takım için hangisi daha iyi olacaksa o olsun. çok fark yoksa girmek isterim.
eminim eşim daha çok memnun kalacaktaze fasulyeye bayılıyor çünkü. tekrarteşekkürederim.
aklıma geldi,siz iki kişisiniz yarım kiloluk şişelere koysan daha iy olur.açınca bozulmadan tüketebilirsin.
Bende öyle yaptımaklıma geldi,siz iki kişisiniz yarım kiloluk şişelere koysan daha iy olur.açınca bozulmadan tüketebilirsin.
Domatesi farklı yaptım ve nefis oldu yazmışsın merak ettim bize de söyleeeee.Selam ben geldim yineee
Eve yeni girdim hemen mutfaga giricem..yemek icin on hazurlik yapmistim simdi tamamliycam
Iglunu yuzmeye goturmustum benimde canim istedi..yemek isibi halledince bende gidicem
Hatice,kubra cok sikici dimi oyle insanlar..gulup geciyorym ben oyle zavallilara
Ayyy bu kis hazirliklari muhabbetine bende katilmak,istitorum ama cepten yazmak olmiycak
Ben domates farkli yaptim daha pratikti ve nefisti..fasuluede koydum
2sisede tursu gibi yaptim nefis oldu bitti hemen..salca vs olaylari biraz asiyo beni ama pratik kolay buldugum seyleride kacirmuyorum
Hemen yemek hazirlayi yemeliyim..sonra agzima huc bursey surmiycemmm soooooozzz
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Domates,peynir,zeytin
Yeşilçay
ÖĞLEN
Sütlü kahve
2 kayısı
ARA
1bardak süt
1 armut
AKŞAM
Salata
Yoğurt
2 kaşık patlıcan yemeği
Yarım dilim ekmek
Ne güzel olmuş.Hava almışsınız.Birde deniz kıyısı kıskandım vallaben geldimmm. dışarı çıkmıştık ailecenek, çarşı pazar, sahil falan takıldıkay ama ben cidden mahfolmuşum :S zor yürüorum ah tiffany ahhh!!! ne hallere koydun beni!!
Aynen annemler sürekli beni uyarırdı hatta dershane zamanı onun yanlış tüketiminden kilo aldım ben cok hareketszdm o hareketliydi hergn 1 tam köfte yiyorduk şimdi bile gel şuraya gidelim buraya gidelm diyor fakat artık bn dengeli düzgn beslendiğimden uzak duruom oda çağırmıyor..Canım bu kız, arkadaş sandığın biriymiş.Bunlarla çok karşılaşacaksın.Neyseki daha çok hırs yapmışsın.Şöyle 38bedene in sonra tekrar buluşGerçi kıskançlığından yine birşeyler söyler ama takmazssın.Benim bahsettiğim bayanda diğer yakın arkadaşım 7 kg verdikten sonra ona çok çirkin olmuşsun yüzün çökmüş dedi Arkadaşın 1 kızı var ve hayatı boyunca 48kg civarıymış.Şimdi kilo verip 52kg oldu çokta güzel oldu.Kıskançlık başka birşey. Allah art niyetsiz dostlar,arkadaşlarla karşılaştırsın Sizin gibi
çok samimi arkadaşının senin hakkında böle düşünüyo olması üzücü. belki sen yanlış anlamışsındır boşver çok takılma sana zarar vermediği sürece böyle şeylerin önemi yok nasıl olsa zayıflayacaksın ne göbeğin kalacak ne fazlalığın bakalım o zaman ne diyecekama bence bak sana faydası bile olmuş gaza gelmişsin.
burda ben tokat domatesiyle yaptım.senin dediklerin salçalık,olabilir onunlada.15 kilo domates 10 tane 1 kiloluk kavanoz doldurdu.5 kilo domates 3 tane 1 kiloluk doldurur sanırım.
fasulyeye gelince,soğanla beraber kavuruyorum ben.
bu arada yeni başlayan öğretmenin maaşı 1500 civarı
kübra,o kız hasetlik etmiş bence,tıka kulaklarını.
Selam ben geldim yineee
Eve yeni girdim hemen mutfaga giricem..yemek icin on hazurlik yapmistim simdi tamamliycam
Iglunu yuzmeye goturmustum benimde canim istedi..yemek isibi halledince bende gidicem
Hatice,kubra cok sikici dimi oyle insanlar..gulup geciyorym ben oyle zavallilara
Ayyy bu kis hazirliklari muhabbetine bende katilmak,istitorum ama cepten yazmak olmiycak
Ben domates farkli yaptim daha pratikti ve nefisti..fasuluede koydum
2sisede tursu gibi yaptim nefis oldu bitti hemen..salca vs olaylari biraz asiyo beni ama pratik kolay buldugum seyleride kacirmuyorum
Hemen yemek hazirlayi yemeliyim..sonra agzima huc bursey surmiycemmm soooooozzz
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Domates,peynir,zeytin
Yeşilçay
ÖĞLEN
Sütlü kahve
2 kayısı
ARA
1bardak süt
1 armut
AKŞAM
Salata
Yoğurt
2 kaşık patlıcan yemeği
Yarım dilim ekmek
ben geldimmm. dışarı çıkmıştık ailecenek, çarşı pazar, sahil falan takıldıkay ama ben cidden mahfolmuşum :S zor yürüorum ah tiffany ahhh!!! ne hallere koydun beni!!
Ne güzel olmuş.Hava almışsınız.Birde deniz kıyısı kıskandım valla. Aferin tiffanye çalışmayan kaslarını çalıştırmış ki bu kadar ağrın var
Hoşgeldin canım :) yorulmak iyidir :)
Koşu bandını kullandım ama sanırım başlangıc için çok ağır mı başladım aşırı terledimm ... hiçbirsporda böyle terlemiyordum
30 dk 5 6 hz arasında
2.55 km 150 kalori yaktığımı gösteriyordu ekran ..
Bazen yürüdüm 5 dk koştum arada :)
15 dkyla başlasaydın giderek artırırdın canım. bu arada belin nasıl oldu??
bilemedm 30 dk diye ayarladım direk
belime hemen krem sürdüğüm için şuan agrısı yok geçti sanrım :)
iyi bari kuzum aman olmasın bişecikkkk
Çok güzel yapmışsın.Belirli bir hızda yürüyüp arada koşunca çok ama çok terliyorsun,vücut daha çok enerji harcıyor.Dediğin gibi kalori ne kadar az değil mi?Halbuki bir çikolatada 200-300 kalori varKoşu bandını kullandım ama sanırım başlangıc için çok ağır mı başladım aşırı terledimm ... hiçbirsporda böyle terlemiyordum
30 dk 5 6 hz arasında
2.55 km 150 kalori yaktığımı gösteriyordu ekran ..
Bazen yürüdüm 5 dk koştum arada :)
Çok güzel yapmışsın.Belirli bir hızda yürüyüp arada koşunca çok ama çok terliyorsun,vücut daha çok enerji harcıyor.Dediğin gibi kalori ne kadar az değil mi?Halbuki bir çikolatada 200-300 kalori varBisiklette yarım saatte daha çok kalori harcıyorsun.
o değil de en çok senin bugünkü menünü merak ediyorum kübraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?