yeni başlayan öğretmenlerin maaşı ne
geldim kız geldim.kızım zırlaya zırlaya bir hal oldu.onunla uğraşıyorum.
şimdiiiii ben önce domates sosunu anlatayım gerçi yazmıştım ama 2. baskı olsun.kıpkırmızı domatesleri alıyorsun.kavanoz ve yeni kapakta alıyorsun.domatesleri rendeleyip tencereye tuz ve zeytin yağı ekleyip(5 kiloya 1 çay bardağı kadar,tuzunuda tadına bakıyoruz)kaynatıyosun.çiğ kokusu kesilince altını kapat.hiç beklemeden kavanoza doldur.kavanozun kenarlarını sil.hemen kapağı kapat.eşine iyice sıktır.ters çevir.soğuyuncaya kadar öle kaldın.bu kadar.
kırmızı biber ve patlıcanları ocakta közleyip(biberleri fırında közleyebilirsin ama patlıcanlar iyi olmuyor)soyuyorsun.güzelce doğra,poşete koy.dolaba.
taze fasulye koymak istersen soğanla beraber kavurup susuz poşete koy.kışın çıkarınca sos yada salçayla pişirirsin.
ağustosta patlıcan ,biber kurutabilirdin ama geçti artık.
tarhanamı babamlar yolluyor,hiç yapmadım canım.salçamıda kilisten,antepten,urfadan aldım.seneye kısmetse antalyaya taşınacaz.orda kendim yapmaya başlıyacağım.
Yeni başlayan biri ne kadar alıyor bilmiyorum:44: Net maaşımız çok iyi değil.Ekderslerle toparlanıyor.İnternetten bak bakalım.Küçük sayılarla karşılaşınca şaşırma
Aynen............hani bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olunuyodu yaaaa . ben bu konuyu hiç açmadım sende bişi demedin
domatesleri alırken şu uzun tip olanlardanmı yoksa yuvarlakmı olmalı hangisi daha lezzetli oluyo bide 5 kg domatese kaçtane kavonoz gider orta boy. kırmıza bibere bayılıyorum ya ondan çok yapim. sarımsaklı yoğurtlu ooohhh. ama taze fasulyeyi tam anlamadım. şimdi ayıklıorum doğruyorum yemeklik gibi sonra soğanlarıda doğruyorum birliktemi kavuruyorum yoksa önce soğanı kavurup sonra fasulyelerimi atıyorum.
burda ben tokat domatesiyle yaptım.senin dediklerin salçalık,olabilir onunlada.15 kilo domates 10 tane 1 kiloluk kavanoz doldurdu.5 kilo domates 3 tane 1 kiloluk doldurur sanırım.
fasulyeye gelince,soğanla beraber kavuruyorum ben.
bu arada yeni başlayan öğretmenin maaşı 1500 civarı
kübra,o kız hasetlik etmiş bence,tıka kulaklarını.
Valla bende bilmiyorum.Veremedim galiba deyip verdiğimde oldu terside.Hayırlısı bakalım.İnşallah yarın güzel kilolar vermiş oluruz.Kızlar sanırım ben bu hafta hiç kilo veremedim siz nasıl hissediyorsunuz.
Kızlar sanırım ben bu hafta hiç kilo veremedim siz nasıl hissediyorsunuz.
Ellerine sağlık canımmesaj sayısı spor
goncagull 7 var
bilgen35 9 yok
nurgulguney 13 yok
mersinli42 14 yok
pia 18 var
uzayım 32 yok
kbra23 30 var
tadli 19 var
limpida 65 var
ooo çok güzel.Seni bu hafta listeye alalım mı yoksa haftaya eksi mi alalım???Ben listeyi oluşturayım karar verelim.ben merakıma yenik düşüm ve sabah tartıldım. pazartesi başlamış olmama rağmen 400 grm vermişimo yüzden çok iyi hissediyorum. 500 gram sonra tekrar 56,2 yani izne ayrıldığım kiloya dönmüş oluuuccaaammm
afiyet olsun.inşallah memnun kalırsın canım.teşekkürederim nasıl işime yarayacak anlatamam öpesim geldi seni vallatmm. hafta içinde hepsini yapıcam kırmızı biber, taze fasulye, domates. aklına başka bişey gelirse ben hep burdayım evet baktım biraz önce netten hemşire öğretmen polis hemen hemen hepsi aynı millet orda uyusun oturumlara bile katılmasın dünya kadar maaş alsın boğazlarından nasıl geçiyo acaba ay çok sinirlendim keşke merak etmeseydim. eğitim sağlık güvenlik hakkı verilmesi gereken bişey.
pazar günü sabah eşimle acile gittik kalktığında sırtında belinden boynuna kadar su toplamış gibi kabarcıklar vardı kırmızı vede kaşınıyodu bizde gittik bir sürü insan ve onlara yetişmeye çalışan pazar sabahında orda bulunan sağlıkçılar helal olsun dedim ya arı gibi çalışıyorlar inleyenler bağıranlar neler neler bi kere psikolojik olarak olumsuz etkileniliyo ortamdan. keşke başımızdakilerde kıymetini bilsede hakkını verseler
bu hafta benimde tadım yok.bakalım yarın ne olacak.Kızlar sanırım ben bu hafta hiç kilo veremedim siz nasıl hissediyorsunuz.
Ellerine sağlık canım
ooo çok güzel.Seni bu hafta listeye alalım mı yoksa haftaya eksi mi alalım???Ben listeyi oluşturayım karar verelim.
afiyet olsun.inşallah memnun kalırsın canım.
bu hafta benimde tadım yok.bakalım yarın ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?