Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

takım için hangisi daha iyi olacaksa o olsun. çok fark yoksa girmek isterim.

eminim eşim daha çok memnun kalacak taze fasulyeye bayılıyor çünkü. tekrarteşekkürederim.

aklıma geldi,siz iki kişisiniz yarım kiloluk şişelere koysan daha iy olur.açınca bozulmadan tüketebilirsin.

aklıma geldi,siz iki kişisiniz yarım kiloluk şişelere koysan daha iy olur.açınca bozulmadan tüketebilirsin.
Bende öyle yaptım Aaa birde annem şu marketlerden aldığımız konserve şişeleri varya onlarla konserve kesin tutuyor diyor.Aldığımız beyaz kapaklarla yaptıklarımızdan 10 tanesinde 2 tanesi tutmayabiliysa, renkli kapaklı konservelerin 10 da 10u tutuyor.Bilginize.SEVGİLER

Selam ben geldim yineee

Eve yeni girdim hemen mutfaga giricem..yemek icin on hazurlik yapmistim simdi tamamliycam

Iglunu yuzmeye goturmustum benimde canim istedi..yemek isibi halledince bende gidicem

Hatice,kubra cok sikici dimi oyle insanlar..gulup geciyorym ben oyle zavallilara

Ayyy bu kis hazirliklari muhabbetine bende katilmak,istitorum ama cepten yazmak olmiycak
Ben domates farkli yaptim daha pratikti ve nefisti..fasuluede koydum

2sisede tursu gibi yaptim nefis oldu bitti hemen..salca vs olaylari biraz asiyo beni ama pratik kolay buldugum seyleride kacirmuyorum
Hemen yemek hazirlayi yemeliyim..sonra agzima huc bursey surmiycemmm soooooozzz

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Domates,peynir,zeytin
Yeşilçay

ÖĞLEN
Sütlü kahve
2 kayısı

ARA
1bardak süt
1 armut

AKŞAM
Salata
Yoğurt
2 kaşık patlıcan yemeği
Yarım dilim ekmek

Domatesi farklı yaptım ve nefis oldu yazmışsın merak ettim bize de söyleeeee.
Ne güzel imkanın var herzaman yüzmeye git canım.Sakın birşey yeme yarın tartı günü tamam mı?Hadi iyi eğlenceler

ben geldimmm. dışarı çıkmıştık ailecenek, çarşı pazar, sahil falan takıldık ay ama ben cidden mahfolmuşum :S zor yürüorum ah tiffany ahhh!!! ne hallere koydun beni!!

ben geldimmm. dışarı çıkmıştık ailecenek, çarşı pazar, sahil falan takıldık ay ama ben cidden mahfolmuşum :S zor yürüorum ah tiffany ahhh!!! ne hallere koydun beni!!
Ne güzel olmuş.Hava almışsınız.Birde deniz kıyısı kıskandım valla. Aferin tiffanye çalışmayan kaslarını çalıştırmış ki bu kadar ağrın var

Aynen annemler sürekli beni uyarırdı hatta dershane zamanı onun yanlış tüketiminden kilo aldım ben cok hareketszdm o hareketliydi hergn 1 tam köfte yiyorduk şimdi bile gel şuraya gidelim buraya gidelm diyor fakat artık bn dengeli düzgn beslendiğimden uzak duruom oda çağırmıyor..
gerçekten sizz çok farklısınız .. bitanesinz

Evet canım bakalım ozaman ne diyecek cok gülüp gececm onlara en iyi cevabımmmmm zayıflaynca olur :)

Beencede canım gülüp gececm ..

aynen :)
canım çok çektii turşuu ya 2 gndr tursu dionuz

Afiyet olsun canım ..

Hoşgeldin canım :) yorulmak iyidir :)

Koşu bandını kullandım ama sanırım başlangıc için çok ağır mı başladım aşırı terledimm ... hiçbirsporda böyle terlemiyordum

30 dk 5 6 hz arasında
2.55 km 150 kalori yaktığımı gösteriyordu ekran ..
Bazen yürüdüm 5 dk koştum arada :)

Ne güzel olmuş.Hava almışsınız.Birde deniz kıyısı kıskandım valla. Aferin tiffanye çalışmayan kaslarını çalıştırmış ki bu kadar ağrın var

Hoşgeldin canım :) yorulmak iyidir :)

kıskanma canım ya ben de gidiorum oraya ama yıkanıp çıktığımdan saçımı kurutsam da rüzgarı yeyince bütün gece göz, baş ağrısından ölüorum kontrole gitmem gerekio doktora onu da geçiştirdim. neyse haftaya giderim inş. shaking mi yapsam yine bilemedim ki hihih :)

hoşbuldum canımcımmm

15 dkyla başlasaydın giderek artırırdın canım. bu arada belin nasıl oldu??

Çok güzel yapmışsın.Belirli bir hızda yürüyüp arada koşunca çok ama çok terliyorsun,vücut daha çok enerji harcıyor.Dediğin gibi kalori ne kadar az değil mi?Halbuki bir çikolatada 200-300 kalori var Bisiklette yarım saatte daha çok kalori harcıyorsun.

Evet o kadar terledim sadece o kdar yakabildm bunu gördükten sonra çikolata vs kalorisi yüksek olanlara asla yaklaşmam ..
Zaten kilo almak çok kolay benn bugüne kadar hiç uyanmadım sanki hiç hissetmedm sürekli yedim birdenbire dank etti resmen :)
şimdi yakmak için ne kadar zorlanıyorum ah ah .. Hiç düşünmüyoruz ...
Bisikletide deneyecm :)

Koşu bandını :
Günde 30 dk mı günde 1 saatmi bnce okul açılana kadar 1 saat yapayım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…